patsavoura ,katsavidi, matsola, σημειο στηριξης τσιγαρου ....:rotflmao:
Πανεπιστημιο λεμε!!!!!.....:rotflmao:![]()
![]()
![]()
patsavoura ,katsavidi, matsola, σημειο στηριξης τσιγαρου ....:rotflmao:
Πανεπιστημιο λεμε!!!!!.....:rotflmao:![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
προχωραω ηδη...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πολυ αργεις μαστορα...στο ζουμι προχωρα
![]()
![]()
![]()
αλλα φωτο χωρις εξτρα φωτογραφο δεν παιζουν...αν με προλαβει και βγαλει τιποτα εχει καλως...αλλιως θα δεις μονο το ανυπερβλητο αποτελεσμα...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Nα στησεις καμερα σε τριποδο ρε τσιπηΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αλλα φωτο χωρις εξτρα φωτογραφο δεν παιζουν...![]()
![]()
αυτά τα νερά στο καπάκι του βολάν μάλλον πρέπει να είναι απο swaze (απορρυπαντικό πλυσίματος) που δεν φεύγουν εύκολα , δοκίμασε με Μπράσο που κάνουν τα μπρούτζινα ...... (παθών)![]()
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!
Μίζα θα βαλεις;![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
οντως απο πλυσιμο ηλιθιου ειναι...αλλα αν πιστευεις οτι θα ασχοληθω εγω με cosmetics του μηχανακιου εισαι γελασμενος...Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
αυτά τα νερά στο καπάκι του βολάν μάλλον πρέπει να είναι απο swaze (απορρυπαντικό πλυσίματος) που δεν φεύγουν εύκολα , δοκίμασε με Μπράσο που κάνουν τα μπρούτζινα ...... (παθόν)![]()
![]()
αν θελει ο σταυρακος να το κανει,με ολη μου την καρδια...εγω και οι χαμαλοδουλειες ,ειμαστε τσακωμενοι εδω και χρονια...
![]()
![]()
![]()
@στεργιο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σημερα λοιπον,εχοντας να σκοτωσω καμια ωριτσα ειπα να το λυσω,να παρω μια ιδεα του τι γινεται...ειπα να βγαλω και μερικες φωτο επειδη εχετε λυσσαξει να δειτε,αν και ειλικρινα το θεωρω τσαμπα κοπο μια και τα παρακατω ειναι του δημοτικου...
ξεκιναμε λοιπον με αφαιρεση των ελαιων...κοιταξτε τι ομορφα που χυνονται πανω στον σκελετο,μια και η χοντα ειχε την φαεινη ιδεα να βαλει την μια ταπα ακριβως πανω απο την δοκο..![]()
τι εκανες ρε κατεστραμμενε ΚΑΣΤΑΝΑ???![]()
![]()
μου γεμισες το σκελετο με λαδια??:a015:
:a015:
![]()
το ειδικο εργαλειο choni δεν το ειχες για να τα μαζεψεις ομορφα ομορφα, στην λεκανιτσα...??![]()
το μηχανακι ηταν πλυμμενο και ετσι θα το παραλαβω...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ!!!
μην σου φορεσω και κανα μπικινι την ωρα που πλενεις και να δεις μετα εκει φωτογραφιες και υλικο που θα εχουμε...εσυ και η Paris....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παμ'παρακατ'...![]()
και τωρα...διαλειμμα για τσιγαρο...στην συγκεκριμενη φωτο βλεπετε το σημειο στηριξης του τσιγαρου στον σκελετο του xr...καθε μοτοσυκλεττα εχει απο το εργοστασιο συγκεκριμενο σημειο για αυτη την στηριξη...του xr ειναι αυτη...
μ@λακα δεν στο ειχα πει οτι δεν θελω να καπνιζεις μπροστα στο μηχανακι μου??![]()
δεν του μαθαινω τετοια εγω!! :rotflmao:
ακου, ειδικο σημειο στηριξης του τσιγαρου...![]()
![]()
ετσι και δω τιποτα κιτρινιλες απο τα βρωμοτσιγαρα σου, θα σε βαλω να τις καθαρισεις με την γλωσσα παλιοκαστανα....:a28::a29:
προχωραω ηδη...αλλα φωτο χωρις εξτρα φωτογραφο δεν παιζουν...αν με προλαβει και βγαλει τιποτα εχει καλως...αλλιως θα δεις μονο το ανυπερβλητο αποτελεσμα...
![]()
ΜΑΣΤΟΡΑ,αντε και μια και απο εδω τις ευχαριστιες!!
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω δεν καταφερα τελικως να ερθω, αλλα την επομενη φορα θα ειμαι εκει για φωτογραφιες και psolovrontisma....:rotflmao: :rotflmao:
ελα, παμε να βγαλουμε κανα αλογο λεμε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
αυτά τα νερά στο καπάκι του βολάν μάλλον πρέπει να είναι απο swaze (απορρυπαντικό πλυσίματος) που δεν φεύγουν εύκολα , δοκίμασε με Μπράσο που κάνουν τα μπρούτζινα ...... (παθόν)![]()
![]()
ειναι απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη (και ουτε καν βασικα απο αυτον)...κανα πλυντηριο της κακιας ωρας θα χρησιμοποιει την μ@λακια το SWAZ και εκανε τα καπακια λες και τρεχουν δακρυα...![]()
δεν το'ξερα αυτο με το μπρασο (βασικα δεν εχω ιδεα καν απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα τα καπακια)..μαγνησιο??...
θα το δοκιμασω παντως!! ευχαριστω!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οταν ,με το καλο,το τελειωσω και θα ναι μες την μπιχλα,οχι μονο θα το καθαρισεις μονος σου,αλλα θα κανεις και διαλειμματα για να μου φερνεις το τασακι να ριχνω την σταχτη...
επισης θα καθαρισεις ολο τον χωρο εργασιας και θα φυγεις υποκλινομενος με πλατη προς την εξοδο μεχρι να φυγεις απο το οπτικο μου πεδιο...
η αποφαση ειναι δικη σου...η ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ οτι θα κανεις αγογγυστα τα παραπανω η παραταω την παπια σου ους εχ...
![]()
![]()
![]()
![]()
οταν ,με το καλο,το τελειωσω και θα ναι μες την μπιχλα,οχι μονο θα το καθαρισεις μονος σου,αλλα θα κανεις και διαλειμματα για να μου φερνεις το τασακι να ριχνω την σταχτη...
επισης θα καθαρισεις ολο τον χωρο εργασιας και θα φυγεις υποκλινομενος με πλατη προς την εξοδο μεχρι να φυγεις απο το οπτικο μου πεδιο...
η αποφαση ειναι δικη σου...η ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ οτι θα κανεις αγογγυστα τα παραπανω η παραταω την παπια σου ους εχ...
![]()
![]()
![]()
![]()
@devil's animal: Ελπίζω ρε φίλε να αξίζει τον κόπο, γιατί ο Rein την είδε αυτοκράτειρα Θεοδώρα....:rotflmao:
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
μην το πιεζεις γιατι ξερω και το σπιτι σου και το συνεργειο σου...![]()
![]()
![]()
και θα το κανω να φανει σαν ατυχημα...
![]()
![]()
![]()
![]()
αστο το γατακι να νομιζει οτι θελει...Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
@devil's animal: Ελπίζω ρε φίλε να αξίζει τον κόπο, γιατί ο Rein την είδε αυτοκράτειρα Θεοδώρα....:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
(γενικα παντως αξιζει)
![]()
![]()