Δεν ξαναχει καραντινα.
Θα πεσει φουλ τηλεδιασκεψη και αυστηρή τήρηση των οποιων μετρων τοτε.
Αυτος ο Αδωνις σωστα τα λεει...απλα ειναο σιχενος...
Και εγώ δε θα το παιζα εύκολα στοίχημα το καραντίνα Vol 3...
Από τη μία βλέπω ότι πάμε ολοταχώς προς τα εκεί, από την άλλη είναι βέβαιο ότι θα μας πουν και για 3η δόση εμβολίου
Αν βάλουν καραντίνα, και συμπεριλάβουν και τον κόσμο που έχει κάνει εμβόλια (αν δεχτούμε τα νούμερα που δίνουν μιλάμε σχεδόν για τον μισό πληθυσμό), καθώς μιλάμε για καθαρά οριζόντιο μέτρο, ποιος θα πάει να μπολιαστεί πάλι ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το επόμενο κυμα ερχεται 100%. Και θα περιλαμβάνει κατα κυριο λογο ανεμβολίαστους. Αν και θα ειναι μεγάλο αριθμητικά γιατι υπαρχει μεγάλο ποσο ανεμβολίαστων, η κοινωνία δεν θα δεχθει να κλεισει άλλη μια φορά, ποσο μάλλον για αρνητές και flatearthers. Γιαυτο υπαρχει τρομερή πιεση στους ανεμβολίαστους και κινητρα στους νεους μήπως και μειωθει ο αριθμος τους. Ουτε Κιαμο μπορουνε να πανε.
Πάντως θεωρω ότι οι ανακοινώσεις θα επρεπε να γινονται με διαφορετικο τροπο και όχι του στυλ "30 απωλειες σημερα" ετσι ξερά. Ιδανικά θα ηταν "30 απώλειες εκ των οποιων οι 28 ηταν ανεμβολίαστοι".
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Πολύς κόσμος εμβολιάζεται, τα στοιχεία που έχουμε από χώρες χωρίς καραντίνα είναι θετικά
η αγορά είναι χάλια σε σημείο χωρίς επιστροφή, οι "αρμόδιοι" εμφανώς ταγμένοι σε συμφέροντα άλλων από εμάς..
Εντάξει, είδαμε την πρόταση τους δυο χρόνια, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή ξανά.
Τώρα θα πρέπει να αναλάβουμε ο καθένας τις ευθύνες του και να ξανακτίσουμε όπως μπορούμε.
Γενικα έχεις δικιο. Αλλα νομίζω στο συγκεκριμένο, δεν ειναι τοσο on/off τα πραγματα κατα τη γνωμη μου.
Το πρώτο ήταν πραγματικό lockdown και το σεβάστηκε το 90% του πληθυσμου. Το δευτερο ηταν παρωδία και στο τέλος του δεν υπήρχε καν.
Το τρίτο πιστεύω ότι δεν μπορει να σταθει. Δεν μιλαω μονο για το οικονομικο της υπόθεσης. Πολυ δυνατα πλεον παιζει στο τραπέζι το θέμα της ψυχικής υγειας. Και των ενηλίκων αλλά κυρίως των παιδιών. ΚΑι αυτο θα το λάβουν πολυ σοβαρα υπόψη τους πλέον. Μπορει οι θάνατοι/ΜΕΘ/νοσηλειες να ειναι τα μονο μετρησιμα στοιχεία, αλλα τα θέματα της ψυχικής υγείας θα φανουν στο εγγυς μέλλον.
Για παράδειγμα
https://www.capital.gr/diethni/35212...on-autoktonion
Αν αρχισει κατι τέτοιο, δεν μαζεύεται με τιποτα.
Εγω προσωπικα που τηρησα ευλαβικά και τα δυο δεν ειμαι σε θέση να υποστω ακομα ένα.
Οπως τα λες, δεν θα σταθει. Ομοιως τηρησα και τα δυο.Πλεον ειμαι εμβολιασμενος πληρως και εχω υποτιθεται πληρη ανοσια ( δεν εχω κανει τεστ αντισωματων, εξ ου κι το υποτιθεται ). Γιατι να μην δουλευω;
Γιατι να κατσω μεσα αφου δεν κινδυνευω;
Γιατι να στερηθω βολτες και επαφες με φιλους αφου ολοι ειναι εμβολιασμενοι;
Οποιος δεν θελει, ας υποστει τις συνεπειες. Δεν μπορει να λεει "δεν ηξερα". Οχι μετα απο 1,5 χρονο
Αν εννοείς των συνταγματικών του δικαιωμάτων με προσωπικό ρίσκο της υγείας του, ναι.
Οτιδήποτε άλλο ενάντια στο σύνταγμα δεν υφίσταται.