Σελίδα 23 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425262728 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 407

Θέμα: ΑΓΟΡΑ vstrom 650 ερωτησεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Κατάλαβα παιδιά! Το καλό είναι ότι εχω κόψει οσα μπορώ περαν τις βόλτες και τα περισσότερα τα κανω με τα πόδια ή με το ποδήλατο! Αλλά είναι και κάποια που δε μπορώ να τα αποφύγω!Η μικρή σχολάει 1 και τέταρτο και εγω δουλεύω μιάμιση! Πρέπει να πάω να τη πάρω να τη πάω σπίτι και να φύγω για δουλειά! Όλη η υπόθεση είναι δεν είναι 2 χλμ!Κτλπ....
    καθε μερα ...νεα μερα.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Κατάλαβα παιδιά! Το καλό είναι ότι εχω κόψει οσα μπορώ περαν τις βόλτες και τα περισσότερα τα κανω με τα πόδια ή με το ποδήλατο! Αλλά είναι και κάποια που δε μπορώ να τα αποφύγω!Η μικρή σχολάει 1 και τέταρτο και εγω δουλεύω μιάμιση! Πρέπει να πάω να τη πάρω να τη πάω σπίτι και να φύγω για δουλειά! Όλη η υπόθεση είναι δεν είναι 2 χλμ!Κτλπ....
    Ε από την άλλη ΟΚ, σκέψου ότι αν κάνεις και 100 τέτοια μαλακισμένα χλμ το μήνα, καις ας πούμε 10 λίτρα βενζίνη αντί για 5 ή 6, μιλάμε για ένα δεκάρικο max το μήνα, δεν είναι και για θάνατο...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Για τετοια χαζα χλμ παρε ένα παπι να τελειώνεις. 50αρι ακόμα καλύτερα, κριμα ειναι να καις τη μηχανή.

Μόνο από τη βενζινη θα βγάλεις άνετα ότι έξοδα έχει.

Το κακό είναι ότι θα σε βάλει στον πειρασμό να μην ξαναπάρεις ποδήλατο.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    500 μέτρα, φούρνος

Σταματάς, σβήνεις, αγοράζεις ψωμί, ανεβαίνεις, ανάβεις, φεύγεις

κάνεις 800 μέτρα, τσιγάρα

Σταματάς, σβήνεις, αγοράζεις τσιγάρα, ανεβαίνεις, ανάβεις, φεύγεις

κάνεις 400 μέτρα, πας δουλειά

Σταματάς, σβήνεις, δουλειά, σχολάς, ανεβαίνεις, ανάβεις, φεύγεις

κάνεις 1 χλμ, πας μανάβη

Σταματάς, σβήνεις, αγοράζεις ντομάτες, ανεβαίνεις, ανάβεις, φεύγεις

κάνεις άλλο 1 χλμ, πας σπίτι, σβήνεις

κάνε ένα τέτοιο πρόγραμμα 2 βδομάδες, και πες μου αν θα κάψει οποιοδήποτε όχημα τα διπλά σε σχέση με ανοιχτή διαδρομή 15-20 χλμ... (πλην παπιού και ίσως σκούτερ)
    Ρε Αριστείδη ήδη από την πρώτη στάση το μοτέρ έχει πιάσει τη θερμοκρασία λειτουργίας του,στο υπόλοιπο δρομολόγιο είναι πλέον κανονικός.Εδώ μέχρι να φορέσουμε κράνος και γάντια το πρωί και πάλι ο κινητήρας ρελαντί είναι στο 50-60% της λειτουργικής θερμοκρασίας του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Ακόμα κ ένα παπί να πάρεις κ να κάνεις αυτά είσαι στα 3λιτρα..Ενώ αν το πας χαλαρά πορεία 60-70 ν μην ζοριζεται είσαι στα 2 λίτρα. Μηλαμε για διαφορα 50% .. Απλά εκεί είναι μικρά τα νούμερα κ δεν μας φαίνεται...
    Δεν πάει αναλογικά,μπορεί το παπί να ανεβάζει κατανάλωση 50% (από 2 στα 3) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στα μεγάλα πάει από 7 στα 10λίτ μόνο και μόνο επειδή είναι κρύο,στο κάτω κάτω δεν το σκίζει με τελικές στην εθνική,χαλαρά μέσα στην πόλη με δευτεροτρίτες.Δεν είναι στραγάλια τα λίτρα να ανεβαίνουν για πλάκα.Κάτι συμβαίνει με το μηχανάκι του Παπασούζα.

Ακόμα περιμένω κάποιον να μας εξηγήσει γιατί η κατανάλωση εκτοξεύεται όταν ένα μοτέρ είναι κρύο και γιατί στα 2 χιλιόμετρα εξακολουθεί να μην έχει ζεσταθεί ακόμα (ούτε τα diesel έτσι δηλ).Να πεις για το λάδι οκ,δεν έχει προλάβει να λιπάνει όλα τα μηχανικά μέρη και η τριβή προκαλεί πρόωρη φθορά,οκ.
    Η καύση της βενζίνης όμως που κολλάει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Ενα κρυο μοτερ με ψεκασμο ο εγκεφαλος το λειτουργει ετσι ωστε να ζεσταθει οσο γίνεται πιο γρηγορα
    Επεμβαινει στο αβανς και στην ποσοτητα του μιγματος στο ρελαντι

Champion 2ης Βουνίσιας
    Η κουβέντα περί ζεστάματος μου θυμίζει αυτούς που λένε έλα μωρέ δεν χρειάζεται ζέσταμα έχουν εξελιχθεί τα λάδια...

Την επόμενη φορά που θα καβαλήσω να θυμηθώ να δοκιμάσω αν μπορώ να πιάσω τον κύλινδρο με γυμνό χέρι στα 2χλμ απο το μιζάρισμα το πρωι.
    Τον έχω πιάσει μετα από 2 λεπτά ζεστάματος. Κρύος ήταν.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Ζεστο θερμικά μοτερ συμβαίνει οταν πιασει 90 βαθμούς το λαδι.
    Αυτο για να συμβεί χρειάζεται 5-10 km. Τον χειμώνα με χαμηλές θερμοκρασίες ενδέχεται παραπανω.
    Η θερμοκρασία υγρου δεν λεει τιποτα για ενα κρυο ξεκίνημα

Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Ζεστο θερμικά μοτερ συμβαίνει οταν πιασει 90 βαθμούς το λαδι.
    Αυτο για να συμβεί χρειάζεται 5-10 km. Τον χειμώνα με χαμηλές θερμοκρασίες ενδέχεται παραπανω.
    Η θερμοκρασία υγρου δεν λεει τιποτα για ενα κρυο ξεκίνημα
    Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου εμπειρία, τουλάχιστον με το αυτοκίνητο που είχε και ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού.

Και με τη μηχανή σε γενικές γραμμές την ιδια συμπεριφορά παρατηρώ αν και εδω τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικα: δεν εμπιστεύομαι απόλυτα την ακρίβεια του θερμόμετρου που έχω αντί για πάνω τάπα λαδιού και ο κινητήρας δεν είναι υδρόψυκτος. Έχω την αίσθηση όμως ότι το χειμώνα λόγω του ψυγείου λαδιού αργεί ακόμα περισσότερο να ανεβάσει θερμοκρασία.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος

Δεν πάει αναλογικά,μπορεί το παπί να ανεβάζει κατανάλωση 50% (από 2 στα 3) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στα μεγάλα πάει από 7 στα 10λίτ μόνο και μόνο επειδή είναι κρύο,στο κάτω κάτω δεν το σκίζει με τελικές στην εθνική,χαλαρά μέσα στην πόλη με δευτεροτρίτες.Δεν είναι στραγάλια τα λίτρα να ανεβαίνουν για πλάκα.Κάτι συμβαίνει με το μηχανάκι του Παπασούζα.
    Το έχω γράψει κ παραπάνω ότι συνήθως όσο ανεβαίνουν τα κυβικά κ τα άλογα ανεβαίνει κ αυτό το ποσοστό..Στα χιλιάρικα συνήθως διπλασιάζεται.. Προσωπική εμπειρία..Έχω αλλάξει πολλές μηχανές..Έχω ακούσει για χιλιόμετρα να ανεβαίνουν για πλάκα, άλογα να ανεβαίνουν για πλάκα εεε το μόνο που ανεβαίνει για πλάκα είναι η κατανάλωση..Μα και ο ίδιος ο παπασουζας λέει με τον freewind έβγαζα 220 χλμ εντός κ 350χλμ εκτός.. Μηλαμε για μια διαφορά 60%..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Το έχω γράψει κ παραπάνω ότι συνήθως όσο ανεβαίνουν τα κυβικά κ τα άλογα ανεβαίνει κ αυτό το ποσοστό..Στα χιλιάρικα συνήθως διπλασιάζεται.. Προσωπική εμπειρία..Έχω αλλάξει πολλές μηχανές..Έχω ακούσει για χιλιόμετρα να ανεβαίνουν για πλάκα, άλογα να ανεβαίνουν για πλάκα εεε το μόνο που ανεβαίνει για πλάκα είναι η κατανάλωση..Μα και ο ίδιος ο παπασουζας λέει με τον freewind έβγαζα 220 χλμ εντός κ 350χλμ εκτός.. Μηλαμε για μια διαφορά 60%..
    Να σημειώσω ότι τα 350 που ειδα στο φριγουιντ ήταν διπλός και με 3 βαλιτσες πίσω ενα τανκ μπανκ στο ντεπόζιτο και δύο σαμαρια στο ντεπόζιτο όλα φουλ φορτωμένα και γεμάτα!
    καθε μερα ...νεα μερα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Να σημειώσω ότι τα 350 που ειδα στο φριγουιντ ήταν διπλός και με 3 βαλιτσες πίσω ενα τανκ μπανκ στο ντεπόζιτο και δύο σαμαρια στο ντεπόζιτο όλα φουλ φορτωμένα και γεμάτα!
    Οπότε σκέψου να ήσουν μόνος σου με ένα σάκο.. μπορεί να έβγαζε και τα διπλά από αυτά που κάνεις στην πόλη..Ο καθένας μας έχει διαφορετικές συνήθειες,κ από ότι καταλαβαίνω κ με το freewind είχες τεράστια απόκλιση πόλη-ταξιδι το οποίο εγώ το θεωρώ λογικό με την χρήση που κάνεις στην πόλη.. Όπως σου είπαμε αρκετοί όταν βρεις χρόνο κάνε ένα ταξίδι να σου φύγει ο ενδιασμος να δεις ότι η μηχανή καίει φυσιολογικά κ μην παίρνεις καταναλώσεις εντός πόλης από φόρουμ γιατί η αποκλίσεις είναι τεράστιες καθώς η κατάναλωση μες την πόλη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες..Εγώ με tuono gen2 έκαιγα 15λιτρα στο κέντρο της Αθήνας..

Παλαιό μέλος
    Οπότε σκέψου να ήσουν μόνος σου με ένα σάκο.. μπορεί να έβγαζε και τα διπλά από αυτά που κάνεις στην πόλη..Ο καθένας μας έχει διαφορετικές συνήθειες,κ από ότι καταλαβαίνω κ με το freewind είχες τεράστια απόκλιση πόλη-ταξιδι το οποίο εγώ το θεωρώ λογικό με την χρήση που κάνεις στην πόλη.. Όπως σου είπαμε αρκετοί όταν βρεις χρόνο κάνε ένα ταξίδι να σου φύγει ο ενδιασμος να δεις ότι η μηχανή καίει φυσιολογικά κ μην παίρνεις καταναλώσεις εντός πόλης από φόρουμ γιατί η αποκλίσεις είναι τεράστιες καθώς η κατάναλωση μες την πόλη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες..Εγώ με tuono gen2 έκαιγα 15λιτρα στο κέντρο της Αθήνας..
    το τουονο δεν ειναι στρομ. καθε χιλιαρι που το πας αργα 1-2α καιει το πατο του. το στρομ δεν ενδιαφερετε αν πηγαινεις αργα. το κρυο μοτερ, οσο ειναι κρυο καιει παραπανω σε λογικα πλαισια. δεν καιει +50% βενζινη. και μιλαμε για το κρυο της κρητης εδω. δηλαδη ο παπασουζας του καναδα με τις ιδιες διαδρομες θα μας έλεγε οτι του καιει 14λ/100?

στην τελικη βαλτο μπροστα και αστο 2 λεπτα με το ρολόι και μετα κανε κανονικα τις διαδρομες σου. btw το στρομ ζεστο σε χαμηλες ταχυτητες δεν περναει τα 6 με τίποτα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    το τουονο δεν ειναι στρομ. καθε χιλιαρι που το πας αργα 1-2α καιει το πατο του. το στρομ δεν ενδιαφερετε αν πηγαινεις αργα. το κρυο μοτερ, οσο ειναι κρυο καιει παραπανω σε λογικα πλαισια. δεν καιει +50% βενζινη. και μιλαμε για το κρυο της κρητης εδω. δηλαδη ο παπασουζας του καναδα με τις ιδιες διαδρομες θα μας έλεγε οτι του καιει 14λ/100?

