Σελίδα 23 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε γιδι στο ξαναλεω......η περιπτωση καθιστα την μπαλα διεκδικισιμη.
    δεν εχει αναπηδαει λιγο η πολυ, η την κυνηγαει πρωτος η δευτερος ή ειναι πιο κοντα.
    θα περιμενω μια παρομοια φαση, να δεις τι εννοω
    Παλιογαυροδημοσιογράφοι
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Όσο θετικά κι αν θέλει να αντιμετωπίσει κάποιος τη διαιτησία του Κουκουλάκη, δεν μπορεί επ ουδενί να κατανοήσει το λόγο που δεν αποβλήθηκε ο Λέκι στη φάση του –κατά τ’ άλλα καθαρού- πέναλτι που έκανε στον Χέρσι. Ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν απέναντι στο τέρμα έτοιμος να πλασάρει στην εστία και από τη στιγμή που δόθηκε το πέναλτι έπρεπε αυτομάτως να βγει και η κόκκινη κάρτα. Ουδείς κατάλαβε για ποιο λόγο ο Ηρακλειώτης ρέφερι εφάρμοσε κατά το ήμισυ τον κανονισμό. Από εκεί και πέρα, οι δύο κίτρινες στον Αραούχο ήταν σωστές, ενώ μία έπρεπε να δει και ο Τζεμπούρ για ένα χτύπημα στον Παπαστεριανό.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γιώργο,τι θα πει ρε συ "απέναντι στο τέρμα έτοιμος να πλασάρει στην εστία" ;cheek to cheek?:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Παλιογαυροδημοσιογράφοι
    Όσο θετικά κι αν θέλει να αντιμετωπίσει κάποιος τη διαιτησία του Κουκουλάκη, δεν μπορεί επ ουδενί να κατανοήσει το λόγο που δεν αποβλήθηκε ο Λέκι στη φάση του –κατά τ’ άλλα καθαρού- πέναλτι που έκανε στον Χέρσι. Ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν απέναντι στο τέρμα έτοιμος να πλασάρει στην εστία και από τη στιγμή που δόθηκε το πέναλτι έπρεπε αυτομάτως να βγει και η κόκκινη κάρτα. Ουδείς κατάλαβε για ποιο λόγο ο Ηρακλειώτης ρέφερι εφάρμοσε κατά το ήμισυ τον κανονισμό. Από εκεί και πέρα, οι δύο κίτρινες στον Αραούχο ήταν σωστές, ενώ μία έπρεπε να δει και ο Τζεμπούρ για ένα χτύπημα στον Παπαστεριανό.

Γιώργο,τι θα πει ρε συ "απέναντι στο τέρμα έτοιμος να πλασάρει στην εστία" ;cheek to cheek?:rotflmao: :rotflmao:
    α πες μου ρε φιλε οτι μετρανε αυτα τα επιχειρηματα......πες το μου απο την αρχη..

κατσε εχω να σου δωσω επιχειρηματα τετοιαααααααααααααα

ουουουουουουου......οσα θες....

και εισαι και σοβαρος ανθρωπος ρε :rotflmao:

α πες μου ρε φιλε οτι μετρανε αυτα τα επιχειρηματα......πες το μου απο την αρχη..

κατσε εχω να σου δωσω επιχειρηματα τετοιαααααααααααααα

ουουουουουουου......οσα θες....

και εισαι και σοβαρος ανθρωπος ρε :rotflmao:
    Κοίτα να δεις...Μέχρι να βρεις κάποια γνώμη(Μπουρούχας και λοιποί αρχιδι-αιτητές)που να ταιριάζει με τη δική σου άποψη,εδώ θα είμαι και θα περιμένω.
    Ακόμα και για την παρόμοια φάση.:rotflmao: :rotflmao:

Δεν ήτανε πέναλτυ ρε συ,ούτε τετ α τετ.Η μπάλα ήταν διακδικήσιμη γιατί μπίσταγε.
    αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Κοίτα να δεις...Μέχρι να βρεις κάποια γνώμη(Μπουρούχας και λοιποί αρχιδι-αιτητές)που να ταιριάζει με τη δική σου άποψη,εδώ θα είμαι και θα περιμένω.
    Ακόμα και για την παρόμοια φάση.:rotflmao: :rotflmao:

Δεν ήτανε πέναλτυ ρε συ,ούτε τετ α τετ.Η μπάλα ήταν διακδικήσιμη γιατί μπίσταγε.
    οκ
    να σε δω τι θα πεις οταν θα στο φερω το παραδειγμα....

αν και θα πρεπε να προσεχεις τελευταια στην ηλικια σου τις κολοτουμπες.
    μια το ενα μια το αλλο, μια ο σισε, κλπ κλπ :rotflmao:

αντε και τωρα μας περιμενει στο χαριλαου πολυ δυσκολο παιχνιδι.....

και εχω μαθει οτι εχουν φανατιστει εκει και μας περιμενουν πως και πως.....

να και βιντεο απο τις συναντησεις τους

υγ. μη μου αρχισετε για το οτι δεν ειναι σωστο το βιντεο και ξερω γω και κλπ κλπ κλπ...προσπαθειστε να δειτε την χιουμοριστικη πλευρα

http://www.youtube.com/watch?v=ZmvoY83YDvY

Το μλκ.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ακόμα και για την παρόμοια φάση.:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε κοιταξε να δεις που τελικα.........

ΚΑΛΑ τα λενε στην ΝΕΤ Οι βαρουχας κλπ......

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Ρε κοιταξε να δεις που τελικα.........

ΚΑΛΑ τα λενε στην ΝΕΤ Οι βαρουχας κλπ......
    Με -7 δεν έχουν ελπίδες για τίτλο και λένε ότι βλέπουν, όχι ότι πρέπει να πουν
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    http://www.youtube.com/watch?v=ZmvoY83YDvY
    ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Με -7 δεν έχουν ελπίδες για τίτλο και λένε ότι βλέπουν, όχι ότι πρέπει να πουν
    Οχι ρε πουφτη μου.... Δεν τους πιανεις πουθενα...!!!!

πες μου τωρα και κατι για το πενατλυ που πηρατε....

ελαααααα.....περιμενωωωωωωω........

θελω να σας διαβασω να γραφετε....οτι ηταν πεναλτυ

γιατι περιεργως....κανενας αεκτζης δεν το σχολιασε
    δεν ειδα τον αγωνα...απο μια πεταχτη ματια που ειδα στην ''ολυμπιακη κυριακη'' νομιζω οτι ειναι πεναλντυ...ο Χερσι ειναι ενα βημα μπροστα και ο αλλος δεν τον τζαρτζαρει με τον ωμο (οπως λες παρακατω) αλλα σαν να τον σπρωχνει...η πορεια που παιρνει το σωμα του στο πεσιμο φαινετε φυσιολογικη...αυτα που λετε για διεκδηκησιμη μπαλα και κατοχη μονο αστεια ειναι...και βεβαια απο την στιγμη που εδωσε πεναλντυ σε εκεινο το σημειο ηταν και κοκκινη καρτα (προφανης θεση για γκολ)....

βλεπω ο γαυρος ειναι χωμα...σας πανε και τα κορακια με τα μπουνια...εστω δεν σας αδικουνε δηλαδη και βγαλαμε γλωσσιτσα???μεγαλη προπονηταρα ο Νιοπλιας τελικα....μαζι με τον Λεχ Βαλεσα βεβαιως βεβαιως....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δεν ειδα τον αγωνα...απο μια πεταχτη ματια που ειδα στην ''ολυμπιακη κυριακη'' νομιζω οτι ειναι πεναλντυ...ο Χερσι ειναι ενα βημα μπροστα και ο αλλος δεν τον τζαρτζαρει με τον ωμο (οπως λες παρακατω) αλλα σαν να τον σπρωχνει...η πορεια που παιρνει το σωμα του στο πεσιμο φαινετε φυσιολογικη...αυτα που λετε για διεκδηκησιμη μπαλα και κατοχη μονο αστεια ειναι...και βεβαια απο την στιγμη που εδωσε πεναλντυ σε εκεινο το σημειο ηταν και κοκκινη καρτα (προφανης θεση για γκολ)....

βλεπω ο γαυρος ειναι χωμα...σας πανε και τα κορακια με τα μπουνια...εστω δεν σας αδικουνε δηλαδη και βγαλαμε γλωσσιτσα???μεγαλη προπονηταρα ο Νιοπλιας τελικα....μαζι με τον Λεχ Βαλεσα βεβαιως βεβαιως....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αφου εδωσε πεναλτυ και ηταν σε προφανη θεση για γκολ οπως λετε, δεν ηταν κοκκινη?
    εγινε ενα πεναλτυ υπερ σας και πατε να τα γυρισετε ολα τουμπα.
    αν αυτο το πεναλτυ το επαιρνε ο γαυρος...επιμενω....θα ειχατε γραψει 5 σελιδες κειμενο ο καθενας.

ετσι ειναι με τις μεγαλες ομαδες μαν....μια σπρωχνουν τον γαυρο, μια εμας.
    ετσι θα γινεται παντα, και εσεις θα παιζετε για την σωτηρια σας ......

ακους εκει 21 βαθμους πισω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αφου εδωσε πεναλτυ και ηταν σε προφανη θεση για γκολ οπως λετε, δεν ηταν κοκκινη?
    εγινε ενα πεναλτυ υπερ σας και πατε να τα γυρισετε ολα τουμπα.
    αν αυτο το πεναλτυ το επαιρνε ο γαυρος...επιμενω....θα ειχατε γραψει 5 σελιδες κειμενο ο καθενας.

ετσι ειναι με τις μεγαλες ομαδες μαν....μια σπρωχνουν τον γαυρο, μια εμας.

ακους εκει 21 βαθμους πισω

μλκ το εχεις χασει λεμε...καταρχην ειπα νομιζω....δευτερον ξερεις αν ειμαι αντικειμενικος....αρα ποιος παει να γυρισει τι???τριτο και κυριοτερο...εχεις χεστει απο την χαρα σου που θα παρεις επιτελους πρωταθλημα και βγαζεις γλωσσα....να δω σε ποια μπουζουκια θα πατε να πανυγηρισετε αφου απο το τελευταιο σας ο Δακης εχει σταματησει να τραγουδαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. μην μου θυμησεις ποτε πηρε η ΑΕΚ γιατι εσενα και δεν σε νοιαζει τι κανουν οι αλλες ομαδες και δεν ασχολησε με την διαιτησια...
    υ.γ.2 η ORIGINAL δεν κανει κουμαντο???ποσους βαθμους περιμενες???
    υ.γ.3 για αυτο και θα σας κραζω....γιατι γινατε μεγαλες μονο με το σπρωξιμο...

μια σπρωχνουν τον γαυρο, μια εμας.

αρχισαν οι κωλοτούμπες

δειλά δειλά αρχίζουν και γράφουν οτι σπρώχνωνται και αυτοί....

όχι φίλε μου...φετος σε πανε γ@μιωντας ΜΟΝΟ εσένα....8 αγωνιστικές γυρίσαν ματς μόνα τους τα κοράκια....τα πετάμε αναμεσα στα κείμενα πονηρα πονηρα τώρα....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

μλκ το εχεις χασει λεμε...καταρχην ειπα νομιζω....δευτερον ξερεις αν ειμαι αντικειμενικος....αρα ποιος παει να γυρισει τι???τριτο και κυριοτερο...εχεις χεστει απο την χαρα σου που θα παρεις επιτελους πρωταθλημα και βγαζεις γλωσσα....να δω σε ποια μπουζουκια θα πατε να πανυγηρισετε αφου απο το τελευταιο σας ο Δακης εχεις σταματησει να τραγουδαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. μην μου θυμησεις ποτε πηρε η ΑΕΚ γιατι εσενα και δεν σε νοιαζει τι κανουν οι αλλες ομαδες και δεν ασχολησε με την διαιτησια...
    υ.γ.2 η ORIGINAL δεν κανει κουμαντο???ποσους βαθμους περιμενες???
    υ.γ.3 για αυτο και θα σας κραζω....γιατι γινατε μεγαλες μονο με το σπρωξιμο...

ρε ξερεις αν θα πανηγυρισω η οχι....
    το μονο που χαιρομαι προς το παρων ειναι που εφυγε ο τεν κατε τιποτα αλλο.
    εχω σιχαθει το ελληνικο ποδοσφαιρο και αυτα που γινονται.
    πρωταθλημα θα παρω, μαλλον σιγουρα φετος, μη σου πω και νταμπλ
    αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...το θεμα εινια να προχωραμε κιολας, αλλιως απλα γινομαστε γαυροι.

στον βογιατζη θα παμε ρε να πει και τον υμνο :rotflmao: :rotflmao:

υγ. πεναλτυ που δεν εδινε ουτε ο μπαγεβιτς

υγ2. το υγ3 το δικο σου , ουτε 5 χρονων παιδακι

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47