Σελίδα 23 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425262728 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 480

Θέμα: φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

βολτάδικο μέλος

Re: bikers bargain παραγγελια

Αρχικά δημιουργήθηκε από aspan
    Μετα απο αναζητηση πιστευω οτι το bikers bargains πρεπει να ειναι το πιο φθηνο αλλα απο επικοινωνια σκιζουν !!! Τους εχω στειλει 2 email εδω και 2 ημερες αλλα ακομη περιμενω απαντηση.
    Τηλεφωνο περαν του 0800 δεν βλεπω .... τελικα ειναι σοβαρη εταιρεια η θα κλαιω τα λεφτα μου ?
    στην επικοινωνία θέλουν λίγο υπομονή, αλλά στο τέλος πάντα σου ρχεται το πακέτο

στην τελευταία μου παραγγελία, έστειλα μόνο ένα email. ρώτησα για διαθεσιμότητα. μου απάντησε μετά από 2 μέρες ότι τα χει όλα, μου δωσε και την τελική τιμή, τα στειλα στο paypal και τέλος. μου στείλανε μόνοι τους μετά από 4-5 μέρες το tracking number και μετά απλά τσέκαρα την ΤΝΤ.

γεια σας ρε παιδια. ηρθαν σημερα τα πραγματα απο αγγλια που ειχα παραγγειλει απο το bctmotorcycles, δεν τα εχω δει ακομα, ελπιζω να ειναι ενταξει αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα. σε δεκα μερες μου ηρθαν τελικα, χωρισ καμια επιπλεον επιβαρυνση. τελικα ειχα κανει και γαμω τισ συννενοησεις με τον αγγλο, νιωθω πολυ περηφανος.αφου δεν τα εστειλα στην κουαλα λουμπουρ.θα σας πω μολις τα δω,καλες αγορες παιδια.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniss
    γεια σας ρε παιδια. ηρθαν σημερα τα πραγματα απο αγγλια που ειχα παραγγειλει απο το bctmotorcycles, δεν τα εχω δει ακομα, ελπιζω να ειναι ενταξει αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα. σε δεκα μερες μου ηρθαν τελικα, χωρισ καμια επιπλεον επιβαρυνση. τελικα ειχα κανει και γαμω τισ συννενοησεις με τον αγγλο, νιωθω πολυ περηφανος.αφου δεν τα εστειλα στην κουαλα λουμπουρ.θα σας πω μολις τα δω,καλες αγορες παιδια.
    Πήγαινε να τα παραλάβεις πρώτα ............. και μετά συγχαίρεις τον εαυτό σου, γιατί με τέτοια συνενόηση, κάτι μου λέει ότι θα σου έλθει ............... πουτίγκα !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα κάνω ....... καλοφόρετο !!!

Νέο μέλος

Re: Re: bikers bargain παραγγελια

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Μέχρι τώρα κανένας δεν τα έχει κλάψει ..............
    Επικοινόνησε τηλεφωνικά μαζί τους ............
    00448000932489
    Thanx

εχεις δικιο αρχαιε!! τωρα ειναι η ωρα να με συγχαρω!!!!!!ηρθαν και τα φορεσα κιολας λετε να τα βγαλω καποια στιγμη γιατι αρχιζει κανει ζεστη; παιδια ολα πηγαν καλα! πηρα ενα κρανος shoei x-spirit και ενα δερματινο παντελονι bering synchro. εδω ελλαδα τα ευρησκα το φθηνοτερο 650 το κρανος και 310 το παντελονι. το παντελονι το βρηκα και 270 αλλα οχι στο μεγεθος μου.απο εκει λοιπον τα πηρα 370 το κρανος (μαυρο οχι αερογραφια) και 200 το παντελονι και με μεταφορικα βγηκαν 630. λεω οτι ηταν καλη αγορα!!!τι λετε;(bctmotorcycles.co.uk)

kalispera na rotiso kati aplo ithela.prokite na paraggilo ena arai kranos tin kiriaki me prepaid card apo kiprou prepei na paro kai tilefono tin carol tin deutera ????stis kartes ti tha valo?? visa??kai episis posa na xoso mesa tin stigmi pou kanei 320 lires to kranos???me ena 400 euro kaliptomai??perimeno apoantisi thanks

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από neos mixanovios
    kalispera na rotiso kati aplo ithela.prokite na paraggilo ena arai kranos tin kiriaki me prepaid card apo kiprou prepei na paro kai tilefono tin carol tin deutera ????stis kartes ti tha valo?? visa??kai episis posa na xoso mesa tin stigmi pou kanei 320 lires to kranos???me ena 400 euro kaliptomai??perimeno apoantisi thanks
    Δεν μπορείς να παραγγείλεις απευθείας απο το site γιατί είναι μονο για κατοίκους αγγλίας. Θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο και θα συνενοηθείτε επιτόπου.

thanks gia tin leptomeria tha to sikosoun kiriaki to tilefono arage i den leitourgoun???

Παλαιό μέλος
    thanks gia tin leptomeria tha to sikosoun kiriaki to tilefono arage i den leitourgoun???
    Δεν νομίζω να δουλεύουν. Καλύτερα καθημερινή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40

γεια σας

εγω τη τεταρτη παραγγειλα απο το www.mingarelli.it

πηρα 2 σουμπερθ c-2 στη τιμη των 263 ευρω το ενα + 65 μεταφορικα.
    ειμαι λοιπον στη αναμονη. η επαφη πολυ ευκολη μου απαντησαν αμεσα στο mail και αφου εγιναν οι διευκρινησεις εστειλαν link για πληρωμη με καρτα γιατι απ'ευθιας δε γινετε.

προσπαθησα να παρω τηλεφωνο...
    μιλησα με 4 ανθρωπους για να καταληξω σε καποιον που καταλαβαινε με το ζορι τα μισα απο οτι του ελεγα (στα αγγλικα ).

στο τελος ζητησε να στειλω mail :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    δευτερα σημερα και παρελαβα κιολας! αποστολη αστραπη ! ολα καλα λοιπον .

kalisper paidia pira tilefono telika agglia sto bikersbargain kai telika den eixe to kranos pou ithela arai viper gt sinister blue mou steile mail me ta diathesima pou den me ikanopoiisan...iparxei kapoio allo sait pou na to xei se kali timi opos edo me 320 lires...perimeno apantisi thanks

to vrika paides sto ebay se kali timi!!!!se sxesi me alla site...perneis tilefono ameriki gia paraggelia sto ebay ,stelneis mail i kaneis kateuthian tin paraggelia siblironontas tin forma..leei 567$ kai 5$ asfaleia ploiou ...se pose meres erxete i paraggelia ???as mo uapantisi kapoios pou exei empiria apo to ebay kai se kranos euxaristo re paidia gia tin voithia

to vrika paides sto ebay se kali timi!!!!se sxesi me alla site...perneis tilefono ameriki gia paraggelia sto ebay ,stelneis mail i kaneis kateuthian tin paraggelia siblironontas tin forma..leei 567$ kai 5$ asfaleia ploiou ...se pose meres erxete i paraggelia ???as mo uapantisi kapoios pou exei empiria apo to ebay kai se kranos euxaristo re paidia gia tin voithia
    διαβασε εδω:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=36027
    όλα οσα θες να μαθεις.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παρόμοια θέματα

1. Ενα πολυ ενδιαφερον site με video-test
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 12:24
  2. ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Site ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