Σελίδα 237 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 137187227232233234235236237238239240241242247 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.541 έως 3.555 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σε ολα τα αλλα που εγραψες ειμαι συμφωνος 100%.

Ο παππους κατα πως φαινεται ειναι στο δικο του παραλληλο συμπαν. Δυστυχως για την ΑΕΚ το προβλημα δεν ειναι των παικτων, αλλα εξολοκληρου του Φερερ.

Τουλαχιστον σε εμενα εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως προσπαθει να κανει την διαφορα με ενετελω αναορθοδοξο τροπο. Χρησιμοπιοιει την ΑΕΚ σαν πειραματοζωο για να βγαλει τακτικες επιστημονικης φνατασιας. Υπεροπτης και αδιαλακτος.

Τωρα για τον ΠΑΟ δεν εχεις δικιο. Με την ανυπαρκτη Βεροια δεν μπορεις να εξαγεις συμεπρασματα. Το Σαββατο παιξανε συστημα 10 - 0 -0 ...ολοι πισω αμυνα. Φυσικα αποδειχθηκε η επιθετικη δυστοκια του ΠΑΟ, αλλα αν εξαιρεσεις αυτο οι υπολοιπες γραμμες παρουσιαζουν συνοχη.

Δεν ειναι τοσο σκορποχωρι ο Παναθηναϊκος οσο τουλαχιστον τον παρουσιαζουνε.

Εγώ θα γίνω ο αιρετικός της ιστορίας ξανά.
    ΔΕΝ φταίει εξ ολοκλήρου ο Φερέερ ούτε φέρνει την μεγαλύτερη ευθύνη αυτός. Μήπως άκουσε κάποιος εχτές το βράδυ τις δηλώσεις του Κυριακίδη της Λάρισας; Ε όποιος τις άκουσε... είπε την πλήρη αλήθεια. Μία ομάδα είναι όλα! Ο πρόεδρος, ο προπονητής, οι βοηθοί οι παίκτες ΚΑΙ ο κόσμος! Και πολύ σωστά τα είπε. Για να έχεις ομάδα και όχι κουραφέξαλα πρέπει όλοι αυτοί να είναι ΕΝΑ! Ποιος έφερε τοβ Φερέρ εγώ; ή εσείς; Ο Ντέμης τον έφερε. Το αρχικό πλάνο καταστρώθηκε από τον Ντέμη και τον Ισπανό. Επομένως ήδη οι ευθύνες μοιράζονται. Επίσης μην ξεχνάμε πως ο προπονητής είναι πάντα το εξιλαστήριο θύμα. Θυμάστε ότι ο Λεμονής ή ο Ματζουράκης έφυγαν νύχτα από τον ΟΣΦΟ όπως και ο Όσιμ από τον βάζελο. Το πιο εύκολο είναι να φορτώσουμε ΟΛΗ την ευθύνη στο Φερέρ. Σαφώς φταίει και αυτός σαφώς έχει κάνει χοντρές πατάτες.
    Μην ξεχνάμε όμως και την υπόλοιπη αλήθεια παιδιά. Πως ο πάγκος της ΑΕΚ "καίει" τα τελευταία χρόνια. Όποιος αναλαμβάνει την ομάδα μετά από λίγο... τον τρώει η μαρμάγκα.
    Τα ίδια και για τους παίκτες. Μου έφεραν τον Ρίμπο ο οποίος είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση. Και κάποιος που είπε δεν θυμάμαι ποιος ότι προσπαθεί... σόρι φιλαράκι αλλά το να κάνεις 2 σουτ και να κρατάς την μπάλα άνευ λόγου και ουσίας στα πόδια σου δεν είναι προσπάθεια.

Για μένα η ΑΕΚ χρειάζεται δύο πράγματα. ΨΥΧΟΛΟΓΟ ή... κανά ευχέλαιο!!! Κι επειδή με τους θεούς και τους αγίους δεν τα πάω πολύ καλά... χρειάζεται ψυχολόγο άμεσα!!! Ψάξτε και τα περσινά ποστάκια το είχα γράψει και πέρσι δυστυχώς!!!
    Ή έναν... αναμορφωτή. Προπονητή ο οποίος θα αλλάξει τα πάντα ριζικά. Αλλά αυτοί που σκέφτομαι είναι κοματάκι ακριβοί και δεν νομίζω να θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    akatanomastos...

1- του είπαν για προπονητήριο και ακόμα περιμένει.
    2- δεν έχει budget για παίκτες... αποδεδειγμένα.
    3- Δεν απολαμβάνει την "θέωση" απο τους φιλάθλους της ΑΕΚ και κριτικάρεται έντονα.

Gandalf

μαγε, να συμφωνησω μαζι σου σε ολα, 200%
    ΑΛΛΑ
    πρεπει να σταματησετε καθε βδομαδα να κυνηγατε φαντασματα

την αλλη βδομαδα θα χετε κανονικη διαιτησια (οπως με λαρισα)., θα εχει φυγει ο φερερ (λεμε τωρα)
    και θα σας φταιει ο κηπουρος του γκαζον..

φανταζομαι θα συμφωνεις
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παντως χθες ο Γεωργιου speaking, ειπε πως ειναι εντελως αβασιμη η ενσταση απο πλευρας Πανιωνιου.

Στο καραγκιοζηδες γαυροι συνφωνω ουτως η αλλως παντως
    γεαπ, ετσι ειναι,
    απο τι διαβασα και γω δεν εχει πολυ βαση η ενσταση (γιαυτο και δεν εγινε, σιγα που συγκινηθηκε και ο πανιωνιος )

απλα το αναφερα για να κανουμε καζουρα στους γαυρους

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΦΕΤΟς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γαμωτ δεν πιανει εδω Γεωργιου ΣΠΙΚΙΝΓκ
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ¨ολοι μοιράζονται ευθύνες...

Ο προπονητής, οι παίκτες και ο πρόεδρος της ομάδος. Οι φίλαθλοι οχι.. κατά την γνώμη μου. Αυτοί πληρώνουν για να δούν θέαμα... αν δεν το βλέπουν απλά δεν συμμετέχουν. Απλό είναι.

Στο θέμα παικτών... είπαμε περι μισθοφορικής νοοτροπίας.
    Στο θέμα προπονητή... τα λέμε και πάλι.
    Στο θέμα του προέδρου-διοίκησης... το είπα πρίν... το απόλυτο της εντολής , χάλασε την συνταγή.

Για τον Ρίμπο... τώρα έγινε αργός κτλ...;;; Μια χαρά είναι για αυτό που τον πήραμε. Δεν είναι εκείνος που θα αλλάξει την ομάδα... είναι όμως μια πολύ καλή πρόσθετική κίνηση για να σου πάρει 1-2 παιχνίδα (το έχει κάνει) με δικά του goal και κινήσεις.

ούτε Κακά είναι , ούτε Ρομπίνιο. Εις γνώσειν μας... για φανέλες ήρθε, για να πάρει ενα δύο μικρά παιχνίδια , να κάνει διαρκείας και να βοηθήσει μικρούς.

Μην τρωγόμαστε σε άσχετα μέρη. Μην γινόμαστε "ΑΕΚακι" όπως λένε...

Απο μέσα είναι το πρόβλημα και ξεκίνησε , για μένα, απο την διάλυση της ομάδας πέρισυ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

http://www.youtube.com/watch?v=YbtJzTANzfA

Θαυμαστε.

ενταξυ στα 10 που ριχνει ενα παει καλα, αλλα ηταν πολυ ωραιο, φοβερα φαλτσα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

¨ολοι μοιράζονται ευθύνες...

Ο προπονητής, οι παίκτες και ο πρόεδρος της ομάδος. Οι φίλαθλοι οχι.. κατά την γνώμη μου. Αυτοί πληρώνουν για να δούν θέαμα... αν δεν το βλέπουν απλά δεν συμμετέχουν. Απλό είναι.

Στο θέμα παικτών... είπαμε περι μισθοφορικής νοοτροπίας.
    Στο θέμα προπονητή... τα λέμε και πάλι.
    Στο θέμα του προέδρου-διοίκησης... το είπα πρίν... το απόλυτο της εντολής , χάλασε την συνταγή.

Για τον Ρίμπο... τώρα έγινε αργός κτλ...;;; Μια χαρά είναι για αυτό που τον πήραμε. Δεν είναι εκείνος που θα αλλάξει την ομάδα... είναι όμως μια πολύ καλή πρόσθετική κίνηση για να σου πάρει 1-2 παιχνίδα (το έχει κάνει) με δικά του goal και κινήσεις.

ούτε Κακά είναι , ούτε Ρομπίνιο. Εις γνώσειν μας... για φανέλες ήρθε, για να πάρει ενα δύο μικρά παιχνίδια , να κάνει διαρκείας και να βοηθήσει μικρούς.

Μην τρωγόμαστε σε άσχετα μέρη. Μην γινόμαστε "ΑΕΚακι" όπως λένε...

Απο μέσα είναι το πρόβλημα και ξεκίνησε , για μένα, απο την διάλυση της ομάδας πέρισυ.

Gandalf

Συμφωνούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μάγε εκτός από δύο πράγματα. Κακώς δεν μοιράζεις ευθύνες και στους οπαδούς μας. Αυτή η ομάδα η ΑΕΚ έχει τραβήξει πάρα πολλά εξαιτίας συμπεριφορών μέρους των οπαδών μας. Μα πάρα πολλά λέμε. Και λύναν΄και έδεναν και ότι ήθελαν έκαναν...
    τώρα για τον Ρίμπο... δεν ξέρω αν θυμάσαι από την αρχή διαφωνούσα με το να έρθει στην ομάδα και είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου. Κάπου υπάρχει το σχετικό ποστάκι. ΔΕΝ μου έχει πάρει μάγε τα 1-2 παιχνίδια που θέλω αλλά το σημαντικότερο. Δεν έχει προσφέρει τν σταθερότητα και την ηρεμία στο παιχνίδι της ΑΕΚ που είναι πολύ μεγαλύτερο ζητούμενο. Μας πιέζουν μας πρεσσάρουν εκεί θέλω τον Ρίμπο να μας ηρεμήσει. Αυτό δεν το έχει κάνει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μαγε, να συμφωνησω μαζι σου σε ολα, 200%
    ΑΛΛΑ
    πρεπει να σταματησετε καθε βδομαδα να κυνηγατε φαντασματα

την αλλη βδομαδα θα χετε κανονικη διαιτησια (οπως με λαρισα)., θα εχει φυγει ο φερερ (λεμε τωρα)
    και θα σας φταιει ο κηπουρος του γκαζον..

φανταζομαι θα συμφωνεις

Ποιος κυνηγαει φαντασματα????ρε πατε καλα????ακουσατε δηλωσεις του Ζηκου???ειπε οτι εχασαν πεντακαθαρα και φταινε αυτοι.....η με τον Ηρακλη ακουσες καμμια δικαιολογια???η μηπως με τον Αστερα(ασχετα αν εγω προσωπικα εχω παραπονα)???

Αυτην την μαλακια να συμψηφηζετε τα πραγματα, πραγματικα δειχνει οτι καποιοι δεν ξερετε τι σας γινεται(και δεν μειλαω προσωπικα μονο για εσενα).....Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ....

υ.γ.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ(ΤΟ) ΥΠΕΡ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΦΤΗ ΕΝΣΑΛΙΒΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ(ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΡΟΛ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    http://www.youtube.com/watch?v=YbtJzTANzfA

Θαυμαστε.

ενταξυ στα 10 που ριχνει ενα παει καλα, αλλα ηταν πολυ ωραιο, φοβερα φαλτσα

ειναι πολυ καλος παιχτης και το παλευει ...οχι σαν κατι αλλους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ποιος κυνηγαει φαντασματα????ρε πατε καλα????ακουσατε δηλωσεις του Ζηκου???ειπε οτι εχασαν πεντακαθαρα και φταινε αυτοι.....η με τον Ηρακλη ακουσες καμμια δικαιολογια???η μηπως με τον Αστερα(ασχετα αν εγω προσωπικα εχω παραπονα)???

Αυτην την μαλακια να συμψηφηζετε τα πραγματα, πραγματικα δειχνει οτι καποιοι δεν ξερετε τι σας γινεται(
    καλα ρε επικοινωνεις? ειδες τα ποστ πριν τα δικα μου?
    βγαινουν οι ΑΕΚτζηδες και μας λενε οτι ο Φερερ κανει επιτηδες μαλακιεσ για να τον διωξουν.
    ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙς ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ειναι πολυ καλος παιχτης και το παλευει ...οχι σαν κατι αλλους...
    ακριβως, ελ χυμα πιστευω πως καποιοι παιχτες μας, ιβανσιτσ, καραγκουνης, σαλπι, γκονζαλες, νινης (καλα δεν τον εχουμε δει καθολου) μπορουν και αξιζουν να δωσουν πολλα παραπανω πραγματα αλλα οι συνθηκες της ομαδας δεν τους αφηνουν.

κατι δεν εχει δεσει ακομα καλα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    alximistis..

Μας πιέζουν μας πρεσσάρουν εκεί θέλω τον Ρίμπο να μας ηρεμήσει. Αυτό δεν το έχει κάνει.
    Φίλε μου , για αυτό θες το αμυντικό χαφ... να αναχαιτίσει την πίεση και να δώσει την μπάλα μπροστά... μετά θα κάνει ο Ρίμπο παιχνίδι. Φέτος όσο θυμάμαι την ΑΕΚ, τόσο ο Ζήκος όσο και ο Ενσαλίβα δεν τα έχουν καταφέρει σε αυτό το κομμάτι.

Για τους φιλάθλους... απο τους απλούς δεν έχει τραβήξει τίποτα. Ίσα ίσα που και διαρκείας αγόρασαν για στήριξη... αλλά αν δεν σε ικανοποιεί το προϊόν ρε φίλε, τότε απλά δεν πάς.

Κάτσε να δείς του χρόνου διαρκείας που θα έχει με αυτή την εικόνα που παρουσιάζουμε σήμερα. Ακόμα και το Ελ πάσσο της Καλιθέας θα χωράει τους φιλάθλους μας. Μην βλέπουμε μόνο τα χάλια των άλλων.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    μπας ο φερερ το κανει επιτηδες για να απολυθει και παρει αποζημιωση μαμουθ?-εχει συμβολαιο μεχρι το 11

Ενας το ειπε αυτο και μαλλον σε φαση ειρωνιας

μην γενικευεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ενας το ειπε αυτο και μαλλον σε φαση ειρωνιας

μην γενικευεις
    δυο
    και αυτο βγαινω να πω οτι ειναι αστειο σεναριο.

δεν ειπα πουθενα οτι το ειπε ο Ζηκος ή η επισημη ΑΕΚ οπως λεει ο μπλακμπουσα και γιαυτο βγηκα απο τα ρουχα μου
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

alximistis..

Φίλε μου , για αυτό θες το αμυντικό χαφ... να αναχαιτίσει την πίεση και να δώσει την μπάλα μπροστά... μετά θα κάνει ο Ρίμπο παιχνίδι. Φέτος όσο θυμάμαι την ΑΕΚ, τόσο ο Ζήκος όσο και ο Ενσαλίβα δεν τα έχουν καταφέρει σε αυτό το κομμάτι.

Για τους φιλάθλους... απο τους απλούς δεν έχει τραβήξει τίποτα. Ίσα ίσα που και διαρκείας αγόρασαν για στήριξη... αλλά αν δεν σε ικανοποιεί το προϊόν ρε φίλε, τότε απλά δεν πάς.

Κάτσε να δείς του χρόνου διαρκείας που θα έχει με αυτή την εικόνα που παρουσιάζουμε σήμερα. Ακόμα και το Ελ πάσσο της Καλιθέας θα χωράει τους φιλάθλους μας. Μην βλέπουμε μόνο τα χάλια των άλλων.

Gandalf

ΟΚ για τον Ρίμπο θα το ψιλοδεχτώ αν και ο ηγέτης και ένας παίκτης επιπέδου Ρίμπο στα δυσκολα φαίνεται αλλά οκ έχεις δίκιο. τα χαφ... δεν!
    Για τους φιλάθλους θα στο ξαναπώ. Μην κοιτάς μόνο το φετινό ή άντε από πέρσι. Έχουν κάνει χοντρότατες μαλακίες και έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιάσ την ΑΕΚ. Να θυμάσαι το πολύ απλό. Πως κάποιοι περιμένουν στη γωνία για να φανούν... και χρησιμοποιούν συγκεκριμένη μερίδα οπαδών γι αυτό. Μην έχεις καλή εικόνα για τους οπαδούς μας δεν είναι έτσι.

δυο
    και αυτο βγαινω να πω οτι ειναι αστειο σεναριο.

δεν ειπα πουθενα οτι το ειπε ο Ζηκος ή η επισημη ΑΕΚ οπως λεει ο μπλακμπουσα και γιαυτο βγηκα απο τα ρουχα μου

Βάλτα αμέσως! υπάρχουν και... ανήλικα...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20