Σελίδα 238 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 138188228233234235236237238239240241242243248 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.556 έως 3.570 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

βολτάδικο μέλος
    Τουλάχιστον έπεσαν μέσα στο σκορ, τι 1-2 τι 2-1

1) η ομάδα χάλια... δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, δεν το πίστεψε πραγματικά ποτέ ότι μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα και να περάσουμε. αν παίξουν έτσι και την κυριακή θα χουμε αγκαλιάσματα.

2) πάτσα, όσκαρ, πότε θα σταματήσετε την μπάλα επιτέλους;;;;

3) ο σχολιασμός ήταν όντως και υπερβολικός και εκνευριστικός, όοοοοοτι ομάδα και αν υποστηρίζεις. δεν γίνεται να σου λέει ότι παίζουμε καλά και να μην μπορούμε να κάνουμε μια σωστή ανάπτυξη. αν εξαιρέσεις μία σέντρα-σουτ του λέτο από αριστερά, και 1-2 φάσεις στο 85' δεν κάναμε τίποτα άλλο στο παιχνίδι...

4) κυριακή μέσα και στα δύο.... ελπίζω και σε διπλή νίκη, αν και στο μπάσκετ είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. πρέπει να πέσει πολύ τρομοκρατία για να νικήσουμε. στην μπάλα, ελπίζω να παίζει γκαλέτι γιατί αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα (όπως φάνηκε χθες). υπάρχει φόβος κ για ντούντου αλλά είναι σκύλος αυτός... θα αντέξει πιστεύω.
    ...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Kατ' αρχήν χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπω και έναν Ολυμπιακό που δεν κραυγάζει οπαδικά ....

Τώρα για τη Δευτέρα ......... επειδή τα ίδια έλεγε και κάποιος άλλος για τη Σουτιέν ........... και καμμιά φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ............ και επειδή τελευταία ο Αντωνάκης έχει κάτι κράμπες από το κλάδεμα στα ψηλά κλαδιά ............ και επειδή ο Ντιόγο τελευταία σπαταλάει το ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΙΤΟ ταλέντο του στις βουτιές .......... και τέλος πάντων, τα χάλια σας !!!
    Μήήήήήήήήήήπως να το μάζευες λίγο ;;;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ολα είναι στα πλάισια του χίουμορ
    Μέχρι να γίνει το ματς, και να ξέρουμε το αποτέλεσμα, μπορώ να λέω ότι θέλω.

Αλλά μην μου πεις πως το ματσάκι δεν τίνει στον άσσο?

Είναι η ευκαιρία να αναστήσουμε το γόητρο μας και την αυτοπεποίθηση μας.

Αναφορικά με τον Αντώνη....στο πρώτο γκολ δεν έφταιγε φυσικά, μιας και η εκτέλεση ήταν υποδειγματική.Στο δεύτερο, πάλι ήταν καλή η εκτέλεση, αλλα νομίζω ότι φέρει και ο Αντώνης ευθύνη.

Δεν συμφωνώ με τους αθλητικούς δημοσιογράφους στα περισσότερα που γράφουν, αλλά μιας και υπήρξα αθλητικός δημοσιογράφος (τα έχω ψιλοπαρατήσει πλέον), αλλά ο Σωτηρακόπουλος έχει πει μια πολύ σοφή κουβέντα.

''Το ποδόσφαιρό είναι το ωραιότερο δευτερεύον πράγμα στην ζωή''

Δεν θα κάτσω να σκάσω αν χάσουμε , ούτε θα μου φτιάξει την ημέρα αν κερδίσουμε.
    2 σεζόν , πέρυσι και προπερσι, δεν είχα χάσει ματς στο Καραισκάκη. Φέτος, δεν έχω πάει σε κανέναν.

Θα στεναχορηθώ μόνο από κάτι που δίνει ζωή, και το χάσω....

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Τουλάχιστον έπεσαν μέσα στο σκορ, τι 1-2 τι 2-1

1) η ομάδα χάλια... δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, δεν το πίστεψε πραγματικά ποτέ ότι μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα και να περάσουμε. αν παίξουν έτσι και την κυριακή θα χουμε αγκαλιάσματα.

2) πάτσα, όσκαρ, πότε θα σταματήσετε την μπάλα επιτέλους;;;;

3) ο σχολιασμός ήταν όντως και υπερβολικός και εκνευριστικός, όοοοοοτι ομάδα και αν υποστηρίζεις. δεν γίνεται να σου λέει ότι παίζουμε καλά και να μην μπορούμε να κάνουμε μια σωστή ανάπτυξη. αν εξαιρέσεις μία σέντρα-σουτ του λέτο από αριστερά, και 1-2 φάσεις στο 85' δεν κάναμε τίποτα άλλο στο παιχνίδι...

4) κυριακή μέσα και στα δύο.... ελπίζω και σε διπλή νίκη, αν και στο μπάσκετ είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. πρέπει να πέσει πολύ τρομοκρατία για να νικήσουμε. στην μπάλα, ελπίζω να παίζει γκαλέτι γιατί αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα (όπως φάνηκε χθες). υπάρχει φόβος κ για ντούντου αλλά είναι σκύλος αυτός... θα αντέξει πιστεύω.

Θες το γκαλετι να κανει καμμια βουτια ε....... σπαθας ειναι αυτος κατι θα σπρωξει

Παρτε ρε γαυροι εστω ενα Χ στην Ευρωπη........ οχι για εμας για τη φουκαριαρα την Ελλαδιτσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter

Αναφορικά με τον Αντώνη....στο πρώτο γκολ δεν έφταιγε φυσικά, μιας και η εκτέλεση ήταν υποδειγματική.Στο δεύτερο, πάλι ήταν καλή η εκτέλεση, αλλα νομίζω ότι φέρει και ο Αντώνης ευθύνη.

κιμωνα οποιοδηποτε σουτ εξω απο την περιοχη φερει ευθυνη τερματοφυλακα.
    ειδικα αν ο τροχονομ....εεε....τερματοφυλακας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    κιμωνα οποιοδηποτε σουτ εξω απο την περιοχη φερει ευθυνη τερματοφυλακα.
    ειδικα αν ο τροχονομ....εεε....τερματοφυλακας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .

Γιωργο,

Η ευθυνη βαραινει και την αμυνα!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    θα είμαι ειλικρινής.. μετά το 60 δεν το είδα.. κοιμήθηκα .. ήταν πολύ συναρπαστικό το παιχνίδι βλέπεις...

Μέχρι εκεί που είδα, ήταν εμφανές οτι κατέβηκε να χάσει ο κόκκινος... ασύνδετος, άχρωμος , άοσμος .. δεν σεβάστηκαν καν τους δικούς τους φιλάθλους που πήγαν απο τις γύρω χώρες να τους δούν.

τώρα για το Κυριακάτικο... πολύ δύσκολο ακόμα για στοίχημα... πάντως το κόβω για under...

Οι γαύροι σέρνονται απο φυσική κατάσταση και ο μισός πληθυσμός είναι τραυματίας. Ο ΠΑΟ στην Ευρώπη είναι Π.Α.Ο και στην Ελλάδα γίνεται..πάο...έχουν το σύνδρομο.. δεν ξέρω. Όπως είπα .. για under το κόβω.

Το μεγάλο παιχνίδι είναι στο basket... εκεί θα γίνει σφαγή... ήδη ξεκίνησαν απο το ποιός θα είναι διαιτητής. Οι κόκκινοι λέει σκέφτονται να κλειδώσουν τον Διαμαντίδη στα αποδυτήρια και οι πράσινοι σκέφτονται πως να τον κλωνοποιήσουν...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Γιωργο,

Η ευθυνη βαραινει και την αμυνα!
    κωστακη παει αυτο.
    η αμυνα ΔΕΝ εκανε την δουλεια της.τελος
    απο κει και περα τι γινεται ειναι το θεμα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    διπλο την κυριακη

αμα παιξουμε ως αντρες και οχι σαν κοτοπουλα..

την θελουν αυτη τη νικη οι παικτες και θα την παρουν
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κωστακη παει αυτο.
    η αμυνα ΔΕΝ εκανε την δουλεια της.τελος
    απο κει και περα τι γινεται ειναι το θεμα

Συμφωνώ, αλλά αν δεις το replay, στο πρώτο γκολ που πιστευω δεν εφταιγε ο Αντώνης, είχε παίκτη μπροστά του, και επίσης η καμπύλη της μπάλας, η δύναμη και το σημείο που πήγε, δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για οποιονδήποτε τερματόφύλακα.

Αν το έπιανε, μάγκας. Αν όχι, φέρει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Νομίζω....

καλα ρε παιδια μολις ειδα τα τεμαχια που φαγατε απο τους γαλλους..

ασε τα γκολ, πες οτι φυσουσε, δεν εβλεπε, 1002 δικαιολογιες..

δεν σας πειραζει καθολου που πατε στα παιχνιδια με κατεβασμενα παντελονια?
    αντι να πατε εκει να χτυπησετε με καθε τροπο το ματς τρωτε δυο μπαλακια εκτος περιοχης με σουτ
    αμυντικη λειτουργια β' εθνικης..

απο τα γαλλακια συνολικα μαζεψατε 5..
    μου φαινετε πρεπει να ξεχασετε την ευρωπη για αρκετα χρονια, καλο ηταν οσο κρατησε..

ωραια ειναι και τα πρωταθληματα στην ελλαδα (αφου σας αρεσουν εσας πασο..)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Συμφωνώ, αλλά αν δεις το replay, στο πρώτο γκολ που πιστευω δεν εφταιγε ο Αντώνης, είχε παίκτη μπροστά του, και επίσης η καμπύλη της μπάλας, η δύναμη και το σημείο που πήγε, δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για οποιονδήποτε τερματόφύλακα.

Αν το έπιανε, μάγκας. Αν όχι, φέρει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Νομίζω....

ρε συ κιμωνα..τι δεν εβλεπε και βλακιες:rotflmao:
    κοιταγε συνεχεια την μπαλα....ΔΕΝ εκανε ΚΑΝ ενεργεια, περιμενε να πει αουτ....και εφαγε το πακετο.
    δες μονο την αντιδραση στην φατσα του και θα καταλαβεις
    ο τερματοφυλακας ειναι εκει για ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ λειτουργια.....οχι για διακοσμητικο στοιχειο.
    μην μας τρελανετε κιολας

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Αλλά μην μου πεις πως το ματσάκι δεν τίνει στον άσσο?
    Στην κατάσταση που είσαστε + κούραση από Γαλλία + έλλειψη Κοβάσεβιτς + ψυχολογία χάλια ........ εγώ το βλέπω Χ2

Αν φυσικά δεν πέσει χειρουργείο από τον υιό Σπάθα ή τρομοκρατία στο στυλ Ριζούπολη ...........

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    απο όσο λέει ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ το ιατρικό δελτίο του ΟΣΦΠ,

οχι Γκαλέτι ακόμα...
    οχι Ντούντου μάλλον...
    όχι ακόμα Μπελούτσι...
    Ο Παπαδόπουλος είναι ακόμα ασθενής με πυρετό αλλά μάλλον θα δώσει παρόν..

Αν λείπουν τώρα οι 3 του κέντρου του ΟΣΦΠ... μόνο για άσσο δεν το κόβω.. αλλά σίγουρα για "under".

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Στην κατάσταση που είσαστε + κούραση από Γαλλία + έλλειψη Κοβάσεβιτς + ψυχολογία χάλια ........ εγώ το βλέπω Χ2

Αν φυσικά δεν πέσει χειρουργείο από τον υιό Σπάθα ή τρομοκρατία στο στυλ Ριζούπολη ...........
    2πλο το ματσακι..

ο γαυρος ψοφησε..

μη σου πω οτι παμε και για πρωταθλημα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ρε συ κιμωνα..τι δεν εβλεπε και βλακιες:rotflmao:
    κοιταγε συνεχεια την μπαλα....ΔΕΝ εκανε ΚΑΝ ενεργεια, περιμενε να πει αουτ....και εφαγε το πακετο.
    δες μονο την αντιδραση στην φατσα του και θα καταλαβεις
    ο τερματοφυλακας ειναι εκει για ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ λειτουργια.....οχι για διακοσμητικο στοιχειο.
    μην μας τρελανετε κιολας
    Είπα ότι φέρει ευθύνη.
    Αλλα την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Παγιέ, που έριξε ένα άπιαστο και τέλειο σε εκτέλεση σουτ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα