Που ειναι το εργαλειο τη θα γινει θα το δουμε __???????????????????///////?
Που ειναι το εργαλειο τη θα γινει θα το δουμε __???????????????????///////?
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
Την Τετάρτη!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakoulakis
Που ειναι το εργαλειο τη θα γινει θα το δουμε __???????????????????///////?![]()
![]()
afto einai apili?
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Ναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
afto einai apili?![]()
Tak-Attack, koimase ka8olou?
Ma fisika...Αρχικά δημιουργήθηκε από belgos
Tak-Attack, koimase ka8olou?
..............
..........
............
............OXI!![]()
Εδω φιλαρακι μου τον εχουμε χασει εμεις τον υπνο μας (μην τυχον και μας πετυχει στον δρομο και μας περασει απο πανω,ή μαλλον με το πλάι!!!),θα τον εχει ο Παναγιωτης????
Μαγκες αν δεν κανω λαθος την Τεταρτη ερχετε το τερας του Παναγιωτη......ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΑΣ γιατι με την καυλα που θα εχει το "μουρλοκομειο" δεν ξερω αν θα προλαβει να κανει ελιγμους για να μην μας παρει αμπαριζα ή αν θα προλαβουμε εμεις να κανουμε ΔΕΞΙΑ![]()
:a028:![]()
ωχ... μας πήρανε χαμπάρι! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GSXR K6
Εδω φιλαρακι μου τον εχουμε χασει εμεις τον υπνο μας (μην τυχον και μας πετυχει στον δρομο και μας περασει απο πανω,ή μαλλον με το πλάι!!!),θα τον εχει ο Παναγιωτης????
Μαγκες αν δεν κανω λαθος την Τεταρτη ερχετε το τερας του Παναγιωτη......ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΑΣ γιατι με την καυλα που θα εχει το "μουρλοκομειο" δεν ξερω αν θα προλαβει να κανει ελιγμους για να μην μας παρει αμπαριζα ή αν θα προλαβουμε εμεις να κανουμε ΔΕΞΙΑ![]()
:a028:![]()
Φίλε Χρήστο με καταλαβαίνεις απόλυτα! Έχω να οδηγήσω 5 μήνες!!!!!!!!!!:hypnotize φαντάσου πως περιμένω το θηρίο! Μάνα εξ ουρανού!
Πάντος ένα ειναι το σίγουρο... μόλις ανέβω απανωωωωωωωωωω........ θα είμαι τόσο χεσμένος που δεν θα χρειαστεί κανείς σας να κοιτάξει τους καθρέφτες! χαχαχαχαχ![]()
![]()
![]()
Ασε που με την καυλοτιμονιά που μας δέρνει όλους εδω μέσα δύσκολα θα βρεις κάποιον με καθρέφτες! χαχαχαχα
Μόλις έρθει με το καλό, Πέμπτη το περιμένω, θα βάλω post για καφεδάκι!
![]()
Τακη ...παιζει καμια συναντηση συναθροιση μουρλων bastard fans ???ευχαριστως θα περναγα μια βολτα ...
ετσι για το καλοταξιδο![]()
(λεμε τωρα καλοταξιδο γιατι δεν υπαρχει αντιστοιχη εκφραση για παντιες - ταρζανιες κτλ κτλ )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edit τωρα διαβασα για Πεμπτη !!!
ΟΚ...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Κωστή αυριο μάλλον θα πάω ασπρόπυργο να το πάρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Τακη ...παιζει καμια συναντηση συναθροιση μουρλων bastard fans ???ευχαριστως θα περναγα μια βολτα ...
ετσι για το καλοταξιδο![]()
(λεμε τωρα καλοταξιδο γιατι δεν υπαρχει αντιστοιχη εκφραση για παντιες - ταρζανιες κτλ κτλ )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edit τωρα διαβασα για Πεμπτη !!!
ΟΚ...![]()
Για συνάντιση θα βάλω ξεχωριστό post με ώρα μέρα και μέρος να μαζευτούμε να πιούμε το καφεδάκι μας και να καμαρόνουμε τα μηχανάκια μας!
Θα χαρώ κι εγώ να τα πούμε απο κοντά... άντε καιρό έχουμε... έπρεπε να φτάσω τα 300 άλογα για να βρεθούμε πάλι? χαχαχαχαχα![]()
![]()
Ναι,ναι και στα 400 αλογα θα παμε και για φαγητο!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Κωστή αυριο μάλλον θα πάω ασπρόπυργο να το πάρω.![]()
Για συνάντιση θα βάλω ξεχωριστό post με ώρα μέρα και μέρος να μαζευτούμε να πιούμε το καφεδάκι μας και να καμαρόνουμε τα μηχανάκια μας!
Θα χαρώ κι εγώ να τα πούμε απο κοντά... άντε καιρό έχουμε... έπρεπε να φτάσω τα 300 άλογα για να βρεθούμε πάλι? χαχαχαχαχα![]()
![]()
χαχαχαχαχαχα....![]()
Ποσα κιλα ειπαμε το εχεις φτασει φιλε μου???
παιδια...
ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
ανοιξα και λιγο το γκαζι...![]()
Τι θα λέγατε για καφεδάκι την Κυριακή (06/09/2009) μεσημεράκι στο Γαλάτσι στην Explose?
(πάνω στην Βεικου είναι η καφετέρια)
Πέστε μου αν είναι να το βάλω επίσημα και με περισότερες λεπτομέριες.
![]()
re mlk exei moto gp :P pio meta![]()
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete