Σελίδα 23 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 375

Θέμα: Το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη για διαβαστε τι λεει ...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    σκοδρο????
    ταιριαζει???
    Σκόρδο και ξυδάκι είπα. Όχι αυτό που έγραψες...

Σε ένα μπώλ στρώσε το πανσετίδιον -όχι κάτω από 10χιλ κομμένο- και σε κάθε στρώση βάνεις το σορδάκι που το έχεις ψιλοκόψει. Μπόλικο μη το τσιγκουνεύεσαι.
    Μετά γιομίζεις ξυδάκι μέχρι να καλύψεις το κρέας.
    Σκεπάζεις και ψυγείο για κανά 2ωρο-3ωρο.

Βγάζεις και κατευτείαν σχάρα. Αν δεν έχουν πολύ λίπος μην μπαίνεις στον κόπο, είναι ανθυγιεινές..
    Επάνω στην σχάρα αλατίζεις και πιπερώνεις. Πιπέρι τρίβεις επί τόπου με μύλο έτσι..?
    (κιάμα είσαι μάγκας έχεις βάλεις στον μύλο σου 4 πιπέρια.)

Καλό τσίκνισμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Σκόρδο και ξυδάκι είπα. Όχι αυτό που έγραψες...

Σε ένα μπώλ στρώσε το πανσετίδιον -όχι κάτω από 10χιλ κομμένο- και σε κάθε στρώση βάνεις το σορδάκι που το έχεις ψιλοκόψει. Μπόλικο μη το τσιγκουνεύεσαι.
    Μετά γιομίζεις ξυδάκι μέχρι να καλύψεις το κρέας.
    Σκεπάζεις και ψυγείο για κανά 2ωρο-3ωρο.

Βγάζεις και κατευτείαν σχάρα. Αν δεν έχουν πολύ λίπος μην μπαίνεις στον κόπο, είναι ανθυγιεινές..
    Επάνω στην σχάρα αλατίζεις και πιπερώνεις. Πιπέρι τρίβεις επί τόπου με μύλο έτσι..?
    (κιάμα είσαι μάγκας έχεις βάλεις στον μύλο σου 4 πιπέρια.)

Καλό τσίκνισμα.

Οκ,θα δοκιμαστει!!!
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών με την ονομασία «Σπίθα» ανακοίνωσε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης κάλεσε τους πολίτες σε «ανυπακοή» απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες, όπως είπε, προέρχονται από τις ΗΠΑ, το ΔΝΤ και την ΕΕ και «εκχωρούν τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στις ξένες δυνάμεις».

Στην ομιλία του, που διήρκεσε δυόμισι ώρες, ο Μίκης Θεοδωράκης ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος, το οποίο, όπως ανέφερε, δεν αποσκοπεί να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4606946
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

''Κινημα'' εκανε και η κορη του βρυκολακα.
    Τι σημαινει αυτη η κινηση για τον Μικη μας και για ολους εμας?
    Δηλαδη στιςς εκλογες δεν θα χρειαστει να τον στηριξουμε?
    Ο σαμαρας του εστειλε ευχετηρια καρτα?
    :hypnotize
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αχουυυ θα απαντηηηησωωωωω
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ντινο μου Ντινακο μου φιλε και αδερφακο μου δεν ξερω τι να σου πω παντως βαζω ενα σχολιο που ειχε εκει στα Νεα και μου κανει γενικα..

Σιγουρα ο Μικης ειναι μια τεραστια ιστορια και παρακαταθηκη για την μουσικη,κυριως,της πατριδας μας!
    Απο αυτο το σημειο μεχρι να γινεται επικριτης των παντων με βαρυνουσα μαλιστα θεση και γνωμη,λογω της πορειας του,εχει μια μικρη αλλα ιδιοποιο διαφορα!
    Ειμαι 47 ετων και εχω ζησει μεσα απο την οικογενεια μου και εχω διαβασει οσο γινοταν την ιστορια αυτου του τοπου!
    Ο ιδιος Μικης δεν ειναι ο σημερινος βραχοσς αντιστασης στο ξεπουλημα της πατριδας,με τον τοτε Μικη που ειπε.....Καραμανλης η τανκε?
    Και εφερε εναν ταλαιπωρημενο επι 7 χρονια λαο,να αποφασισει υπο το βαρος των...ερπυστριων?
    Ο ιδιος δεν ειναι που ειπε στον συγχωρεμενο τον Παπανδρεου....οτι πεις κυρ Ανδρεα?
    Ο ιδιος θαρρω ειναι που εγινε μελος της κυβερνησης Μητσοτακη!
    Αγαπημενε για την μουσικη σου Μικη σε τιμω σαν δημιουργο!
    Σε λοιδωρω σαν καποιον που κανει το παν για να ειναι στην δημοσιοτητα!
    Μην καταστρεφειις κατι καλο!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αχουυυ θα απαντηηηησωωωωω
    Το έκαμε ο αποκάτω σου
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    ο ανθρωπος δεν λεει να ερθει πισω η χουντα οπως γραφουν καποιοι απλα λεει πραγματα γνωστα τα οποια θα τα δουμε στην πραξη στα επομενα δεκα οικοση χροννια να συμβαινουν και εμεις θα φοβομαστε να πουμε οτι ειμαστε ελληνες

Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
    ο ανθρωπος δεν λεει να ερθει πισω η χουντα οπως γραφουν καποιοι απλα λεει πραγματα γνωστα τα οποια θα τα δουμε στην πραξη στα επομενα δεκα οικοση χροννια να συμβαινουν και εμεις θα φοβομαστε να πουμε οτι ειμαστε ελληνες
    Σύμφωνοι.
    Υπάρχουν όμως και άλλες φωνές που λένε τα ίδια και ας μην άλλαξαν κατά το συμφέρειν 32 πολιτικές κατευθύνσεις/αγγιστρώσεις τα τελευταία 40 έτη.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8

Έλληνας είναι ο κάτοχος της Ελληνικής παιδείας.... αλλά και της ορθογραφίας....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Ντινο μου Ντινακο μου φιλε και αδερφακο μου δεν ξερω τι να σου πω παντως βαζω ενα σχολιο που ειχε εκει στα Νεα και μου κανει γενικα..

Ψυχραιμία παιδια ….

Γιατί εκτός απ αυτά που περιγράφει το σχόλιο, ο Μικης έκανε και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ (εκτός από μουσική) που τα περισσότερα τον καιρό που τα έκανε επέφεραν την ποινή του θανάτου…

Δεν ήταν απλώς ένας … «καλός μουσικός» ….

Συμφωνώ ότι έχει κάνει «κολοτουμπες» ,ειδικά τα τελευταία χρόνια… αλλά αξίζει τον σεβασμό μας (και όχι μόνο για την μουσική του…)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Συμφωνώ ότι έχει κάνει «κολοτουμπες» ,ειδικά τα τελευταία χρόνια… αλλά αξίζει τον σεβασμό μας (και όχι μόνο για την μουσική του…)
    Φυσικά και αξίζει τον σεβασμό μας για πολλά από τα πεπραγμένα του.
    Το να ηγηθεί όμως πολιτικής κίνησης με εμάς συμπαραστάτες του, το αξίζει;

ggs σιγουρα δεν ειμαι σε θεση να κρινω κανεναν απλα σχολιαζω τις κινησης ανθρωπων προσπαθοντας να μαθω μεσα απο αυτες αλλωστε ακομα και πολυ αγωνιστες εχουν δεχθει κρητικη για λαθη που εχουν κανει και οδηγησαν σε λαθος δρομο ,χωρις το ενα να αναιρει το αλλο.

σχολια στα νεα..

Οι αρχαίοι Έλληνες δεν επέτρεπαν ή δεν λάμβαναν υπόψη τους τις γνώμες των υπερήλικων, όσο σοφοί και αν ήταν αυτοί στα νιάτα τους για τον απλούστατο λόγο ότι το γήρας ήταν σημαντικός παράγοντας της ελαττωμένης κρίσης, αντίληψης κοκ Αυτό κάτι λέει. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά είχαν και όριο ηλικίας τα 65 χρόνια

Κύριε Θεοδωράκη, είστε σίγουρος ότι δεν συμμετείχατε στο πάρτυ που οδήγησε την χώρα σ''αυτό το χάλι; Οταν είσασταν διευθυντής των Μουσικών Συνόλων Της ΕΡΤ, φροντίσατε να δημιουργήσετε νοικοκυρεμένους θεσμούς, με όραμα και προοπτική, ή μήπως σπαταλήσατε τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού δίνοντας παραγγελίες στον εαυτό σας, χρηματοδοτόντας πανάκριβες περιοδίες με έργα σας σε όλον τον κόσμο λέγοντας "η μουσική είμαι εγώ, όχι αυτοί οι απειροελάχιστοι εστετ" εννοώντας τον Ξενάκη, τον Χρήστου και άλλους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ συνθέτες; Τι υποσκρισία, να προσπαθείτε άλλη μια φορά να καπηλευτείτε τα προβλήματα του ελληνικού λαού για την προσωπική σας προβολή, όταν βάλατε το λιθαράκι σας να δημιουργηθούν αυτά τα προβλήματα.

Το σεβασμο μπορει να τον αξιζει .Το κακο ειναι οτι τον εξαργυρωνει σε κυρος κι αυθεντία που κατα τη γνώμη μου ΔΕΝ ειναι. Αμα δε μιλαγε ,στη καρδια μου θα τον ειχα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