η επομενη μεταγραφη της ΑΕΚ θα ειναι ενας καλος admin και με ρεφενε ενα αντι virus...τον Γεναρη ομως να υπαρχουν λεφτα στο ταμειο...![]()
ti les re, ksereis poso kostizei enas system admin???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
η επομενη μεταγραφη της ΑΕΚ θα ειναι ενας καλος admin και με ρεφενε ενα αντι virus...τον Γεναρη ομως να υπαρχουν λεφτα στο ταμειο...![]()
kai twra i aek den einai gia eksoda gaiti exoun dei enan kalo paiktara apo tin fili tou xagiate, pou tha dagwnei sto larugi leme
Φίλε, δεν με ενδιαφέρει τι ομάδα είσαι ή δεν είσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
pali mesa epeses.....
alani trelo eisai leme
![]()
μπορει να βρουμε λεφτα και να αγορασουμε ενα καντε! ασε που με το jocker που θα κερδισουμε μπορει να αγορασουμε τον κουτσο σισε να βαλει γκολ με τον εργοτελη!!![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε εμεις εχουμε καταλαβει μετα απο χρονια παντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Φίλε, δεν με ενδιαφέρει τι ομάδα είσαι ή δεν είσαι.
![]()
φιλε μου σωστα τα λες απλα εμπλεξες εδω που ηρθεςΑρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
![]()
ο καλτζορτζ ειναι γαυρος original αν και υποστηριζει τον παναθηναικο. το ονειρο του ειναι να δει τον ολυμπιακο να παιζει με πρασινα. ολα τα λεφτα.... θα δει και τον νινη επιτελικο μεσο....και θα λεει ολη μερα για το τι κανει το "ΑΕΚακι" σα γνησιος γαυρος....
σοβαρα μιλαω ο ανθρωπος ειναι πιο γαυρος απο τους γαυρους...
ο λαβιλα απο την αλλη ζει στο παραλληλο συμπαν οπου ο γαυρος ειναι ο αδικημενος της διαιτησιας... καλα δε λεω αλλα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μη μου το κανεις αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
![]()
![]()
πες τα ρε γνωστη πρωταθλητηΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
φιλε μου σωστα τα λες απλα εμπλεξες εδω που ηρθες
ο καλτζορτζ ειναι γαυρος original αν και υποστηριζει τον παναθηναικο. το ονειρο του ειναι να δει τον ολυμπιακο να παιζει με πρασινα. ολα τα λεφτα.... θα δει και τον νινη επιτελικο μεσο....και θα λεει ολη μερα για το τι κανει το "ΑΕΚακι" σα γνησιος γαυρος....
σοβαρα μιλαω ο ανθρωπος ειναι πιο γαυρος απο τους γαυρους...
ο λαβιλα απο την αλλη ζει στο παραλληλο συμπαν οπου ο γαυρος ειναι ο αδικημενος της διαιτησιας... καλα δε λεω αλλα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για να σας μπερδεψω λιγο ακομα....
![]()
φίλε μου αν δεν γουστάρεις το ελληνικό πρωτάθλημα οκ το δέχομαι, γράψε ξερω γώ για το αγγλικό ή το ισπανικό για την ομάδα που γουστάρεις και βλέπεις μπαλίτσα της προκοπής και μιλάμε, αλλά εδω μέσα πιο πολύ χαβαλές γίνεται και πρέπει να το καταλάβεις, από σένα νομίζεις περιμένουμε να μας πεις ότι το πρωτάθλημα μας είναι για τα μπάζα σε σχέση με τα ξένα δεν το βλέπουμε και μόνοι μας νομίζεις??? απλά κάνουμε πλακίτσα τι θέλεις να γράφουμε δηλαδήΑρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
![]()
Γ@μω της Τσέ, Γ@μω της Τσέλσι το λαό
Γ@μω το πρό, Γ@μω τον πρόεδρο σας
Γ@μω και την ομάδα σας
μαζί και τον Ντρογμπά σας
μετά ποιος θα μου απαντήσει για να έχουμε λίγο τζερτζελέ, ο kalgeorge μήπως θα μου βρίσει τον άμπαλο τον Τζέραλντ και τον Τόρες και ότι για να μπορούμε να μιλάμε θα πρέπει να φέρουμε στο λιμάνι τον ΝΙΝΗ τον παιχταρά να βγάζει καμοιά μπαλιά στον Τόρες να δούμε και μεις λίγο μπάλα.
με λίγα λόγια δε μας λες κάτι καινούργιο γράψε να κάνεις χαβαλέ και συ ή μη γράφεις καθόλου άμα δε γουστάρεις το thread αλλά μη νομίζεις ότι μας λες και κάτι που δεν ξέρουμε, δεν χρειαζόμαστε και ειδικούς να μας πούνε ότι η superleage σε σχέση με τα ευρωπαικά πρωταθλήματα είναι Γ.Τ.Π. κάνε τις επιλογές σου με το να μην την βλέπεις αλλά μην κατακρίνεις και τους άλλους που ασχολούνται. φιλικά![]()
ε το Ι-μπαλο τον τέντα...
του έμεινε απο την προπόνηση με τον Καραγκούνη.....
δείγματα γραφής
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XzZ7n1JRKxw
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w