Πάντως και εγώ νομικός είμαι και λέω ότι φταίει ο μοτοσικλετιστής 100% που έτρεχε και δεν σεβάστηκε τον αστυνομικό που ήθελε να μπει στη βουλή.
ad hominen
interna corporis
mea culpa
erga omnes
Πάντως και εγώ νομικός είμαι και λέω ότι φταίει ο μοτοσικλετιστής 100% που έτρεχε και δεν σεβάστηκε τον αστυνομικό που ήθελε να μπει στη βουλή.
ad hominen
interna corporis
mea culpa
erga omnes
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Μέχρι το φανάρι είναι μία μετά το πάρκινγκ δύο οπότε είναι λογικό το ενδιάμεσο να κατευθυνθεί ένας προς τη μία κι ο άλλο προς την άλλη, η «προσπέραση» έγινε μετά το φανάρι. Το θέμα είναι ότι έγινε χωρίς καμία προσοχή και με ταχύτητα.
Επίσης και το οκτάβια που από τι μαρτυρίες είναι το ότι του έδωσε προτεραιότητα το ταξί από το βίντεο δεν φαίνεται έπρεπε να ελέγξει τι γίνεται και μετά το ταξί.
Δεν έχω διαβάσει τις δεκάδες σελίδες, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας… Μπήκα στο νόημα
Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι μερικοί το τερματίσατε τελείως (πάλι…)…
Ώρες-ώρες έχω την αίσθηση ότι πια στο μοτο γράφουν άνθρωποι που δεν έχουν οδηγήσει ποτέ μοτοσυκλέτα στην Αθήνα…
Ρε παιδιά, ανεξάρτητα απο το νομικό του θέματος, όταν βλέπεις κάποιον ο οποίος είναι μπροστά αριστερά (ή δεξιά) σου να κόβει (και να σταματάει), κόβεις και εσύ μέχρι.....
Αυτο.....τίποτα Άλλο.
Έχω την αίσθηση ότι ο ταρίφας, όντας στο ενδιάμεσο κομμάτι μετά τη μία λωρίδα και πριν τις δύο είχε αρχίσει ήδη να ανοίγει αριστερά και να φεύγει. Με βάση την ταχύτητα της μηχανής υποθέτω πώς δεν ξεκίνησε μαζί με το ταξί από φανάρι θα τον είχε περάσει από πιο πριν οπότε το κύριο θέμα ήταν η ταχύτητα και φυσικά η στροφή. Φαντάζομαι στα άλλα βίντεο θα φαίνεται ακριβώς τι έγινε κι οι δικαστές δεν θα κρίνουν με υποθέσεις
Corpse......σε λάθος άνθρωπο έγραψες αυτό στο vroom.
Πιθανότατα οδήγησα στην Αθήνα πιο πολλά χρόνια από όσο είναι η ηλικία σου.
Oλα καλα κ σωστα αυτα που λετε/λεμε με την ταχυτητα, τον ΚΟΚ, την απειρια κ την εμπειρια του μοτοσυκλετιστη.
Αλλα στο overall μου κανει οτι προσπαθουμε να βγαλουμε ''απο τη μυγα ξυγκι'' ωστε σε αυτο το τραγικο γεγονος ''πρεπει'' να παρει κ μια ευθυνη η μοτοσυκλετα.
Μην την παρει ολη πανω του ο οδηγος λες κ αν φταει 100% ή 80% εχει τεραστια διαφορα.
Τελοσπατων επειδη τραβηξε πολυ (ειδικα απο μερους μου) να ευχηθουμε οχι αλλα τετοια δυστυχη γεγονοτα κ προσοχη.
Καλους δρομους σε ολους κ εκτος απο το κρανος (δεν το συζηταμε) να το ασφαλιζετε κ σωστα!!
Ride(s) the wind of change...
Προσωπικά αυτό που με νοιάζει δεν είναι ποιος φταίει, δεν έχει σημασία όταν χάνεται μια ζωή. Καμιά ποινη ή αποζημίωση δεν θα φέρει το παλικαρι πισω.
Με νοιάζει μόνο πως θα μπορούσε να αποφευχθεί ο χαμός της. Και αυτό θα γινόταν αν δεν έτρεχε ο νέος.
Όλοι οι άλλοι θα έκαναν αυτό που κάνουν συνήθως. Ο ταρίφας να σταματήσει για να δώσει προτεραιότητα, ή να παρει κουρσα, ή οτιδήποτε.
Και ο αστυνομικός να στριψει παρανομα αφού το κάνει κάθε μέρα πολλές φορές.
Δεν έχει σημασία αν φταίει λιγότερο, πληρωσε το βαρυτερο τίμημα. Όλοι εμείς που καβαλαμε μηχανή αυτό πρεπει να έχουμε στο νου μας αφού ρισκάρουμε περισσοτερα.
Στο κλεινόν άστυ η ταχύτητα σκοτώνει!