Προσωπικά για τους κυνηγούς δεν ανέφερα πουθενά τίποτα & τους έχω γραμμένους & εκεί που δε πιάνει μελάνι. Όσον αφορά τους βοσκούς τα είπα παραπάνω. & θα ξαναπώ είναι η χειρότερη φάρα αυτή τη στιγμή στη Κρήτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
και μενα δεν μου αρεσουν 5 σελιδες με θα τους γ@μησουμε τους κυνηγους ..............και η καημενη η αρκουδα........που στην τελικη ουτε εχουν δει ποτε, ουτε προκειται να κανουν κατι, ουτε θα την θυμουνται μεθαυριο.
ειναι μοδα ομως βλεπεις εδω οι οικολογοι και οι διακαστες του πληκτρολογιου. η φαση ειναι οτι το 90% δεν εχουν καταλυτη, αλλοι τοσοι δεν κανουν ανακυκλωση, αλλοι τοσοι δεν μαζευουν τα σκουπιδια απο τις ακτες και δεν αγοραζουν υβριδικο αυτοκινητο, αλλα ολοι αυτοι ειναι ετοιμοι να σκωτωσουν τον κυνηγο ή τον βοσκο
δεν κοιτατε τους συνανθρωπους σας πρωτα που δυο το μεσημερι βιαζουν 13 χρονο σε πλατεια και ολοι κανανε την παπια![]()
Όσον αφορά τώρα περί οικολόγων & τα σχετικά δε ξέρω ρε φιλαράκι. Σε χωριό μεγάλωσα & κάθε ΣΚ πάω στο χωράφι, δε ξύνω τα @@ μου. Επίσης δεν είναι το πρόβλημα η αρκούδα. Δες λίγο το δάσος & ξεκόλλα από το δέντρο...... Τι να πρωτοπώ για καταπάτηση εκτάσεων, για παράνομη βόσκηση, για για... Άστο σου λέω...![]()