Ωραία ήταν, θανκς για την παρέα κορίτσια.
Άντε και στις επόμενες.![]()
(Παίζει να κερδίσαμε εισιτήρια για Ramstein από την Marlboro, αν δεν τα δώσανε σε άλλους επειδή ο φίλος μου είχε κλειστό το κινητό)
Ωραία ήταν, θανκς για την παρέα κορίτσια.
Άντε και στις επόμενες.![]()
(Παίζει να κερδίσαμε εισιτήρια για Ramstein από την Marlboro, αν δεν τα δώσανε σε άλλους επειδή ο φίλος μου είχε κλειστό το κινητό)
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αδελφε του dodos αυτο το μικρο πραγματακι...πενα δε το λενε?ναι αυτο αν δε το θες το θελω εγω![]()
Έλα μωρέ τώρα,χρησιμοποιημένη είναι...
Άμα είναι να σου δώσω καμία καινούργια,γυφτιές θα κάνουμε τώρα![]()
SLAYEEEEEEEER!!! :a39: :a39: :a39:
Ηταν και οι 4 υπεροχοι !!!!
![]()
![]()
αλλα αυτος ο James ρε παιδια πολύ σαλιο!! μουσκεμα με εκανε ο παπαρας !!!!
περα απο τον dodo δεν ειδα κανεναν αλλον...![]()
Τα λεμε παλι Δευτερα!!!!!![]()
δωστε πραμα στον λαοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
πονάω ολοκληρος![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=H0Tp5...layer_embedded
+950Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Δεν πίστευα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά... ο Lars πάει από το κακό στο χειρότερο. Τον παρατηρούσα να εκτελεί τα κομμάτια, το ένα μετά το άλλο... Σταμάτα βρε μαλάκα τους ανέμπνευστους αυτοσχεδιασμούς και χτύπα ότι πρέπει.
Ο Kirk σε απίστευτες φόρμες. Δε νομίζω ότι τον έχω ξανακούσει τόσο καθαρό και άνετο στα παλιότερα τραγούδια τους.
Megadeth απολαυστικοί. Holy wars, Hangar 18 και Trust αρκούσαν.
Slayer νταξ, δεν έπαθα και πλάκα. Seasons in the abyss όμως, εύγε ^^
Anthrax δεν πρόλαβα. Μπράβο στους καθυστερημένους διοργανωτές που στήνουν τέτοιο φεστιβάλ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. Γενικά, δεν ακούω χαζοχαρούμενη μουσική, αλλά εφόσον πλήρωσα, ήθελα τουλάχιστον να πάρω μια γεύση του λάιβ τους.
Και οι 4 ήταν από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα τη δεκαετία 85-95 και αυτή η συναυλία ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα!
Οι Anthrax ήταν οι πιο κεφάτοι της όλης υπόθεσης. Κακός ήχος στην αρχή που μετά έφτιαξε (ίσως επειδή άρχιζε η κώφωση!!). Πραγματικά τους χάρηκα! Αφού έπαιξαν Medusa και Indians, τι να πω..
Οι Slayer, όπως είπε κι ο BLiTzERR δε με ενθουσίασαν όσο θα ήθελα. Έχω δει live τους σε dvd και περίμενα κάτι ανάλογο. Εχθές ήταν κάπως, πώς να το πω…… διεκπεραιωτικοί.. Ήρθαμε, παίξαμε, γεια σας…
Οι Megadeth έκαναν αντίπραξη στους Metallica και έπαιξαν ότι παλιό είχαν και με απίστευτη απόδοση!!
Τέλος για τους Metallica, τι να πω… Το αγαπημένο μου συγκρότημα μέχρι και το …and Justice for all.., που περίμενα κάθε χρόνο για το καινούριο τους LP εναγωνίως (τα έχω όλα σε βινύλιο), κλπ, κλπ. Από εκεί και έπειτα έγιναν μια βιομηχανία θεάματος και ήχου που με απομάκρυνε… (είδα και αυτό το some kind of a monster) και πραγματικά κάτι έσπασε μέσα μου γι αυτούς…… Δεν είχα πάει σε κανένα από τα προηγούμενα live τους εδώ, ενώ είχε πάει η μητέρα μου!!!
Χτες λοιπόν έπαιξαν απίστευτα, με απίθανο ήχο και ενέργεια που δεν είχαν όταν ήταν κολοπαιδαράκια και ο James έκραζε στο Kill ‘em All… Έπαιξαν κομμάτια που πίστευα ότι θα τα έχουν ξεχάσει και εκείνοι οι ίδιοι! Αν έπαιζαν ένα Escape και ένα Leper Messiah θα έκλεινα ως γερο-head banger!!
Αφού γλιτώσαμε και την πνευμονία…….![]()
To talk without thinking is to shoot without aiming...
Είσαι άδικος. Κατ'αρχάς ΠΑΝΤΑ τιμούν ΟΛΑ τους τα albums στις συναυλίες και πάντα είναι εξαιρετικοί πάνω στη σκηνή. Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη μπάντα στον κόσμο, με τέτοια δισκογραφία, που το κάνει αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vegeta
Τέλος για τους Metallica, τι να πω… Το αγαπημένο μου συγκρότημα μέχρι και το …and Justice for all.., που περίμενα κάθε χρόνο για το καινούριο τους LP εναγωνίως (τα έχω όλα σε βινύλιο), κλπ, κλπ. Από εκεί και έπειτα έγιναν μια βιομηχανία θεάματος και ήχου που με απομάκρυνε… (είδα και αυτό το some kind of a monster) και πραγματικά κάτι έσπασε μέσα μου γι αυτούς…… Δεν είχα πάει σε κανένα από τα προηγούμενα live τους εδώ, ενώ είχε πάει η μητέρα μου!!!
Χτες λοιπόν έπαιξαν απίστευτα, με απίθανο ήχο και ενέργεια που δεν είχαν όταν ήταν κολοπαιδαράκια και ο James έκραζε στο Kill ‘em All… Έπαιξαν κομμάτια που πίστευα ότι θα τα έχουν ξεχάσει και εκείνοι! Αν έπαιζαν ένα Escape και ένα Leper Messiah θα έκλεινα ως γερο-head banger!!
Αφού γλιτώσαμε και την πνευμονία…….![]()
Επίσης, έχουν γράψει κομματάρες και μετά το '88. Προσωπικά, περίμενα να τελειώσουν αυτό το Wasting my hate που ξεκίνησαν στο τέλος και λυπάμαι που δεν έπαιξαν τίποτα από Load :/
Απλά κάτι πρέπει να κάνει ο Lars για να παίζει τα τύμπανα όπως τα έγραψε αρχικά. Η δίκαση στο One ήταν ότι πιο τραγικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.
Life begins at 45°.
ΠΟΥ πονάς, ρε φιλαράκι...?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
πονάω ολοκληρος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γερασε ρε μπλιτσ και δεν τραβαει το εργαλειο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Απλά κάτι πρέπει να κάνει ο Lars για να παίζει τα τύμπανα όπως τα έγραψε αρχικά. Η δίκαση στο One ήταν ότι πιο τραγικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.
θα συμφωνισω πως οι μεταλικα γ@μανε σε καθε συναυλια τους εδω!! προλο που δεν ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου συγκροτηματα, οταν παιζουν τα σπανε!!
Δε νομίζω ότι δε μπορεί. Τον έχω ακούσει να βαράει καλά στο Dyers Eve ελάχιστα χρόνια πριν. Νομίζω ότι απλά έχει χαζέψει και την έχει δει τζαμάρω-και-γουστάρω τελευταία. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι κανάς σπουδαίος drummer και δεν τα καταφέρνει πολύ καλά στο τζαμάρισμα :P Stick to the bloody sheet.
Life begins at 45°.
τα πλανα ειναι απο steadycam?![]()
![]()
RIDE MORE TALK LESS
ΓΑΜΩΩΩΩΤΟΟΟΟΟ...
Δεν πηγα...
αντε 28 ramm...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
oi Anthrax τα σπασανε!!
http://www.facebook.com/video/video....8628529484437#!/video/video.php?v=138628529484437
το ιδιο και οι suicidal angels!!
oi Bullet for my valentine απροσμενα καλοι.
οι stone sour με αφησαν αδιαφορο...
οι Megadeth γ@μησαν και ο ηχος τους πολυ καλος!!
οι Slayer επισης αλλα ο ηχος ηταν αθλιος!
οι Μetallica κλασσικη αξια αλλα καναν πολλα λαθη
Αντε και του χρονου!!!
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php