Σελίδα 239 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 139189229234235236237238239240241242243244249 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.571 έως 3.585 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν νομίζω ότι γράφτηκε ρε συ κάτι τέτοιο. Ο Ιοσιφ τουλάχιστον έγραψε ρε μπας και θέλει... μου φάνηκε εμένα τουλάχιστον χαβαλεδιάρικο δεν νομίζω πως το εννούσε έτσι όπως το λες. Και μια και το αναφέρεις το βρίσκω εξαιρετικά χαζό ως δικαιολογία κάτι τέτοιο. Σιγά μην είναι όνειρο προπονητή να καταστρέψει μία ομάδα.
    Μόνο αν έστελνες τον Blackbusa προπονητή στο γαύρο κι εμένα μάνατζερ στον Rosi... ακούς Busa;;;;;

Ο Βusa δεν θα πηγαινε ΠΟΤΕ στον κολογαυρο για προπονητης....οσο και να μου δινανε.....οπως καποιος αλλος,που πολλοι εδω μεσα ξεχνανε και κραζουν.....
    Εσυ παλικαρι μου στον Rosi πας στον RosSi πας,παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε του χρονου....θα μπουν ξανα ολοι στα καβουκια τους απο την π@υτσα που θα φανε....

υ.γ.απο μπαλλα ρε πουστη μου εισαι μυρωδιας,απο μηχανες αστο καλυτερα.....τι σκατα κανεις εδω μεσα δεν εχω καταλαβει.....α ναι ρε....ερχεσαι για το ΦΑΓΗΤΟ οταν παμε βολτες....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μεταξύ μας τώρα...πόσα δώσατε στον τέρμα για να το πνίξει????
    κοίτα μόνο την απόσταση του φάουλ απο το τέρμα και θα καταλάβεις πολλά

λίγο ακόμα και θα το εκτελούσε απο το κέντρο...πάλι καλα που δεν έφυγε απο την εστία...
    για μένα ούτε καν να πέσει δεν θα χρειαζόταν κανονικά

τεσπα

Κχχχ....κγχγχγχγ... λαμβανει το δευτερο εγκεφαλικο σου κυτταρο;....κχκχγχγχγχγ....

καθε μερα επιβεβαιωνεται το γεγονος πως ειστε πανετλως ασχετοι με το ποδοσφαιρο...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    http://www.youtube.com/watch?v=XeV-stMu-KY

εγω απο την αγωνιστικη αυτη..περα απο τα χαλια μας..και τη παραγκα σας..(ξερετε εσεις μη σφυρατε κλεφτικα..)

ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ..ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ελα ρε λα βιλλα, ΧΕΣΕ ΜΑΣ με τιποτα δεν τρωγεσαι..

αλλα ξεχασα, μονο ο ριβαλντο ξερει να βαραει φαουλ και αυτος ξεχασε να βαραει τωρα που πηγε στην αεκ
    βασικα δεν παιρνει κανενα φαουλ,για μα μπορει να εκτελεσει.... ασε που κανει και θεατρο και παει να κερδισει πετσινα πεναλντυ βαση του Φωτιαδη και του ''πλαγιου με το χαλασμενο κουμπακι''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ο Βusa δεν θα πηγαινε ΠΟΤΕ στον κολογαυρο για προπονητης....οσο και να μου δινανε.....οπως καποιος αλλος,που πολλοι εδω μεσα ξεχνανε και κραζουν.....
    Εσυ παλικαρι μου στον Rosi πας στον RosSi πας,παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε του χρονου....θα μπουν ξανα ολοι στα καβουκια τους απο την π@υτσα που θα φανε....

υ.γ.απο μπαλλα ρε πουστη μου εισαι μυρωδιας,απο μηχανες αστο καλυτερα.....τι σκατα κανεις εδω μεσα δεν εχω καταλαβει.....α ναι ρε....ερχεσαι για το ΦΑΓΗΤΟ οταν παμε βολτες....

Ο... μυρωδιάς προς το παρόν απολαμβάνει τις δάφνες του νικητή οπαδού ο οποίος έχει υποστηρίξει τους πραγματικούς οδηγούς τα τελευταία χρόνια. Όπως θα γίνει και φέτος!!! άντε γεια χαμένε και φέτος!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σωστα...

τωρα πες μου ειλικρινα, γιατι δειγματα βλαμμενου εσυ δεν εχεις δωσει...

ειλικρινα πιστευεις οτι το σκορ στον πρωτο αγωνα επρεπε να ειναι 2-1;;!!

ειλικρινα ομως...
    Οχι φυσικα....

Ησασταν πολυ καλλυτεροι ( κι εμας το χειροτερο παιχνιδι μας μεχρι εκεινη την μερα πρωταθληματος....!!!!!)

Και σε αυτο που σου λεω πρεπει να εισαι ακομα πιο στεναχωρημενος και απο την τεσσαρα....

( Διαβασε το ποστ που ειχα βαλει αμεσως μετα απο αυτον τον αγωνα...... Και αναλογισου.... Ειχα δικιο που ελεγα τοτε ''' το νου σας μην πιασει παιχνιδι ο γαυρος γιατι δεν θα ξερετε απο που να φυγετε "" )

Μαντεψε μετα απο δυο μερες σε ποιο παιχνιδι ημασταν αντιμετωποι.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    http://www.youtube.com/watch?v=XeV-stMu-KY

εγω απο την αγωνιστικη αυτη..περα απο τα χαλια μας..και τη παραγκα σας..(ξερετε εσεις μη σφυρατε κλεφτικα..)

ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ..ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

τι το θελα και το δα....ανατριχιασα....
    ρε ειχε παρει καμια ντοπα ο Γεωργιαδης και θολωσε??
    δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

αυτό το σκ δεν είδα πολύ μπάλα παρα μόνο το θρύλο ο οποίος κέρδισε εύκολα, οπότε θα μιλήσω μόνο για τα αποτελέσματα.

τι έγινε ρε παιδιά ούτε λίγη γκρίνια απο τους αεκζήδες του φόρουμ, όλοι λένε οτι έχασαν δίκαια και το πήραν έτσι απλά , τι έγινε τι έπαθαν? κρίση αυτογνωσίας!!!!!!!! δεν γίνονται αυτά πρώτα φεύγει ο idi, μετά και αυτο, πάει το δούλεμα, α δε μαρέσουν αυτά ποιους θα δουλεύουμε τωρα???

ο θρύλος το πήρε, όλα τα ματς τα έχει για πλάκα μέχρι το τέλος, μόνο με την άεκ παίζει να δυσκολευτεί λιγο αλλά και πάλι στα @@ μας, άμα στραβώσει το παιχνίδι, ξαναπαίζουμε!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

ρε πέστε τίποτα για διαιτησία κτλ , κλάψτε λίγο, τι είναι αυτα? μου γίνατε όλοι αντικοιμενικοί

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    αυτό το σκ δεν είδα πολύ μπάλα παρα μόνο το θρύλο ο οποίος κέρδισε εύκολα, οπότε θα μιλήσω μόνο για τα αποτελέσματα.

τι έγινε ρε παιδιά ούτε λίγη γκρίνια απο τους αεκζήδες του φόρουμ, όλοι λένε οτι έχασαν δίκαια και το πήραν έτσι απλά , τι έγινε τι έπαθαν? κρίση αυτογνωσίας!!!!!!!! δεν γίνονται αυτά πρώτα φεύγει ο idi, μετά και αυτο, πάει το δούλεμα, α δε μαρέσουν αυτά ποιους θα δουλεύουμε τωρα???

ο θρύλος το πήρε, όλα τα ματς τα έχει για πλάκα μέχρι το τέλος, μόνο με την άεκ παίζει να δυσκολευτεί λιγο αλλά και πάλι στα @@ μας, άμα στραβώσει το παιχνίδι, ξαναπαίζουμε!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

ρε πέστε τίποτα για διαιτησία κτλ , κλάψτε λίγο, τι είναι αυτα? μου γίνατε όλοι αντικοιμενικοί

πρώτα από όλα... πρέπει να γίνεις εσύ αντικειμενικός!!! Τι θα κάνει ο θρύλος; Θα τα πάρει όλα τα παιχνίδια;;; Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Το λέω το φωνάζω και θα το φωνάζω ασταμάτητα. ΔΕΝ έχετε ομάδα φέτος στην ΕΛΛΑΔΑ και ΔΕΝ έχετε παίξει μπάλα σχεδόν πουθενά. Μόνο το τελευταίο με τον Πανιώνιο. κατά τα άλλα δεν θυμάμαι ούτε ΕΝΑ παιχνίδι που να παίξατε μπάλα. Ελλάδα πάντα.
    Όσο για την ΑΕΚ... ε είπαμε. Η ομάδα χρειάζεται ψυχολόδο δεν το παμε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

τι το θελα και το δα....ανατριχιασα....
    έλα ντε...κι εγώ το ίδιο

αλλα δεν θυμάμαι τον γεωργιάδη σε αντίστοιχες ενέργειες...
    άνθρωποι ήμαστε...

τουλάχιστον ο Κράμπελας την γλίτωσε με 2 μήνες...παλι καλά

του τζιμπούρ παίζει κανένα βίντεο...ούτε αυτό το είδα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

πρώτα από όλα... πρέπει να γίνεις εσύ αντικειμενικός!!! Τι θα κάνει ο θρύλος; Θα τα πάρει όλα τα παιχνίδια;;; Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Το λέω το φωνάζω και θα το φωνάζω ασταμάτητα. ΔΕΝ έχετε ομάδα φέτος στην ΕΛΛΑΔΑ και ΔΕΝ έχετε παίξει μπάλα σχεδόν πουθενά. Μόνο το τελευταίο με τον Πανιώνιο. κατά τα άλλα δεν θυμάμαι ούτε ΕΝΑ παιχνίδι που να παίξατε μπάλα. Ελλάδα πάντα.
    Όσο για την ΑΕΚ... ε είπαμε. Η ομάδα χρειάζεται ψυχολόδο δεν το παμε;
    αστειευόμουν βρε

αλλά καλά το πας έχω όρεξούλα για διαμάχη σήμερα όχι για αντικειμενικότιτες και π@π@ριές!!!

οπότε:

όλα τα παιχνίδια τα έχουμε για πλάκα ειδικά αυτο στο ΟΑΚΑ με το αεκάκι!!!!

ανέκδοτα πιστεύω λέτε εσείς πολύ καλύτερα αφού κάθε χρόνο είσαστε πεποισμένοι οτι πάτε για πρωτάθλημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: απλά φέτος αργήσατε να γυρίσετε στην πραγματικότητα!!!!!!

μπάλα παίζουμε όποτε γουστάρουμε, άμα παίζαμε καλά συνέχεια δεν θα είχε τζερτζελο το πρωτάθλημα, ενώ τώρα μέχρι και οι βάζελοι πιστεύουν οτι έχουν ελπίδες (έχω ρέντα σήμερα όλο ανέκδοτα λέω)

ρε σας έχουμε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!! (ένας ένας να πέσετε επάνω μου για να προλαβαίνω να απαντάω):rotflmao:

αστειευόμουν βρε

αλλά καλά το πας έχω όρεξούλα για διαμάχη σήμερα όχι για αντικειμενικότιτες και π@π@ριές!!!

οπότε:

όλα τα παιχνίδια τα έχουμε για πλάκα ειδικά αυτο στο ΟΑΚΑ με το αεκάκι!!!!

