Σελίδα 231 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 131181221226227228229230231232233234235236241281 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.451 έως 3.465 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Συμφωνω μαζι σου για τα 2 παραπανω αλλα μην ξεχνας οτι μας εχει γυρισει 2 φορες την πλατη .....

Επισης μην ξεχνας οτι αντε πες οτι ερχεται ο Μπαγεβιτσ .... θα προλαβει να μαζεψει τα ασυμμαζευτα?
    ρε δεν θα ερθει ποτε σε εσας...ειπαμε....ο ανθρωπος ειναι και δηλωνει ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πρώτον δεν ειμαι αρρωστακι να τρεχω σε Παιανιες κτλ...περυσι δεν μου εκανε τιποτα αυτο που έβλεπα και απλα δεν πηγα ουτε μια φορα γηπεδο....
    η μονη μορφη αποδοκιμασιας ειναι η αποχή αντε και το γιουχαισμα στο γήπεδο (αφου απο τη στιγμή που πληρωνεις εχεις απαιτησεις ...αλλα ως εκει)...

επαναλαμβανω πέρυσι ασκουσα κριτικη στον Πεσέιρο γιατι δεν μου έλεγε απολυτως τιποτα αυτο που προσπαθουσε να παιξει....ηταν ενα αχαρο πραγμα χωρίς οραμα...

φετος βλεπω και κανα τριγωνακι καμια επέλαση των μπακ κτλ....που περυσι ηταν ανεκδοτο...
    απο τους τρεις μεγάλους ο μονος που παει να δειξει κατι στο παιχνιδι του ειναι ο Παναθηναικος...
    και αν προσεξες το παραδεχτηκαν ακομα και οι Ολυμπιακοι παραπανω....
    Παίζει ενα ποδοσφαιρο πρωτοβουλίας, κλεινει τον αντιπαλο και χανει βαθμους κυριως απο επιπολαιότητες παιχτων....

εχετε τρελαθει ολοι γιατι χασαμε ενα παιχνιδι που καναμε και 5-6 κλασικες ευκαιριες που πέρυσι 6 κλασικες ευκαιριες καναμε στον πρώτο γύρο ολοκληρο....

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΔΕΣ....ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ.....
    καθειστε και απολαυστε το....και στο τελος θα ξυρισουμε το γαμπρο...που ετσι και αλλιως ξερουμε ποιος θα ειναι...
    Το εχουμε ξαναδει το έργο...

Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με το διπλο του εργοτελη και με το οτι ειχαμε 6 ευκαιριες εγω φιλε μου ομως θελω πρωταθλημα παιχτες αρχιδια παθος και στοχους.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    φετος υπαρχουν προοπτικες................που περσι δεν υπηρχαν!!!!

κατάλαβες φίλε zzr γιατι σε εμάς επικρατεί νηνεμία και σε σας όχι...

γιατι εσείς ακομα μασάτε το κουτόχορτο....και πιστεύετε σε κατι που απλά δεν υπάρχει και σας κοροιδεύουν εκμεταλλευόμενοι τον πόνο σας...

ποιους πήρατε φέτος?????που η αλλαγή σε σχέση με τις προηγουμενες χρονιές....σε λεφτά μπορεί να υπάρχουν...σε ποιότητα όμως σίγουρα όχι....
    σου χρύσωσαν με τα λεφτά ένα καλοκαίρι που ηταν ακριβώς ΙΔΙΟ με τα προηγούμενα....εγώ θα έλεγα και χειρότερο αλλά ας πούμε ίδιο....(μάτος,Ιβανσιτς,Σαλπι φετος ΔΕΝ πήρες ούτε καν Ν'Ντόι)

σε εμάς...τι παραπάνω να περιμένουμε απο πέρσυ???
    τι ήρθε???Όσκαρ ....έφυγε Λουα Λουα και Νούνιες..ευτυχώς ήρθε και ο Ντιόγκο αλλιώς....
    άμυνα...καλή μεταγραφή του Αβρααμ...έφυγε ο Σεζαρ...σε τυχόν τραυματισμό ενος εκ των Παπ,Αντζα θα υπάρξει πρόβλημα αν και αυτοί δεν παίζουν μαζί φέτος...

κέντρο...έφυγε ο Λύκος ήρθε ο Ντούντου....μια χαρά ο Ντούντου παικτάρας αλλά μόνος του...ο Ιέρο μεγάλωσε ακόμα έναν χρόνο και δεν έχει σταματήσει λεπτότα τεευταία χρόνια..πόσο ακόμα?
    ήρθε ο Παπ καλό παικτάκι αλλά παίζει ενα παιχνίδι καθε πανσέληνο..ο Μενδρινος πέρσυ κάτι έπαιε φετος δεν παίζει ούτε όατν λείπουν ΟΛΑ τα χαφ

πέρισυ ήμασταν μονοφθαλμοί και εσείς τυφλοί
    φέτος ήμαστε σχεδον τυφλοί αλλά εσείς παραμενετε τυφλοί...αυτό και μόνο άλλαξε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε δεν θα ερθει ποτε σε εσας...ειπαμε....ο ανθρωπος ειναι και δηλωνει ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ας μην ερθει ......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

γιατι εσείς ακομα μασάτε το κουτόχορτο....και πιστεύετε σε κατι που απλά δεν υπάρχει και σας κοροιδεύουν εκμεταλλευόμενοι τον πόνο σας...

καλα το επιχειρημα σου ειναι απιστευτο...
    αυτοι που μασανε κουτοχορτο διαμαρτυρονται και βριζουν τους παντες.....
    ενω αυτοι που καθονται στα αυγα τους (βλ. ολυμπιακοι)..δεν εχουν μασησει κουτοχορτο αλλα ειναι οι αντιδραστικοι....

για κανε μια αναλυση σε αυτο...με προβληματισες...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

αμα παέι ο Ντούσαν στον βαζελο η αλήθεια να λέγετε ας ξεχασουμε οι υπόλοιποι την λέξη πρωτάθλημα μέχρι να φύγει....

το είχα πει και το καλοκαίρι που ακουγόταν το λέω και τώρα...ο άνθρωπος ΧΤΙΖΕΙ ΟΜΑΔΑΡΕΣ...

έχει τα κουσούρια του???δεκτό...ποιος δεν έχει???αλλα απο προπονητική είναι κορυφή...
    στον Θρύλο του σπάγαν τα @@ η διοίκηση με τα κωλοπαιδαρέλια τύπου Καστίγιο και τα καμώματα των μεγάλν παικτών...

στον βάζελο που πιστεύω η διοίκηση θα είναι τοίχος μπροστά του θα κάνει πολλά....σε εμάς με την διοίκηση βούτυρο έκανε...φαντάσου εκεί

για κανε μια αναλυση σε αυτο...με προβληματισες...
    την έκανε πιο κάτω...ξαναδιάβασε τα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με το διπλο του εργοτελη και με το οτι ειχαμε 6 ευκαιριες εγω φιλε μου ομως θελω πρωταθλημα παιχτες αρχιδια παθος και στοχους.....
    πηγαινε δες τον Αστερα Εξαρχειων τοτε....ποιο πιθανο ειναι να τα δεις εκει παρα στην Α εθνική

που ζειτε ρε???
    παει το ποδοσφαιρο της αλανας....

πλεον παιδια οι μονοι παιχτες που παιζουν με πραγματικο παθος ειναι οι άσχετοι (που συνηθως τρωνε και κοκκινες)....Στολτίδης, , Πάντος, Κυριακος
    φυσικα υπαρχουν και οι υπόλοιποι με τις προβληματικες προσωπικότητες (Γκονζάλες κτλ)
    επαγγελματιας παιχτης να δειξει παθος σε τετοιους αγωνες δεν υπαρχει πουθενα πλεον...

εγω σου λεω ερχεται ο Ροναλντινιο....πιστευεις οτι θα δειξει κανενα πάθος??και τοτε τι θα κανεις??θα τον γιουχαρεις??

οσο για το πρωταθλημα....εισαι βαθια νυχτωμενος φιλε μου....διοικεί ενας υπόδικος και περνει τα πρωταθλήματα ενας καταδικος....και εσυ περιμενε για ασπρη μερα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ...

αν και ζηλεύω τις πάσες που αλλάζετε...είστε πιο δουλεμένη ομαδα...εμεις αναρχία σκέτη και παρακμή
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ποιους πήρατε φέτος?????που η αλλαγή σε σχέση με τις προηγουμενες χρονιές....σε λεφτά μπορεί να υπάρχουν...σε ποιότητα όμως σίγουρα όχι....
    σου χρύσωσαν με τα λεφτά ένα καλοκαίρι που ηταν ακριβώς ΙΔΙΟ με τα προηγούμενα....εγώ θα έλεγα και χειρότερο αλλά ας πούμε ίδιο....(μάτος,Ιβανσιτς,Σαλπι φετος ΔΕΝ πήρες ούτε καν Ν'Ντόι)

Οχι φιλε μου!
    το κουτοχορτο δεν το μασαμε εμεις!
    εμεις απ το καλοκαιρι.............ΟΛΟΙ...............μιλαγαμε για λαθος στην αμυνα!
    κανεις δεν παραμυθιαστηκε!!!
    αντιθετα κραζαμε τον Αντωνιου απ την πρωτη στιγμη!!!

αν επερνες και συ στην ομαδα σου παικτες σαν τον Κλειτον, Ρουκαβινα, Γκαμπριελ κτλ θα εβλεπες και λιγο ποδοσφαιρο με τη μπαλλα κατω.............περιορισου τωρα στα αλει ουπ και τα ριμπαουντ με τον Κοβασεβιτς, Ντιογκο και Αβρααμ!!

για την ποιοτητα καποιων καινουργιων παικτων του ΠΑΟ που δεν πολυπιστευεις ........κανε υπομονη μεχρι να μεινουν ελευθεροι και να τους κινηγας να τους παρεις στην ομαδα σου!!!!
    μονο τοτε θα τους αξιολογησεις!!!!!

και μην πας μακρια!!!!!
    ερχετε ο Παπαδοπουλος!!!!
    αυτος που μεχρι πριν λιγους μηνες ηταν για σενα αμπαλλος και δεν ηξερε να κοντρολαρει!!!!
    με λιγο κουτοχορτο, σε λιγους μηνες θα ειναι πρωτοσελιδο στον Πρωταθλητη ...........Η ΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!!

ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ...
    ναι ε και?

σαφώς και σε εσάς έχω δει καλύτερους συνδυασμούς απο ότι σε εμας....μέχρι εκεί....

ΑΛΛΑ
    εσείς δεν έχετε ΟΥΤΕ επίθεση ΟΥΤΕ άμυνα...γυρνάτε καλύτερα την μπάλα αλλά γυρνώντας την δεν μετραει για γκολ....

ξαναδιάβασε τα πιο πάνω σχετικά με τις μεταγραφές...το κουτόχορτο που λέγαμε...

να παραθέτεις καλό είναι αλλά καλύτερο είναι να καταλάβεις και το νόημα....

αυτος που μεχρι πριν λιγους μηνες ηταν για σενα αμπαλλος και δεν ηξερε να κοντρολαρει!!!!
    με λιγο κουτοχορτο, σε λιγους μηνες θα ειναι πρωτοσελιδο στον Πρωταθλητη ...........Η ΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!!
    παλι χάνεστε στην μετάφραση...

πρώτον ... ο Παπα είναι κλάσεις ανώτερος απο κάτι Σόουζα,Ρουκάβινα,Πετρόπουλους....πότε τον είπα άμπαλο???

δεύτερον... καλοί παίχτες ναι....αλλά ΟΧΙ αυτής της αξίας που δώσατε και σας ρίξαν στάχτη στα μάτια.....όταν Θρυλος τους πάρει θα τους πάρει το 1/3 αυτών που δώσατε γιατι ΤΟΣΟ κοστίζουν...δες και Κωνσταντίνου...

ελπίζω να το έπιασες το νόημα....με τόσα χρήματα έπαιρνες πραγματικά καλούς παίκτες....τώρα πήρες απλά καλούς παίκτες με ΥΠΕΡΟΓΚΑ ποσά ... αλλά δεν παίζουν τα λεφτά που πήραν μπαλα αλλά οι ίδιοι....δυστυχώς για εσάς...

ναι ε και?

σαφώς και σε εσάς έχω δει καλύτερους συνδυασμούς απο ότι σε εμας....μέχρι εκεί....

ΑΛΛΑ
    εσείς δεν έχετε ΟΥΤΕ επίθεση ΟΥΤΕ άμυνα...γυρνάτε καλύτερα την μπάλα αλλά γυρνώντας την δεν μετραει για γκολ....

ξαναδιάβασε τα πιο πάνω σχετικά με τις μεταγραφές...το κουτόχορτο που λέγαμε...

να παραθέτεις καλό είναι αλλά καλύτερο είναι να καταλάβεις και το νόημα....
    το νοημα ειναι οτι παιζουμε καλυτερα απο εσας....αυτο το παραδεχεστε και εσεις ...

οσο για τους παιχτες...προσωπικη μου αποψη εχουμε καλυτερους και απειρως περισσοτερες εναλλακτικες....

οσο για τα γκολ...σε οσους αγωνες χάσαμε βαθμους σκοράραμε....και με την ΑΕΚ και απο δυο με Ηρακλη και Εργοτέλη...
    μονο με ΠΑΟΚ δεν σκοραραμε αλλα για τα δεδομενα των ομαδων ηταν πολυ φυσιολογικο το 0-0 αν δεν ηταν και μιλημενο....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

φετος υπαρχουν προοπτικες................που περσι δεν υπηρχαν!!!!

αχ...κουτοχορτο....

παλι χάνεστε στην μετάφραση...

πρώτον ... ο Παπα είναι κλάσεις ανώτερος απο κάτι Σόουζα,Ρουκάβινα,Πετρόπουλους....πότε τον είπα άμπαλο???

δεύτερον... καλοί παίχτες ναι....αλλά ΟΧΙ αυτής της αξίας που δώσατε και σας ρίξαν στάχτη στα μάτια.....όταν Θρυλος τους πάρει θα τους πάρει το 1/3 αυτών που δώσατε γιατι ΤΟΣΟ κοστίζουν...δες και Κωνσταντίνου...

ελπίζω να το έπιασες το νόημα....με τόσα χρήματα έπαιρνες πραγματικά καλούς παίκτες....τώρα πήρες απλά καλούς παίκτες με ΥΠΕΡΟΓΚΑ ποσά ... αλλά δεν παίζουν τα λεφτά που πήραν μπαλα αλλά οι ίδιοι....δυστυχώς για εσάς...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    το πας καλα το πραμα με τον Παπαδοπουλο βλεπω!
    αν θες να μαθεις..........παικτες που βασιζονται καθαρα στην ταχυτητα και εκρηξη.........μετα τα 28 χανουν μεγαλο μερος της αξιας τους!!!
    πχ Ιντζαγκι, Κλαιφερτ, Μαρτινς, Ολιζαντεμπε (που ειχε επιπελον λογο να χαθει)...........κτλ

Για το Ρουκαβινα αν ηξερες απο μπαλλα................... δεν θα ελεγες τιποτα και απλα θα περιμενες να δεις!!!

Αγοραζετε σε καλες τιμες δηλαδη εσεις εκει στον ολυμπιακο????
    σαν τα 2,8εκ του Οσκαρ και αλλα τοσα ο Ραουλ Μπραβο????
    η μηπως το Μπελουτσι με 7,5 που κοστησε το αριστερο του ποδι?????
    ετσι εξηγηται που με πεσμενο τερματοφυλακα σουταρε στα περιστερια στον αγωνα με τη Γαλατα.......................ηταν το αλλο ποδι που δεν το αγορασατε!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε