ΚΑΤΥ τελικά όντως η φώτο με το απο πίσω πάρα πολύ καλή!!
Ακούς ΤΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μιλα ρε Ταναη !! Μπας και δουμε αυτη τη φωτο με το απο πισω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
![]()
![]()
![]()
Στο σπιτικό τραπέζι υπάρχει βουβή νευρικότητα. Τo βλέμα του rsp παίζει εδώ κι εκεί από άγχος, ενώ ο dirty κάθεται στον καναπέ και περιμένει, φευ, εξηγήσεις. Κανένας δεν τολμάει να κοιτάξει τον άλλο στα μάτια. Η σχέση άλλωστε είναι σε τέλμα εδώ και αρκετό καιρό. Ξαφνικά, Ο rsp σηκώνεται απότομα και βγαίνει έξω χτυπώντας δυνατά την πόρτα. Ο dirty ξεσπά σε λυγμούς και τρέχει στο τηλέφωνο...
Το τηλέφωνο έχει πάρει φωτιά! "ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ GSXR750 ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ" στριγγλίζει ο johnpagr. "ΘΑ ΠΑΡΩ CBR600RR ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΚΑΤΩ!" τσιρίζει η katy. "ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΟΥ ΧΟΝΔΑ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ" λέει ο johnpagr στα πρόθυρα κλονισμού. "ΝΑΙ, ΣΩΣΤΑ, ΑΝ ΠΑΡΚΑΡΩ ΤΟ ΧΟΝΔΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ...ΒΛΑΒΗ. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ" απαντά η katy και του το κλείνει στα μούτρα.
Ο sniper συνεχίζει να είναι χαμένος στις σκέψεις του, ενώ οι άλλοι 2 έχουν ήδη ντυθεί κι έχουν βάλει μπρος τα μηχανάκια τους. Ο frifris δεν κρατιέται πάνω από 15' σε καρέκλα, τώρα που έχει το καινούριο μοτόρι. "Πετάγομαι μέχρι Θήβα να πάρω κάτι λουκάνικα κι έρχομαι" λέει αόριστα. Ο bart τον χαιρετά, αλλά ο sniper ούτε που ακούει... Μασουλάει το καλαμάκι και τα μάτια του δείχνουν ότι είναι χαμένος κάπου...
"Αγαπητέ μου crs. Ξέρω ότι έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε, αλλά είσαι και θα είσαι ο άνθρωπος που με βοηθά στα δύσκολα..." άρχισε να πληκτρολογεί η angel. "Αισθάνομαι ότι η ζωή μου έχει γίνει μια ΚΑΛΤΣΑ που με κουκουλώνει και με πνίγει..." συνεχίζει...
"ΠΝΙΓΟΜΑΙ"! Φωνάζει ο crsκ στη μέση του ανατολικοδυτικού υψίπεδου της Ζουαζηλάνδης. Ξαφνικά τον πλάκωσαν τα 30 τ.μ. χαρτών που είχε ανοίξει, και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Πέφτει από το άφρικα στο χώμα, και σέρνεται μέχρι να βγει από το λόφο Road Editions που είχε σχηματιστεί από πάνω του. Αρχίζει να μαζεύει τα GPS και τα PDA του από το έδαφος. DING-DONG κάνει ένα από τα PDA καθώς λαμβάνει ένα μήνυμα: From: Vagelis-PBC. Subject: Ela re malaka. Message: Pou eisai re trelle gamo tin trella mou?
O pokermon είναι στα γραφεία του PBC προσπαθώντας να σκεφτεί που θα πάει εκδρομή με όλο το PBC, και πότε. Ο φίλος του ο crsk σίγουρα θα έχει καποια καλή ιδέα. Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι ο ορισμός της έννοιας "καλή ιδέα", αλλά για την ώρα δε φαίνεται να το έχει συνειδητοποιήσει. "Χμ, πρέπει να βάλουμε έναν μεγαλύτερο και πιο γκλάμορους κώλο στην αφίσα μας", λέει στη γραμματέα του την lina. "Μάλιστα κ. πρόεδρε" απαντά όπως πάντα εκείνη. "Από αύριο όμως, γιατί πρέπει να πάω και σπίτι μου ξέρετε".
Έχει σκοτινιάσει. Η elena βάζει το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού της, και με το που το γυρνάει, ένα χέρι την αρπάζει δυνατά από το μπράτσο!!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Τα σαπουνια μας εχουν τρελλανει !!
Παω για καφε και ψυχιατρο !
![]()
![]()
O μεγάλος σεναριογράφος μετά από απουσία ατελείωτου (για τους θαυμαστές του) χρόνου, επέστρεψε με νέο επεισόδιο!!!!
Και φυσικά μας υπόσχεται νέες συγκινήσεις στο ΕΠΟΜΕΝΟ!!!
Η μόνη παράκλιση από τους θαυμαστές σου: ΜΗΝ αργήσεις! Παθαίνουμε Σύνδρομο Στέρησης!!!
Θέλω να μάθω ποιανού βρομόχερο είναι αυτό στο τέλος, τι μηχανή θα πάρω τελικά, τι έγιναν τα φούξια καλτσάκια....)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η Εσμεράλδα αγκάλιασε κλαίγοντας τον Χοθέ Γκαρθία, ενώ ο Ρικάρντο και η Μοράβια παρακολουθούν με συγκίνηση. Ο μικρός Πάμπλο είναι τρισευτυχισμένος για τους γονείς του και πάει να παίξει με την Μπερνάντα και τον Χόρχε...
ΟΥΠΣ! ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΑΛΙ!!!
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
πω πω αγωνία......![]()
![]()
![]()
θα πονέσω;;
άλλαξε κανάλι βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τρελοκοτσιδού..!!!!
O Tανάσης χωρίζει;;; Μην κλαίς Τανάση δεν σου άξιζε
Τρελοκοτσιδού..!!!!
βρε συ Κωστη, δεν καταλαβα κατι στην αρχη. Ο Τανασης περιμενει εξηγησεις απο τον rsp? τι θελει παλι?Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
...Στο σπιτικό τραπέζι υπάρχει βουβή νευρικότητα. Τo βλέμα του rsp παίζει εδώ κι εκεί από άγχος, ενώ ο dirty κάθεται στον καναπέ και περιμένει, φευ, εξηγήσεις....:rotflmao:
μα ποιος εφτιαξε τις καλτσες ;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
βρε συ Κωστη, δεν καταλαβα κατι στην αρχη. Ο Τανασης περιμενει εξηγησεις απο τον rsp? τι θελει παλι?:rotflmao:
Ητανε φουξια τελικα ;;; η μεταξωτες ;;;
![]()
![]()
![]()
Kάτυ ο Τανάσης θέλει να δει τη φωτογραφία!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Kάτυ ο Τανάσης θέλει να δει τη φωτογραφία!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Κοίτα...εγώ απλά έχω τα πνευματικά δικαιώματα...δικό σου το περιεχόμενο...μόνο μην ξεχάσουμε τα ποσοστά μου!!!!
αν και θέλω να πάρω πολύ τη μηχανή μου σύντομα δεν θα του τη δείξωΑρχικά δημιουργήθηκε από katy
Κοίτα...εγώ απλά έχω τα πνευματικά δικαιώματα...δικό σου το περιεχόμενο...μόνο μην ξεχάσουμε τα ποσοστά μου!!!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
still waiting....![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....