Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:a28:
Σε όλους!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:a28:
Σε όλους!
![]()
![]()
![]()
![]()
AOYYYY
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Καθυστερημένε ο μόνος κομπλεξικός εδώ μέσα είσαι εσύ γιατί μόλις έμαθες τι χρόνο έχω κάνει στις Σέρρες άρχισες να με ειρωνεύεσαι συνέχεια χωρίς καν να με ξέρεις και να με λες ψεύτη λες και σου είχα δώσει κανένα δικαίωμα και μη μου το παίζεις εμένα κρυφός και γρήγορος και δεν με νοιάζει και εγώ είμαι για τη πάρτη μου και άλλες τέτοιες
Ο τρόπος που έίπες τον χρόνο σου ήταν !!
Γιαυτό τ άκουσες:o
έπρεπε να πείς ότι "ανέβηκα στις ΣΕΡΡΕΣ με ένα φορτηγό γεμάτο λάστιχα και έκανα 1,26 μετά από 1000 γύρους στην πίστα και καμιά 200αριά σουβλάκια από τον ΟΛΥΜΠΙΟ"
τότε θα έλεγα:rotflmao:
![]()
AOYYYY
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….
:rotflmao: :rotflmao:
όπα ρε μεγάλε θα σκίσεις κανά καλσόν![]()
:ZZZ:
AOYYYY
Καθυστερημενος ε? Μπορώ και εγώ να σε στολίσω αλλά δε το αξίζεις να πέσω στο υπόγειο επίπεδό σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Καθυστερημένε ο μόνος κομπλεξικός εδώ μέσα είσαι εσύ γιατί μόλις έμαθες τι χρόνο έχω κάνει στις Σέρρες άρχισες να με ειρωνεύεσαι συνέχεια χωρίς καν να με ξέρεις και να με λες ψεύτη λες και σου είχα δώσει κανένα δικαίωμα και μη μου το παίζεις εμένα κρυφός και γρήγορος και δεν με νοιάζει και εγώ είμαι για τη πάρτη μου και άλλες τέτοιες π@π@ριες γιατί σε μένα και στους περισσότερους από εδώ μέσα δεν περνάνε.
Λοιπόν ΕΓΩ ΠΟΤΕ δε σε είπα ψέυτη...
Βρές ένα και μόνο ποστ που να το λέει... Δεν αμφισβήτησα ποτέ τις ικανότητες σου...
Και σε ειρωνεύτηκα αφού με ειρωνεύτηκες εσύ χωρίς λόγο! και γύρνα μερικές σελίδες π[ίσω να το δείς! Και είμαι για τη πάρτη μου...Ψαξε όλο το φόρουμ και βρες ένα ποστ να έχω ποστάρει χρόνους μου...
Ψάξτα όλα αυτά και μετά πές και κανένα συγνωμη!
Εδώ είναι θρεντ BUZUKI vs YAMAHA όχι JIMK7 vs everyone όπως το κατάντησες!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Όσο τώρα αν είμαι γρήγορος η όχι δεν περιμένουν να το μάθουν από εμένα αλλά ούτε και από σένα αν θελουν θα το μάθουν από τους χρόνους που κάνω και ποτέ δεν καυχήθηκα ειδικά σε σένα και σε κανένα άλλο για τους χρόνους απλός κάποιος με ρώτησε και του απάντησα γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα .και εσείς από το κακό σας γεμίσατε τις σελίδες του φόρουμ με π@π@ριες μόνο και μόνο επί δεις ήταν Suzuki και όχι κοπρο hamaha
Είτε είσαι γρήγορος είτε σε περνάνε με τα πόδια δε με απασχολεί εγώ και οπι υπόλοιποι εδώ σε κρίνουν απο τα λεγόμενά σου όχι απο τους χρόνος σου..
Είσαι και μετριόφρον παναθεμά σε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Όσο τώρα για τους υποστηρικτές δεν μου ηρθαν ουρανοκατέβατοι αλλά μετά από αρκετούς αγώνες που με είδαν να παίρνω νίκες και μόνο νίκες.
ΞΕΚΑΒΑΛΑ!!!
Δεν είμαι και δεν νομίζω πως θα ήθελα να γίνω αν κρίνω απο σένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ώσπου να έρθουν όμως όλα αυτά τα έξοδα ήταν πραγματικά από ότι οικονομίες που είχα και αν ήσουν και εσύ αγωνιζόμενος θα το ήξερες για αυτό σταμάτα να μας το παίζεις κάποιος και δήθεν γιατί δεν μας πείθεις
Αλλά θα κάνω τη γιαγιά μου αγωνιζόμενη με τις οικονομίες της για να σε πατάει! γιατί μόνο αυτό χρειάζεται ΛΕΦΤΑ για να αποκαλέισαι αγωνιζόμενος!
