Και να βρέξει. Καταιγίδα θα είναι. Θα ρίξει για 20 λεπτά και μέτα θα είναι κυριλέ. Κανείς κάπου στην άκρη, κανείς κους κους, ξεκινάς πάλι.
Σήμερα δείχνει νον στοπ βροχή απο τις 12 το βραδυ μέχρι τις 3 το μεσημέρι... (μετα δεν λέει ο Ποσειδώνας).
Αν δεν αλλάξει άρδην, θα πρέπει να αναβληθεί.
Σόρρυ, οι δρόμοι εκει πανω δεν είναι για να τους πάρεις αψήφιστα, μια βόλτα είναι, όχι απόδειξη "ανδρισμού" ή των ικανοτήτων μας.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Έξω τώρα πρέπει να έχει 40άρια, μέσα στο μαγαζί που είναι από κατασκευής του δροσερό (αλλά ο ππρας ο υποφαινόμενος δεν έχει συνδέσει ακόμα το κλιματιστικό - κρέμονται χύμα τα καλώδια από τον πίνακα) έχει σίγουρα περισσότερο αν κρίνω από τα ανεμιστήρια στα πισιά που σβουρίζουν τρελά, οπότε την δροσούλα την ακούω ευχάριστα. Αν τελικά είναι όπως συνήθως μια μπόρα και μετά απλά βρεγμένος δρόμος, ίσως και να την κάνω ακόμα και αν αναβληθεί. Έχω και το τρελοκόριτσο που κάθε μέρα με ρωτάει αν τελικά θα πάμε. Μπορεί όχι όλη την διαδρομή όπως την είχα σχεδιάσει στην αρχή αλλά μια βόλτα στην Αρκαδία ακόμα και βρεγμένη θα την επιχειρήσω. Όμως το σωστό είναι αν δίνει νερά να μη γίνει η βόλτα κι έχουμε τπτ ασχήμιες στον δρόμο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εσύ κι ο καθένας από μόνος του κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν βρίσκω τον λογο να διακινδυνεύσουμε σε μια βόλτα με βροχή.
Αν ξεκινάς με καλό καιρό και την φας, ΟΚ. Μετά, αν όλα πάνε καλά, το ρίχνεις στο καλαμπουρι.
Αν όχι, λες τι μαλακες ήμασταν που πήγαμε. Έχοντας χάσει φίλους έτσι, δεν το ρισκάρω εγώ.
πάνω από όλα η ασφάλεια, σωστά, υπάρχει κάποια σκέψη για τώρα κοντά? η από Σεπτέμβρη?
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
εγω παντως την τελευταια φορα που εγινε ετησια σε εκεινα τα μερη (2010) το οικοπεδο στη στροφη της στεμνιτσας με βροχη το ειχα αγορασει...
δεν είναι να παιζεις με αυτά τα πραματα...
http://webtv.ert.gr/ert3/22ion2016-deltio-kerou/
Απτό 7 λεπτό και μετά.
Πέος,παμε για άλλα.....![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ντάξει δέχομαι μια λίγο αυξημένη αίσθηση της ευθύνης λόγω της συμμετοχής στη διοργανωτική επιτροπή, αλλά δε καταλαβαίνω όμως τις υπερβολές.
Δηλαδή τι επιχείρημα να δώσεις όταν επικαλείται κάποιος τους θανάτους παλαιών φίλων ρε Νικόλα;