στην τελικη βαλτο μπροστα και αστο 2 λεπτα με το ρολόι και μετα κανε κανονικα τις διαδρομες σου. btw το στρομ ζεστο σε χαμηλες ταχυτητες δεν περναει τα 6 με τίποτα.
    Επομένως ότι μηχανή έχει ο παπασουζας καταλήγουμε ότι έχει πρόβλημα? Γιατί κ με το freewind από ότι βλέπεις πάλι τα ίδια είχε..Ανέφερα το tuono γιατί εκεί η κατανάλωση ήταν εξωφρενική..Είχα κ dorsoduro 750 κ τώρα Tiger 800 κ με αυτά είμαι στα 10+ όταν στα φόρουμ διαβάζω για 7αρια..Σε χρήση παπιου.. Επομένως κ εμένα όλες οι μηχανές έχουν πρόβλημα..Στις μονές περιπτώσεις που πιάνω καταναλώσεις που διαβάζω στα φόρουμ είναι σε μερικές χώρες του εξωτερικού.. Εκεί βλέπω μεγάλη διαφορά στην αυτονομία...

Παλαιό μέλος
    Επομένως ότι μηχανή έχει ο παπασουζας καταλήγουμε ότι έχει πρόβλημα? Γιατί κ με το freewind από ότι βλέπεις πάλι τα ίδια είχε..Ανέφερα το tuono γιατί εκεί η κατανάλωση ήταν εξωφρενική..Είχα κ dorsoduro 750 κ τώρα Tiger 800 κ με αυτά είμαι στα 10+ όταν στα φόρουμ διαβάζω για 7αρια..Σε χρήση παπιου.. Επομένως κ εμένα όλες οι μηχανές έχουν πρόβλημα..Στις μονές περιπτώσεις που πιάνω καταναλώσεις που διαβάζω στα φόρουμ είναι σε μερικές χώρες του εξωτερικού.. Εκεί βλέπω μεγάλη διαφορά στην αυτονομία...
    δεν ξερω τι καινε νορμαλ αυτα. το στρομ ξερω και το εχω δοκιμασει σε καθε χρηση. το 10 που εγραψε ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Ρε Αριστείδη ήδη από την πρώτη στάση το μοτέρ έχει πιάσει τη θερμοκρασία λειτουργίας του,στο υπόλοιπο δρομολόγιο είναι πλέον κανονικός.Εδώ μέχρι να φορέσουμε κράνος και γάντια το πρωί και πάλι ο κινητήρας ρελαντί είναι στο 50-60% της λειτουργικής θερμοκρασίας του.

Ακόμα περιμένω κάποιον να μας εξηγήσει γιατί η κατανάλωση εκτοξεύεται όταν ένα μοτέρ είναι κρύο και γιατί στα 2 χιλιόμετρα εξακολουθεί να μην έχει ζεσταθεί ακόμα (ούτε τα diesel έτσι δηλ).Να πεις για το λάδι οκ,δεν έχει προλάβει να λιπάνει όλα τα μηχανικά μέρη και η τριβή προκαλεί πρόωρη φθορά,οκ.
    Η καύση της βενζίνης όμως που κολλάει?
    Μα δεν είναι θέμα μόνο κρύου μοτέρ, είναι θέμα συνθηκών κίνησης πρωτίστως
    Στο αμάξι έχω καταναλωση περίπου 6,5 l στα 100
    Όταν πάω βενζινάδικο και γεμίζω, μηδενίζω το Τριπ
    Το σπίτι μου από το βενζινάδικο είναι ενάμιση χιλιόμετρο.
    Έχω και υπόγειο γκαράζ που θέλει λίγο μανούβρα για να μπει το αμάξι.
    Ε, για αυτά τα σκάρτα 2 χλμ, βλέπω μέση κατανάλωση 10-11 λίτρα
    Σκέψου τώρα να έκανα καθημερινα αυτό το πράγμα, 1.5 χλμ μέσα στην πόλη πήγαινε έλα και βάλε βγάλε στο γκαράζ
    Θα είχα μέση κατανάλωση πάνω από 10, πάει να πει ότι έχει πρόβλημα το αμάξι ;

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά VSTROM 650 10'
    από mariosf33 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2021, 22:46
  2. Αγορά μεταχειρισμένης Vstrom 650{ Tips για χρονολογία και ότι άλλο..}
    από michalios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2019, 12:49
  3. Vstrom 650...ερωτήσεις-απορίες
    από mitridi_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 12:50
  4. Αγορα tdm900 ή Vstrom 650
    από feanor στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:54
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Vstrom 650
    από gianniotis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