ανέκδοτα πιστεύω λέτε εσείς πολύ καλύτερα αφού κάθε χρόνο είσαστε πεποισμένοι οτι πάτε για πρωτάθλημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: απλά φέτος αργήσατε να γυρίσετε στην πραγματικότητα!!!!!!

μπάλα παίζουμε όποτε γουστάρουμε, άμα παίζαμε καλά συνέχεια δεν θα είχε τζερτζελο το πρωτάθλημα, ενώ τώρα μέχρι και οι βάζελοι πιστεύουν οτι έχουν ελπίδες (έχω ρέντα σήμερα όλο ανέκδοτα λέω)

ρε σας έχουμε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!! (ένας ένας να πέσετε επάνω μου για να προλαβαίνω να απαντάω):rotflmao:

Κάθε ματς από δω κι εμπρός είναι ντέρμπι. Δεν μιλάω για την ΑΕΚ άσε μας εμάς. Πιστεύω ότι τα ντέρμπι με σας και το βάζελο θα κρίνουν πολλά. Όσο για το μεταξύ μας ματς... να μας έχετε. Αλλά... θα χάσετε.

Κάθε ματς από δω κι εμπρός είναι ντέρμπι. Δεν μιλάω για την ΑΕΚ άσε μας εμάς. Πιστεύω ότι τα ντέρμπι με σας και το βάζελο θα κρίνουν πολλά. Όσο για το μεταξύ μας ματς... να μας έχετε. Αλλά... θα χάσετε.
    θα σου έλεγα οτι θα φάτε 4 αλλά επειδή θα σεβαστούμε την φιλοξενία σας και λόγω οτι ο βάζελος έφαγε τόσα, το βλέπω για 3 στο χαλαρο!!!

οσο για τα ματς ναι είναι ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε και τα επόμενα για να ξενερώσετε και εσείς και οι άλλοι στο τέλος, έχει πλάκα να έχετε ελπίδες και τσακ στο τέλος να σας προσγειώνουμε!!!!

αν ήταν να παίζαμε όπως πρέπει και με πάθος σε κάθε παιχνίδι τώρα η διαφορά θα ήταν με προχειρους υπολογισμους γυρω στους 10 από βάζελο και 13 από αεκάκι, δεν έχει πλάκα έτσι!!!!!

στα 10 πρωταθλήματα να ξέρετε οτί κληρώνει 1 δώρο στους αντιπάλους μας τώρα πιο θα είναι αυτό θα δούμε, έχουμε καιρό!!!!!!

θα σου έλεγα οτι θα φάτε 4 αλλά επειδή θα σεβαστούμε την φιλοξενία σας και λόγω οτι ο βάζελος έφαγε τόσα, το βλέπω για 3 στο χαλαρο!!!

οσο για τα ματς ναι είναι ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε και τα επόμενα για να ξενερώσετε και εσείς και οι άλλοι στο τέλος, έχει πλάκα να έχετε ελπίδες και τσακ στο τέλος να σας προσγειώνουμε!!!!

αν ήταν να παίζαμε όπως πρέπει και με πάθος σε κάθε παιχνίδι τώρα η διαφορά θα ήταν με προχειρους υπολογισμους γυρω στους 10 από βάζελο και 13 από αεκάκι, δεν έχει πλάκα έτσι!!!!!

στα 10 πρωταθλήματα να ξέρετε οτί κληρώνει 1 δώρο στους αντιπάλους μας τώρα πιο θα είναι αυτό θα δούμε, έχουμε καιρό!!!!!!

και το πρωτάθλημα θα χάσετε κι από μας θα χάσετε και με σκυμμένα τα κεφάλια θα βγείτε... απλά πράγματα.

εγω παντως δεν θα ''ΞΑΝΑΠΕΣΩ'' πανω σου....το ''ΑΠΟ ΠΙΣΩ'' ειναι αρκετο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20