Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οταν λεω εγω οτι οι γαυροι ειναι παντελως ασχετοι με το ποδοσφαιρο...
ρε φθηνοι και ποταποι ιχθυες..
σας εκατσαν τεσσερα γκολ στο κυπελο και δεν μας εκατσαν δεκατεσσερα γκολ στο πρωταθλημα.
εκτος και αν ειστε ευχαριστημενοι απο την εικονα που παρουσιασατε στον μεταξυ μας αγωνα του πρωταθληματος.
ας βγει ενας γαυρος και να μου πει ποιο θα επρεπε να ειναι το σκορ αυτου του αγωνα....μηπως πιστευετε οτι το 1-1 ειναι δικαιο; μηπως θα επρεπε να ειχατε παρει το παιχνιδι κιολας; για πειτε να γελασουμε...
αλλα να ξαναδειτε τον αγωνα και να κρινετε βαση αγωνιστικης αποδοσης....ανυπαρκτοι εισασταν στο γηπεδο και -προσωπικη μου αποψη- ειμεις ειμασταν δεκα φορες πιο μαλ@κες που δεν σας τελειωσαμε εκεινο το βραδυ...αλλα τωρα μιλαμε για εσας...
στα πιο προσφατα λοιπον...
φαγατε την π**τσα απο την Καλαμαρια (παιζοντας αθλιο ποδοσφαιρο) και αποδειξατε την μικροτητα που χαρακτηριζει τον συλλογο σας με την ενσταση...οχι τοσο με αυτη καθε αυτη την ενσταση αλλα με το γεγονος οτι περιμενατε να σας το σφυριξουν για να τα παρετε πρεφα...
εκτος αυτου, ξεβρακωθηκατε με την αναμοιξη του υπαλληλου του μπαμπα στην επιτροπη για την εξεταση της ενστασης...
τι αλλο να πω;
τοσο χαϊβανια οπαδοι δεν πρεπει να εχουν υπαρξει στον γαλαξια...
ακομα και στα γουστα σας κανουν κουμαντο ρεεε
πριν μια δεκαετια εισασταν ολοι μπασκετικοι...τωρα μου γινατε ποδοσφαιροφιλοι...αυριο ισως ασχολειστε με το βολεϋ, ποιος ξερει....αναλογως που θα ριξει χρημα ο Δοσιλογος...
και οταν λεω χρημα δεν εννοω μονο στην αγορα εμψυχου δυναμικου...ξερετε εσεις...το χρημα πεφτει και αλλου![]()
Πικραμενος ???? Ακομα ?????![]()
![]()
![]()
![]()
2-1 Υπερ του Ολυμπιακου επρεπε να ηταν το πρωτο σκορ !!!!![]()
Οπως πρπει να καταλαβεις οτι .........
Οι Βαρδινογιανηδες σας εχουν γραμενους και δεν προκειτε ποτε να αφησουν την ιδιοκτησια τους σε Τρεχαγυρευοπουλους.........
Πρωταθλημα θα παιρνετε οποτε γουσταρουμε εμεις !!
Οπως και οτι πυκνα συχνα ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ 4ΣΣΑΡΕΣ για να προσγειωνοσαστε και να γελαμε μαζι σας !!!!!
Πελατακια !!!!!!!!!!
![]()