Δεν ειχα την ευκαιρια να διαβασω ολα τα ποστ (ειναι και πολλα)!!!Απο οτι καταλαβαινω η Θεσσαλια ζει και βασιλευει και στο Ιντερνετ!!!!Παω την καινουρια μου κουκλα για πλυσιμο!!!Κουκλα....Γιαγιουλα αλλα κουκλα!!!!!![]()
Δεν ειχα την ευκαιρια να διαβασω ολα τα ποστ (ειναι και πολλα)!!!Απο οτι καταλαβαινω η Θεσσαλια ζει και βασιλευει και στο Ιντερνετ!!!!Παω την καινουρια μου κουκλα για πλυσιμο!!!Κουκλα....Γιαγιουλα αλλα κουκλα!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anubis
Δεν χρειαζετε να την πας για πλυσιμο..βγαλτην στον δρομο και θα πλυθει μονη της απο το χιονονερο![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Καλημερα και απο εμενα παιδια καλως σας βρηκα!!!!
Γιαννης Λαρισα!![]()
Γεια σου Γιάννη,καλωσήρθες!Για πες μας περισσότερα για την γιαγιά κούκλα που έχεις!Στο profile σου δεν έχει στοιχεία για αυτήν![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Γειασ'Γιαν'![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Γεια σου Γιάννη,καλωσήρθες!Για πες μας περισσότερα για την γιαγιά κούκλα που έχεις!Στο profile σου δεν έχει στοιχεία για αυτήν![]()
Α τώρα το είδα ότι πήρες VFR Γιάννη,να το χαίρεσαι και καλοτάξιδο.Από τα πιό όμορφα μηχανάκια για μένα![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Λοιπον ας συστηθω!Με λενε Γιαννη ειμαι 29 και οδηγω μηχανακια απο τα 14.
1 Ηοnda Glx 90 2)Kawasaki Klr259 3)Yamaha Tdr250 4)Suzuki Bandit 400(ο ερωτας μου!!!Με το φαρδυ τεποζιτο) 5)Yamaha Tdm 850 kai το τελευταιο αλλα νομιζω το πιο all around μηχανακι Honda Vfr 800 F1 mod2000 χρωμα κοκκινο τιμη 4000ευρω μηδεν πεσιματα και χιλιομετρα 22600!!!
Πιστευω πως τα ειπα ολα ε?Μολις την καλωπισω την γιαγιουλα θα ανεβασω και φωτο!
![]()
να σε δουμε για καφεδακι κανα ΣουΚου κι ας ειναι κουκουλωμενες οι γιαγιουλες μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Anubis
1 Ηοnda Glx 90 2)Kawasaki Klr259 3)Yamaha Tdr250 4)Suzuki Bandit 400(ο ερωτας μου!!!Με το φαρδυ τεποζιτο) 5)Yamaha Tdm 850 kai το τελευταιο αλλα νομιζω το πιο all around μηχανακι Honda Vfr 800 F1 mod2000 χρωμα κοκκινο τιμη 3500ευρω μηδεν πεσιματα και χιλιομετρα 22600!!!
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Εννοειται!!!!Αν και εγω δεν τα κουκουλωνω!!!!Χειμωνα καλοκαιρι με το μηχανακι!Ενας χαζος με Lead 90 που κυκλοφορει με παγωνια?Ε αυτος ειμαι!!!Χεχε!!!
1 Ηοnda Glx 90 2)Kawasaki Klr259 3)Yamaha Tdr250 4)Suzuki Bandit 400(ο ερωτας μου!!!Με το φαρδυ τεποζιτο) 5)Yamaha Tdm 850 kai το τελευταιο αλλα νομιζω το πιο all around μηχανακι Honda Vfr 800 F1 mod2000 χρωμα κοκκινο τιμη 3500ευρω μηδεν πεσιματα και χιλιομετρα 22600!!!
![]()
πες μου μονο οτι εχεις profile στο fb John Pit!!!![]()
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
Καλημερα και απο εμενα παιδια καλως σας βρηκα!!!!
Γιαννης Λαρισα!![]()
Καλώς τον και καλές βόλτες!![]()
![]()
![]()
Γεια σου και απο μενα Γιαννη![]()
Καλως τον καλως ηρθες!![]()
Rocking All the Way
βρεξει χιονισει ολες οι λουλουδες εδω ειναι![]()
![]()
:a13: :a13:![]()
![]()
Yes thats me!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
πες μου μονο οτι εχεις profile στο fb John Pit!!!![]()
![]()
Yes thats me!!!!![]()
Ήδη σε έκανα add όπως κατάλαβες![]()
Fortis Fortuna Adiuvat