αααααααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
oswn afora to diaforo tou 550 einai la8os, giati tote den einai pia isotita...8eloume na isxyei i isothta...
τώρα το διάβασα άκυρο το παραπάνω
αααααααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
oswn afora to diaforo tou 550 einai la8os, giati tote den einai pia isotita...8eloume na isxyei i isothta...
τώρα το διάβασα άκυρο το παραπάνω
εχουμε ακόμα χρονο και οι υποψιες σου θα βγουν αληθινες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
e ante pesto... an kai ypoptevomai 8anai kamia malakia...
![]()
![]()
Ελα να δω την φαντασία να οργιαζει![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εχουμε ακόμα χρονο και οι υποψιες σου θα βγουν αληθινες...
Ελα να δω την φαντασία να οργιαζει![]()
![]()
![]()
το τρίτο μυρμήγκι το έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι και βλέπει οάσεις με γυμνόστηθες μυρμηγκοπούλες που το ακολουθούν κάνοντας του ερωτικές προτάσεις, το ακολουθεί τουλάχιστον μια δωδεκάδα μυρμηγκοπιπίνια αλλά δεν το ομολογεί γιατί φοβάται ότι τα μπροστινά θα του τις φάνε
πιο κουφή κι από αυτό;
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το τρίτο μυρμήγκι το έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι και βλέπει οάσεις με γυμνόστηθες μυρμηγκοπούλες που το ακολουθούν κάνοντας του ερωτικές προτάσεις, το ακολουθεί τουλάχιστον μια δωδεκάδα μυρμηγκοπιπίνια αλλά δεν το ομολογεί γιατί φοβάται ότι τα μπροστινά θα του τις φάνε
πιο κουφή κι από αυτό;
apokleietai na isxyei giati den yparxoun 8ymhka myrmigia mono i vasilissa.. kai ama einai na ton akolou8ane 12 vasilisses sthn erhmo e tote katalavaineis ti 8a ginotane
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
λοιπον λεω να παω σπιτι [πολυ δουλεψαμε κ σημερα], κ εκει δεν εχω βαλει δικτυο [αντιστεκομαι ακομα].
σκεψου οτι δεν υπαρχουν αλλα μυρμηγκια στονκοσμο εκτος απο αυτα τα τρια τα οποια πανε σε ευθεια γραμμη.
ο θειος λενος θα ειναι μαζι σας ξανα αυριο![]()
λοιπον λεω να παω σπιτι [πολυ δουλεψαμε κ σημερα], κ εκει δεν εχω βαλει δικτυο [αντιστεκομαι ακομα].
σκεψου οτι δεν υπαρχουν αλλα μυρμηγκια στονκοσμο εκτος απο αυτα τα τρια τα οποια πανε σε ευθεια γραμμη.
ο θειος λενος θα ειναι μαζι σας ξανα αυριο![]()
![]()
![]()
![]()
θα σε βομβαρδίσουμε με πιθανές λύσεις για αξιολόγηση
πιθανές απαντήσεις
1. έχουν μόλις περάσει πάνω από έναν καθρέφτη και το τελευταίο βλέπει την εικόνα του και μπερδεύεται
2. αυτό με τον αιχμάλωτο
3. κάποιος μας δουλεύει τώρα εσύ είσαι το τρίτο μυρμήγκι είναι θα σε γελάσω και δεν το θέλω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.................................................................................................... ..........5+5+5=550 αν βάλεις τήν 1 γραμμή ώστε το πρώτο + να γίνει 4
έχουμε 545+5=550 ............................ λαμακία ε????
όσο για τα μυρμίγκια μήπως μέχρι να απαντήσει το 3ο έχει αλλάξει
θέση με το μεσαίο τελευταία στιγμή???????????
καλημερα.
Λοιπον η απαντηση ειναι απολυτα ηλιθια και δεν υπηρχε περιπτωση να βρεθει, εκτος κ αν ερθει σαν αποτελεσμα οινοποσιας.
Παρ' ολα αυτα, ενας σχεδον την βρηκε κ κατοπιν τουτου [ασχετο.. απο τις πιο αστειες εκφρασεις, δοκιμαστε να το πειτε γρηγορα.. κατοπιντουτου] η σωστη απαντηση κατοχυρωνεται στον cityfly....
ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ3. κάποιος μας δουλεύει τώρα εσύ είσαι το τρίτο μυρμήγκι είναι θα σε γελάσω και δεν το θέλω
ξερω οτι ειναι χαζο, την εχω παθει, εχω ριξει πολυ ξυλο σε αυτον που το ειπε, αλλα ειπαμε. Ειμαι μακρυα κ μεταναστης, οποτε το γλυτωνω![]()
καλημερα.
Λοιπον η απαντηση ειναι απολυτα ηλιθια και δεν υπηρχε περιπτωση να βρεθει, εκτος κ αν ερθει σαν αποτελεσμα οινοποσιας.
Παρ' ολα αυτα, ενας σχεδον την βρηκε κ κατοπιν τουτου [ασχετο.. απο τις πιο αστειες εκφρασεις, δοκιμαστε να το πειτε γρηγορα.. κατοπιντουτου] η σωστη απαντηση κατοχυρωνεται στον cityfly....
ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ
ξερω οτι ειναι χαζο, την εχω παθει, εχω ριξει πολυ ξυλο σε αυτον που το ειπε, αλλα ειπαμε. Ειμαι μακρυα κ μεταναστης, οποτε το γλυτωνω![]()
παίρνω πάσα δηλαδή
οκ
λοιπόν
Ένας χωρικός πήγε μια βόλτα στο δάσος. Εκεί ξεχάστηκε και σε λίγο έπεσε η νύχτα με αποτέλεσμα να χαθεί. Αποφάσισε λοιπόν να περάσει τη νύχτα στο δάσος και να περιμένει το επόμενο πρωί για να επιστρέψει στο χωριό του , άναψε μια φωτιά με τον αναπτήρα του και ξάπλωσε να ξεκουραστεί. Μόλις φώτισε, είδε μπροστά του ένα σωλήνα. Ο σωλήνας αυτός μετέφερε (χωρίς θορύβους - ήχους κ.λ.π) νερό από το υδραγωγείο στο χωριό. Ο χωρικός κοίταξε την σωλήνα ... χαμογέλασε .... μετά από 3 ώρες έπινε καφέ στην πλατεία του χωριού ...
Πως τα κατάφερε ;
α)ακολούθησε το σωλήνα μέχρι το χωριό.
β)μπήκε μέσα στο σωλήνα και το νερό τον έβγαλε στο χωριό
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
α)ακολούθησε το σωλήνα μέχρι το χωριό.
β)μπήκε μέσα στο σωλήνα και το νερό τον έβγαλε στο χωριό
σχεδόν
κάτσε να κάνω μια διευκρίνηση
α) δε χωράει να μπει μέσα (και να χωρούσε δηλαδή πώς θα μπαινε)
το ερώτημα διαμορφώνεται ως εξής
ακολούθησε το σωλήνα και τον έβγαλε στο χωριό
αλλά προς ποια μεριά είναι το χωριό, το σωλήνα τον πέτυχε κάπου στη μέση του
τρυπησε τον σωληνα, ειδε τη ροη του νερου που εδειχνε προς το χωριο, κ το βρηκε;
τρυπησε τον σωληνα, ειδε τη ροη του νερου που εδειχνε προς το χωριο, κ το βρηκε;
όχι αλλά ψάχνεις σωστά
πώς θα βρει τη ροή του νερού;