Σελίδα 23 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Βασικά φίλε μου σε επιδόσεις μην περιμένεις ουσιαστικές διαφορές με το ΧΤ, γιατί έχει τον ίδιο κινητήρα. Έχουν αλλάξει την χαρτογράφηση και μπορεί να είναι πιο ομαλή η λειτουργία με λίγες στροφές...

Έχεις δίκιο για το γουρούνι στο σακί, αλλά είναι μιά πολυτέλεια που την έχουν αυτοί που έχουν ήδη μηχανή και κινούνται... αυτοί που δεν έχουν και την περιμένουν εδώ και πόσους μήνες...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    Οποιος θέλει και το έχει ήδη κλείσει με γειά του (κ εσένα!!!) , εμένα όμως δε μου κάνει χωρίς δοκιμή...
    Τότε θα αναγκαστείς να περιμένεις αρκετά.......:smilea:

.................................................................................................... ...................................
    Test ride in Europe

I have almost given up looking for a demo ride in the UK. So am prepared to go over to Europe, does anyone know of a European dealer , hopefully close to the UK that has a demo model?

Thanks
    Scott

.................................................................................................... .......................................

Από το ΧΤ660.com
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Δυο-τρία πράγματα που πρέπει να έχουν υπόψη τους ,όσοι την αποκτήσουν...(λέμε τώρα )

.................................................................................................... ................................
    Check on NO spanner in toolkit for loosening nut on rear spindle to adjust chain! Screws coming loose / falling out on front screen. Welding on round wire that holds sidestand spring is not very good / mine cracked!. Retro fitted oil dipstick, thread should allow 'O' ring to be compressed and seal. Dash / orange light is too bright, can this be dimmed?
    I'm waiting for Paul from Metal Mule to come and collect my XT as he's taking it away to jig up for producing pannier frames. I'm going to try (blag) and get some discount for XT club members.
    Hope you are as satisfied with yours as I am with mine. Cheers SteveD
    .................................................................................................... ........................................

Από το ΧΤ660.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Με τακουνια ειμαι 1.40 καλα ειμαι??
    Καρντάσι σου έχω λύση για κοντούς......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αν καταλαβα καλα αυτο ειναι κιτ χαμηλωματος??

Και εμεις ακομη ουτε την αλυσιδα της δεν πιασαμε
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Και εμεις ακομη ουτε την αλυσιδα της δεν πιασαμε
    Έχε υπ' όψιν σου, βγαίνει και σε extra small για γιούς τρελαμμένων

XR
    XTR
    XJR

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Έχε υπ' όψιν σου, βγαίνει και σε extra small για γιούς τρελαμμένων

mini tenere οπως mini moto?
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

mini tenere οπως mini moto?
    Ναι, με πλαινές ρόδες...

XR
    XTR
    XJR

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Τότε θα αναγκαστείς να περιμένεις αρκετά.......:smilea:

.................................................................................................... ...................................
    Test ride in Europe

I have almost given up looking for a demo ride in the UK. So am prepared to go over to Europe, does anyone know of a European dealer , hopefully close to the UK that has a demo model?

Thanks
    Scott

.................................................................................................... .......................................

Από το ΧΤ660.com
    Ας είναι, θα περιμένω..
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Και κιτ χαμηλώματος σου έχω, και κιτ για να το φτάσεις στα 58Ηρ σου έχω, και 13 κιλά λιγότερη τρόπο να την κάνεις σου έχω, και σέλες custom σου έχω, και μπαγκαζιέρες σου έχω, και συναγερμό που κουμπώνει πάνω σε πέντε λεπτά σου έχω............

ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ........................

Test ride in Europe

Thanks
    Scott

Να ενας συνηδητοποιημενος υποψηφιος αγοραστης.

Πιθανο σεναριο...

Περιμενει να ερθουν οι πρωτες μηχανες...

Ερχονται αλλα ειναι ολες κλεισμενες και δεν του δινουν οι ντιλερ να δοκιμασει.

Ωραια λοιπον λεει οτι θα περιμενει την επομενη φουρνια...

Η οποια κατα τις αρχικες εκτιμησεις της μοτοδυναμικης θα ερθει περιπου το Νοεμβρη αλλα...........................για διαφορους λογους που δεν θα μπορει κανεις τους να εξηγησει θα ερθουν κατα τον Μαρτιο.

Οποτε η καλυτερες δυνατες λυσεις για καποιον που θελει να την δοκιμασει ειναι
    Α)Παει ενα ταξιδακι σε καποια χωρα κοντινη και το δοκιμαζει απο εναν ντιλερ...
    Β)Ζηταει απο κανεναν γνωστο του που πηρε το ρισκο και την αγορασε με κλειστα ματια...

Υ/Γ το παραπανω σχολιο δεν εχει σκοπο να πικαρει και να κοροιδεψει κανεναν αλλα ρε παιδια ενα ΧΤ ειναι με μεγαλυτερο τεποζιτο και φαρδυτερη σελα τι προβλημα θα μπορουσε να εχει???
    Σε καποια πραγματα δεν χρειαζεται να ψειριζουμε την μαιμου.

Και κιτ χαμηλώματος σου έχω, και κιτ για να το φτάσεις στα 58Ηρ σου έχω, και 13 κιλά λιγότερη τρόπο να την κάνεις σου έχω, και σέλες custom σου έχω, και μπαγκαζιέρες σου έχω, και συναγερμό που κουμπώνει πάνω σε πέντε λεπτά σου έχω............

ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ........................

Λεφτα για ολα αυτα εχεις???

Λεφτα για ολα αυτα εχεις???
    Γιαβάζ ...γιαβάζ , τζιέρι 'μ......

Παιδιά-σκυλιά δεν έχω , την βγάζω και σαν Σπαρτιάτης αμα θέλω , τι θα τα κάνω.....
    Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες.....

Γιαβάζ ...γιαβάζ , τζιέρι 'μ......

Παιδιά-σκυλιά δεν έχω , την βγάζω και σαν Σπαρτιάτης αμα θέλω , τι θα τα κάνω.....
    Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες.....
    Καλα μπρε τι κανεις τετοια ωρα εδω??

Περιμενεις να σου πει κανενας ημερομηνια αφιξης?:rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3