Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Φίλε και γείτονα Silver Rider που έχουμε και ίδια εργαλεία,
Μας έχεις πρήξει με την καραμέλα οτι σε "δουλεύουμε"....
Αρχικά πρέπει να δεις ποιός "δουλεύει" ποιόν...
Όταν μπαίνεις και κράζεις όλον τον κόσμο του φόρουμ χωρίς να σου εχει κανει κατι ή να τον έχεις γνωρίσει απο κοντά για αυτό που οδηγεί ο καθενας, να περιμένεις τις καταλληλες απαντήσεις...
Όσον αφορά την άλλη καραμέλα που λες, για το οτι λες την άποψή σου, δε σε ρώτησε κανείς... Εδώ το θέμα λέει ΜΗΧΑΝΗ Ή ΠΑΠΙ... Δέ λέει "ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο SILVER RIDER ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙΔΕΣ"... οπότε άν θες να μας εκθέσεις τις απόψεις σου σε αυτό το κομμάτι, άνοιξε ενα νεο τοπικ να μαλλιοτραβηχτύμε ανθρώπινα και να μη σπαμάρουμε το τοπικ του παιδιου...
Απο κει και πέρα θα σου θυμίσω 2 πράγματα...
1) Είχε πει ο Γερο Σοφός κάποτε: "Διαφωνώ μαζί σου, αλλα θα υποστηρίξω με τη ζωή μου το δικαίωμά σου να μιλάς, αλλα και το δικαίωμά μου να μη σε ακούω..."
2) Είχε πεί ο άλλος ο Σοφός: "Η άποψή είναι σαν την κωλοτρυπίδα... Καλό είναι να μην την "μοιράζεσαι", εκτός βεβαια αν σου αρέσουν οι συνέπειες..."
Επίσης το πώς βλέπει ο καθένας το μηχανάκι που οδηγεί δεν σε αφορά...
Εγω με το gsr εχω γυρίσει τη μισή Ευρώπη, έχω μπει πίστα, έχω ταξιδέψει...
Εσυ έχεις πάρει το ιδιο μηχανάκι για να ρίχνεις καμιά Χυναίκα...
Οι εντουράδες έχουν γυρίσει την Ελλάδα και έχουν πάει σε μέρη και έχουν δει εικόνες που δεν πρόκειται ποτέ σου να φανταστείς...
Οι Vstromάδες, φορτώνουν το ΣΠΙΤΙ τους επανω στη μηχανή και πανε διακοπές και δεν τους νοιάζουν ούτε τελικές ούτε τίποτα (αν και ενα vstrom ταξιδεύει πολύ πιο άντετα απο ένα GSR εδω που τα λεμε...)
Φιλικά πάντως... με τα μυαλά που κουβαλάς (πρωτο μηχανάκι με άλογα για να δειξουμε οτι έχουμε @ρχίδι@) και με τα ιδεώδη σου (ποιό κράνος, αν ειναι να σου κασει θα σου κάτσει), δε νομίζω να "ξερεις" να οδηγείς... Άλλο να οδηγείς και άλλο να κουματάρεις τη μοτοσυκλέτα... Εσυ ξέρεις απλά το 2ο...
Και για του λόγου το αληθές, και εγω GSR εχω... Αν θες, ελα καποια Τετάρτη μεγαρα να δουμε αν επαληθευτούν όλα αυτά... Ιδια μηχανάκια έχουμε και εγω προέρχομαι απο σκούτερ... Οπότε μάλλον δεν ξερω να οδηγω και έχεις ήδη ενα προταίρημα...
(Πρόσεχε μόνο στην πίστα μη σε περάσει κανα gs ή κανας πήγασος - κανα στρώμα απο εξωτερική και ξενερωσεις γιατι έχει κάτι παληκάρια που το λέει η καρδούλα τους...)
![]()
![]()
Όχι εγώ δεν πάω πίστα, θέλη φόρμα για να πας και δεν έχω πάρει ακόμη φόρμα. Μπορεί κάπια στιγμή να πάρω. Σόρυ παιδιά πάντως για την αναστάτοση που σας έφερα κι ας με κοριδέυατε δε θα πω τιποτα αποτι κατάλαβα ησαστε οι προβλεπομενη εδώ μέσα! Εγώ την άποψη μου έιπα εδώ μέσα μη με κοροιδέβατε απλά πειτε οτι δε συμφονείται μαζί μου και τέλιωσε το πράγμα!
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Όχι εγώ δεν πάω πίστα, θέλη φόρμα για να πας και δεν έχω πάρει ακόμη φόρμα. Μπορεί κάπια στιγμή να πάρω. Σόρυ παιδιά πάντως για την αναστάτοση που σας έφερα κι ας με κοριδέυατε δε θα πω τιποτα αποτι κατάλαβα ησαστε οι προβλεπομενη εδώ μέσα! Εγώ την άποψη μου έιπα εδώ μέσα μη με κοροιδέβατε απλά πειτε οτι δε συμφονείται μαζί μου και τέλιωσε το πράγμα!
νοικιαζουνε.......![]()
Αντε βρε τόρα μη σου πω τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
μετα απο πολυ ψαξιμο...πολλες κουπες καφε10ετης αναδρομες στο παρελθον....και αμετρητες ωρες στο P.C εχω την τιμη να σασ παρουσιασω...
Το πρωτο παπακι του σοφοτατου Silver Rider,με το οποιο εξυνε αγκωνες στα 10 του
Ευγε!
Δεν πειράζη ρε φίλε κοροίδευε εσύ!![]()
![]()
![]()
![]()
Σβήστο!!!!!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Εχω μια καλη της Adidas...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
νοικιαζουνε.......![]()
και για κεικ εχω...
διαλεξτεεεεε
...cause the place seems still alive...
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Ευγε!
:rotflmao:
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
μετα απο πολυ ψαξιμο...πολλες κουπες καφε10ετης αναδρομες στο παρελθον....και αμετρητες ωρες στο P.C εχω την τιμη να σασ παρουσιασω...
Ευγε!
Ζβήστο!!!
Δεν προλαβαίνω τα F5 λεμε!
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Zisto...Tellas...
Ευχαριστώ ρε φιλαρζρακι έτσι τι να κάνω εμενα μου αρέσουν τα street kai ta SS εσάς δε σας αρέσουν αυτό είναι το προβλιμαΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Silver rider, εφερες αλλον αερα στο φορουμ. Μπραβο αγορι μου. Να εισαι καλα και να παρεις κ ενα καρατουμπανο κρανος της επιλογης σου και αυτα που λεμε να ειναι μονο για τον χαβαλε.
Η ασφαλεια ειναι πανω απ ολα, για να μαζεψεις ενα καρο εμπειριες και ομορφες στιγμες με τις μηχανες και να τα μοιραζεσε μαζι μας αλλα και με τα αγαπημενα σου προσωπα.
Ακου και κανεναν μεγαλυτερο και δεν θα χασεις.
Υπηρξαμε κ εμεις καγκουροτσογλανοι, και τωρα που τα βλεπουμε με περισοτερη ψυχραιμια τα πραγματα, δοξαζουμε τον Θεο που ειμαστε αρτιμελοις και χαιρομαστε την ζωη με τους συγγενοις και φιλους καθως και με τους χαβαλεδες συμφορουμιτες.
Αλλοι χαθηκανε νωρις.![]()
![]()
![]()
Ευγε!
ΖΒΗΣΤΟ!!!!!!
Εγω δε σε ειπα τίποτα για σενα και δεν είναι έτσι όπος το παρουσίασες. Απλά κάπιοι είναι μικρόι για να καταλάβουν κάπιους άλλους μικρότερους!
Eγω τον καταλαβαινω τον Silver rider. Τον χειμωνα ειναι στον ογκο και το καλοκαιρι στην γραμωση και ειναι δυσκολο να εχει δυο φορμες δερματινες.
Ειναι και ακριβες.
Ασε που δεν θα φαινοντε τα τουμπανιασμενα δικεφαλα τρικεφαλα οι δελτοειδεις οι τραπεζιοι οι γαμπες κλπ.
Silver Rider αγορι μου, σε λαθος εποχη γεννηθηκες και σε λαθος μερος.
Τωρα και στην Καλιφορνια να πας, ο Σβαρτζενεγκερ ο συναδελφος σου δεν εχει φραγκο να πληρωσει ουτε τους οδοκαθαριστες.![]()
![]()
![]()
Πωω πωωωω...πολυ νοημα ρε παιδι μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
ΖΒΗΣΤΟ!!!!!!
Εγω δε σε ειπα τίποτα για σενα και δεν είναι έτσι όπος το παρουσίασες. Απλά κάπιοι είναι μικρόι για να καταλάβουν κάπιους άλλους μικρότερους!
με λενε Αρτέμη...