Σελίδα 231 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 131181221226227228229230231232233234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.451 έως 3.465 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ξερεις τι γινεται? οταν εχεις παρει γιουρο και εχεις συνεχομενες συμμετοχες σε γιουρο, κονφεντερεισονς, μουντιαλ, ξεφευγεις απο επιπεδο ονδουρας ειτε το θελουμε ειτε οχι
    Άλλο το τι έχουμε καταφέρει κι άλλο το τι μπάλα παίζουμε. Με ομάδες επιπέδου Αργεντινής η θα πηγαίναμε έτσι όπως πήγαμε για να πάρουμε κανα βαθμό, η θα ανοιγόμασταν κι ότι γινόταν.. Με τη νιγηρία οι παίκτες έπαιξαν τη μπάλα που εγώ προσωπικά θέλω να βλέπω. Μακάρι να έπαιζε πάντα έτσι η ομάδα και ας μην έπαιρνε τα αποτελέσματα.. αλλά - και αν κάνω λάθος διορθώστε με- ως Έλληνες έχουμε μάθει να κυνηγάμε τη νίκη νο μάττερ γουάτ είτε σε συλλογικό επίπεδο είτε σε εθνικό. Με την Κορέα μπορούσαμε.. αλλα τελικά δεν μπορέσαμε.. Γιατί? Γιατι η ομάδα στήθηκε στο πλάνο 2004.. μόνο που αυτό το πλάνο έχει πεθάνει. Γιατί ο Αβραάμ δεν είναι Δέλλας, ο Τζόρβας δεν είναι Νικοπολίδης, Ο Σειταρίδης δεν είναι Σειταρίδης ο τυχερός Χαριστεας είναι απλώς ο Χαριστέας και το αριστερό πόδι του Τσιάρτα που θα ξελάσπωνε την ομάδα μαυρίζει σε κάποια παραλία πολύ μακριά απ την Νότια Αφρική. Που θέλω να καταλήξω.. Το 04.. Ο Ρεχάγκελ με το υλικό που είχε έχτισε μια ομάδα με ακλόνητη άμυνα και ικανή να σκοράρει με μισή ευκαιρία όταν η άμυνα (και ο θεός της μπάλας) κοιμόταν.. Μας κράξανε οι πάντες για το στυλ(το ποιό?) παιχνιδιού μας αλλά εμείς το πήραμε.. Αντί να μας μείνει το κράξιμο, μας έμεινε το οτι το πήραμε μόνο. Απο τότε τον ρεχαγκελισμό τον έχουν υιοθετήσει αρκετοι προπονητές σε παιχνίδια των ομάδων στην Ευρώπη αφού ο Οτο έδειξε τον τρόπο να νικάς τους μεγάλους... Ξέφυγα λίγο όμως... για να γυρίσω στο θέμα, Το ρόστερ απο το 2004 έχει αλλάξει. Έπρεπε να έχει αλλάξει και το στήσιμο της ομάδας και το τι ζητάει απ τον κάθε αντίπαλλο. Μπάλα μπορούμε να παίξουμε. Αλλα αντέχουμε σαν οπαδοί το τίμημα της πιθανής μη-διάκρισης?

thes na mou peis oti oi koreates einai kaluteroi>??
    ektos tou Park diladi...
    κάνουν κάτι που σε καμία περίπτωση δεν κάνουν οι δικοί μας

τρέχουν ασταμάτητα στο χώρο (και όταν λέω τρέχουν βάζουν οι περισσότεροι νέφτι στον πάτο τους) και έχουν αντοχές να το κάνουν μέχρι τέλους

οπότε ναι είναι καλύτεροι από αυτή την άποψη

Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
    . Μπάλα μπορούμε να παίξουμε. Αλλα αντέχουμε σαν οπαδοί το τίμημα της πιθανής μη-διάκρισης?
    πολυ σωστο.....αλλα σκεψου και το αλλο...

θελουμε να προχωρησουμε??? γιατι μια ζωη, η ελλαδα θα ειμαστε με αυτους τους παικτες που εχουμε.....
    δεν παμε μπροστα ομως ετσι....

χρειαζεται καποια στιγμη και το ρισκο

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    κάνουν κάτι που σε καμία περίπτωση δεν κάνουν οι δικοί μας

τρέχουν ασταμάτητα στο χώρο (και όταν λέω τρέχουν βάζουν οι περισσότεροι νέφτι στον πάτο τους) και έχουν αντοχές να το κάνουν μέχρι τέλους

οπότε ναι είναι καλύτεροι από αυτή την άποψη

εδω γυρνας στην ελληνικη νοοτροπια....αυτο που λεω οτι ειναι ο λογος που δεν θα μεινει ο σαντος στην εθνικη....διοτι...θα τους κανει ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ....και τα παλικαρια μας δεν το θελουν αυτο.

ας κανουν προπονηση να τρεχουν και αυτοι....

υγ .. εγω την επομενη φορα αν η θερμοκρασια δεν ειναι μεταξυ 20-28 (ουτε ενα πανω-κατω) δεν ερχομαι για μπαλα :rotflmao: :rotflmao:

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ρε παιδία τί συζητάτε τώρα; Κάνετε λες και ζείτε σε άλλη χώρα!

Στο πρωτάθλημα οι περισσότερες ομάδες έχουν ελάχιστους Έλληνες παίκτες κι από αυτούς οι περισσότεροι είναι μεγάλης ηλικίας.

Είναι ελάχιστοι οι μικροί που παίζουν τακτικά, γιατί ο κόσμος είναι τόσο άσχετος που μόλις δει Έλληνα και μικρό είναι έτοιμος να κράξει, ιδίως αν δεν έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Κι αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια!

Έχουμε σχετικά καλές Εθνικές παίδων κι εφήβων και παρόλα αυτά ελάχιστοι παίζουν επαγγελματικά, όταν στα σοβαρά πρωταθλήματα παίζουν παιδάκια 17 και 19 ετών! Για να καταλάβουμε το μέγεθος της μαλακίας που μας δέρνει σκεφτείτε ότι Ρεάλ παίζει με Κασίγιας και Ραούλ βασικούς από όταν αυτοί ήταν 17 χρόνων!!! Και με αυτά τα παιδάκια έχει πάρει και ΤΣ.Λ. και πρωταθλήματα και χίλια δυο, αλλά σε αυτούς ο κόσμος δεν είναι τόσο κομπλέξας. Τα ίδια κι ο Άγιαξ με την ομαδάρα του Φαν Γκάαλ που ήταν όλοι τους παιδαρέλια και γ@μούσ@ν ότι έπεφτε στο διάβα τους!

Κάποτε η Εθνική Νέων είχε παίξει τελικό Ευρωπαϊκού με τη Γαλλία. Θυμάμαι τον Άρη Καρασαβίδη να παίζει εναντίον Παπέν κλπ... Ε λοιπόν 3-4 χρόνια μετά ο Παπέν έπαιρνε χρυσό παπούτσι κι Άρης καθάριζε πάγκο στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι η εγχώρια πραγματικότητά μας!

Εμείς όμως εδώ στο Ελλάντα μυαλό δεν βάζουμε και περιμένουμε αποτελέσματα σε 1 μήνα και κάνουμε τους προπονητές κι αγοράζουμε παλτά απ'το εξωτερικό ακόμη κι αν είναι χειρότεροι από κάποιους Έλληνες πιτσιρικάδες (πώς θα φάνε και οι μανατζαραίοι αλλιώς)...

Όταν λοιπόν η νοοτροπία αυτή ισχύει στις ομάδες, πώς να μην ισχύσει και για την Εθνική;

Δείτε όλα τα παραδείγματα ομάδων που άφησαν τους προπονητές να δουλέψουν για χρόνια και πώς πρόκοψαν... Μάντσεστερ, Εθνική Ελλάδας, ακόμη και ο ΠΑΟΚ του Σάντος (πού ήταν και πού είναι). Μόνο ο Μουρίνιος και μερικοί άλλοι δείχνουν αποτελέσματα σε 1-2 χρόνια, αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ χρειάζεται και φυσικά να μην κάνουμε όλοι τους ξερόλες (όπως π.χ. ο Πανούτσος). Είναι σίγουρο ότι ο Ρεχάγκελ κι ο κάθε Ρεχάγκελ ξέρει καλύτερα από εμάς γιατί έχει άει όλη του τη ζωή στα γήπεδα. Όπως είναι σίγουρο ότι αν έρθει να μου πει πώς να κάνω τη δουλειά πολύ απλά θα τον αγνοήσω γιατί είναι σίγουρο ότι τη δουλειά μου την ξέρω καλύτερα απ' αυτόν.

Έκαστος στο είδος του λοιπόν (κι ο κόσμος στην κερκίδα και μόνο εκεί, άντε και στα καφενεία)!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

υγ .. εγω την επομενη φορα αν η θερμοκρασια δεν ειναι μεταξυ 20-28 (ουτε ενα πανω-κατω) δεν ερχομαι για μπαλα :rotflmao: :rotflmao:
    Και υγρασία μεταξύ 30% και 50%...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

εδω γυρνας στην ελληνικη νοοτροπια....αυτο που λεω οτι ειναι ο λογος που δεν θα μεινει ο σαντος στην εθνικη....διοτι...θα τους κανει ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ....και τα παλικαρια μας δεν το θελουν αυτο.
    Έλληνας ποδοσφαριστής = Γρηγόρης Γεωργάτος που άφησε το Καμπιονάτο για να πίνει καφέδες στο Μικρολίμανο και τη Γλυφάδα. ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρεάλ παίζει με Κασίγιας και Ραούλ βασικούς από όταν αυτοί ήταν 17 χρόνων

. Θυμάμαι τον Άρη Καρασαβίδη να παίζει εναντίον Παπέν κλπ...

α) σιγα τους αμπαλους ρε....ακους εκει

β) :rotflmao: :rotflmao: μλκ αυτο δεν ειναι επιχειρημα....και ο αρης και τα δυο αδερφια του για τον απολλων αθηνων ηταν μονο, και μεχρι εκει εφτασαν :rotflmao: :rotflmao:

Και υγρασία μεταξύ 30% και 50%...
    παιζει και αυτο??? καλα μιλαμε δεν ξαναπαταμε με τιποτα

ας κανουν προπονηση να τρεχουν και αυτοι....

ρε συ μιλάμε για το πως πρέπει να παίζουν στο μουντιάλ οι συγκεκριμένοι παίχτες με τον συγκεκριμένο προπονητή και μου λες τώρα για άλλο προπονητή που θα κάνει άλλη προπόνηση και θα έχει προφανώς άλλους παίχτες που θα καλέσει. είναι ΑΛΛΗ συζήτηση τελείως μιας και μιλάς για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ομάδα

εκεί πολλά μπορούν να αλλάξουν και να υποθούν, εδώ μιλάμε για την συγκεκριμένη ομάδα που κατέβηκε στο μουντιάλ μη μου τα ανακατεύεις

Έλληνας ποδοσφαριστής = Γρηγόρης Γεωργάτος που άφησε το Καμπιονάτο για να πίνει καφέδες στο Μικρολίμανο και τη Γλυφάδα. ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

αντε να πει τωρα ο σαντος στον ελληνα ποδοσφαιριστη...ΠΡΕΠΕΙ να μαζευομαστε να κανουμε προπονηση...

θα γινει οτι εγινε και με τον παο...εφυγε στην τριτη αγωνιστικη

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Στην περιπτωση που ξεφυγε σε καποιους υπαρχει και αυτο... http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=106368

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Στην περιπτωση που ξεφυγε σε καποιους υπαρχει και αυτο... http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=106368

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ρε συ μιλάμε για το πως πρέπει να παίζουν στο μουντιάλ οι συγκεκριμένοι παίχτες με τον συγκεκριμένο προπονητή και μου λες τώρα για άλλο προπονητή που θα κάνει άλλη προπόνηση και θα έχει προφανώς άλλους παίχτες που θα καλέσει. είναι ΑΛΛΗ συζήτηση τελείως μιας και μιλάς για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ομάδα

εκεί πολλά μπορούν να αλλάξουν και να υποθούν, εδώ μιλάμε για την συγκεκριμένη ομάδα που κατέβηκε στο μουντιάλ μη μου τα ανακατεύεις
    αρα πρεπει να βρεις ποιος-ποιοι φταινε γαι την εικονα που δειχνουν τα παλικαρια μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Και γενικα αγαπητο moderation team .....
    Αφου αποφασισες η προειδοποηση σου να περιεχει παραδειγμα.....
    Καλα ειναι το παραδειγμα να υπαρχει σε ολοκληρο το μεγεθος του....
    Για να μην εκτιθονται μεμονομενα χρηστες.....
    Κατα τα αλλα ... Εχεις την πιτα ... Εχεις και το μαχαιρι.....
    Αγαπητο moderation team .....
    Κανείς δεν μίλησε αποκλειστικά για τον Kalgeorge, εγώ μίλησα ξεκάθαρα για "μηνύματα ΣΑΝ αυτό", πέρα από τις πίτες και τα μαχαίρια λοιπόν έχετε υπόψη σας κι αυτό το οποίο υπάρχει εκεί ψηλά και κανείς δεν σέβεται, όσες φορές κι αν έχει επισημανθεί στο thread "Αθλητικό-spamο-thread" και σε όλες του τις εκδόσεις.

Στούμπι αν θέλεις και τη δική μου προσωπική άποψη, σφαχτείτε ελεύθερα.. λες και μπαίνω να διαβάσω εδώ..
    Αλληλοσεβαστείτε ο ένας τον άλλο όμως..

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις