Άψογος συνάδελφε!!!!!!!!!!!![]()
Σχετικά με συγκέντρωση φωτογραφιών και ανέβασμα σε σελίδα (όπως οι άλλες), όποιος έχει ώρα και στοιχειώδεις γνώσεις HTML, ας μου στείλει ενα ΠΜ να τις σενιάρουμε.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Γνώσεις html=0Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Άψογος συνάδελφε!!!!!!!!!!!![]()
Σχετικά με συγκέντρωση φωτογραφιών και ανέβασμα σε σελίδα (όπως οι άλλες), όποιος έχει ώρα και στοιχειώδεις γνώσεις HTML, ας μου στείλει ενα ΠΜ να τις σενιάρουμε.
χρόνος = μόνο πρωινές ώρες λίγος σχετικά γιατι ποστάρω από δουλειά έχοντας αρκετά παράθυρα ανοικτά
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
σωτηρη ευγε παιδι μου ..εχεις ταλεντο ,δεν ξερω εαν εξασκεις το επαγγελμα...χαχα οταν φωτογραφιζες σε περασα για ρανταρ...και λεω ωχ ωχ ρανταρ εδαφους και αμολησα αντιμετρα (η εφταιγε το οτι ειχα πιει καφε προηγουμενως??)![]()
![]()
Αψογος αψογος μου αρεσαν πολυ οι φωτο κριμα που δεν μπορεσες να βγαλεις και αλλες...του χρονου να ειμαστε καλα θα σε βαλω επισημο φωτογραφο με πασο διαρκειας σε ολα τα γκρουπ για να μετακινησαι ελευθερα
ραντάρ εδάφους:rotflmao: :rotflmao:
με cbfκαλό....
ερασιτεχικά ασχολούμαι το παλεύω το θέμα αλλά μην νομίζεις οτι πολλοί επαγγελματίες σε αυτό το χώρο είναι κανονικοί επαγγελματίες....
υπάρχουν ουκ ολίγοι του κώλου... όπως παντού...
Υγεία να χουμε και το συζητάμε για του χρόνου
![]()
Αν εξαιρέσουμε τις φωτο που έβαλες μέσα τον ερφ σου φωτογραφίζεις καλά![]()
γίνομαι κακός???![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
ερασιτεχικά ασχολούμαι
![]()
είσαι αρχηγός....![]()
![]()
![]()
![]()
τέλειες οι φωτό...
το μπράβο είναι πολύ λίγο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο παιδιά!! Πάντα τέτοια...![]()
![]()
![]()
Υπάρχει περίπτωση να δούμε καμιά πανοραμική με όλους τους συμμετέχοντες και όλες τις μηχανές μαζί, να γουστάρουμε; Μόνο τα κράνη είδα μαζεμένα μέχρι τώρα![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
εμ πως θα ταν ωραια η φωτογραφια χωρις τετοιο στολιδι !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Αν εξαιρέσουμε τις φωτο που έβαλες μέσα τον ερφ σου φωτογραφίζεις καλά![]()
γίνομαι κακός???![]()
![]()
![]()
ΧΑΛΙΑ ΜΠΛΙΑΧ!!! ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ (ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΕΕΕΕ??), ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΥ.
ΛΙΑΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ![]()
![]()
![]()
σε περιπτωση που καποιος δεν το καταλαβε εγω δεν ήμουν εκει![]()
![]()
![]()
και ΖΗΛΕΥΩ![]()
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.