Σελίδα 23 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 357

Θέμα: Εντυπώσεις από το νέο Transalp 700 (το οδήγησα...)

εγώ ένα ξέρω,οταν ανοίγεις μια εφημερίδα,βλέπεις το ένα suzuki κάτω απο το άλλο,ενώ από Honda βλέπεις ελάχιστα....
    Perimenei to neo V4 tis HONDA.....

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
    εγώ ένα ξέρω,οταν ανοίγεις μια εφημερίδα,βλέπεις το ένα suzuki κάτω απο το άλλο,ενώ από Honda βλέπεις ελάχιστα....
    Πουλανε να Suzuki να παρουνε Honda.. (η Yamaha)
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

το έχα γράψει και πιο παλιά,ο χειρότερος εχθρός της express servise είναι η HONDA...Τράβα σε συνεργεία και δες πόσα στρομ ειναι μέσα και τραβα δες για transalp και τα πιο παλιά μοντέλα,θα βρείς ελαχιστα....Δεν είναι τυχαίο που είναι πρώτη σε πωλήσεις...Δεν μπορεί να μην έχει βγάλει ΟΥΤΕ μια ζημιά η νέα transalp....Δεν μπορεί να είναι όλα τυχαία...και θα δείς τη έχει να παρουσιάσει μέσα στο 2009-2010 θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους...

Για να πούμε κι εμείς τη γνώμη μας χωρίς κόντρες πως και τι και οχι κι ετσι κι αλλιώς...
    Τα τελευταια 3 χρονια εχω αλλαξει 10 μηχανες απο superspor μεχρι atv προσφατα. για να μη μαλωνετε το καθενα εχει τη δικη του χαρη. τωρα για τις κοντρες σας. απο ον οφ πηρα λοιπον vstrom 1000,650 οδηγησα βαραντερο 1000 και τους τελευταιαους μηνες πηρα το 700αρι... εντυπωσεις?? μιας κι αποφασισα να παρω καπως πιο συντηρητικο μηχανακι αλλα αξιοπιστο και καλο για τις δουλειες που προοριζεται και οχι για κοντρες ειναι μια χαρα.. και ταξιδακι θα παει ανετα και χαλαρα με καποιες βελτιωσεις (ανεμοθωρακα) και στο χωματακι θα μπει μπορω να πω καλυτερα απο βστρομ κλπ . και απο αξιοπιστια (αν κρινω απο προκατοχους) πιστευω ειναι λιγο καλυτερα. τωρα σε αλλες παπαριες ευκολια στο καθαρισμα συντηρηση σχεδιασμο παλι παει καλα. Γι αυτο μη σκοτωνεστε στην τσεπη του καθενα δεν κανουμε κουμαντο κι αν τελικα πεφτει εξω το κρινει ο ιδιος. καλα ρε εσεις οι παλιοτεροι ξεχνατε με τι χαρους ειχαμε να κανουμε παλιοτερα?? καλα θα μου πεις αν ειναι ετσι να βγουμε με τα καρααα.... να ησυχαζουμε αν κι εκει θα μαλωνουμε για τις καλυτερες ζαντες κλπ. χε χε χε . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΦΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΔΙΤΡΟΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ..

ΥΓ. για οσους χασατε το λογαριασμο.. τα 2 τελευταια αποκτηματα μου..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	transalp700 scorpion.jpg 
Προβολές:	616 
Μέγεθος:	51,6 KB 
ID:	145479

βεβαια το 2ο ειναι αυτο... και οχι το φοντο της 1ης χε χε χε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Αντίγραφο από my yfm450grizzly.jpg 
Προβολές:	617 
Μέγεθος:	57,8 KB 
ID:	145480

Παλαιό μέλος
    Πήγα και γω σήμερα να οδηγήσω το 700ρι τρανσάλπ από περιέργια και επειδή διάβασα όλο το thread και πραγματικά δεν έβγαλα άκρη. Από θέμα χαβαλέ έχει ενδιαφέρον πάντως, γέλασα αρκετά.

Επειδή λοιπόν ψάχνω ένα τέτοιο μηχανάκι (έχω και ένα μεγάλο sport-touring) που να κινείται άνετα στην πόλη, να ταξιδεύει παντού (άσφαλτο-χώμα), να είναι γερό, οικονομικό και γενικά να μου κάνει όλα τα χατήρια. Φυσικά το απόλυτο μηχανάκι δεν υπάρχει (αλλιώς θα είχαν γεμίσει οι δρόμοι τέτοια) απλά ο καθένας ψάχνει να βρει αυτό που ζητάει σύμφωνα με τις καθημερινές ανάγκες του, τα όνειρά του, το παρελθόν του στο χώρο της μοτοσυκλέτας και φυσικά με την οικονομική του κατάσταση. τέρμα το μπλα μπλα και πάμε στην ουσία.

Το νέο transalp στην πόλη είναι πολύ καλό. Μαζεμένη κατασκευή που στους παλιοτερους θα θυμίσει την εποχή των πρώτων dominator, πράγματι σου δίνει την αίσθηση ότι καβαλάς μονοκύλινδρο. Το βάρος του δεν φαίνεται πουθενά, όταν ξεκινάς εξαφανίζεται. Ωραία η θέση οδήγησης με το τιμόνι να είναι πιο κοντά σε σχέση με το προηγούμενο, άνετη σέλα γενικά κουμπώνεις στο μηχανάκι. Τα πλαϊνα καπάκια σωστά σχεδιασμένα ώστε να πόδια "φωλιάζουν" στις εσοχές τους καλό αυτό για βροχή - αέρα. Για ταξίδι σίγουρα χρειάζεται πιο ψηλή ζελατίνα.

Το μοτέρ είναι γεμάτο παντού, τραβάει δυνατά από χαμηλά, στις μεσαίες έχει γκάζι για προσπεράσεις και μόνο ψηλά χάνει από τον ανταγωνισμό. Τα φρένα του (με το ABS οδήγησα) είναι πολύ καλά. Οι αναρτήσεις του είναι πιο σφιχτές από του 650, δεν κοπανάνε πουθενά και σε δυνατό φρενάρισμα δεν παρατήρησα υπερβολικό βύθισμα. Στη σχετικά μικρή βόλτα που έκανα δεν μπορώ να πώ κάτι άσχημο για τις αναρτήσεις.

Η εμφάνισή του μου αρέσει γιατί πρώτον δεν το μπερδεύεις με τίποτα και δεύτερον μου αρέσουν τα μηχανάκια με στρογγυλό προβολέα. Σαν σύνολο το design του είναι λίγο προχωρήμενο αλλά είναι ομοιογενές. Πιστεύω χρειάζεται χρόνος για να το αποδεχτεί το κοινό, αν και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα.

Επίσης οι φωτογραφίες το αδικούν, από κοντά είναι πιο όμορφο. Γούστα βέβαια είναι αυτά.

Δεν μου άρεσε
    1. Το φτηνιάρικο ψαλίδι
    2. Το φινίρισμα των πλαστικών και κάποιων μεταλλικών επιφανειών που δεν είναι πια ανώτερα του ανταγωνισμού (γενικό το κακό)
    3. Η τιμή (ειδικά με το abs είναι πολύ ακριβό)
    4. δεν υπάρχουν ρυθμίσεις στο πιρούνι και στο αμορτισέρ για την προφόρτιση θέλει γατζόκλειδο

αυτά.

To απολυτο μηχανακι που λες οτι δεν υπαρχει γιατι θα ειχαν γεμισει οι δρομοι τετοια, ξανασκεψου το εαν βγεις μια βολτα στην γειτονια σου και οχι μονο. και αν δεν το δεις περνα απο εναν οφθαλμιατρο.
    Τα αλλα ολα τα δεχομε γιατι ειναι θεμα γουστου η κακογουστιας, αναλογα με τον ανθρωπο και τον τροπο που βλεπει το ωραιο.
    Παντα φιλικα και με αφθονες μπυρες.

spirpat, πιο ασχημο ελικοπτερο δεν θα μπορουσες να βαλεις φοντο για να φωτογραφισεις την μηχανη.
    Συγχαρητηρια. Μπροστα του ειναι κουκλα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    κι εγώ καβάλησα στην έκθεση το hayabusa...μου φάνηκε λίγο γρήγορο ρε γμτ...
    Οκ. Και πού κολλάει η haya; Ή απλά τη βάζεις στο ντουρβά γιατί είναι Suzuki; Σαν το Bavarian κι εγώ παράδοξο της φύσης αποτελώ : Είμαι Yamahάκιας και ετοιμάζομαι για Suzuki και συγκεκριμένα για το μοντέλο που προανέφερες και το οποίο απλά σου φανήκε γρήγορο. Είναι πολύ γρήγορο αλλά ταυτόχρονα και ό,τι άλλο θες, αργό για περατζάδα, γρήγορο για να διαλύσει πολλές δήθεν μηχανές, σκίζει οποιοδήποτε αέρα με όποια ταχύτητα κι αν το πας κι όταν στρίβει είναι πούπουλο και στρίβει όσο μπορείς να φανταστείς και άλλο τόσο και δεν είναι καν ss.
    Οκ. Βγήκα εκτός θέματος αλλά συγχύστηκα
    Vestroma είσαι best seller! Γράφεις μια πρόταση και στα καπάκια ακολουθούν 4-5 σελίδες :rotflmao: :rotflmao: ...
    Bavarian αν είναι ο vestromas στη φωτό ήθελα να 'ξερα που στο καλό πήγατε;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Σαν τον Bavarian κι εγώ παράδοξο της φύσης αποτελώ...Bavarian αν είναι ο vestromas στη φωτό ήθελα να 'ξερα που στο καλό πήγατε;

1.Εγώ είμαι μια κατηγορία μόνος μου μον αμί...η διαφορά μας είναι ότι εγώ γουστάρω τα BMW αλλά τα βρίζω και αγοράζω γιαπωνέζικα γιατί είναι πιο φτηνά

2.Δεν είναι ο vestromas στη φωτογραφία...εγώ με τον tzarot και τον Mariner είμαστε στην κοίτη του Μέγδοβα.

Παλαιό μέλος
    Μάγκες δώστε ότι μηχανάκι έχετε και πάρτε Vstrom 650 (οχι 1000)

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης, κάτι σαν δευτέρα παρουσία των μηχανών.

Θα σκοτεινιάσει ο ουρανός, θα σηκωθούνε κύματα πελώρια, τσουνάμια θα χτυπήσουνε εδώ και κει, τα κανάλια όλου του κόσμου θα δείχνουνε τον Μητσοτ@κη καβάλα σε transalp 700, θα ανοίξει η γη στα δυο και ξάφνου θα βγει από τα έγκατα της γης του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών, ο εξω απο δω :a45: και θα πει σε άπταιστα Ελληνικά:

Ευχαριστούμε Suzuki, σ' ευχαριστούμε Vstrom

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, κανένα άλλο γιαπωνέζικο ή ευρωπαϊκό μηχανάκι δεν θα ξαναδουλέψει (τα αμερικάνικα τα χει πάρει ήδη ο διάολος). Μόνο ένα θα έχει το χάρισμα...

Γι αυτό

Μετανοήτε για να σωθήτε - πάρτε Vstrom

Επίσης φιλικά και με πολλές μπύρες. Χαίρομαι να μιλάω με αναβάτες που γουστάρουν τόσο πολύ το μηχανάκι τους.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    τον Μητσοτ@κη καβάλα σε transalp 700
    :a19: :rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    Και για να έχω μέτρο σύγκρισης, μέσα στην βδομάδα θα "βουτήξω" το vstrom 650 του γαμπρού μου για 2-3 μέρες, να δω τι ψάρια πιάνει.

Θα ήθελα να οδηγήσω και το καινούργιο tenere αλλά δεν ξέρω αν οι Yamahaίαοι το δίνουν για crash test ή testdrive.

(το πολύ-πολύ να ψήσω το γαμπρό μου να δώσει το vstrom και να πάρει tenere για να το κάνω καμμιά βόλτα )

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    [B]Μάγκες δώστε ότι μηχανάκι έχετε και πάρτε Vstrom 650 (οχι 1000)

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης, κάτι σαν δευτέρα παρουσία των μηχανών.

Θα σκοτεινιάσει ο ουρανός, θα σηκωθούνε κύματα πελώρια, τσουνάμια θα χτυπήσουνε εδώ και....

και μετά ξύπνησες....Ρε και να μου το χάριζαν το V-strom δεν θα το έπερνα

ΡΕ VESTROMAAAAAAAAAAA που εισαι ρεεεε καιρούς και χρόνια....!!!!!

Ηρθες χαμουρη να ξεθαψεις παλιες καλες κοντρες.

Σελίδα 23 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. το νεο video για το HONDA ACCORD
    από alex-vstrom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 13:22
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 22:23
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  5. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm