Τα του Καίσαρος , τω Καίσαρι..
Η ΑΕΚ δεν βλεπόταν.. χάλι μαύρο. Πραγματικά μια απογοήτευση. Μέχρι τον τραυματισμό του Ρίκκα.
Δεν ξέρω αν πείσμωσαν οι παίκτες και ήθελαν να κάνουν κάτι έστω και 10 αλλά γεγονός είναι πως τα κατάφεραν σήμερα.. έστω και έτσι όπως το έκαναν... έστω και δίνοντας ενα καλό δείγμα ποδοσφαίρου. Το θέμα είναι οτι τα κατάφεραν.
Ο Δώνης δεν μπορεί να το μεταδόσει στην ΑΕΚ και είναι εμφανές. Το ξέσπασμα όλων , ειδικά στο ψαλίδι-goal του Jimbur , δείχνει οτι όλοι εκεί μέσα τελούν υπό τεράστια πίεση και σίγουρα κάποιοι παίκτες απλά δεν το έχουν και δεν γνωρίζουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ.
Είμαι κάθετα ενάντιος στις αποδοκιμασίες της μερίδας οπαδών στο τέλος, αφού μια ομάδα με 10 παίκτες , κάνει την απόλυτη ανατροπή αν μη τι άλλο, ... όσο χάλια και να είναι ... αν δεν θες να χειροκροτησεις απλά δεν κάνεις τίποτα.
Η ΑΕΚ ζητεί επειγόντως ηλεκτροσόκ, καθώς ο Αστέρας δεν είναι η περσινή ομάδα έκπληξη και έπρεπε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι πολύ πιο νωρίς. Η εμφάνιση πάντως του Μελισσανίδη στα επίσημα δεν ξέρω αν είναι εσκεμμένη ή οχι... αλλά έχει την δική της σημασία και είναι εμφανές αυτό.
Όλοι στην ΑΕΚ τελούν σήμερα υπό καθεστώς συνεχούς κρίσης και τέτοιες εμφανίσεις με τίποτα δεν εκτονώνουν το κλίμα... αντίθετα το φορτίζουν περισσότερο.
Με όλα αυτά πάντως η ΑΕΚ έχει μείνει στους 6-7 βαθμούς πίσω απο την κορυφή και θα περιμένει το επερχόμενο ντέρμπυ να δεί ποιός μπορεί να χάσει βαθμούς , για να επωφεληθεί αν μπορεί η ίδια. Εφόσον βέβαια δεν έχουμε ανατροπές σε λίγο απο τον Εργοτέλη και απο τον Ηρακλή στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ.
Gandalf