Σελίδα 23 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425262728 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 414

Θέμα: Τι θα γινει με την ΕΡΤ; Πρεπει να τους παρουμε με τις πετρες;

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Nα προτείνω για πoλλοστή φορά να κλείσετε την τηλεόραση;
    Kάντε το και συγκρίνετε τον εαυτό σας 5-6 μήνες αργότερα! Θα πάθετε πλάκα!
    Νά'ξερες πόσο συμφωνούμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Και τα 2 συμβαίνουν κατά κανόνα και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.
    Ισως όχι σε υποανάπτυκτες χώρες Αλβανία Ρουμανία κλπ αλλά στους πολιτισμένους λαούς χαλαρά και απο παλιά.

Δηλαδη ειναι ο μισθος του δημοσιογραφου σε κρατικο καναλι 2700% μεγαλυτερος απο το μεσο μισθο;;;;
    Χωρις στοιχεια μπορει να πει ο καθενας πως ειναι και 10000% μεγαλυτερος. Που το βασιζεις; Ετσι το πετας επειδη δεν εχεις προβλημα ή επειδη το ξαδερφακι ή οποιος αλλος συγγενης σου ή κι εσυ ο ιδιος εχεις καποια σχεση με την ΕΡΤ; Το πιανεις το υποννοουμενο; Ο καθενας χωρις στοιχεια μπορει να πει οτιδηποτε! Που ειναι τα στοιχεια σου; Πες τουλαχιστον σε ποια χωρα ξερεις πως συμβαινει αυτο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Να είστε σίγουροι οτι οι μισθοι των ancormen και κεντρικών παρουσιαστών στας ευρώπας ειναι πολύ πιο πανω απο το μεσο μισθό

Το πολυ πιο πανω ακουγεται πολυ πιο κατω απο το 2700% περισσοτερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Nα προτείνω για πoλλοστή φορά να κλείσετε την τηλεόραση;
    Kάντε το και συγκρίνετε τον εαυτό σας 5-6 μήνες αργότερα! Θα πάθετε πλάκα!
    Ειναι σχεδον μονιμα κλειστη. Το θεμα ειναι πως δε μιλαμε για το τι δειχνουν αλλα για το γιατι να πληρωνουμε για κατι το οποιο δε θελουμε, δε χρησιμοποιουμε, δε γουσταρουμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Σαφώς και είναι έτσι...

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πόσα παίρνει ο καθένας από την δουλειά του.

Στο συγκεκριμένο θέμα όμως έχω "πρόβλημα" ότι αυτές οι ψηλές αποδοχές δίνονται από ένα ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι που τα έσοδά για την λειτουργία του προέρχονται από έναν υποχρεωτικό, άδικο, και φασιστικής νοοτροπίας μηχανισμό είσπραξης, και φυσικά δίνονται όχι με κριτήρια "ελεύθερης αγοράς" ή ανταποδοτικά όπως γίνεται στον ιδιωτικό τομέα αλλά προφανώς με χαριστικές, υπόγειες, και διαπλεκόμενες συμβάσεις σε ημέτερους κομματικούς ή μη...
    Και όλα αυτά βγαίνουν στην φόρα σε μια περίοδο που υποτίθεται ότι το κράτος προσπαθεί να περιορίσει και το τελευταίο ευρώ σπατάλης προκειμένου να επιβιώσει... Και επειδή δεν θα το καταφέρει το μάρμαρο θα το πληρώσουμε εμείς...
    Ακριβως αυτο! Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις; Ολες οι υπολοιπες απαντησεις...
    -Τι κανεις Γιαννη;
    -Κουκια σπερνω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Σαφώς και είναι έτσι...

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πόσα παίρνει ο καθένας από την δουλειά του.

Στο συγκεκριμένο θέμα όμως έχω "πρόβλημα" ότι αυτές οι ψηλές αποδοχές δίνονται από ένα ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι που τα έσοδά για την λειτουργία του προέρχονται από έναν υποχρεωτικό, άδικο, και φασιστικής νοοτροπίας μηχανισμό είσπραξης, και φυσικά δίνονται όχι με κριτήρια "ελεύθερης αγοράς" ή ανταποδοτικά όπως γίνεται στον ιδιωτικό τομέα αλλά προφανώς με χαριστικές, υπόγειες, και διαπλεκόμενες συμβάσεις σε ημέτερους κομματικούς ή μη...
    Και όλα αυτά βγαίνουν στην φόρα σε μια περίοδο που υποτίθεται ότι το κράτος προσπαθεί να περιορίσει και το τελευταίο ευρώ σπατάλης προκειμένου να επιβιώσει... Και επειδή δεν θα το καταφέρει το μάρμαρο θα το πληρώσουμε εμείς...
    Καλά, τα έσοδα της ΕΡΤ (δηλαδώ των 3 τηλεοπτικών καναλιών και των 5 ραδιοφωνικών σταθμών), δεν καλύπτονται ουτε για πλακα με τα ψίχουλα που δίνουμε καθε δίμηνο στη ΔΕΗ, μην τρελαθούμε. Όσον αφορά το μηχανισμό είσπραξης, έχει τα σωστά αλλα έχει και τις αδικίες του.

