Σελίδα 23 από 56 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 832

Θέμα: Συζητηση σχετικα με το Paintball Mods VS Members

Dark Fairy Το avatar του/της angel-m
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    αυτα τα κανετε εσεις...

τεσπα μπορουμε να ξαναγυρισουμε στην κουβεντα που εχετε βρεγμενα ρουχα και κυλιοσαστε στι λασπες....ε?
    :rotflmao:

Οχι τι να σου κάνω που σχολάω και πάω για καφέ αλλιώς θα το συνεχίζαμε όταν θα πήγαινα στο σπίτι:wacko:

Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!

αυτα τα κανετε εσεις...

τεσπα μπορουμε να ξαναγυρισουμε στην κουβεντα που εχετε βρεγμενα ρουχα και κυλιοσαστε στι λασπες....ε?

Μαρεσει που εχεις κολησει στα λασπολουτρα εσυ!! τσ, τσ, τσ, ειπαμε για παιντμπολ παμε οχι να γινουμε θεαμα για τα αγορια!!

Και οσο για τις βαφες, πλεον οι αντρες (οι ετσι λεγοντε τεσπα) το εχουν παρακανει πολυ παραπανω απο τις γυναικες...

Λεω εγω τωρα....
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    Μαρεσει που εχεις κολησει στα λασπολουτρα εσυ!! τσ, τσ, τσ, ειπαμε για παιντμπολ παμε οχι να γινουμε θεαμα για τα αγορια!!

Και οσο για τις βαφες, πλεον οι αντρες (οι ετσι λεγοντε τεσπα) το εχουν παρακανει πολυ παραπανω απο τις γυναικες...

Λεω εγω τωρα....

Και πολύ καλά τα λες

Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
    Οχι τι να σου κάνω που σχολάω και πάω για καφέ αλλιώς θα το συνεχίζαμε όταν θα πήγαινα στο σπίτι:wacko:

ετσι ετσι....

δουλευε λ@μ@κ@ αντρα εσυ.... οι γυναικες σχολαν νωρις και πανε για κοινωνικο σχολιασμο στις καφετεριες....

ενταξει αγγελε μου θα το συνεχισουμε σπιτι σου.....

εχμ μαλλον δεν εννοουσες αυτο ακριβως ε?
    :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty

Λεω εγω τωρα....
    το τερπνον μετα του οφελημου.....

απλα σκεψου οτι οπως θα αποσβολωμενοι θα ειμαστε και πιο ευκολοι στοχοι.....

:ZZZ:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .......... και κυλιοσαστε στι λασπες....ε?
    Σε ποιο βουστάσιο γίνονται όλα αυτά;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ετσι ετσι....

δουλευε λ@μ@κ@ αντρα εσυ.... οι γυναικες σχολαν νωρις και πανε για κοινωνικο σχολιασμο στις καφετεριες....

Εγώ χαρά μου είμαι από τις 6:30 στη δουλειά δεν πάω με τις μεγάλες ώρες όπως μερικοί, μερικοί

Θα τα που και από κοντά βρε αν θα έρθεις Δέλεαρ

ετσι ετσι....

Μου φαινετε εχεις μεινει λιγο πισω σε καποια πραγματα...

Γιατι οχι μονο δουλευουμε οσες ωρες (και παραπανω απο σας), αλλα δουλευουμε και στο σπιτι... Ενω εσεις γυρνατε και δε μπορειτε "να παρετε τα ποδια σας"......

Ειναι θεμα αντωχης....

Live fast...
    Die Young...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σε ποιο βουστάσιο γίνονται όλα αυτά;

Και καλα θα γινει αμα βρεχει την αλλη Κυριακη που θα ειμαστε στο βουνο για παιντμπολ....

(βεβαια μονο στη φαντασια καποιον αλλα δε πειραζει)..

Live fast...
    Die Young...

Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
    Εγώ χαρά μου είμαι από τις 6:30 στη δουλειά ..........

Στο βουστάσιο; Άρμεγμα ή τάισμα πρώτα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Re: Re: Re: Paintball Mods VS Members στις 22/10/2006 στην Λυκόβρυση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Έχω και φρέσκο το πυρ και κίνηση από την επιστράτευση...
    Εγω το εχω ακομα πιο φρεσκο!
    Βαλτε με μεσα αρκει να μην με κανουν σκοπανθρωπο μπας και ειμαι εξω στις 22.

( να βαλω παραλλαγη; )
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Re: Re: Re: Re: Re: Paintball Mods VS Members στις 22/10/2006 στην Λυκόβρυση

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εγω το εχω ακομα πιο φρεσκο!
    .......

Από πότε ρε βλάχο κάνουν ασκήσεις πεζικού στης αεροπορία, και μάλιστα Πύρ και Κίνηση; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε δεν λέμε Σκοποβολή - αυτό που ξαπλώνετε και βαράτε οπου νά 'ναι

Re: Re: Re: Re: Re: Paintball Mods VS Members στις 22/10/2006 στην Λυκόβρυση

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ......

( να βαλω παραλλαγη; )
    ΌΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σε ντύσουμε ΣΤΟΧΟ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σουήτ μπόι

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Paintball Mods VS Members στις 22/10/2006 στην Λυκόβρυση

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Από πότε ρε βλάχο κάνουν ασκήσεις πεζικού στης αεροπορία, και μάλιστα Πύρ και Κίνηση; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι μάχιμοι μπατζήδες κάνουμε ότι θες
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    May I have your attention please!

Λοιπόν κυρίες και κύριοι, κεριά και λιβάνια...

Στις 22/10/2006 η πίστα είναι ελεύθερη και μίλησα σχεδόν για όλες τις λεπτομέρειες με τον ιδιοκτήτη του www.paintballhellas.com .

Μπορούμε να κλείσουμε την άνω ημερομηνία για αποκλειστική χρήση του γηπέδου (σπιτάκια, βρύα, λειχήνες, ποταμάκι, χώμα -όχι για enduro-).

Τα ελάχιστα (προτεινόμενα) άτομα που θα πρέπει να μαζευτούν είναι 30 για ενοικίαση εξοπλισμού. Φυσικά όσοι έχουν ήδη δικό τους εξοπλισμό μπορούν να έρθουν (θα ισχύσουν άλλες τιμές για αυτούς).

Στην προσφορά που θα μας έρθει θα συμπεριλαμβάνονται 3 κουτιά χρωματόσφαιρες (~6.000 σφαίρες) για χρήση από όλους μας.

Επειδή πολλοί από εμάς είναι (?) αρχάριοι σε αυτό το σπορ προτείνω να κλείσουμε τη μισή μέρα (υπό συζήτηση). Δηλαδή ή μεταξύ 8:30 - 13:00 ή 13:00 - 17:00 .
    Στη συζήτηση για το paintball μπορείτε να πείτε την προτίμησή σας.

Τους είπα ότι είμαστε μια παρέα που "συχνάζει" στο moto.gr οπότε θα μας κάνουν συνολική προσφορά για 30 άτομα και 3 κουτιά σφαίρες για τη μισή μέρα.

Το κόστος θα κυμανθεί γύρω στα 38-40 ευρώ ανά άτομο (ελπίζω να βγει τελικά λίγο φθηνότερα).

Σε πρώτη φάση είναι απαραίτητο και θεμιτό να μαζευτούμε περισσότερα άτομα από τα 22 που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Οσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα καθώς στην συγκεκριμένη "πίστα" μπορούν να "παίξουν" έως και 50-60 άτομα. Θα κουραστούμε λιγότερο και θα ευχαριστηθούμε καλύτερα κάνοντας την πλάκα μας αν είμαστε πολλοί.

Αρα, πριν κλείσουμε οριστικά το γήπεδο πρέπει να αυξηθούν οι συμμετοχές.

Το πρωί εκείνης της Κυριακής αν βρέχει παπάδες στην Λυκόβρυση προφανώς δε θα γίνει παιχνίδι και δε θα χρεωθούμε τίποτα. Αν βρέχει όμως στον Πειραιά δεν είναι απαραίτητο ότι θα βρέχει στην Πάρνηθα οπότε ακυρώσεις ή απουσίες λόγω υποψίας βροχής στην πίστα θα εκληφθούν ως chicken-shit.

Αν βρέχει το Σαββάτο, την Κυριακή το γήπεδο θα είναι νοτισμένο μεν αλλά θα μπορούμε να παίξουμε. (Στην πίστα περνάει ποταμάκι, υπάρχουν κλίσεις στο έδαφος γενικά και τα νερά έχουν διέξοδο οπότε θεωρητικά δεν υπάρχουν στάσιμα νερά).

Το ντύσιμό σας καλό είναι να έχει προβλεφθεί από εσάς τους ίδιους καθώς καλές μεν οι φόρμες που νοικιάζονται αλλά αλλιώς θα κινείστε μέσα στα δικά σας ρούχα. ( + οπωσδήποτε άλλα ρούχα για να αλλάξετε μετά το παιχνίδι).

Για να μην εκτεθώ/εκτεθούμε τις τελευταίες μέρες από ακυρώσεις λόγω περιόδου ή πόνου στο ακρογωνιαίο νύχι του κάτω αριστερού άκρου προτείνω (και αναλαμβάνω) να προκαταβληθεί μεγάλο μέρος της συμμετοχής του καθενός μας (π.χ. 30 ευρώ) ώστε τρόπον τινά να μην υπάρξουν ακυρώσεις τύπου "βαριέμαι".

Τα παιχνίδια διαρκούν 10-15 λεπτά το καθένα οπότε οι συστάσεις των ομάδων μπορούν στην πορεία να αλλάξουν. δηλαδή η αρχική ιδέα Mods VS Members στην πορεία μπορεί να γίνει Rambo VS Barbie ή Φουρτουνάτσηδες VS Βροντάτσηδες .

Τέλος, επειδή ο Βαγγέλης (όρα Pokermon) έχει ήδη προσπαθήσει δύο φορές με μια ανάλογη πρωτοβουλία και τελικά πήγε μόνος του θα παρακαλούσα (σοβαρά μιλώντας και με ειλικρινείς διαθέσεις) να ανασκουμπωθείτε και να βοηθήσετε στην ομαλή οργάνωση και συμμετοχή ώστε να μπορέσουμε να έχουμε εκείνη τη μέρα δική μας για πλάκα-δολοφονίες και χαβαλέ-αυτοκτονίες χωρίς να έχει προυπάρξει γκρίνια και αβεβαιότητα.

Ευχαριστώ τα μάλα...

Nostra

ΥΓ1: Παρακαλώ η συζήτηση για το paintball να εξακολουθήσει να γίνεται εδώ.

ΥΓ2: Παρακαλώ για την άμεση ανταπόκρισή σας

ΥΓ3: Παρακαλώ κάποιος MOD να καθαρίσει (?) τα άσχετα (περί άλυκων εσωρούχων) posts στην συζήτηση για να ακουστούν οι σχετικές με την οργάνωση της ημερίδας απόψεις.

ΥΓ4: Παρακαλώ, παρακαλώ μη με περνάτε για τρελό.......

Καλό είναι επίσης να έρθετε, όσοι ενδιαφέρεστε, στο Δέλεαρ σήμερα να το συζητήσουμε και από κοντά...

Επίσης όποιος νομίζει ότι θέλει και μπορεί να βοηθήσει (εποικοδομητικά) στην οργάνωση, feel free to join me...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF