Σελίδα 23 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    καλιτζακης με χιλια ρε αμπαλε.

παιχτης που τον παραδεχοντουσαν ολοι, και οι ξενοι επιθετικοι.
    αλλα που να ξερεις απο Ξενους εσυ, περα απο τα συνορα δεν βλεπατε.
    παιχτης που ειχε παιξει και ειχε διακριθει στο all star μαζι με τον μαχλα.
    παιχτης που επαιζε με καταγματα, σπασιματα, κουτσαινωντας κλπ κλπ.

που πηρατε μετα απο εμας εσεις και ειδε και λιγη χαρα η αμυνα σας.

ασε ρε αλεφαντε...τι να πεις τωρα.
    Ναι ναι χαχαχαα ο παίχτης που έκανε ανάποδο ψαλίδι κι εφαγε το γόνατο στο κούτελο κι έμεινε ξερός.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο παίχτης που πήγε να βγάλει σέντρα κι έχωσε το πόδι του στο χορτάρι,μπάλα δεν βρήκε.Ε πώς να μην είναι σπασμένος συνέχεια ρε;

αααχαχαχααχχαχααχαχχααχαχχαχααχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΠΕΛΟΟΟΟ!!!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Γαλακος ---κυραστας σημαιες...????
    Τι να σού πω...έχω βρεθεί κάμποσες φορές στο Καραϊσκάκη.Μιλάμε για μεγάλη λατρεία,ειδικά στον Γαλάκο.Νταξ,για τον Κυράστα δεν επιμένω.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο.Μακάρι να βρισκόταν ένας κροίσος και να την αγόραζε. Ούτε αυτό ισχυρίστηκα.Είπα απλά πως οι συνθήκες δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να συναγωνιστεί τούς άλλους δύο.
    Η αγάπη είναι καθαρά για τη φανέλλα,απλά σήμερα αγοράζεται εύκολα. Ακριβώς.Το χάπι που εσείς και ο ΠΑΟ το είχατε από κούνια.Χρήμα. Όχι,γιατί δεν μπορούσε,δεν είχε το χάπι.Έβγαλε παιχταράδες όμως που τράνταξαν την Ελλάδα. Θυμάμαι αλλά μη με βάζεις μ' αυτούς.Όταν τον πήραμε,η μόνη μου ένσταση ήταν η φυσική του κατάσταση αλλά χαλάλι του,τεράστιος παίχτης!!
    Μη ξεχνάς ότι συνέχιζε να παίζει μπάλα,όντας πολύ πιο αργός από τον Τζόρτζεβιτς. Εδώ κάνε μου μια ανάλυση γιατί σ' έχασα.Έβγαζε λεφτά ο Μαύρος;Ε μα αν δεν βγάλει αυτός,ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία τής Α' εθνικής,ποιός θα βγάλει;

Παπαϊωάννου,Νικολάου,Μανωλάς,Μπάγεβιτς....τι έγινε μ' αυτούς;Τούς στείλαμε να παίξουν αλλού;
    Σε καμμια περιπτωση δεν δεχομαι οτι οι υπολοιπες δυο ομαδες που αναφερεις δεν θα ειχαν τον κοσμο διπλα τους αν δεν ειχαν το χαπι.......

Τα περι Μαυρου κλπ αγνοησε τα ( ανηκουν σε αλλα επεισοδια ) μιας και καταλαβα λαθος....

Παρτε τωρα και την συνεντευξη ενος αεκαρα ( και δεν ειρωνευομαι ) γιατι συμπερασματα τυπου τερρενς ειναι αυτα που σας κρατανε μια ζωη στον πατο...!!!

<<<<Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπάγεβιτς:
    "Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Ξεκινήσαμε καλά και αν είχαμε πετύχει κάποιο γκολ θα ήταν διαφορετικά. Μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για όλα τα παιχνίδια που έδωσαν στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό που κέρδισε δίκαια. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι απ' ότι πετύχαμε φέτος. Φτάσαμε κοντά σε κάποιους στόχους αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν μπορώ να σκέφτομαι την επόμενη μέρα. Θέλω πρώτα να είμαι σίγουρος. Πήρα εγώ την ευθύνη και έβαλα τον Κυργιάκο. Έγιναν κάποια λάθη και μας στοίχησαν. Έγιναν εύκολα λάθη που θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε και στα δύο γκολ.

Με τις συνθήκες που είχα μέχρι τώρα στην ΑΕΚ, δεν θέλω να μείνω. Δεν μπορώ να δουλέψω.

Δεν έβαλα επίτηδες τον Εντίνιο γιατί δεν άξιζε να παίξει. Έβαλα τον Γκέντσογλου, επειδή τον χρειαζόμουν. Ήθελα ένα ψηλό παιδί δίπλα στον Κυργιάκο.

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Τα προβλήματα που υπήρχαν από τότε που ήρθα, εξακολουθούν να υπάρχουν. Θα δουλέψω έτσι όπως θέλω εγώ. Θέλω την ΑΕΚ όπως αξίζει να είναι. Θέλω την ΑΕΚ μεγάλη ομάδα όπως πρέπει". >>>>

Ο μανωλας εφυγε..... Ο μπαγεβιτς ετοιμαζετε..... Και εσας τοσα χρονια και μετα και απο αυτους θα σας φταιει ακομα.... το χαπι.....

Πες μου τι λεω λαθος...????

Ναι ναι χαχαχαα ο παίχτης που έκανε ανάποδο ψαλίδι κι εφαγε το γόνατο στο κούτελο κι έμεινε ξερός.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο παίχτης που πήγε να βγάλει σέντρα κι έχωσε το πόδι του στο χορτάρι,μπάλα δεν βρήκε.Ε πώς να μην είναι σπασμένος συνέχεια ρε;

αααχαχαχααχχαχααχαχχααχαχχαχααχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΠΕΛΟΟΟΟ!!!!
    α ρε γιδι....τα λες και δνε ντρεπεσαι καθολου....
    για αυτο ειστε μια ζωη αεκακι ρε ....
    γιατι οι παιχταραδες για εσας ειναι οι γυφτοι παπαιωαννηδες...αλεξοπουλοι, και το συναφι αυτο
    για αυτο δεν ειδατε ποτε προκοπη.
    ηρθε να σας συμμορφωσει ο νιντζα και σας χαλασε κιολας.

μεινετε εκει ρε, δεν μας χαλαει καθολου

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό που κέρδισε δίκαια. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι απ' ότι πετύχαμε φέτος.

ρε εισαι χαζος;;;;
    τι τους ξυπνας;;;;

τερενς μην ακους ρεεεεεεεεε..προπαγανδα ειναι...

και εσυ βαγγελη....μην τον ακους...βαλτος ειναι ρε....

κρατηστε τους παιχταραδες σας και με μια δυο ΜΟΝΟ προσθηκες ( καποιους διωχνουμε εχε το νου σου μηπως τσιμπησεις κανεναν ) θα πρωταγωνιστησετε παλι

Σε καμμια περιπτωση δεν δεχομαι οτι οι υπολοιπες δυο ομαδες που αναφερεις δεν θα ειχαν τον κοσμο διπλα τους αν δεν ειχαν το χαπι.......

Δεν είπα αυτό βρε συ.Είπα ότι οι δύο έχουν μάθει να το έχουν το χάπι από κούνια,πράγμα που δεν το είχε η ΑΕΚ.

Ο μανωλας εφυγε..... Ο μπαγεβιτς ετοιμαζετε..... Και εσας τοσα χρονια και μετα και απο αυτους θα σας φταιει ακομα.... το χαπι.....

Πες μου τι λεω λαθος...????
    Έναν συσχετισμό.Ο Μανωλάς είναι γέννημα θρέμμα τής ΑΕΚ και δεν έπαιξε πουθενά αλλού μπάλα.
    Ο Μπάγεβιτς δουλεύει τζάμπα τόσον καιρό και σε ξένισε αυτό που είπε;Για το αν είναι ΑΕΚάρας ο Ντούσαν,ας πει και κανείς που τον θυμάται να παίζει μπάλα.
    Εγώ τον θυμάμαι πολύ καλά αλλά είπαμε...τα πράγματα έχουν αλλάξει.Money talks και δεν είν' κακό,τής εποχής είναι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

ρε εισαι χαζος;;;;
    τι τους ξυπνας;;;;

τερενς μην ακους ρεεεεεεεεε..προπαγανδα ειναι...

και εσυ βαγγελη....μην τον ακους...βαλτος ειναι ρε....

Το οτι ο μπαγεβιτς ειναι ο προπονητης που στην αεκ ειδικα θα μπορουσε να δουλεψει μετα ελαχιστα χρηματα και να κανει ΔΟΥΛΕΙΑ.....ειναι γεγονος.....Αλλα δεν το αφηνουν...?? Ποιοι...??? Και με ποια δυναμη...???

Το οτι ο μανωλας φευγει και ο λογος ΔΕΝ ειναι το χρημα το αμφισβητει καποιος...????

Αν παλι κανω καπου λαθος με διορθωνετε γιατι η αληθεια εναι πως μιας και εχω χασει επεισοδια τα παραπανω τα υποθετω , αλλα τα θετω ως φυσιολογικη εξελιξη απο το παρελθον της συγκεκριμενης ομαδας....

Δεν είπα αυτό βρε συ.Είπα ότι οι δύο έχουν μάθει να το έχουν το χάπι από κούνια,πράγμα που δεν το είχε η ΑΕΚ.

Ο Μπάγεβιτς δουλεύει τζάμπα τόσον καιρό και σε ξένισε αυτό που είπε;Για το αν είναι ΑΕΚάρας ο Ντούσαν,ας πει και κανείς που τον θυμάται να παίζει μπάλα.
    Εγώ τον θυμάμαι πολύ καλά αλλά είπαμε...τα πράγματα έχουν αλλάξει.Money talks και δεν είν' κακό,τής εποχής είναι.
    Επειδη τον θυμαμαι και εγω..... Τι εννοεις...???

Επειδη τον θυμαμαι και εγω..... Τι εννοεις...???
    Εννοώ πως η ΑΕΚ για τον Μπάγεβιτς ήταν ό,τι και για τον Μαύρο ας πούμε.Η δεύτερή του οικογένεια.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Το οτι ο μπαγεβιτς ειναι ο προπονητης που στην αεκ ειδικα θα μπορουσε να δουλεψει μετα ελαχιστα χρηματα και να κανει ΔΟΥΛΕΙΑ.....ειναι γεγονος.....Αλλα δεν το αφηνουν...?? Ποιοι...??? Και με ποια δυναμη...???

Το οτι ο μανωλας φευγει και ο λογος ΔΕΝ ειναι το χρημα το αμφισβητει καποιος...????
    Εδώ δεν έχω ιδέα.
    moto perpetuo

hasta luego.

Εννοώ πως η ΑΕΚ για τον Μπάγεβιτς ήταν ό,τι και για τον Μαύρο ας πούμε.Η δεύτερή του οικογένεια.
    μλκ θα κλαψω...σταματα

προσφυγοπουλο και αυτο;

μλκ θα κλαψω...σταματα

προσφυγοπουλο και αυτο;
    Ναι,σαν τον Σαραβάκο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Ναι,σαν τον Σαραβάκο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    πες μου τωρα και για τον αμπαλο το σαραβακο

ελα αυτο μονο...
    ελα
    πες...περιμενω

πες μου τωρα και για τον αμπαλο το σαραβακο

ελα αυτο μονο...
    ελα
    πες...περιμενω
    Τσίμπησε ο μλκς. Καλέ για την οικογένεια λέω...ξέρεις,καπετάνιος,Τζίγκερ...
    moto perpetuo

hasta luego.

Παρολα αυτα ομως..... Μονο του τον βλεπω παλι.........

Με τον κοντο.... Χαλαγε ο κοσμος.....

Ειτε σαν παιχτη... Ειτε σαν προεδρο....

Ξεχασα ομως.... Για τους μισους παραμενει βατραχος......( Και προεχει αυτο περισσοτερο και απο την ιδια την αεκ...)

Για αυτο σου ειπα και παραπανω.... Η αεκ παραμενει τοσα χρονια θυμα πρωτα ..... οικογενειακης κακοποιησης και μετα τα υπολοιπα......

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607