γαμω! μεγεια
τωρα που το εφτιαξες καλα αντε παρε ενα kawasaki να βρεις την υγεια σου .. να παιρνει σειρα και ο crook :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γαμω! μεγεια
τωρα που το εφτιαξες καλα αντε παρε ενα kawasaki να βρεις την υγεια σου .. να παιρνει σειρα και ο crook :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όχι ρε δεν είναι το δικό μου αυτό... αλλά δεν πάει πίσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
βλεπω και penske....![]()
![]()
![]()
![]()
μεγιες μεγιεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Εχει μπει ήδη συνεργείο ...
βγαίνει την άλλη εβδομάδα...
αλλο πράμα....
δίσκους, μπροστινό, πίσω, λάστιχα μαρσπιέ, φτεράκι πίσω, κλπ κλπ....![]()
![]()
ολοι οι sv-αδες ταχωσιδες θα γινουμε με φαινεται......![]()
δεν θελω πολλα μονο 4000€......
![]()
![]()
![]()
![]()
υγ: διαβαζω μπροστινο???....γκουχουγκουχου![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
λοιπόν ακου να δεις Δημήτρη...Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
μεγιες μεγιες
ολοι οι sv-αδες ταχωσιδες θα γινουμε με φαινεται......![]()
δεν θελω πολλα μονο 4000€......
![]()
![]()
![]()
![]()
υγ: διαβαζω μπροστινο???....γκουχουγκουχου![]()
για αρχή έκανα ένα απλό servic-άκι στο μπροστινό που όμως θα αλλάξει εντελώς την πολύ πλαδαρή του αίσθηση....
ελατήρια λαδάκια κλπ...
κόλησα στο θέμα με το δικό σου μιας και πιο πολλά χρήματα θα χρειαστεί (εν όψη καλοκαιριού δεν...ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΕΜΕ!!!) αλλά και δεν είναι και σίγουρο ότι ταιριάζει...
για αυτό κάποια στιγμή αργότερα (το θέλω έτσι και αλλιώς και εσύ νομίζω κάτι άλλο...) πρέπει να πάμε μαζί στο μηχανικό να δούμε ζάντα ρουλεμαν τροχού διαμέτρους τιμονόπλακας κλειδαριές και όλα αυτά που απο την αρχή δεν φαίνονται αν ταιριάζουν...
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ!
ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ... (650s 03') ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 05' ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ , ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ... ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΦΡΑΓΚΟΣ...![]()
![]()
![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!
geia sou svradical
egw eimai o proedras twn sv riders edw sthn ellada!!!
oti 8es... ston anti proedra kai sto grammatea
tropeas kai gcrookhs...
kalws mas hr8es! giati eisai afragos?
ti egine?
AΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΕΣΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΡΕ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ;Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
geia sou svradical
egw eimai o proedras twn sv riders edw sthn ellada!!!
oti 8es... ston anti proedra kai sto grammatea
tropeas kai gcrookhs...
kalws mas hr8es! giati eisai afragos?
ti egine?![]()
![]()
![]()
Καλωσηρθες φιλε ραδικ(ι)αλ![]()
Μην δινεις σημασια στον ιοανιδη ειναι ο τρελος του χωριου.
Να φανταστεις οταν βαριομαστε τον κρεμαμε αναποδα απο ενα δεντρο του κρεμαμε κουδουνια και
τον χτυπαμε με κουταλες της σουπας για να διασκεδασουμε:rotflmao:
Γιατι εισαι μονιμως αφραγκος;
Μηπως ειναι η ωρα να μοιραστεις με τους V2 αδερφους σου το μυστικα της μοτο σου;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
mhn akous to gcrookh! ton xalaei pou einai enas aplos grammateas... (8a h8ele na einai mia kauliara gramateas ksan8ia me makria podia...)
egw eimai o proedras kai bgazw ta sv ths elladas kai sto ekswteriko gia mostra.
o gcrookhs gia na fantasteis oute sv exei... mono oi bides meinane....
ena papaki exei kai auto xwris elathrio gia ton or8ostath! tou to eklepsan otan eixame paei gia cafe sto zepeling (pali ton eixa kerasei giati elege oti den eixe to portofoli mazi tou... klasikos gkrookhs)
tespa ante mila kai esy ligo... niw8oume monoi....
Καλα του κΩλου προεδρα οτι πεις:rotflmao:
Κοιτα τωρα που ηρθε νεο αιμα στο φορουμ να μην τον αποπαρεις σαν τους αλλους γιατι ενδεχεται σε λιγο καιρο να εχουμε μοντερειτορ εδω μεσα και ισα που σε πηρε και σε σηκωσε....
Α ναι και για να μην ξεχασω.
Η μερα που θα σπινιαρουμε ολοι μαζι στην καραφλα σου ερχεται![]()
-..Not Yet!
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ...
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...50000ΧΛΜ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ... ΘΕΛΩ ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ, ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΤΛ.ΚΤΛ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΙΣΧΝΑ... ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΜΟΥ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ, ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΡΟΗ ΛΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΛΑΔΙΟΥ(ΠΕΡΙΠΟΥ 600ml ΚΑΘΕ 2000ΧΛΜ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΕΡ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΗΤΗ).
ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ , ΑΛΥΣΟΓΡΑΝΑΖΟ, ΤΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ...!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!
na tos kai alos synaderfo pou kai to sv tou ladia... kai to diko mou 200ml se 700km!!!!
prepei na einai elathria apo ton pisw kylindro... de bariesai auta de frakaroun...
exmmmm.... sory gcrookh...![]()
Πςςςςςς!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
kai to diko mou 200ml se 700km!!!!
![]()
Τι μου λες βρε παιδι μου.![]()
Κατσε να κανω μια απλη μεθοδο των τριων (παρε τα δικα μου αν θες μεχρι να γινει η πραξη),
να δω ποσο σου καιει στο λιτρο.
Λοιπον σου καιει στο λιτρο 285,71428 ml λαδι.
Δηλαδη μενεις χωρις λαδι στα 8.700 χλμ συμφωνα με την χωρητικοτητα του καρτερ σου:rotflmao:
Ευτυχως δηλαδη που η Σουζουκι λεει να τα αλλαζουμε καθε 6.000 και εμεις το κανουμε καθε 3.000:rotflmao:
Παλι καλα που δεν ειναι και Γιαμαχα.
Προβλεπεται απο τον κατασκευαστη μεχρι και 1 lt στα 1.000 χλμ:rotflmao:
Μλκ ιοανιδη με τι καθεσαι και ασχολεισαι.......:rotflmao: :rotflmao:
-..Not Yet!
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΜΕΝΟΣ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ(YOSHI TRIOVAL MOY ARESEI PARA POLY) KAI ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ!
TH www.hardracing.com ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ;
Υ.Γ. ΣΤΟ SITE ΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο AGGELOS_SV KAI ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 2(ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ)
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!
Έλα ρε άνθρωπε!!
Μόλις σου έστειλα και pm
Καλωσήρθες και επίσημα στο φλόρουμ!!!
gcrookηηηηη ....θαύμασέ με!!Βαδίζω στα χνάρια σου μέγιστε υπερμάγιστρε του πίσω κυλίνδρου!!![]()
Είδες πως τους βάζω στο site???:rotflmao:
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους