Σελίδα 23 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 508

Θέμα: Crypton X135

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    +1000 για τον σταματη

(ολα τα service στο φεηζερ εκει με κλειστα ματια)

http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Παλαιό μέλος
    παιδια για πειτε τα αρνητικα και τα θετικα του μηχανακιου

Φίλε μου ανάλογα τη χρήση που θα του κάνεις πάντα βλέπεις και τα αρνητικά-θετικά σημεία του.
    Εγώ προσωπικά 2 παράπονα έχω.Πολύ ακαταλαβίστικο ντεπόζιτο(μικρό αλλα έχει και πολύ χαμηλή κατανάλωση) και θα ήθελα επίσης να έχει και αλάρμ..Κατά τα άλλα είναι ζόρικο μηχανάκι,σκυλί,γρήγορο..τι άλλο;Πάρτο χωρίς πολλά πολλά
    www.myspace.com/deathmetalito

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
    Φίλε μου ανάλογα τη χρήση που θα του κάνεις πάντα βλέπεις και τα αρνητικά-θετικά σημεία του.
    Εγώ προσωπικά 2 παράπονα έχω.Πολύ ακαταλαβίστικο ντεπόζιτο(μικρό αλλα έχει και πολύ χαμηλή κατανάλωση) και θα ήθελα επίσης να έχει και αλάρμ..Κατά τα άλλα είναι ζόρικο μηχανάκι,σκυλί,γρήγορο..τι άλλο;Πάρτο χωρίς πολλά πολλά
    νασαι καλα,, δλδ αλλα διχνει η ενδιξη βενζινας κι αλλα εχει?

Όχι όχι!! Όταν είναι πάνω απο το Full ο δείκτης για να κατέβει απο εκεί πρέπει να κάνεις αρκετά χλμ.Απο'κεί κ πέρα μέχρι να φτάσει πάνω απο την κόκκινη γραμμή του Empty φέυγει πιο γρήγορα η βενζίνη και μόλις φτάνει απο το Empty μέχρι και κάτω απο αυτό(όπου κ έχεις ακόμη αρκετή βενζίνη) κάνει πάλι αρκετή ώρα.Με λίγα λόγια ποτέ δεν έχω βάλει πάνω απο 3 ευρώ βενζίνη για να το γεμίσω το ντεπόζιτο,θα το ήθελα λιγάκι μεγαλύτερο!

Παλαιό μέλος
    ειναι αξιοπιστο οπως το παλιο κρυπτον?

Αρκετά περισσότερο πιστέυω.Καταρχήν είναι injection 4βάλβιδο(το μόνο παπί με 4 βαλβίδες νομίζω)
    Απο φρένα είναι ικανοποιητικό,απο γκάζι αρκετό..Τα μαμά λάστιχα θέλουν πέταμα και αλλαγή επιτόπου χμμ.. Πιστέυω αυτό και το innova injection είναι τα πιο αξιόπιστα μηχανάκια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στη συγκεκριμένη κατηγορία!

Παλαιό μέλος
    ποσα χλμ εχεις κανει?εχεις βαλει κατι αφτερ επανω η το εχεις μαμα?

Έχω γύρω στα 20.000 χιλιόμετρα,είχα βάλει εξατμίσεις motor sport αρχικά yoshimura μετά.Με την yoshi είδα τρελή διαφορά σε ξέσπασμα και τελική.Το δικό μου έχει φάει γύρω στις 20 τούμπες είτε απο σούζες είτε απο μαλακίες άλλου τύπου Δεν καταλαβαίνει τίποτα το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε τώρα μετα απο τόση κακομεταχείρηση είναι η αλυσίδα.Απολύτως τίποτε άλλο..ειλικρινά αν βρώ χρόνο θα σας βάλω photos να δείτε πως το έχω καταντήσει το παπί κ όμως δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.Εννοείτε δεν θα το πουλήσω ποτέ,έχει πλέον συναισθηματική αξία! Πλέον το έχω μαμά χωρίς παπά μόνο και σιγά σιγά το σουλουπώνω..

Παλαιό μέλος
    δεν μου λες φιλε στην αρχη σου ηταν σφιχτο το μοτερ και μετα ανοιξε?γιατι ακουω οτι δεν πανε στην αρχη,,για πες μου αν θελεις

Μέχρι να στρωθεί ο κινητήρας λογικό είναι να μην ανοίγει το μηχανάκι..Μια φορά που το άνοιξα πριν καν να κλείσω 100 χλμ πήγε μόνο 80 km/h
    Το έστρωσα μέχρι τα 1400 χλμ,μετά τα 2000 άρχισε να ανοίγει κανονικά το μηχανάκι.Τώρα πλέον γαμάει και δέρνει :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    το ιτζεξιον το ειχες πειραξει καθολου οταν εβαλες την εξατμιση?τον πνιχτη που λενε τον ειχες βγαλει απο το φιλτρο?

Ναι τον έχω βγάλει,δεν έχει διαφορά αλλά δεν είδα να χρειάζεται κιόλλας..Injection δεν είχα πειράξει όχι γιατί ήξερα ότι θα ξαναβάλω την μαμά εξάτμιση..για ότι άλλο θέλεις μιλάμε με πμ γιατί θα μας κράξουνε

Παλαιό μέλος
    οκ φιλε μου αν θελω κατι θα σου στειλω πμ,,νασαι καλα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
    Έχω γύρω στα 20.000 χιλιόμετρα,είχα βάλει εξατμίσεις motor sport αρχικά yoshimura μετά.Με την yoshi είδα τρελή διαφορά σε ξέσπασμα και τελική.Το δικό μου έχει φάει γύρω στις 20 τούμπες είτε απο σούζες είτε απο μαλακίες άλλου τύπου Δεν καταλαβαίνει τίποτα το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε τώρα μετα απο τόση κακομεταχείρηση είναι η αλυσίδα.Απολύτως τίποτε άλλο..ειλικρινά αν βρώ χρόνο θα σας βάλω photos να δείτε πως το έχω καταντήσει το παπί κ όμως δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.Εννοείτε δεν θα το πουλήσω ποτέ,έχει πλέον συναισθηματική αξία! Πλέον το έχω μαμά χωρίς παπά μόνο και σιγά σιγά το σουλουπώνω..
    βαλε φωτο,,αρχηγε

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF