τι ώρα έχει τσοντούλα...ρε παιδιά....μη χάσουμε τον John Holmes:rotflmao:
Τελικη FZR 600R 240 χαω.
Κρατημα=αψογο
Ροπη=παλαβη
Πλαισιο=Deltabox
Σε ενα ισιαδι που εχω υποψη θα πιασω 230+
Είναι καλό παιδί τον ξέρω τον RX
ρε συ δωσ΄του κίνητρο γιατί δεν ψήνεται
Δεν πειραζει. Υπαρχουν και τα DVD για να νιωσετε το 1% της γκαβλας. Οπως και με τα γκομενακια (οσοι δεν ειναι gay εδω)... μοναχος σου εκτονωσου κτλ.
Επισης μην βλεπετε Μοτο GP ειναι πληρως ακαταλληλο (και ας ειναι σε πιστα). Λουλουδες. ΧΑ.
Ρε φίλε FZR.Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Δεν πειραζει. Υπαρχουν και τα DVD για να νιωσετε το 1% της γκαβλας. Οπως και με τα γκομενακια (οσοι δεν ειναι gay εδω)... μοναχος σου εκτονωσου κτλ.
Επισης μην βλεπετε Μοτο GP ειναι πληρως ακαταλληλο (και ας ειναι σε πιστα). Λουλουδες. ΧΑ.
Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά που έχει η ταχύτητα στις πίστες αντί των δημόσιων δρόμων ;
Στο Θεό σου δηλαδή !
Τόσο παράλογα μιλάμε εμείς οι γκέϊ λουλούδες ;
Τι διάολο, κινέζικα τα λέμε ;
Μόνο στα καμασούτρα συνεννοούμαστε μεταξύ μας ;
γιατι το rx8 den τα εχει τα 240.Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Τελικη FZR 600R 240 χαω.
Κρατημα=αψογο
Ροπη=παλαβη
Πλαισιο=Deltabox
Σε ενα ισιαδι που εχω υποψη θα πιασω 230+
πες μου μονο που θα κανετε κοντρα για να μην σας περασω απο πανω και τους δυο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Την μερια του πρακτικου μου νου, ναι!
Υπαρχει και αλλη εξισωση
συν το γοητρο της ΥΑMAHA φυσικα (ανεκτιμητο)
ελπιζεις στην θεση του rossi τωρα που θα παει στη F1?????
θα σου στειλουν τα κεντρικα καμια ευχαρηστιρια επιστολη που σηκωσες και κρατησες το λαβαρο ψηλα?????
:a12: :a31: :a019: :a41:
αστο ρε φιλε μπας και εισαι και αυριο μαζι μας....
και ναι μπορει να μας εκνευριζουν τα ποστ σου αλλα πιστεψε μας προτιμουμε να σε ζουμε παρα να σε θυμομαστε......![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ετσι ετσιΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ασε ρε div400, εχουν μπει κι αλλοι γαμηκουλες στο παιχνιδι ...![]()
παρακαλώ, εκφράσεις του στυλ "να σας περάσω από πάνω" δεν εκφράζουν το χώρο του μοτό. Και τι είναι ρε φίλε τοίχος, να τον περάσεις ένα χεράκι από πάνω (Μπογιατζής)χε..χε ....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
γιατι το rx8 den τα εχει τα 240.
πες μου μονο που θα κανετε κοντρα για να μην σας περασω απο πανω και τους δυο.![]()
ή αυτό που γουστάρω πολύ....να σου κάνω χωρίστρα (κομμωτής). χε....χε.... Τέλος φάντομ σας παρακαλώ να είστε πιό κόσμιοι. Μη μιλάτε έτσι, μιλάτε πιο ΑΣΧΗΜΑ !!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
![]()
Μπραβο ρε FZR600R.
Σε γουσταρω γιατι μπαινεις μια φορα το εξαμηνο,μπορεις να μαζεψεις ολα τα βλεματα πανω σου,να γεμισεις 20 σελιδες μεσς σε μια μερα το thread σου και ολοι να τρεχουν πανικοβλητοι να απαντησουν,ενω αλλα threads που ειναι σημαντικα και μπορουν να βοηθησουν κοσμο μενουν στα αζητητα.
Παντως περα απο την πλακα,κοντρα 50-60χλμ μονο κοντρα δεν ειναι.
Και επηδει οποιος λεει τοσα λογια και π@π@ριες,μαλλον κουλομαρια μου θυμιζει.
Προσεχε μ΄αυτα που λες μην σταμπαριστουν ολα τα fzr 600r που κυκλοφορουν(και δεν ειναι και πολλα ).
Και αναρωτιουντα αυτοι που τα χουν, γιατι το τσαι που κερναμε εχει τοσο πικρη γευση.
Τραβηξου.![]()