Σελίδα 24 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.............ΚΑΙ ΛΕΓΕ

σέ ποιά...??

σε όλα πλην 2-3....το ενα ηταν στο χαριλαου....το αλλο που δεν ξεκινησε στα γιαννενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΡΙΤΖ..........ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
    Συγγνώμη πατέρα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Απλά ξέρεις τί μου τη δίνει; Όχι για το πρωτάθλημα (είπα ότι εξ αρχής δεν πίστευα ότι θα περάσουμε Άρη, ΑΕΚ, ΑΕΛ με 3/3). Μου τη σπάει που οι περισσότεροι βάζελοι τώρα τα βλέπετε όλα αγγελικά πλασμένα, 100% καθαρό, γαμώ τις ομάδες κι έτσι και βασικά απαντάτε με τα ίδια ακριβώς μαλακώδη επιχειρήματα που σας έλεγαν οι γάβροι τόσα χρόνια και βγάζατε σπυριά. Ρίξε μια ματία τις παπαρίες που γράφει ο ακατανόμαστος και θα καταλάβεις... Copy-paste από γάβρους σε παλιότερες εποχές!
    φιλαρακο μεταξυ μας τωρα ε,

δεν σου τι σπαει περισσοτερο οτι οι βαζελοι τωρα λεμε για 100% καθαρο..

σου τι σπαει που χασατε το πρωταθλημα..

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αφου δεν πιστευες οτι θα το παρεις, οπως και καλα λες, γιατι σε χει πειραξει τοσο..

Παρακατω,

εχεις γραψει χθες, οτι θεωρεις οτι οντως εχουμε την καλητερη ομαδα,
    γιατι να μην νομιζουμε εμεις οτι εχουμε μαμω τις ομαδες?

οσον αφορα τις παπαριες του ακατανομαστου,
    μαθε να διαβαζεις,
    εχω γραψει πολλακις οτι εχει παρει σφυριγματα ο παο,
    οπως και δεν εχει παρει ή εχει κατι σφυριγματα λαθος εναντιον..
    Μιλαμε για ανθρωπινα λαθη και στις 2 περιπτωσεις..

ΠΡΟΦΑΝΩς δεν πιστευω οτι ο Πατερας ειχε δωσει εντολη στον Σπαθα να σφαξει τον Παοκ στο χαριλαου(επρεπε να χατε αρπαξει 5 μπαλακια τοτε)
    και ΠΡΟΦΑΝΩς δεν πιστευω οτι ειχε κανονιστει με την ΠΑΕ ΑΡΗς και την Αστυνομια απο που θα περασει το πουλμαν σας..
    (να το κοιταξετε αυτο με τις εμμονες στην Μπουγατσουπολη)

επισης, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, να σφυραει τον ΠΑΟ φετος..

στην ελλαδα εχουμε κανει το λαθος πλαγιο και το φαουλ στο κεντρο ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΔΙΑΙΤΗΤΗ
    εχουμε σκοτωσει την μπαλα..

Θα το γραφω χιλιες φορες,
    του βαζελου φετος του χουν κοψει καμια 10 φασεις του γαλλου ή σαλπι που φευγει απο κανονικη θεση μονος του, φυσικα με λαθος οφσαιντ..
    Ο βαζελος βεβαια, εβγαζε σε καθε παιχνιδι 20 τελικες, οποτε 1-2 λαθος σφυριγματα δεν του καναν ζημια
    Οταν ομως βγαζεις 3 φασεις το 1 λαθος οφ σαιντ θα σε τσουξει..
    Καπως ετσι φτασαμε και στην λογικη της ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ(οπως λετε εσεις) κιτρινης στο 5' λεπτο, και απο κει και περα δεν μπορουσατε να παιξετε..
    σας εκοψε τα ποδια και τα φτερα ο σπαθας..

ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ?
    ο γαυρος επαιρνε τα απειρα πετσινα πεναλντι και σφυριγματα, γκολ οφ σαιντ, αποφασεις μεσα και εξω απο τα γηπεδα..

Ο βαζελος το μονο ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ σφυριγμα φετος που πηρε ηταν στη νεα σμυρνη το πεναλντι στον Νινη.
    Δεν θυμαμαι να γινε κατι αλλο που να προκαλει..

Υ.Γ. αν βρισκετε τα παοκια τοσους πολλους υποστηρικτες σε αυτα που λετε, μην νομιζετε οτι αυτο ειναι επιχειρημα που ενισχυει την αληθεια του λογου σας..
    πικραμενα ΓΑΥΡΟ ΧΑΝΟΥΜΑ ειναι:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Του Γιάννη Καραλή

Γήπεδο; ΘΑ το δουν εν ευθέτω χρόνο. Προπονητής; ΘΑ το ξαναδούν στο τέλος της σεζόν. ΈΣΟΔΑ; ΘΑ βρεθούν. Από αύξηση χορηγών που ΘΑ γίνει και την παράλληλη μείωση των εξόδων που Θα επιτευχθεί.

ΕΞΟΔΑ; Η «μαύρη τρύπα» της επόμενης σεζόν, υπολογίζεται ότι ΘΑ φτάσει στα 11 εκατ. ευρώ. Και -πέραν των αυξημένων εσόδων»- ΘΑ καλυφθεί αν χρειαστεί κι απ’ τους Παππά-Νοτιά.

Επειδή, όμως, οι δύο μεγαλομέτοχοι δεν είναι και τόσο ζεστοί στο να συνεχίσουν να βάζουν όπως ώς τώρα(βαθιά είναι η αλήθεια) το χέρι στην τσέπη… «όλες οι προτάσεις για παίκτη της ΑΕΚ, θα συζητηθούν».

Όλες; Και από ανταγωνιστές εντός συνόρων; «Όλες»!

Δυστυχώς, όσο κι αν η συνέντευξη του νέου προέδρου της ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη, ήταν πολύ ευρύτερη, χωρίς τερτίπια και υπεκφυγές, αλλά με πραγματική προσέγγιση και έκθεση του μεγάλου οικονομικού προβλήματος της ΑΕΚ, αυτό που έμεινε, που θα βγάλει(ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) τίτλους αύριο στον Τύπο και που όχι απλά στενοχώρησε αλλά «δηλητηρίασε» τον κιτρινόμαυρο κόσμο, ήταν δήλωση πως ΟΛΟΙ(συζητείται και) ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ!

Διότι, ναι, πωλούνται όλοι, όμως όχι εκεί που θα σε φθείρει άμεσα και πολύ η πώλησή τους. Ευτυχώς -κυρίως για έναν Αργεντινό- η διεθνής αγορά είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. Οπότε, γιατί να «ξεπουλάς», φτιάχνοντας τους αντιπάλους σου; Το ουσιαστικότερο, όμως, δεν είναι ο Σκόκο, ο Τζιμπούρ ή όποιος άλλος παίκτης. Είναι η πραγματική οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ, σήμερα. Ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι «μεσσίες δεν υπάρχουν», ότι «αυτοί είμαστε» και «αυτοί έχουν μείνει»(για Παππά-Νοτιά) και υπογράμμισε ότι το σημαντικότερο είναι να συνεχίσει να υπάρχει, «να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ», η ΑΕΚ, οικονομικώς.

Σύμφωνοι. Όμως έτσι, μ’ αυτόν τον τρόπο, ας πάψει το παραμύθι της «ανταγωνιστικής» και «διεκδικήτριας τίτλων» ΑΕΚ. Διότι ΑΥΤΟ που παρουσίασε ο πρόεδρος Αδαμίδης αφορά ομάδα ΔΕΥΤΕΡΗΣ(ή και… Τρίτης ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.
    Και ο κόσμος, όχι απλά δεν θα «ψηθεί» με ένα τέτοιο Project, αλλά (νομίζω ότι) θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. Και μάλιστα έντονα.

Η ΑΕΚ (πρέπει να) είναι… ΑΕΚ. Και η όποια τακτική συρρίκνωσής της, δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει αποδεκτή. Άστε που θα έχει σοβαρή επίπτωση και στο όλο «οικοσύστημα» του ελληνικού ποδοσφαίρου…
    Υ.Γ. Είχαμε άλλη μία αδικία, και τον υποβιβασμό του ΠΑΣ την Κυριακή. Συγχαρητήρια σε όσους ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ(και… πέτυχαν) να πέσει ο ΠΑΣ.

Συγχαρητήρια επίσης στους εμπνευστές και… ενορχηστρωτές της ΑΛΗΤΕΙΑΣ στη Λειβαδιά.

Θα επανέλθω

+ΣΗμασια δεν εχει μονο να πουλας αλλα και ποιους θα φερεις
    ειναι κριμα που η αεκ καταντησε να γινονται προεδροι της ανθρωποι που "το ειχαν παιδικο ονειρο" χωρις κανενα οραμα και απλοι ιδαχειριστες ξενων χρηματων
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

EEEEE

KAI ME TON ΑΡΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΧΤΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΣΤΟ 80 ΦΕΥΓΑ....

Καταιγιστικός και μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας ο Στέλιος Μανωλάς πήρε ξεκάθαρη θέση ως προς τα όσα ελέχθησαν στη χθεσινή συνέντευξή Τύπου από τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο παλαίμαχος παίκτης της Ενωσης, τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον NOVAΣπορ FM ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να πουλάει παίκτες της σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αυτός ο λόγος ήταν η αιτία της αποχώρησής του από την ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Μανωλάς:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ:

«Μετά τον Μίμη Παπαϊωάννου είμαι δεύτερος σε συμμετοχές με την ΑΕΚ. Η κορυφαία μου στιγμή ήταν όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα γίνω επαγγελματίας. Πρωτοχρονιά του 1979-80. Και η δεύτερη όταν πήραμε, για πρώτη φορά εγώ, το πρωτάθλημα. Ευτύχησα να πάρω πρωταθλήματα και Κύπελλα. Αυτό που μένει μετά το ποδόσφαιρο είναι η εκτίμηση όχι μόνο των φιλάθλων της ΑΕΚ, αλλά γενικά».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΣΚΟΚΟ:

«Ο λόγος που έφυγα ήταν αυτός! Από πέρυσι υπήρχε πρόβλημα. Ο Τζιμπούρ ήταν να πάει στον Παναθηναϊκό. Δεν το δέχθηκα. Και κάποια άλλα προβλήματα. Δεν ήθελα να βάλω υπογραφή να πάει παίκτης στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Πίστεψέ με την πραγματική εικόνα δεν την ξέρω. Οι μετοχές είναι υποθηκευμένες. Δεν βγάζεις άκρη. Όλη αυτή η κατάσταση φτάνει στο τέλος. Από το 2004 ως σήμερα. Σήμερα γιορτάζουμε. Έχουμε γενέθλια. Χρόνια δοξασμένα, με τίτλους.

"Αυτή η ΑΕΚ δεν μας ενδιαφέρει", μου έχουν πει οι συγγενείς του Ιωνά του εκ των ιδρυτών της ΑΕΚ. Αν είχα πολλά χρήματα θα αγόραζα την ΑΕΚ. Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που δυστυχώς έχουμε μεταξύ μας προβλήματα. Έχουν δημιουργηθεί έριδες μεταξύ των παλαιών ποδοσφαιριστών. Παλαιών δημοσιογράφων, σημερινών εφημερίδων. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να ενωθούμε. Κανείς δεν μπορεί να βάλει μία τάξη. Έχω μάθει να μην κρίνω παρά στο τέλος. Από το 2004 μέχρι το 2007-08 ήταν ο Ντέμης. Δεν έγινε απολογισμός. Πρέπει να γίνει απολογισμός. Όταν γίνεται μία αλλαγή στη διοίκηση πρέπει να γίνει απολογισμός, να δούμε τα λάθη. Συνεχίζει ο Θανόπουλος δεν έγινε απολογισμός. Τώρα περίμενα να ακούσω αναλυτικά και για τους τομείς της ομάδας. Δεν περίμενα ειλικρινά να ακούσω να πωληθεί παίκτης από τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Έχετε ακούσει να πουλήσει παίκτη η Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ; Η Μάντσεστερ στη Λίβερπουλ; Όχι να γίνει όπως ο Φίγκο. Δεν πρέπει να φροντίσεις να μην χάσεις τον Σκόκο; Αν πουλήσεις 3 εκατ. ευρώ δεν θα δώσει τουλάχιστον τα μισά να πάρεις άλλον; Δεν θα πάρεις χειρότερο παίκτη. Ή μήπως θα πάρεις;

Τα 3 εκατ. ευρώ σώνουν την ΑΕΚ; Δεν λύνεται το πρόβλημα έτσι. Πρέπει να συσπειρώσεις τον κόσμο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης. Πρόσφατα ήμουν στη Μπαρτσελόνα 10 μέρες. Εκεί αγαπούν την ομάδα. Είναι άλλη κουλτούρα. Δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο ακόμη. Δεν το αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Το βλέπουμε ευκαιριακά. Έτσι το βλέπω εγώ. Υπάρχει απαξίωση. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Γενικά. Και η Ισπανία έχει κρίση, δεν το ζουν όπως εμείς».

ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Όταν κλήθηκα να υπηρετήσω την ομάδα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή - δεν έχω σπουδάσει τέτοια θέση, στην Ιταλία υπάρχει σχολή που πρέπει να είσαι διεθνής ποδοσφαιριστής, γνώσης μάρκετινγκ, να έχει δελτίο από την ΟΥΕΦΑ προπονητικής - δεν θέλω να κατηγορήσω τον Γκρέταρσον. Πώς μπορεί να καθοδηγήσει; Έχουμε πρόβλημα στις Ακαδημίες. Μου είπαν ότι έχουν κοστίσει 7 εκατ. ευρώ! Από τις πιο ακριβές Ακαδημίες έχει η ΑΕΚ. Όλοι εκμεταλλεύονται πρότυπα και ποδοσφαιριστές και έγραψαν ιστορία. Πρέπει όμως να μπεις σε ένα πρόγραμμα. Εδώ είμαστε στην τύχη».

ΓΙΑ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ

«Εγώ με τον Μπάγεβιτς συνεργάζομαι από παίκτης. Μετά από 10 χρόνια τον είχα και προπονητή. Ο Μπάγεβιτς έχει γράψει τη μισή ιστορία της ΑΕΚ. Εγώ θα την αμφισβητήσω; Πρέπει να κριθεί σαν άνθρωπος της ΑΕΚ, μετά σαν προπονητής για το τι έχει κάνει αυτά τα δύο χρόνια. Σύμφωνα με τις συνθήκες που δούλεψε, γιατί δεν υπάρχουν χειρότερες στον κόσμο. Δεν μπορείς να συναγωνιστείς τον Παναθηναϊκό με 50 εκατ. ευρώ και εμένα μου είπαν να πουλήσουμε. Εγώ έφερα μόνο τον Καράμπελα και τον ανιψιό μου. Αυτά έχω κάνει εγώ. Εγώ συμφώνησα να έρθει ο Μπάγεβιτς θα πω να φύγει; Αν τον διώξεις θα τον αποπληρώσεις. Δηλαδή θα πληρώνεις 4 προπονητές! Και μετά λέμε γιατί χρωστάμε; Την προετοιμασία ζήτησα για να κλείσω τη φετινή στο Ζεεφελντ. Σας πληροφορώ η περσινή προετοιμασία στοίχησε 350.000 ευρώ και εγώ την έκλεισα με 150.000 ευρώ. Αν πετάς τα λεφτά δεν θα έχεις λεφτά. Θέλει συμμάζεμα. Υπήρχε τρομερή σπατάλη. Όλοι παίκτες νοικιάζει σπίτια και αυτοκίνητα. Μέσα από ένα καλο σκάουτινγκ μπορεί να βρεθούν παίκτες. Θες 4-5 ονόματα μέσα στην ομάδα. Αν πουλήσεις τον Σκόκο, κάποιον άλλον παίκτη και δεν αντικατασταθεί... Θες μεγάλα ονόματα για να κρατηθεί η ομάδα».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΩΛΑ

«Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Στην Ελλάδα το πρώτο είναι να κατηγορήσουμε. Έχει μέσο λένε ο Μανωλάς. Και το παιδάκι πήρε τελευταίος ευκαιρία. Ξέρω τη δίψα που έχει να παίξει μπάλα. Πόσο έχει δουλέψει. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Μετά η καθιέρωση είναι πολύ δύσκολη. Έδειξε όμως ότι είναι θετική η παρουσία του ως τώρα»

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ

«Αν η ΑΕΚ παέι να κατακτήσει τίτλους πρέπει να έχει καλύτερο από το Μανωλά. Εγώ τακτική δεν είχα. Τώρα ο Κωστάκης είναι έτοιμος. Είναι πιο επιστημονικά τα πράγματα. Και να μη τα μάθεις, κάθεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ και ξεσηκώνεις. Εγώ έβλεπα τον Σάκι, της Μίλαν του Μπαρέζι να παίζει «ζώνη» και προσπαθούσα να μάθω. Πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος, δυνατός, άρτιος και να έχει ποδοσφαιρική ευφυΐα».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

«Κάπως έτσι έπαιξα και εγώ. Όταν τελείωσαν τα χρήματα του Μπάρλου έβαλε εμένα και άλλους 7 παίκτες. Τώρα που δεν έχει χρήματα ας στραφούν στους Ελληνες. Αναγκαστικά. Πιστεύω στα νέα παιδιά ότι εξαρτούνται από αυτούς».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΙΤΛΟ

«Σίγουρα δίκαια, γιατί επένδυσε πιο πολλά χρήματα. Δεν είχε όμως ανταγωνισμό. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεταγραφές. Η ΑΕΚ με τα προβλήματά της έμεινε πίσω. Ο ΠΑΟΚ με τη συσπείρωση του κόσμου πήγε καλά, αλλά προς το τέλος έδειξε ότι δεν μπόρεσε. Ο Παναθηναϊκός έκανε τις καλύτερες μεταγραφές και δίκαια το πήρε».

ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

«Επειδή η ομάδα αυτή θυμίζει πολλά και εκπροσωπεί την προσφυγιά, πρέπει οι φίλαθλοί μας να είναι υπερήφανοι με οποιοδήποτε τρόπο: Είτε υπάρχουν λεφτά είτε όχι πρέπει η ΑΕΚ να ενωθεί. Να στελεχωθεί από ικανους ανθρώπους και να γίνει μία δουλειά με μεράκι, με όραμα για να γυρίσει η ΑΕΚ εκεί που πρέπει να είναι. 86 χρόνια η ΑΕΚ ήταν ανταγωνιστική. Δεν πρέπει να πάψει τώρα να είναι»

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Ο βαζελος το μονο ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ σφυριγμα φετος που πηρε ηταν στη νεα σμυρνη το πεναλντι στον Νινη.

Υ:
    \

και το σπρωξιμο του σαριεγκι στον επιθετικο του αρη στο οακα

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΙΤΛΟ

«Σίγουρα δίκαια, γιατί επένδυσε πιο πολλά χρήματα. Δεν είχε όμως ανταγωνισμό. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεταγραφές. Η ΑΕΚ με τα προβλήματά της έμεινε πίσω. Ο ΠΑΟΚ με τη συσπείρωση του κόσμου πήγε καλά, αλλά προς το τέλος έδειξε ότι δεν μπόρεσε. Ο Παναθηναϊκός έκανε τις καλύτερες μεταγραφές και δίκαια το πήρε».

αμπαλος και ο μανωλας..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΙΤΛΟ

Ρε Τερενς, τι λέει ο προδότης

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

"Απίστευτο! Έκλεψαν τον Νιόπλια στους πανηγυρισμούς!"

Του πήραν 1000 ευρώ !

"Τι είναι αυτοί ρε παιδιά; Αντί να χαίρονται που η ομάδα τους πήρε το πρωτάθλημα, έκλεψαν τον προπονητή τους! Με το σφύριγμα της λήξης του κυριακάτικου αγώνα...

αποθεώθηκε από δεκάδες φίλους της ομάδας οι οποίοι τον αγκάλιαζαν, τον φιλούσαν και τον "σούφρωναν"...

Όταν έφτασε στα αποδυτήρια και έβαλε το χέρι του στην τσέπη του σακακιού του διαπίστωσε ότι του έλειπαν 1.000 ευρώ!

"Χαλάλι τους. Τι να πω; Πήραμε το πρωτάθλημα", είπε ο Νιόπλιας στους συνεργάτες του και πρόσθεσε: "Τουλάχιστον να τα πήρε κάποιος που τα είχε ανάγκη"."

καλα ρε μας δουλευει ο νιοπλιας?
    κυκλοφορει με ενα Χιλιαρικο πανω του, για να παει στο ματς?:hypnotize
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    νομιζω το ιδιο επαθε και ο γαυρος στο οακα.....αλλα μας εριξε δυο (ειτε ηταν τυχερα ειτε οχι)

Άλλο να σου πετάνε πράγματα κι άλλο πρώτα να τρέχεις ανάμεσά τους και η αστυνομία να κοιτάει...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Άλλο να σου πετάνε πράγματα κι άλλο πρώτα να τρέχεις ανάμεσά τους και η αστυνομία να κοιτάει...

γιατι οι γαυροι ηταν μακρυα απο τους δικους μας νομιζεις?
    επειδη εδειχνε γαι λιγο οσους ηταν στο πανω μερος να πετανε?
    και σιγα την διαφορα τα 20 μετρα αποσταση

φιλαρακο μεταξυ μας τωρα ε,

δεν σου τι σπαει περισσοτερο οτι οι βαζελοι τωρα λεμε για 100% καθαρο..

σου τι σπαει που χασατε το πρωταθλημα..

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αφου δεν πιστευες οτι θα το παρεις, οπως και καλα λες, γιατι σε χει πειραξει τοσο..

Παρακατω,

εχεις γραψει χθες, οτι θεωρεις οτι οντως εχουμε την καλητερη ομαδα,
    γιατι να μην νομιζουμε εμεις οτι εχουμε μαμω τις ομαδες?

οσον αφορα τις παπαριες του ακατανομαστου,
    μαθε να διαβαζεις,
    εχω γραψει πολλακις οτι εχει παρει σφυριγματα ο παο,
    οπως και δεν εχει παρει ή εχει κατι σφυριγματα λαθος εναντιον..
    Μιλαμε για ανθρωπινα λαθη και στις 2 περιπτωσεις..

ΠΡΟΦΑΝΩς δεν πιστευω οτι ο Πατερας ειχε δωσει εντολη στον Σπαθα να σφαξει τον Παοκ στο χαριλαου(επρεπε να χατε αρπαξει 5 μπαλακια τοτε)
    και ΠΡΟΦΑΝΩς δεν πιστευω οτι ειχε κανονιστει με την ΠΑΕ ΑΡΗς και την Αστυνομια απο που θα περασει το πουλμαν σας..
    (να το κοιταξετε αυτο με τις εμμονες στην Μπουγατσουπολη)

επισης, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, να σφυραει τον ΠΑΟ φετος..

στην ελλαδα εχουμε κανει το λαθος πλαγιο και το φαουλ στο κεντρο ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΔΙΑΙΤΗΤΗ
    εχουμε σκοτωσει την μπαλα..

Θα το γραφω χιλιες φορες,
    του βαζελου φετος του χουν κοψει καμια 10 φασεις του γαλλου ή σαλπι που φευγει απο κανονικη θεση μονος του, φυσικα με λαθος οφσαιντ..
    Ο βαζελος βεβαια, εβγαζε σε καθε παιχνιδι 20 τελικες, οποτε 1-2 λαθος σφυριγματα δεν του καναν ζημια
    Οταν ομως βγαζεις 3 φασεις το 1 λαθος οφ σαιντ θα σε τσουξει..
    Καπως ετσι φτασαμε και στην λογικη της ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ(οπως λετε εσεις) κιτρινης στο 5' λεπτο, και απο κει και περα δεν μπορουσατε να παιξετε..
    σας εκοψε τα ποδια και τα φτερα ο σπαθας..

ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ?
    ο γαυρος επαιρνε τα απειρα πετσινα πεναλντι και σφυριγματα, γκολ οφ σαιντ, αποφασεις μεσα και εξω απο τα γηπεδα..

Υ.Γ. αν βρισκετε τα παοκια τοσους πολλους υποστηρικτες σε αυτα που λετε, μην νομιζετε οτι αυτο ειναι επιχειρημα που ενισχυει την αληθεια του λογου σας..
    πικραμενα ΓΑΥΡΟ ΧΑΝΟΥΜΑ ειναι:rotflmao:
    Ρε φίλε είσαι πιο γάβρος κι απ'τους γάβρους!

Α) Αν έχεις πάει ποτέ σε γήπεδο θα ξέρεις ότι αν η αστυνομία θέλει δεν ανοίγει ρουθούνι. Όταν το πούλμαν μιας ομάδας (πολύ περισσότερο σε τέτοιο ματς) βρίσκεται να περνάει μέσα από τον κόσμο που πάει στο γήπεδο, όταν το πούλμαν σταματά 30 μέτρα απ'την πόρτα και η αποστολής τρέχει ανάμεσα στον κόσμο για να μπει μέσα κι όταν οι σεκιούριτι δεν αφήνουν να γίνει ζέσταμα και τσαμπουκαλεύονται στους παίχτες και μου λες ότι δεν είναι οργανωμένο τότε είσαι ανίδεος.

Β) Στα @@ μου για το πρωτάθλημα. Οι μόνοι με εμμονές στις κούπες είστε εσείς και οι κολλητοί σας οι γάβροι. Το έχετε αποδείξει σε όλη σας την ιστορία και το αποδεικνύετε καθημερινά με τα λεγόμενα/γραφόμενά σας!

Γ) Όταν θα πας στο γήπεδο (βλέπε Α) μπορεί να πάρεις και μια ιδέα του τί ακριβώς σημαίνει ψυχολογία. Εάν παίξεις κιόλας και κανένα άθλημα ίσως να καταλάβεις καλύτερα ότι το κοράκι αποφασίζει και διατάζει και όσο κι αν χτυπιέσαι θα πάρεις πούλο! Μόνο ένας από σας είχε το θάρρος να παραδεχτεί τί σήμαιναν εκείνα τα πρώτα λεπτά (δεν ήταν μόνο η κίτρινη στον Γκαρσία αλλά οι άλλες 3-4 που δεν δόθηκαν στους παίκτες του Άρη και όλα τα ανάποδα σφυρίγματα).

Δ) Ακριβώς επειδή είσαι πράσινος γάβρος και ξεχνάς όσας πρέπει να ξεχάσεις. Φάουλ του Νίνη που σου έδωσε μια τελευταία ευκαιρία που τελικά έκανες γκολ και πήρες Χ στην Καβάλα. Πέναλτι στην Τρίπολη που δεν δόθηκε. Στο μεταξύ μας που ο Ίβιτς έβγαινε μόνος του και όχι μόνο έδωσε οφσάιντ αλλά του έδωσε και δεύτερη κίτρινη. Σίγουρα είναι κι άλλα... θα μας βοηθήσουν οι πικραμένοι γαβροχάνουμοι...

Ε) Όταν μάθεις τί εστί μπουγάτσα τότε μίλα. Ως τότε καλαμάκι, λεμονίτα, μίλκο και καλή καρδία!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Ρε φίλε είσαι πιο γάβρος κι απ'τους γάβρους!

Α) Αν έχεις πάει ποτέ σε γήπεδο θα ξέρεις ότι αν η αστυνομία θέλει δεν ανοίγει ρουθούνι. Όταν το πούλμαν μιας ομάδας (πολύ περισσότερο σε τέτοιο ματς) βρίσκεται να περνάει μέσα από τον κόσμο που πάει στο γήπεδο, όταν το πούλμαν σταματά 30 μέτρα απ'την πόρτα και η αποστολής τρέχει ανάμεσα στον κόσμο για να μπει μέσα κι όταν οι σεκιούριτι δεν αφήνουν να γίνει ζέσταμα και τσαμπουκαλεύονται στους παίχτες και μου λες ότι δεν είναι οργανωμένο τότε είσαι ανίδεος.

Β) Στα @@ μου για το πρωτάθλημα. Οι μόνοι με εμμονές στις κούπες είστε εσείς και οι κολλητοί σας οι γάβροι. Το έχετε αποδείξει σε όλη σας την ιστορία και το αποδεικνύετε καθημερινά με τα λεγόμενα/γραφόμενά σας!

Γ) Όταν θα πας στο γήπεδο (βλέπε Α) μπορεί να πάρεις και μια ιδέα του τί ακριβώς σημαίνει ψυχολογία. Εάν παίξεις κιόλας και κανένα άθλημα ίσως να καταλάβεις καλύτερα ότι το κοράκι αποφασίζει και διατάζει και όσο κι αν χτυπιέσαι θα πάρεις πούλο! Μόνο ένας από σας είχε το θάρρος να παραδεχτεί τί σήμαιναν εκείνα τα πρώτα λεπτά (δεν ήταν μόνο η κίτρινη στον Γκαρσία αλλά οι άλλες 3-4 που δεν δόθηκαν στους παίκτες του Άρη και όλα τα ανάποδα σφυρίγματα).

Δ) Ακριβώς επειδή είσαι πράσινος γάβρος και ξεχνάς όσας πρέπει να ξεχάσεις. Φάουλ του Νίνη που σου έδωσε μια τελευταία ευκαιρία που τελικά έκανες γκολ και πήρες Χ στην Καβάλα. Πέναλτι στην Τρίπολη που δεν δόθηκε. Στο μεταξύ μας που ο Ίβιτς έβγαινε μόνος του και όχι μόνο έδωσε οφσάιντ αλλά του έδωσε και δεύτερη κίτρινη. Σίγουρα είναι κι άλλα... θα μας βοηθήσουν οι πικραμένοι γαβροχάνουμοι...

Ε) Όταν μάθεις τί εστί μπουγάτσα τότε μίλα. Ως τότε καλαμάκι, λεμονίτα, μίλκο και καλή καρδία!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (για ολα)
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (για ολα)
    Απλά και λιτά για να καταλαβαινόμαστε!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864