to CBR mou einai ta eidia xpomata me to CBR600F3 1997 (to brika sto artro me tin istoria ton CBR) alla den ksero an einai ayto pos mporo
na matho??????
to CBR mou einai ta eidia xpomata me to CBR600F3 1997 (to brika sto artro me tin istoria ton CBR) alla den ksero an einai ayto pos mporo
na matho??????
CBR F
Καλως ήρθες morgan![]()
Για τη χρονολογια που ρωτάς δεν ξέρω ακριβώς για το δικό σου μοντέλο. Στα F4i (2001 και μετά) φαίνεται στον αριθμό πλαισίου στο 10ο ψηφίο. 1=2001,2=2002... μέχρι 6=2006. Φαντάζομαι κάτι παρόμοιο θα ισχύει και για το δικό σου. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει θα σου απαντήσει καλύτερα.![]()
δες κ αυτο το βιντεο μηπως βοηθησει http://www.youtube.com/watch?v=_FWk8m3LpJ4Αρχικά δημιουργήθηκε από MORGAN cbr
na matho??????
αλκαπονε βλεπω το μηχανακι σου στο πανεπιστημιο που κ που.. ενα μπλε δν ειναι?
αν πηγες απο το 125 στο αβαταρ στο 600 τοτε εχουμε ιδια πορεια![]()
![]()
Βασίλη συχνάζω στους Η/Υ και στην εστία..Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
δες κ αυτο το βιντεο μηπως βοηθησει http://www.youtube.com/watch?v=_FWk8m3LpJ4
αλκαπονε βλεπω το μηχανακι σου στο πανεπιστημιο που κ που.. ενα μπλε δν ειναι?
αν πηγες απο το 125 στο αβαταρ στο 600 τοτε εχουμε ιδια πορεια![]()
![]()
Ναι το μπλε που κυκλοφοράει εκεί πάνω δικό μου είναι.. Και την ίδια πορεία είχαμε..![]()
![]()
το 125 το χω ακόμα στο χωριό... Το δικό σου ποιό είναι?? Εχουμε βρεθεί σε καμια συνάντηση ? Δε σε θυμάμαι.. sorry
Έντιτ: μάλλον έχω δει και γω το δικό σου στο πανεπιστήμιο.![]()
στην εστια πεταγομουν που κ που πριν λιγο καιρο κ το βλεπα συχνα..Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Βασίλη συχνάζω στους Η/Υ και στην εστία..
Ναι το μπλε που κυκλοφοράει εκεί πάνω δικό μου είναι.. Και την ίδια πορεία είχαμε..![]()
![]()
το 125 το χω ακόμα στο χωριό... Το δικό σου ποιό είναι?? Εχουμε βρεθεί σε καμια συνάντηση ? Δε σε θυμάμαι.. sorry
Έντιτ: μάλλον έχω δει και γω το δικό σου στο πανεπιστήμιο.![]()
χθες πηγα μετα απο κανα χρονοσε συναντηση οποτε δν παιζει να χουμε γνωριστει ετσι κ αλλιως
![]()
STO VIDEO EINAI TO DEYTERO TOU 1997......
OMOS TA IDIA XROMATA TA EXEI KAI STO Honda CBR series > CBR600 - από το 1987 εως το 2005 SELIDA 2 FOTO 7 KAI LEEI OTI EINAI CBR600F3 1997...... PIA EINAI H DIAFORA ME ENA APLO CBR F 600??????? FOTO APO AYRIO LOGO GKANTEMIAS....
CBR F
Το ιδιο πραγμα ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από MORGAN cbr
STO VIDEO EINAI TO DEYTERO TOU 1997......
OMOS TA IDIA XROMATA TA EXEI KAI STO Honda CBR series > CBR600 - από το 1987 εως το 2005 SELIDA 2 FOTO 7 KAI LEEI OTI EINAI CBR600F3 1997...... PIA EINAI H DIAFORA ME ENA APLO CBR F 600??????? FOTO APO AYRIO LOGO GKANTEMIAS....
![]()
Αν σε μπερδευει το F3 ειναι οτι σημαινει 3ης γενιας.
.......................................................EPIGON....................................
XANO PSIKTIKO YGRO KAI H 8ERMOKRASIA MOY EINAI
STO 8EO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TI NA KANO PLZ AS MOY PEI KAPIOS???????? EYXARISTO
CBR F
Βασσίλη έχεις pmΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κ τα δυο μαζι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ODYESE
Παιδαις γεια σας. Να δειλωσω παρον; Την τελευταια εβδομαδα σας βρηκα!
Ειμαι κατοχος CBR 600F4I '04. ΣΩΣΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;
Γραφεις, γραφεις![]()
Χριστοφορος HONDA CBR600F4I
Motor cycles are safe .... Riders are Dangerous
ποτε θα κανονισουμε cbroβολτα παλι ??????????????????
αντε σκουριασαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Παλικάρια για ρίξτε κ κανένα μάτι στην υπογραφή μου.....![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!