Σελίδα 23 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

Παλαιό μέλος
    κανενα κουνημα ουτε στα 70 ουτε στα 170 στα δικα μου road attack

Παλαιό μέλος
    πλεον εχω 9000χλμ μετα road attack και ακομα κρατανε εκπληκτικα

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    ρε συ Νίκο να σε ρωτήσω ένιωσες όταν τα έβαλες να γίνεται λίγο πιο ελαφρύ το μπροστινό μέρος της μηχανής? Με το που ατα έβαλα ένιωσα να ελαφρένει το μηχνάκι και να βουτάει το μπροστινό μέρος πιο πολύ στις στροφες. Και δίχνει ότι έχει πιο πολλά περιθώρια κλίσης.

Αν και φυσικά δεν είναι τα ίδια ελαστικά έχουν όμως από όσο ξέρω την ίδια κορώνα (0 μοίρες) και η ουσιώδη διαφορα τους είναι στην χάραξη με ελαφρώς περισσότερα κοψίματα το trial attack.
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Ρε παιδιά τι να πω..
    Διαβάζω συνέχεια ότι κουνάει & κουνάει..

Εμένα με BW + μπαγκαζιέρα & δε κουνάει ούτε για αστείο!-
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Εγώ αδελφέ άλλαξα τα λάστιχα τα μαμα ενώ ήταν καινούργια επειδή δεν μου άρεσαν. Μέχρι εκείνο το σημέιο δεν κουναγε τίποτα με το conti trail attack αρχίσανε τα κουνήματα και όπως είπα παραπάνω ενώ είναι παρα πολύ καλό λάστιχο μόνο και μόνο από το κουνημα μάλλον δεν θα τα ξανα βαλω
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Παλαιό μέλος
    ενιωσα οτι το μηχανακι πλεον εγινε πολυ ευκινητο οχι οτι ελαφρωσει αλλα οτι στριβει με την με το που το σκεφτω και με μεγαλη εμπιστισυνη ...............εχετε σφιξει κα8ολου την πισω αναρτηση?την εχετε αφησει τελειωσ μαμα? εγω την εσφιξα αρκετα

Παλαιό μέλος
    εγω τα μαμα τα αλλαξα στα 12000χλμ περιπου
    ακομα και με τα μαμα εξυνα( ατην αττικη οδο) εχω βιντεο στο youtube πλεον με τα conti road attack στριβω τερμα (για τα δεδομενα μου παντα αλλοι μπορει να στριβουν 10 φορεσ καλυτερα απο εμενα)
    δε παταω χωμα σχεδον ποτε ...........τα ξαναεβαζα χωρισ δευτερη σκεψη

Εξαιρετικόν Μέλος
    Φίλε miketzif,

ευτυχώς που δεν κίνησα διαδικασίες.

Πάντως έκανα και γω τα γιατροσόφια μου (περπάτημα μηχανής με τα χέρια με πιέσεις 10-12 psi) αλλά δεν άλλαξε τίποτις.

Χωρίς να λέω ότι έιναι κακό λάστιχο (trail attack), συμφωνώ σε όλες τις παρατηρήσεις του miketzif.

Από τη άλλη μπορεί να να έκανα λάθος εγώ που δεν έβαλα τα road attack όπως ο Νίκος.

Συνολικά όμως το λάστιχο έχει κορυφαία πρόσφυση και αυτό μετράει για μένα, άρα γενικά είμαι ευχαριστημένος (1. ακόμα να δώ ABS, 2. στα φανάρια πρώτος).

Παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και αν το road attack δεν έχει αυτό το ενοχλητικό κούνημα θα το σκεφτόμουνα για επόμενο.

Aν το κούνημα το έκανε σε πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες δεν θα υπήρχε πρόβλημα στα 60-70 που το κάνει είναι και οι ταχύτητες που κατα κόρον θα κινηθείς και κύρως σε σφικτό στριφτερό δρόμο όποτε είναι αρκετά ενοχλητικό, Τι να το κάνω που είναι καλό λάστιχο όταν δεν μπορώ να το χαρώ και μου σπάει τα νέυρα όταν οδηγώ.
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Εξαιρετικόν Μέλος
    καλα τα λές αλλά δεν το θεωρώ επικίνδυνο στα 60-70, μόνο εκενευριστικό. Αντιθέτως στα πολλά θα ήταν επικίνδυνο (απωλεια ελέγχου κτλ.)

και τώρα τι θα κάνεις? θα περιμένεις να τα αλλάξεις? στα πόσα?

ανέφερα τα πολλά γιατί δεν πάω με πολλά δεν ξεπερνάω εύκολά τα 140. Σκέφτομαι μήπως τα πουλήσω και δοκιμάσω τα road attack. Αλλα και αυτά δεν θα τα βάλω αν δε τα οδηγήσω πρώτα σε κάποιο αλλο μηχανάκι. Αν δε καταφέρω να τα πουλήσω με βλέπω να βγάζω χειμώνα και από Άνοιξη καινούργια. Εξάλλου, κάνω χλμ με την μηχανή μου φαντάσου σήμερα έχω 10200 χλμ και την αγόρασα 3-6-2008
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Αρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
    ανέφερα τα πολλά γιατί δεν πάω με πολλά δεν ξεπερνάω εύκολά τα 140. Σκέφτομαι μήπως τα πουλήσω και δοκιμάσω τα road attack. Αλλα και αυτά δεν θα τα βάλω αν δε τα οδηγήσω πρώτα σε κάποιο αλλο μηχανάκι. Αν δε καταφέρω να τα πουλήσω με βλέπω να βγάζω χειμώνα και από Άνοιξη καινούργια. Εξάλλου, κάνω χλμ με την μηχανή μου φαντάσου σήμερα έχω 10200 χλμ και την αγόρασα 3-6-2008
    Από το κακό στο χειρότερο.. (που λέει ο λόγος)

Όλοι λέμε για το τι γαμώ τα λάστιχα που είναι τα BW εσύ επιμένεις να κάνεις πειράματα.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Ναι ρε Respect, πεστα!!! Εχουν ματωσει τα δαχτυλα μας να τα γραφουμε.