Μιλάς εσύ για σεβασμο?Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
και ένα τελευταίο για να τελειώνουμε άλλαξε τακτική αν είσαι μάγκας και ωραίος όπως λες και μάθε να σέβεσαι τους άλλους για να σε σέβονται και αυτοί με τι σειρά τους,
Ο σεβασμός κερδίζεται δεν είναι δωρεάν και σίγουρα δε κερδίζεται με εικονίτσες του τύπου :a31: χωρίς λόγο!
Ούτε μάγκας είμαι ούτε ωραίος!
Πάτερ αμάρτησα... εγώ είμαι το χαμένο πρόβατο!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
γιατί δεν είσαι σε καλό δρόμο
Αν κάνω έστω και 2 καλούς φίλους εδώ μέσα θα είμαι ευχαρηστημένος!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
έτσι που πας θα καταντήσεις να μιλάς με ένα δυο άτομα από το φόρουμ,
Όχι μονο εσύ ξέρεις...μαλλον έχεις ξαναβρεθεί στην ίδια θέση ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ξέρεις τι εννοώ
Και ένα τελευταίο...
Αν είσαι αγωνιζόμενος πρέπει να προσέχεις εδω μεσα αυτά που λές γιατί εκπροσωπέις άτυπα μία ομάδα που λέγονται αγωνιζόμενοι ... και εσύ αποτελείς ΝΤΡΟΠΗ προς αυτή την ομάδα... Όχι για τις οδηγικές σου ικανότητες αλλά για το χαρακτήρα σου...
Δεν γίνεται όποιος είναι αγωνιζόμενος να ασπαζόμαστε και οτι οτιδήποτε πεί είναι σωστό! Γιατί το μυαλό και ο χαρακτήρας δεν έχουν καμία σχέση με τις οδηγικές ικανότητες!
Υπάρχουν αγωνιζόμενοι παγκοσμίου επιπέδου που είναι μαλάκες βλ.Χέιντεν!
ΥΓ. Όσοι τσακωνόμαστε εδώ τσακωνόμαστε με μία δόση χιούμορ... Δεν υπαρχει κακία σαν αυτή που έβγαλες εσύ... Ακόμα και με το Γρηγόρη που τσακωνόμαστε εδώ, σε άλλο θρέντ κάνουμε χαβαλέ η μιλάμε με πμ!
Λοιπόν ας το λήξουμε εδώ... άλλωστε αν ψάξεις πιο πίσω θα δείς οτι δεν σε είπα ψέυτη ΠΟΤΕ...
Αν θες να συνεχιστεί εγω το διασκεδάζω γενικώς στις διαμάχες...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Ναι θα μιλάει με μένα:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι μαλωνετε τζαμπα... τα Gsxr τα πατανε ολα απο πανω και σε ευθυιες και σε στροφες
Μονο ο λυκος599 με περναει![]()
Εγω εκανα 0.59 kai αυτος εκανε 0.57 στις σερρες Αλλα ο λογος που εχασα ητανε επειδη απο τι μια μερια του πλεσιου ξεκολισε.. το κολησα με LOGO(απιστευτες κολες μιλαμε ε... απο αυτες που λενε οτι κρατανε γεφυρες)αλλα παλι στα φρενερισματα εχανα.. γιατι ολο ξεκολουσε και το κρατουσα με το ενα χερι μου για να μη μου φιγει και χασω και τον αγωνα.
Που θα μου παει θα τον περασω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Τι μαλωνετε τζαμπα... τα Gsxr τα πατανε ολα απο πανω και σε ευθυιες και σε στροφες
Μονο ο λυκος599 με περναει![]()
Εγω εκανα 0.59 kai αυτος εκανε 0.57 στις σερρες Αλλα ο λογος που εχασα ητανε επειδη απο τι μια μερια του πλεσιου ξεκολισε.. το κολησα με LOGO(απιστευτες κολες μιλαμε ε... απο αυτες που λενε οτι κρατανε γεφυρες)αλλα παλι στα φρενερισματα εχανα.. γιατι ολο ξεκολουσε και το κρατουσα με το ενα χερι μου για να μη μου φιγει και χασω και τον αγωνα.
Που θα μου παει θα τον περασω...
:rotflmao:
Βαλε πλαισιο απο YAMAHA δεν θα εχεις τετοια προβληματα,
![]()
και αν θες να μαθεις τον καλυτερο χρονο τον εχω ΕΓΩ![]()
![]()
![]()
2.5437 ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (στο σουτζουκ λουκουμ )
![]()
![]()
ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ .
![]()
![]()
![]()
Να βαλο πλεσιο απο yamaha αλλα το θεμα ειναι.. οτι θα σπασει με τι μια που να αντεξει τετοια δυναμη απο gixxer το πλεσιο yamaha.Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
Βαλε πλαισιο απο YAMAHA δεν θα εχεις τετοια προβληματα,
![]()
και αν θες να μαθεις τον καλυτερο χρονο τον εχω ΕΓΩ![]()
![]()
![]()
2.5437 ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (στο σουτζουκ λουκουμ )
![]()
![]()
ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ .
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Α= Αnte ksekina mori m@l@k!a...
C= Ciga mi ksekinisei....
B=BOGGAO RE DEN AKOYS
![]()
![]()
![]()
Να βαλο πλεσιο απο yamaha αλλα το θεμα ειναι.. οτι θα σπασει με τι μια που να αντεξει τετοια δυναμη απο gixxer το πλεσιο yamaha.
![]()
κανε μια δοκιμη και αν σπαση και αυτο ( που δεν το νομιζω
) εεεεεε τι
να σου πω βαλε τον κινητηρα![]()
![]()
![]()
σε σασι απο αμαξι![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
B=BOGGAO RE DEN AKOYS
![]()
![]()
![]()
![]()
C=Ciga mi kaio kai tzampa benzines gia kati R1 kai cbr
B=Bale re mlk B Ninja einai eleos....
A=Ante poli tous afisame na xaroune
![]()
C=Ciga mi kaio kai tzampa benzines gia kati R1 kai cbr
B=Bale re mlk B Ninja einai eleos....
A=Ante poli tous afisame na xaroune
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ F ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΗΣ ΜΕ F-16![]()
![]()
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΙΣΩΣ![]()
![]()
![]()
Βαρετή διαμάχη...
Γιατί όμως το παλουκάρι μας έριξε σε ούλους κίτρινη;
QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Καθυστερημενος ε? Μπορώ και εγώ να σε στολίσω αλλά δε το αξίζεις να πέσω στο υπόγειο επίπεδό σου.
Λοιπόν ΕΓΩ ΠΟΤΕ δε σε είπα ψέυτη...
Βρές ένα και μόνο ποστ που να το λέει... Δεν αμφισβήτησα ποτέ τις ικανότητες σου...
Και σε ειρωνεύτηκα αφού με ειρωνεύτηκες εσύ χωρίς λόγο! και γύρνα μερικές σελίδες π[ίσω να το δείς! Και είμαι για τη πάρτη μου...Ψαξε όλο το φόρουμ και βρες ένα ποστ να έχω ποστάρει χρόνους μου...
Ψάξτα όλα αυτά και μετά πές και κανένα συγνωμη!
Εδώ είναι θρεντ BUZUKI vs YAMAHA όχι JIMK7 vs everyone όπως το κατάντησες!
Είτε είσαι γρήγορος είτε σε περνάνε με τα πόδια δε με απασχολεί εγώ και οπι υπόλοιποι εδώ σε κρίνουν απο τα λεγόμενά σου όχι απο τους χρόνος σου..
Είσαι και μετριόφρον παναθεμά σε!!!
ΞΕΚΑΒΑΛΑ!!!
Δεν είμαι και δεν νομίζω πως θα ήθελα να γίνω αν κρίνω απο σένα!
Αλλά θα κάνω τη γιαγιά μου αγωνιζόμενη με τις οικονομίες της για να σε πατάει! γιατί μόνο αυτό χρειάζεται ΛΕΦΤΑ για να αποκαλέισαι αγωνιζόμενος!
Μιλάς εσύ για σεβασμο?
Ο σεβασμός κερδίζεται δεν είναι δωρεάν και σίγουρα δε κερδίζεται με εικονίτσες του τύπου :a31: χωρίς λόγο!
Αν κάνω έστω και 2 καλούς φίλους εδώ μέσα θα είμαι ευχαρηστημένος!
Και ένα τελευταίο...
Αν είσαι αγωνιζόμενος πρέπει να προσέχεις εδω μεσα αυτά που λές γιατί εκπροσωπέις άτυπα μία ομάδα που λέγονται αγωνιζόμενοι ... και εσύ αποτελείς ΝΤΡΟΠΗ προς αυτή την ομάδα... Όχι για τις οδηγικές σου ικανότητες αλλά για το χαρακτήρα σου...
Δεν γίνεται όποιος είναι αγωνιζόμενος να ασπαζόμαστε και οτι οτιδήποτε πεί είναι σωστό! Γιατί το μυαλό και ο χαρακτήρας δεν έχουν καμία σχέση με τις οδηγικές ικανότητες!
Υπάρχουν αγωνιζόμενοι παγκοσμίου επιπέδου που είναι μαλάκες βλ.Χέιντεν!
ΥΓ. Όσοι τσακωνόμαστε εδώ τσακωνόμαστε με μία δόση χιούμορ... Δεν υπαρχει κακία σαν αυτή που έβγαλες εσύ... Ακόμα και με το Γρηγόρη που τσακωνόμαστε εδώ, σε άλλο θρέντ κάνουμε χαβαλέ η μιλάμε με πμ!
Λοιπόν ας το λήξουμε εδώ... άλλωστε αν ψάξεις πιο πίσω θα δείς οτι δεν σε είπα ψέυτη ΠΟΤΕ...
Αν θες να συνεχιστεί εγω το διασκεδάζω γενικώς στις διαμάχες...[/QUOTE]
Μπορεί άμεσα να μην με είπες ποτέ ψεύτη αλλά έμμεσα το έκανες πολλές φορές, μέχρι που στο απέδειξα και άρχισες και έγραφες ύστερα άλλες παπαρειες …..Εσύ τώρα για να καταλάβω όταν μπαίνεις σε μια πίστα τι πας να κάνεις? Αν δεν πας για χρόνο όπως λες πας για να δεις τα αξιοθέατα δηλαδή , η μήπως λέμε τώρα δεν κοιτάς χρόνο γιατί φοβάσαι μην απογοητευτείς με το τραχαντιρη που έχεις, για αυτό αστα αυτά στο είπα και στο ξαναλέω δεν περνάνε μη λέμε συνέχεια τα ίδια και ποτέ στα καλά καθούμενα δεν ανακινούσα χρόνους μη γράφεις πράγματα που δεν έχω κάνει αλλά βλέπω ότι με τους χρόνους έχεις μεγάλο κόμπλεξ τελικά εεεε .μάλλον η γιαγιά σου πρέπει να έχει ποιο πολύ ταλέντο από σένα στην οδήγηση …..Όπως το πες εδώ είναι θρεντ Suzuki & Yamaha και όχι διαγωνισμός εξυπνάδας που μάλλον εσύ τώρα περνιέσαι για έξυπνος και αποκαλείς τον Χειντεν ΜΑΛΑΚΑ που ο άνθρωπος έχει βγει παγκόσμιος πρωταθλητής όσο και να μη μας αρέσει, βγάζει τόσα λεφτά από ομάδα και διαφήμισης που εσύ ούτε καν μπορείς να ονειρευτείς έχει τη τιμή και οδηγεί ονειρικά μηχανάκια για μας του κοινούς θνητούς, ταξιδεύει σε όλο το κόσμο και στο κάτω κάτω ο άνθρωπος αυτός για αυτό το σκοπό είναι εκεί και όχι για το χαραχτήρα του μάλλον φίλε μου έχεις μπερδέψει τις μπου…. με τις βούρτσες σε λίγο θα μας πεις ότι ούτε στη δικιά του θέσει δεν θα ήθελες να ήσουν και όλα αυτά ξέρεις γιατί γίνονται γιατί είσαι άρρωστος γιαμαχακιας αλλά είσαι άτυχος και συχρονος τυχερός που είσαι μακριά και δεν μπορώ να σε γιατρέψω όπως καταλαβαίνεις είμαι πολύ καλός γιατρός έχω θεραπεύσει πολλούς σαν και σένα αλλά από τον υπολογιστή δεν γίνεται δουλειά ….Από εδώ και στο εξής δεν θα ακούτε κάποιον που τρέχει σε αγώνες που έχει αλλάξει τόσα πολλά μηχανάκια και είναι και μηχανικός αλλά θα ακούτε τον Titan που έχει R1 και ξέρει επι δεις πήγε μια δυο κόντρες και κέρδισε και έβγαλε το συμπέρασμα εντάξει φίλε ότι πεις και ύστερα μου λες να ξεκαβαλισω αρε τρομάρα σου ευτυχώς που δεν είσαι και εγωιστής δηλαδή για φαντά σου…….όσο και αν θέλω να συνεχιστή η κουβέντα μας δεν νομίζω γιατί ότι και αν σου πούνε εσύ δεν αλλάζεις γνώμη μια ζωή κολλημένος γιαμαχακιας …… Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά δύστυχος δεν υπάρχει γιατρειά για σένα φίλε μου από τόσο μακριά …..
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Από εδώ και στο εξής δεν θα ακούτε κάποιον που τρέχει σε αγώνες που έχει αλλάξει τόσα πολλά μηχανάκια και είναι και μηχανικός
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AOYYYY