Απ ό,τι καταλαβαίνω made in china δεν είναι αυτο καθ' αυτό το sef test, αλλά το σακουλάκι αποστείρωσης.
Βέβαια για τσαπατσοδουλειά φαίνεται γιατί αν δεις κάτω αριστερά γράφει initial blue κι έχει μια μπλε γραμμή από πάνω. Αν το περιεχόμενο είχε περάσει από διαδικασία αποστείρωσης η γραμμή θα είχε αλλάξει χρώμα (συνήθως γίνεται μαύρο).
Μάλλον είναι από τις συσκευασίες που δεν είχαν μεμονωμένα τα self test, οπότε ο φαρμακοποιός αναγκάστηκε να τα βάλει ένα ένα σε ξεχωριστά σακουλάκια...
Πήρα το ίδιο και εγώ εχθές και το πρόσεξα.![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Εγώ εμπιστεύομαι πλήρως την εταιρεία στην οποία το ελληνικό κράτος ανέθεσε την παροχή των self tests, με τη γνωστή, απόλυτη διαφάνεια που το διακατέχει. Μην είστε καχύποπτοι και περίεργοι. Αποκλείεται να μας πάσαραν κάτι μη ποιοτικό για 10 μυριάκια.
Life begins at 45°.
Κ ετσι πρεπει...Τι νομιζες δηλαδη, παντου σκανδαλα?
Edit: Αρχικη πηγη.
Ride(s) the wind of change...
Βγάζετε πολύ εμπάθεια
Μία νεοσύστατη εταιρία κέρδισε ένα διαγωνισμό δημοσίου 10μυρίων κουβαλώντας από την κίνα σελφτεστ.
Που το περίεργο. Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες έτσι γίνεται![]()
Donald ποιος; o duck;
Πάντως δεν το εννοούσα σαν συνομωσία, σαν πώς πας στην αντιπροσωπεία γιατί ξέρει καλύτερα.
Πάντως κι εδώ στο Λουξεμβούργο οι μάσκες που μας μοίρασαν κινέζικες ήταν και τα τεστ μόλις έρθουν θα κοιτάξω να δω αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση να είναι κι αυτά κινέζικα
Βασικά όλα τα self test που κυκλοφορούν, made in China είναι... Πήγα σήμερα στο φαρμακείο και πήρα το self test που δικαιούμαι, αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω. Καπάκι πήγα σε άλλο φαρμακείο και ζήτησα self test να το πληρώσω ο ίδιος, ωραία συσκευασία, ωραίο... αμπαλάρισμα, κοιτάω προέλευση... made in China. Έχουν το know how, πως να το κάνουμε;... Πως στην Καλαμάτα ξέρουν από καλό λάδι; Στην Κίνα ξέρουν από κορωνοϊό...
Τα τσέκαρα, κι εδώ πάνω made in china είναι.
Μια χαρά οι κινέζοι, θα βγάλουν και τα σπασμένα