Ουτε μετοχες στην μπριτζεστον να χαμε.

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒW ΓΙΑ ΤΟ VSTROM!!!!!!!!!

Παρτε το χαμπαρι, για τοσο μ@λ@κες μας εχετε τοσοι που πινουμε νερο στ ονομα τους; Μιλαμε για φοβερη συμπεριφορα το μηχανακι, κατω απ ολες της συνθηκες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Από το κακό στο χειρότερο.. (που λέει ο λόγος)

Όλοι λέμε για το τι γαμώ τα λάστιχα που είναι τα BW εσύ επιμένεις να κάνεις πειράματα.
    Δεν αμφιβάλλω για bw ότι είναι καλά λάστιχα όπως επίσης ότι και τα conti που φοράω τώρα δεν είναι εξίσου καλά ή καλύτερα ακόμα σε συμπεριφορά. Το θέμα έιναι το κούνημα που κάνει και μόνο.
    και έχω αρχίσει να πιστεύω οτί οφείλεται στην μηχανή και όχι στα λάστιχα γιατί σήμερα που οδήγησα ένος φίλου το στρόμα ποου το έχουμε αγορασει με μέρες δοαφόρά και φοράει ακόμα τα μαμά λάστιχα διαπίστωσα ότι το κάνει και αυτό.

Τώρα με τα conti road attack που σκεφτομαι να βάλω δεν έιναι πείραμα αλλά προσωπική αναγκη για ένα καθάρα ασφάλτινο λάστιχο γατί η χρήση της μηχανής μου είναι κατά 90-95 % στο δρομο (ασφαλτο) και δή σε σφικές στριφτερές διαδρομές επαρχιακό δύκτιο. Και η continental είναι η μόνη εταιρεία που το βγάζει σε διαστάσεις που δορά το στρόμα

Και κατί τελευταίο δεν υπάρχουν μόνο τα bw σαν λάστιχα αλλά και πολλά άλλα και δεν νομίζω ότι μετά από αυτά υπάρχει το χαός και αν αποφάσιζα να βάλω "ον-οφ" λάστιχο θα έβαζα τα metzeler exp, για το ποία στο θρέντ δεν αναφέρονται πολλά πράγματα ένω είναι εξαιρετικά λάστιχα.

ΥΓ:καμιά φόρά με τα πειράματα πάντως μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσμετα και εκέι που δεν το περιμένεις
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ναι ρε Respect, πεστα!!! Εχουν ματωσει τα δαχτυλα μας να τα γραφουμε.

Ουτε μετοχες στην μπριτζεστον να χαμε.

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒW ΓΙΑ ΤΟ VSTROM!!!!!!!!!

Παρτε το χαμπαρι, για τοσο μ@λ@κες μας εχετε τοσοι που πινουμε νερο στ ονομα τους; Μιλαμε για φοβερη συμπεριφορα το μηχανακι, κατω απ ολες της συνθηκες.
    φίλτατε και συμπαθέστατε vestroma εγώ προσωπικά δεν θεωρω κανέναν μαλάκα σου μιλώ με ειλικρίνεια ο καθένας κάνει τις επιλογές του και μέχρι εκέι, οι οποίες για μένα μπορεί να μην είναι κατανοητές αλλά αν μη τι άλλο είναι σεβαστες.

Τώρα επι του πρακτέου εγώ έχω την συνήθεια σε όλα τα οχηματά μου να αλλάζ ω τα λάστιχα ακόμα και από καινούργια αν δεν μου αρεσουν στην οδική συμπεριφορά τους ή δεν ταιριάζουν στο στύλ που οδηγώ εγω. επίσης τα αλλάζω πολύ πιο συχνά απο τον μέσο χρήστη πολές φορες και νωρίτερα από τον χρονο γιατί γραφω πολλά χλμ.

Ετσι έχω την πολυτέλεια να άλλαζω πολλά σετ ελλαστικων στην ζωή της μοτο μου και να μπορώ να δοκιμάζω διαφορα ελαστικά.

Και κατί ακόμα το οποίο θα το πώ και δεν θελω να ακουστεί ασχημα γιατί δεν το λέω με καθόλου έπαρση ή εγωισμό, δεν κάνω τις αγορές μου ή εν γένει τις επιλογές μου ακολουθώντας πιστά τις γνώμες των άλλων γιατί σ' αυτες υπάρχει η υποκειμενικότητα και πολές φορες η τάση να υπερασπίσπτει καποιος την επιλογή του ακόμα κι ας μην πρέπει να το κάνει.

και φέρνω ενα απλό παράδειγμα : Αγοράζει ο χ κάτι το οποίο είναι μουφα και για να μην νιώσει μαλάκας που το έκανε δεν βγένει δημόσια να το πεί (σε ένα φόρουμ) ή στις παρεές του τι μαλακία έκανε αλλά ακριβως το αντίθετο του στύλ φίλε αυτό είναι το κλαύτερο χωρις δεύτερη κουβέντα κ.ο.κ

και αυτό δεν είναι μομφή για κανέναν προς αποφυγή παρεξηγήσεων, απλά δικαιολογέι τον τρόπο σκέψης μου
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51