Σελίδα 232 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 132182222227228229230231232233234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.466 έως 3.480 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    β) :rotflmao: :rotflmao: μλκ αυτο δεν ειναι επιχειρημα....και ο αρης και τα δυο αδερφια του για τον απολλων αθηνων ηταν μονο, και μεχρι εκει εφτασαν :rotflmao: :rotflmao:
    Μη γελάς και καθόλου φίλος!

Για να φτάσουν τελικό (η ομάδα εννοώ) κάτι καλό θα είχαν, απλά όταν είσαι 17 και μέχρι τα 25-26 τρως πάγκο και θεωρείσαι ταλέντο (Τουρσουνίδης) προφανώς και δεν πρόκειται να κάνεις πολλά.

Μόνο όσοι έφυγαν είδαν κάποια προκοπή γιατί εκεί δεν κοιτάνε ηλικίες, αλλά πόση μπάλα ξέρεις.

Προφανώς κι ο πιτσιρικάς δεν έχει εμπειρία και μπορεί να κάνει και μαλακίες, αλλά τουλάχιστον μαθαίνει. Κοιτώντας από τον πάγκο δεν έμαθε κανείς, αν ήταν έτσι εγώ που βλέπω μπάλα 20+ χρόνια θα έπρεπε να κεντάω (τώρα απλώς ζωγραφίζω :rotflmao: )
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Μη γελάς και καθόλου φίλος!

Για να φτάσουν τελικό (η ομάδα εννοώ) κάτι καλό θα είχαν, απλά όταν είσαι 17 και μέχρι τα 25-26 τρως πάγκο και θεωρείσαι ταλέντο (Τουρσουνίδης) προφανώς και δεν πρόκειται να κάνεις πολλά.

Μόνο όσοι έφυγαν είδαν κάποια προκοπή γιατί εκεί δεν κοιτάνε ηλικίες, αλλά πόση μπάλα ξέρεις.

Προφανώς κι ο πιτσιρικάς δεν έχει εμπειρία και μπορεί να κάνει και μαλακίες, αλλά τουλάχιστον μαθαίνει. Κοιτώντας από τον πάγκο δεν έμαθε κανείς, αν ήταν έτσι εγώ που βλέπω μπάλα 20+ χρόνια θα έπρεπε να κεντάω (τώρα απλώς ζωγραφίζω :rotflmao: )
    αυτο το εχω πει και εγω...για αυτο και ανεφερα το οτι επρεπε να παει αλλο ροστερ....
    ενιγουειι...ασε τωρα τα ζωγραφιζω κενταω και τετοια, και δες λιγο τοποστ του στουμπι...και μην κανεις την κοτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κανείς δεν μίλησε αποκλειστικά για τον Kalgeorge, εγώ μίλησα ξεκάθαρα για "μηνύματα ΣΑΝ αυτό", πέρα από τις πίτες και τα μαχαίρια λοιπόν έχετε υπόψη σας κι αυτό το οποίο υπάρχει εκεί ψηλά και κανείς δεν σέβεται, όσες φορές κι αν έχει επισημανθεί στο thread "Αθλητικό-spamο-thread" και σε όλες του τις εκδόσεις.

Στούμπι αν θέλεις και τη δική μου προσωπική άποψη, σφαχτείτε ελεύθερα.. λες και μπαίνω να διαβάσω εδώ..
    Αλληλοσεβαστείτε ο ένας τον άλλο όμως..
    ο τροπος που το εγραψε το εκανε να φαινεται αλλιως....
    σιγουρα εχεις ενα δικιο σε αυτα που εγραψες, δεν ειπε κανεις το αντιθετο...

υγ....στο κειμενακι σου εχεις πεσει σε ενα ατοπημα ομως (κατα την γνωμη μου) αλλα ενιγουει ..

αρα πρεπει να βρεις ποιος-ποιοι φταινε γαι την εικονα που δειχνουν τα παλικαρια μας
    τα παλικάρια μας εμένα προσωπικά στα 2 από τα 3 παιχνίδια με άφησαν ευχαριστημένο

με την κορέα με πείραξε η νωθρότητα τους και όχι κάτι άλλο και θεωρώ σωστό που τους έκραξαν όλοι και διορθώθηκαν μετά

πολλά φταίνε αλλά τώρα που ήρθε η ώρα της αλλαγής σε άλλο προπονητή λίγη σημασία έχει, τώρα θα κάνω πλέον κριτική στο νέο προπονητή και στην νέα ομάδα που θα προκύψει.

Κρίνοντας τον απερχόντα το έργο του ζυγίζοντας θετικά και αρνητικά βγαίνει άκρως Θετικό και αυτό είναι μεγάλο πράγμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Κρίνοντας τον απερχόντα το έργο του ζυγίζοντας θετικά και αρνητικά βγαίνει άκρως Θετικό και αυτό είναι μεγάλο πράγμα

SIGOUROTATA

υγ....στο κειμενακι σου εχεις πεσει σε ενα ατοπημα ομως (κατα την γνωμη μου) αλλα ενιγουει ..
    Πες το ρε'σύ Γιώργο γιατί δεν το κατάλαβα, ειλικρινά. Έχω τόσα στο κεφάλι μου αυτή την ώρα με αυτά που γίνονται στις Γενικές που υπολειτουργεί εντελώς όμως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πες το ρε'σύ Γιώργο γιατί δεν το κατάλαβα, ειλικρινά. Έχω τόσα στο κεφάλι μου αυτή την ώρα με αυτά που γίνονται στις Γενικές που υπολειτουργεί εντελώς όμως..

makare, xwris plaka den exw orexi gia na kanw antiparathesi , allwste sto exw pei kai alli fora...

an thes omws ontws na sou pw tin diafwnia mou, na stilw pi mi an einai

makare, xwris plaka den exw orexi gia na kanw antiparathesi , allwste sto exw pei kai alli fora...
    an thes omws ontws na sou pw tin diafwnia mou, na stilw pi mi an einai
    Ε στείλ'το επιτέλους να μη σπαμμάρουμε και το thread ωρέ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    http://www.gipedo.gr/forum/index.php

ωραιο γιαννη.....

στο καθε ασχετο θρεντ που υπαρχει στο φορουμ, να βαζουμε απο ενα τετοιο?

ωραιο γιαννη.....

όχι Γιώργο, αλλά δεν θα συνεννοηθούμε οπότε άσ'το

την άποψη μου την έχω εκφράσει και παλιότερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    όχι Γιώργο, αλλά δεν θα συνεννοηθούμε οπότε άσ'το

την άποψη μου την έχω εκφράσει και παλιότερα

nai man...sevasti...
    opws kai i ""diki"" mas omws

ωραιο γιαννη.....

άσε στα μισά post πρέπει να βάλουμε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γράμματα να πάνε να γράψουνε στο site του COSMOPOLITAN

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    άσε στα μισά post πρέπει να βάλουμε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γράμματα να πάνε να γράψουνε στο site του COSMOPOLITAN
    asto billy, as meinei edw i kouventa auti....
    exoun kai exoume ta dikia mas.....gnwmi mou vevaia..

to sunexizoume XWRIS prokliseis...XWRIS na spatalame ton xrono tous....

Επαναφέρω την πρότασή μου να κλείσουμε τουτο το θρεντ και ν' ανοιξουμε καινουριο κι ας παει στη ζωνη αυτό, να μη φαινονται οι προσβολές/βρισιες κλπ.

Το πρωτάθλημα τελειωσε, το κυπελλο τελειωσε, το μουνΔιαλ τελείωσε, παμε για καινουριο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20