ε δεν παιζεσαι ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από nktR
και με την ευκαιρία ακύρωσης την έκανα για Vorth Evoiaκαι πήρα μακράν τα καλύτερα λούκας από το Πευκί και μόλις τα άνοιξα ........ δείτε απίστευτο......
![]()
![]()
τι έχουμε πάθει πια με το θέμα ......![]()
![]()
![]()
ε δεν παιζεσαι ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από nktR
και με την ευκαιρία ακύρωσης την έκανα για Vorth Evoiaκαι πήρα μακράν τα καλύτερα λούκας από το Πευκί και μόλις τα άνοιξα ........ δείτε απίστευτο......
![]()
![]()
τι έχουμε πάθει πια με το θέμα ......![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ρε ΓΓ ανεβηκες ή δειχνεις φωτο απο περσυνη πλυμηρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
ΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ
2 ΜΗΝΕΣ
2 μήνες έχετε ανοιξει το ποστ και συζητάτε πως θα πάμε και τι ωραία και τι καλά...
22 σελίδες ποστ έγινε και τελικά το τρακ ντει αναβλήθηκε για την πρωτομαια.
222φορές κράξιμο..
Αντί να παρετε ένα βρόχινο ζευγάρι και να ανέβετε να γίνετε άντρες κάτσατε στα αυγά σας
Αφιερωμένο
ΓΓ
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
@Νικολα μην τα φας τα λουκανικα - καντα καδρο.![]()
To λουκάνικο το έχω στο 1:25![]()
![]()
Οχι δεν ανέβηκα, δεν θα ανέβαινα, αλλά αν το είχα κανονίσει δύσκολα θα έκανα πίσω...![]()
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
αντε μπας και ξανακαβαλικεψουμε απο τον περασμενο Σεπτεμβρη...
fast & safe
Τελικα τι εχει κανονιστει για μαιο?? 1234 -05 η κατι αλλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
Τελικά το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα & αποφάσισα να μην πάω & αυτό γιατί επειδή λέτε να μεταφερθεί για το Μάιο.
Χθες που μίλησα με την πίστα μου είπαν ότι την Παρασκευή η πίστα θα έκλεινε για 2 με 3 ώρες για κάποιες εργασίες.
Εν τω μεταξύ κανόνισα τη δουλειά που είχα να γίνει κάποια άλλη στιγμή & έριξα τη σπόντα στο σπίτι ότι θα λείψω το Μάιο & ως διά μαγείας δεν μου είπε τίποτα, οπότε εγώ πάω καθώς & άλλοι 3 μέχρι τώρα.
Την άλλη βδομάδα θα κλείσω & ξενοδοχείο γιατί σήμερα που πήρα να ακυρώσω στο Ακροπόλ που είπαν ότι είδη έχουν κάποιες κρατήσεις για τον Μάιο εκείνη την περίοδο.
fast & safe
Προς το παρόν ισχύει στο 1,2,3,4 Μαίου.Αρχικά δημιουργήθηκε από alexo
Τελικα τι εχει κανονιστει για μαιο?? 1234 -05 η κατι αλλο?
Εγώ & κάποιοι άλλοι θα είμαστε επάνω τότε.
κι εγώ πρώτα ο θεός
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
τι κάνουμε εδω??
πόσοι/ποιοι είναι για 1 Μάη και το ΠΣΚ 2-3-4?
εγω ή που θα αναχωρήσω Τετάρτη απόγευμα μετα την δουλειά για να μπω πίστα Πέμπτη 1/5, παρασκευή, και σάββατο βλέπουμε...
ή που θα αναχωρήσω τη πρωτομαγία μεσημεράκι με την ησυχία μου... και μπαίνω πίστα Παρασκευή και Σάββατο, επιστροφή αθήνα την κυριακή...
ιδανικά, θέλω να στείλω μοτο με κιοσσέ ή μεταφορική σερρών, αμα βρώ όμως θέση για την αφεντιά μου σε αμάξι :smilea: (έξοδα βενζίνες μοιρασμένα κλπ)....
διαφορετικά καβαλώ το μοτόρι και πάω...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Παιδια ο Κιοσσες φορτωνει το αργοτερο Μ.πεμπτη 6 το απογευμα. Τα πηγαινει στην αποθηκη του (διπλα στην πιστα) και τα παιρνετε οποτε θελετε.
2 μηχανακια κανονισαμε να παμε.
παιδιά όσοι χρησιμοποιήσετε μεταφορική πάρτε πλαστικό συσκευασίας (με τις φουσκάλες) και να το πάτε στη μεταφορική να τα συσκευάσουν, έχω συννενοηθεί με το Νίκο από τη μεταφορική Σερρών. Το ίδιο κάντε και με τον Κιοσσέ.
άντε και καλά φορτώματα![]()
Καλημέρα
Μόλις παραδόθηκε το εργαλείο στη μεταφορική.
Το πρώτο βήμα έγινε.
Και κάτι για να γελάσουμε.Χθες πέρασα από ένα φίλο που έχει πλυντήριο μηχανών & μου είπε το εξής: ήταν εκεί ένας με ένα BUSA του 2008 & έτριβε με γυαλόχαρτο το πίσω λάστιχο,
- γιατί ρε παλικάρι το κάνεις αυτό του λέει
- στη περίπτωση που στρίψω πολύ να μην είναι απάτητο & πέσω του λέει![]()
Καλό Πάσχα σε όλους
Εγώ ήξερα έναν που το έτριβε για να φαίνεται οτι στρίβει το μηχανάκι και μλκς έλεγε αυτός άστο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
Καλημέρα
Το πρώτο βήμα έγινε.
Και κάτι για να γελάσουμε.Χθες πέρασα από ένα φίλο που έχει πλυντήριο μηχανών & μου είπε το εξής: ήταν εκεί ένας με ένα BUSA του 2008 & έτριβε με γυαλόχαρτο το πίσω λάστιχο,
Καλό Πάσχα σε όλους
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
....
ήταν εκεί ένας με ένα BUSA του 2008 & έτριβε με γυαλόχαρτο το πίσω λάστιχο,
![]()
:rotflmao:
![]()
Το τρίβει το Corsa 3 ε?
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
το γυαλοχαρτάρι ....:rotflmao: το κατάρτι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
![]()
Το τρίβει το Corsa 3 ε?
Καλο το κολπακι αυτο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
Καλημέρα
Το πρώτο βήμα έγινε.
Καλό Πάσχα σε όλους![]()
Θα το κανω και γω για να ειμαι πιο ασφαλης υπο κλιση..![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13: