Γεια σου...τι κανεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Πέστο κανονικά μηντο λεσ στα γίφτικα είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου...τι κανεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Πέστο κανονικά μηντο λεσ στα γίφτικα είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_w3st0R16JAΑρχικά δημιουργήθηκε από SEXULIARA
Γεια σου...τι κανεις??
![]()
![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Καλα δεν υπαρχει αυτο που διαβαζω λεμε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου φτιαξατε την δια8εση:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Γειά σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από SEXULIARA
Γεια σου...τι κανεις??
![]()
![]()
![]()
![]()
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Moυ 'λειψες το ξερεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Γειά σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
Silver Rider ,αν το 8ελουν και οι υπολοιποι συμφορουμητες, σε ανακυρησω κλοουν του moto.gr!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασημένιο ππαιδί έχεις καμιά συγγένεια με τη λόλα και το λάλο;
http://www.youtube.com/watch?v=jNFHZZ1-gzE
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Δεν έχω πρόβλιμα να χερετίσω κανένα, δεν είμε εγω ο κλόουν η ο προβληματικός αν η SEXULIARA κάνη πλάκα είναι δικαιομα του ή της. Εγώ ένα γεια είπα ο κλόουν είναι αυτός που κοροιδεβει, κι όχι αφτός που μιλάει στα ίσια.
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Γειά σου!
Πες μου τωρα ποια ειναι αυτη πρωτου την ξεμαλλιασω!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από silver woman
![]()
![]()
![]()
δεν απαντας εεε?
θα φας πολυ παντοφλα το βραδυ να το ξερεις
καλα θα κανεις να μεινεις σπιτι σου αποψε
:a66:
Ήστε παντελως γελίοι! Γιατή ρε φιλαράκη πόσο κλόουν είσαι και συ και κάνης τον κόπο να στέλνης μυνηματα με γυναικείο όνομα; Τόσο κόπο για τι; Με τέτια ασχολησε στη ζωή σου; κοροιδέβοντας;Αρχικά δημιουργήθηκε από silver woman
![]()
![]()
![]()
Το ποιος κοροιδευει και μαλιστα τον εαυτο του πιστευω το εχουμε καταλαβει ολοι εδω μεσα...
Υπαρχουν ηδη πολλες εντασεις στο Forum τωρα τελευταια γι αυτο αστο καλυτερα...![]()
Ζβήστο φιλαράκη αυτό που έχης βάλει στη φοτογραφία σου, ζβήστο είναι δικιά μου η φοτογραφία σήμερα τη έβαλα είναι πολύ χοντρό κοροιδεμα αυτό που κάνης ζβήστο θα έχουμε κακα ξεμπερδέματα! Γιατή ρε παιδιά το κάνετεαυτό αφού εγώ σας ήπα τέλος όλα καλά δεν έχω τίποτα με κανένα γιατί το παρατραβάται;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Ζβήστο φιλαράκη αυτό που έχης βάλει στη φοτογραφία σου, ζβήστο είναι δικιά μου η φοτογραφία σήμερα τη έβαλα είναι πολύ χοντρό κοροιδεμα αυτό που κάνης ζβήστο θα έχουμε κακα ξεμπερδέματα! Γιατή ρε παιδιά το κάνετεαυτό αφού εγώ σας ήπα τέλος όλα καλά δεν έχω τίποτα με κανένα γιατί το παρατραβάται;
done μη σκας πλακα κανουμε...
αφου θες να τελειωσει τελειωσε...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
http://www.youtube.com/watch?v=_w3st0R16JA
AMAN.......![]()
![]()
ρε φιλος...τι εγινε![]()
![]()
"γεια σου τι κανεις???"
![]()
![]()