gdevelek
Αντί να κάνεις αποσπασματικές τοποθετήσεις, μπορείς να απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα χτες;
Και άσε το ποιος είναι τραμπούκος. Αν πήγες πανεπιστήμιο, το γνωρίζεις καλά. Και από ότι σε έχω κόψει, ακόμα καλύτερα από εμάς. . .
gdevelek
Αντί να κάνεις αποσπασματικές τοποθετήσεις, μπορείς να απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα χτες;
Και άσε το ποιος είναι τραμπούκος. Αν πήγες πανεπιστήμιο, το γνωρίζεις καλά. Και από ότι σε έχω κόψει, ακόμα καλύτερα από εμάς. . .
Κυρίως minimal techno και psy ακούω.Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
Άσχετο
Respect είσαι trancάκιας, έτσι; Man With no Name;
Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
Στέφανε, όπως κατάλαβες, δεν υποστηρίζω κανένα από τα 2 μεγάλα κόμματα ούτε φυσικά και τα λαμόγια του Καρατζαφέρη που εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία για να μπούνε στη βουλή. Σε ποια ζητήματα έχει κάνει σημαντικά βήματα η κυβέρνηση; Για πες μου, γιατί μάλλον κάτι χάνω.
Αν και δεν το κατάλαβες ούτε εγώ υποστηρίζω κανένα κόμμα, μα κανένα.
Περιορίζομαι να παρατηρώ και να κρίνω μόνο.Και μάλλον όταν σαρανταρίζεις χάνεις και αυτό τον ενθουσιασμό και περιορίζεσαι στα μικρά και καθημερινά.
Οταν είπα για θετικά βήματα στο μυαλό μου είχα τα δημόσια έργα που κατά την γνώμη μου κάτι έχει γίνει πρός την σωστή κατεύθυνση, αλλά μην τρελαθούμε με σημαντικά βήματα.
Και όπως έχω πεί παραπάνω το τεκμήριο δείχνει έλλειψη φαντασίας και τσαπατσουλιά για την κυβέρνηση.
Απο την άλλη όμως δεν νομίζω να έχει σημαντική επίπτωση στην καθημερινότητά μας.
Πιστεύω οτι μια μέση οικογένεια μισθωτών με 2 αυτοκίνητα και καμιά δυο μοτό δεν θα επηρεαστεί.
Και αυτό το λέω επειδή ξέρω ακριβώς πόσα είναι τα έξοδα μιας τέτοιας οικογένειας, και μάλιστα με 2 μικρα παιδάκια.
Γιατί πάτε να τα μπλέξετε όλα σε ένα τσουβάλι ρε παιδιά ;;;
θα βγεί άκρη νομίζετε με τσακωμούς ;;;![]()
γειά σου ντουμ!Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
Γειά σου ρε gdevelek. Φαίνεται ότι οι προασπιστές του έθνους και της δημοκρατίας ξύπνησαν και ήρθαν να μας κάνουν παρέα.![]()
καμιά κάλπη βούτηξες σήμερα;
Όχι ρε gdevelek. Δεν το συνηθίζω άλλωστε. Μη με μπερδεύεις με τους αφελείς που κάνουν τέτοιες πράξεις ή με τους προβοκάτορες που εσύ βάζεις. Πάντως μπράβο, that's the spirit. Καλά που ήρθες να κάνουμε και λίγο χαβαλέ, γιατί η συζήτηση παρασοβάρεψε.
Εσύ πάλι για πες μας. Μήπως βούτηξες καμιά ΔΕΚΟ σήμερα;
α μάλλον δεν είχαν εκλογές σήμερα...
τουλάχιστον διέλυσες κάνα γραφείο ή εργαστήριο; τρομοκράτησες κάνα καθηγητή;
μην πάει χαράμι η μέρα σου ρε αδελφέ...
φόρα πάντα κουκούλα όμως έτσι;
όχι ότι έχεις κάτι να φοβηθείς δηλαδή, λίγο το άσυλο, λίγο ο αλαβάνος που θα σε καλύψει στη βουλή... μια χαρά είσαι...![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αν και δεν το κατάλαβες ούτε εγώ υποστηρίζω κανένα κόμμα, μα κανένα.
Περιορίζομαι να παρατηρώ και να κρίνω μόνο.Και μάλλον όταν σαρανταρίζεις χάνεις και αυτό τον ενθουσιασμό και περιορίζεσαι στα μικρά και καθημερινά.
Οταν είπα για θετικά βήματα στο μυαλό μου είχα τα δημόσια έργα που κατά την γνώμη μου κάτι έχει γίνει πρός την σωστή κατεύθυνση, αλλά μην τρελαθούμε με σημαντικά βήματα.
Και όπως έχω πεί παραπάνω το τεκμήριο δείχνει έλλειψη φαντασίας και τσαπατσουλιά για την κυβέρνηση.
Απο την άλλη όμως δεν νομίζω να έχει σημαντική επίπτωση στην καθημερινότητά μας.
Πιστεύω οτι μια μέση οικογένεια μισθωτών με 2 αυτοκίνητα και καμιά δυο μοτό δεν θα επηρεαστεί.
Και αυτό το λέω επειδή ξέρω ακριβώς πόσα είναι τα έξοδα μιας τέτοιας οικογένειας, και μάλιστα με 2 μικρα παιδάκια.
Keep on rocking in a free world !!!
Αυτός που κρύβεται και δεν απαντάει είσαι μάλλον εσύ. Την ηλικία σου δεν την αναφέρεις επειδή ντρέπεσαι; Μήπως ανακαλύψουμε ότι όσα γράφεις προέρχονται από ενήλικα;
?
... τέτοιες συζητήσεις θα βρώ άνετα σε οποιοδήποτε καφενείο των Αθηνών παραμονή των εκλογών ... συνήθως όμως τσακώνονται γερόντια ....Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
?
(αλλάξτε τροπάριο μάγκες .. )![]()
No problem. Ας συζητήσουμε επί της ουσίας.