:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Ενα μεγαλο μπραβο και στον megatim στο πιο γρηγορο πλυσιμο
enduro Z(με την βοηθεια του μπαρμπα που ειχε την ταβερνα βεβαια)![]()
![]()
Ο οποίος μπάρμπας, να σημειωθεί, ήταν αυτός που έριξε τα χώματα στη στροφή το πρωί της Κυριακής!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Στάνταρ είχε βάλει και κάμερα να δει πως θα έπεφταν οι διερχόμενοι!!!
Φτου γκαντεμιά!
Αλλά βοήθησε μετά, δεν μπορώ να πω! Ας είναι καλά και να απολαμβάνει την απίστευτη φύση που περιτριγυρίζει την ταβέρνα του!! Αντε και του χρόνου!
:a51:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Μπα μάλλον από μένα όπως και κάθε νορμάλ άνθρωπος που ανεβαίνει σε μένα ...αφού προτιμούσε να πάει με λεωφορείοΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
καμία σχέση ,δεν νομίζω ότι έκανες κάτι για να τρομάξω![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
:rotflmao:
![]()
καμία σχέση ,δεν νομίζω ότι έκανες κάτι για να τρομάξω![]()
γιατι ειπα εγω πως εκανα κατι ;;;
οι αλλοι τρομαζουν χωρις λογο
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Και η δικαιολογία κινητήρας ήρθε την Τρίτη... :a13: :a13: :a13: και η Περιήγηση ήταν την Κυριακή...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
πεστα ρε Λαμπρο γιατι εμενα με λενε κακο![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Εγώ είπα μέχρι τότε,δεν μίλησα για εκείνη την ημέραΑρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Τα ειπαν και αλλοι αλλα δεν τους ειδα πουθενα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βλεπε crs-k![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε του χρόνου θα πάρω μέρος![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
"Τα στίβεις τα γάντια???"
τώρα θα γίνει σλόγκαν...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
"Τα στίβεις τα γάντια???"
τώρα θα γίνει σλόγκαν...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά τις πλάκες θα ήθελα να παρακαλέσω για κάτι:
αυτή την στιγμή με την βοήθεια του SF , έχω στα χέρια μου τις φωτό των Sotpag,SF,Latris,Vassilis_Strom
Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλούσα τα υπόλοιπα παιδιά, Zoro, Timberg, κλπ, που ήταν στην εκδρομή και τραβήξαν φωτό και διαβάζουν το φόρουμ, να μου στείλουν με ενα πμ ότι έχουν φωτό και εγώ θα βρω τον τρόπο να συντονιστούμε να τις πάρω...
Αφού λοιπόν τις πάρω, σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα ολοκληρωμένο που θα σταλεί μετά στην ΑΧΛΕΜΟ και θα μοιραστεί στα μέλη της και στους συμμετέχοντες ....![]()
Απο videaκια φαντάζομαι θα μας καλύψεις ο Σωτήρης απο την κάμερα της λέσχης...:wacko:
Σωτήρη αν διαβάζεις ... και φυσικά και αν έχεις χρόνο, διάθεση, γυναίκα να σου κάνει αέρα, δεύτερη να σου χαιδεύει το πόδι...![]()
![]()
![]()
![]()
please σκαναρισέ μου μια την καρτέλα μου και στείλτην μου στο lambros παπάκι vivodinet.gr... να συνενοηθώ και με τον SFη να το φτιάξουμε το τόπικ γιατί μας πήρε το φθηνόπωρο... αν βγει και σε κάνα περιοδικό σφυρίχτε...
![]()
![]()