Ξεκινάω απο το γεγονός οτι πρέπει να υπάρχουν κρατικοι δίαυλοι ενημέρωσης που να ΜΗΝ εχουν σκοπό το κέρδος μονο αλλα την ενημέρωση/μόρφωση και να προβάλουν εκπομπές που τα ιδιωτικά κανάλια θα έκοβαν. Οπότε κάπως πρέπει να εισπραχθεί ενα τέλος. Η ΔΕΗ ειναι μια λύση μια και εαν δεν έχεις ρεύμα δεν έχεις και τηλεόραση. Το ανάποδο δεν ισχύει βέβαια, οπότε θα έπρεπε να πληρώνεις μονο εφόσον έχεις και συσκευή, μάλιστα το πάω και ενα βήμα παραπέρα και λέω να πληρώνουμε με βαση τον αριθμό των συσκευών που έχουμε (να κοπεί το γελοίο καθε δωματιο και TV ρε πουστη μου...). Αλλα αυτό σημαίνει μητρώο συσκευών, δηλαδή καταγραφή στην αγορά, προσωπικά δεδομένα κλπ κλπ

Οπότε; Μια και η εκπομπή των καναλιών ειναι ελεύθερη, εφόσον έχεις συσκευή δεν μπορείς με τιποτα να αποδείξεις οτι ΔΕΝ βλεπεις καποιο κανάλι. Αρα η λυση ειναι καλωδιακή/συνδρομητική για ΟΛΑ τα κανάλια, με τα κρατικά να έχουν συμβολικό τίμημα λόγω κρατικής επιχορήγησης αλλα και για να βλέπει ο κόσμος κατι παραπέρα απο Λαμπιρη/Στεφανιδου και άλλα τέτοια...

Εαν μετά θες και στελέχη πρώτης γραμμής να σου φέρουν και κόσμο αλλα να έχουν και ποιότητα, αναγκαστικά θα πληρώσεις με βάση την αγορα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλά, τα έσοδα της ΕΡΤ (δηλαδώ των 3 τηλεοπτικών καναλιών και των 5 ραδιοφωνικών σταθμών), δεν καλύπτονται ουτε για πλακα με τα ψίχουλα που δίνουμε καθε δίμηνο στη ΔΕΗ, μην τρελαθούμε. Όσον αφορά το μηχανισμό είσπραξης, έχει τα σωστά αλλα έχει και τις αδικίες του.

Ξεκινάω απο το γεγονός οτι πρέπει να υπάρχουν κρατικοι δίαυλοι ενημέρωσης που να ΜΗΝ εχουν σκοπό το κέρδος μονο αλλα την ενημέρωση/μόρφωση και να προβάλουν εκπομπές που τα ιδιωτικά κανάλια θα έκοβαν. Οπότε κάπως πρέπει να εισπραχθεί ενα τέλος. Η ΔΕΗ ειναι μια λύση μια και εαν δεν έχεις ρεύμα δεν έχεις και τηλεόραση. Το ανάποδο δεν ισχύει βέβαια, οπότε θα έπρεπε να πληρώνεις μονο εφόσον έχεις και συσκευή, μάλιστα το πάω και ενα βήμα παραπέρα και λέω να πληρώνουμε με βαση τον αριθμό των συσκευών που έχουμε (να κοπεί το γελοίο καθε δωματιο και TV ρε πουστη μου...). Αλλα αυτό σημαίνει μητρώο συσκευών, δηλαδή καταγραφή στην αγορά, προσωπικά δεδομένα κλπ κλπ

Οπότε; Μια και η εκπομπή των καναλιών ειναι ελεύθερη, εφόσον έχεις συσκευή δεν μπορείς με τιποτα να αποδείξεις οτι ΔΕΝ βλεπεις καποιο κανάλι. Αρα η λυση ειναι καλωδιακή/συνδρομητική για ΟΛΑ τα κανάλια, με τα κρατικά να έχουν συμβολικό τίμημα λόγω κρατικής επιχορήγησης αλλα και για να βλέπει ο κόσμος κατι παραπέρα απο Λαμπιρη/Στεφανιδου και άλλα τέτοια...

Εαν μετά θες και στελέχη πρώτης γραμμής να σου φέρουν και κόσμο αλλα να έχουν και ποιότητα, αναγκαστικά θα πληρώσεις με βάση την αγορα

Τα εξοδα τους να τα καλυψουν οπως θελουν! Βαζουν διαφημισεις και πληρωνουμε ολοι ανεξαιρετως. Το "-Ξες τι εξοδα εχω 'γω;" με αφηνει παντελως αδιαφορο!
    Απο 'κει και περα στο να γινουν οι υπηρεσιες τους συνδρομητικες, συμφωνω απολυτως! Κι ας αφησουν αυτους που βλεπουν Λαμπιρη και Στεφανιδου να πινουν εναν καφε το μηνα παραπανω, αλλους να βλεπουν αξιολογοτατα ντοκυμαντερ στο ΣΚΑΪ και αλλους να πληρωνουν για να παρουν τη δοση τους απο Λυριτζη και Οικονομου στο ρολο των παππουδων του muppet show. Ουδης αναντικαταστατος!

Όπως έχω ξαναγραψει, τα διαφημιστικά έσοδα της ΕΡΤ ειναι ελάχιστα λόγω χαμηλής ακροαματικότητας. Θα το δεις και στην ποσότητα αλλα - κυρίως - στην ποιότητα των διαφημιζομένων.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Όπως έχω ξαναγραψει, τα διαφημιστικά έσοδα της ΕΡΤ ειναι ελάχιστα λόγω χαμηλής ακροαματικότητας. Θα το δεις και στην ποσότητα αλλα - κυρίως - στην ποιότητα των διαφημιζομένων.
    Ας κλεισει τοτε, αν το πλουσιοπαροχα αμοιβομενο προσωπικο που την απαρτιζει ειναι ανικανο να ανταγωνιστει τους ιδιωτες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Ας κλεισει τοτε,[...]
    ρε συ κάνε κουβέντα, μην πετάς γνώμες-πυροτεχνήματα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Καλά, τα έσοδα της ΕΡΤ (δηλαδώ των 3 τηλεοπτικών καναλιών και των 5 ραδιοφωνικών σταθμών), δεν καλύπτονται ουτε για πλακα με τα ψίχουλα που δίνουμε καθε δίμηνο στη ΔΕΗ, μην τρελαθούμε.
    Μερικά εκατομμύρια ρολόγια της ΔΕΗ με περίπου 60,00 € τον χρόνο το καθένα δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε "ψίχουλα"....

Το λεω γιατι πιστευω πως ειναι λογικο. Δε θεωρω επ' ουδενι το επαγγελμα τους λειτουργημα, με τον τροπο που το ασκουν εδω και δεκαετιες. Αντιθετα ειναι μαστιγα, οπως αποδεικνυεται καθημερινα! Και μη μου πεις να λυπηθω για ανεργους που εχουν εξασφαλισει το μελλον για τα τρισεγγονα των τρισεγγονων τους.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Επικειται και αυξηση στα τιμολογια της ΔΕΗ ατσα?

ερχεται η ψηφιακη ΕΡΤ
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δηλαδη ειναι ο μισθος του δημοσιογραφου σε κρατικο καναλι 2700% μεγαλυτερος απο το μεσο μισθο;;;;
    Χωρις στοιχεια μπορει να πει ο καθενας πως ειναι και 10000% μεγαλυτερος. Που το βασιζεις; Ετσι το πετας επειδη δεν εχεις προβλημα ή επειδη το ξαδερφακι ή οποιος αλλος συγγενης σου ή κι εσυ ο ιδιος εχεις καποια σχεση με την ΕΡΤ; Το πιανεις το υποννοουμενο; Ο καθενας χωρις στοιχεια μπορει να πει οτιδηποτε! Που ειναι τα στοιχεια σου; Πες τουλαχιστον σε ποια χωρα ξερεις πως συμβαινει αυτο!
    Εγώ δεν βγήκα να κατηγορήσω κανέναν οτι παίρνει μεγάλο μισθό, και έτσι δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα.
    Αντίθετα εσύ πρέπει να αποδείξεις οτι οι Ευρωπαίοι παίρνουν μικρότερους μισθούς στα κρατικά κανάλια γιατί εκεί βασίζονται τα επιχειρήματά σου.
    Εγώ χαλαρα πάντως βλέπω το top gear ας πούμε να έχει προυπολογισμό μεγαλύτερο απο την ΕΡΤ και είναι παραγωγή κρατικού καναλιού.
    Και μην μπερδεύεις το δημοσιογράφο με τον παρουσιαστή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ας κλεισει τοτε, αν το πλουσιοπαροχα αμοιβομενο προσωπικο που την απαρτιζει ειναι ανικανο να ανταγωνιστει τους ιδιωτες!
    Είπαμε παραπάνω σκοπός δεν είναι να ανταγωνιστεί τους ιδιώτες.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 11:17
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 09:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