Λες να σε είδα???![]()
Bikerterd μπας και πέρασες σήμερα κατά τις πέντε το απόγευμα από Αράχωβα...?
Παρέα με 1 BMW...?
![]()
Λες να σε είδα???![]()
Bikerterd μπας και πέρασες σήμερα κατά τις πέντε το απόγευμα από Αράχωβα...?
Παρέα με 1 BMW...?
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Σήμερα πρωί 7 πρωί άνοδο κιφισίας (3 φανάρια πριν το πύργρο) Starlet πέρασε δίπλα μας με όσα την ώρα που περιμέναμε στο φανάρι.![]()
Μόλις πήγα δίπλα είδα μια κοπέλα με συνοδηγό γύρω στα 25 και οι 2.
Χαμένη όταν την ρώτησα αν κατάλαβε τι έκανε έδειχνε λές και είχε κάνει χρήση LSD.
Συγνώμη.......δεν κατάλαβα τι έγινε... κλπ....
Προσοχή και στα φανάρια παίδες.....κοιτάτε και κανα καθρέπτη έστω και σταματημένοι.
Run, rabbit run
Δηλαδή όλα τα οχήματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
με αποτέλεσμα να μπλοκάρετε τα γρηγορότερα οχήματα
από σας.
Life begins at 45°.
Σας ε'ιδα με τα bmw σας, 2 φορές, μια στην Συγγρού και μια στην Κηφισίας, να συνοδεύετε κάποιες μερσέντες.
Σας χάρηκα γιατί το είχατε, παρόλο που σπάστηκα με την κίνηση.
Και μιλήσατε και ευγενικά, ζητήσατε συγνώμη για την αναστάτωση.
Σε ειδα φιλε το πρωι με το φορτηγακι σου. Εκανες χωρο για να περασω αλλα δυστυχως δεν εφτανε. Η προσπαθεια σου παντως ηταν για![]()
![]()
. Ευχαριστώ
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Τους είδα από πολύ κοντά και θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους 15-20 οδηγούς που σήμερα άλλαζαν λωρίδα χωρίς φλας στα 5 μέτρα μπροστά μου ... να στε πάντα καλά ... με βοηθήσατε να τεστάρω τα αντανακλαστικά μου και τις αντιδράσεις της μηχανής στη ποδειδώνος στο κιφησσό και στην αμφιθέας ... όλα δούλεψαν ρολόι ευτυχώς ... keep up the good work![]()
μιλαμε για τους ιδιους?Αρχικά δημιουργήθηκε από Dnspower
Τους είδα από πολύ κοντά και θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους 15-20 οδηγούς που σήμερα άλλαζαν λωρίδα χωρίς φλας στα 5 μέτρα μπροστά μου ... να στε πάντα καλά ... με βοηθήσατε να τεστάρω τα αντανακλαστικά μου και τις αντιδράσεις της μηχανής στη ποδειδώνος στο κιφησσό και στην αμφιθέας ... όλα δούλεψαν ρολόι ευτυχώς ... keep up the good work![]()
Γενικά μιλάω για κάποια τζιμάνια που τα πέτυχα μαζεμένα σήμερα λες και είχα μ#$%6μαγνήτη ... 20λεπτά διαδρομή όλη και όλη ...
Σε ειδα.. να εχεις εναν σκιουρο στον ώμο και να περπατας![]()
τι αλλο θα δουμε
![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Σε είδα φίλε σήμερα μπροστά απο το dose στο θεατράκι το απογευμα..Πολύ με αρέσει το ΚΤΜ σου..![]()
(camen παιζει κιολας να εισουν εσυ)
Να εισαι καλα και παντα ορθιος![]()
Eγω ημουν...Αλλα ποιος ησουν?!Αρχικά δημιουργήθηκε από maxmoto
Σε είδα φίλε σήμερα μπροστά απο το dose στο θεατράκι το απογευμα..Πολύ με αρέσει το ΚΤΜ σου..![]()
(camen παιζει κιολας να εισουν εσυ)
Να εισαι καλα και παντα ορθιος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ψαχνω κάμερα να βάλω στη μοτο... αυτά που βλέπω τώρα που καλοκαιριασε..
Φτάνουν για να φτιάξουμε playstation game!
Σε
είδα με το μπουσα να ανοιγεις στην αμερικανική πρ. Και να φτάνεις στο επόμενο φανάρι χωρίς;; Να δεις ότι είναι ΚΟΚΚΙΝΟ;;;;
αρχισες να Φρεναρεις 5 μέτρα πριν
... ;; Όταν το δες;; Είδες πάνω στη τύχη σου ότι δεν έρχεται κανείς από το κάθετο της βας. Σοφίας και αφησες τα φρένα ( μαζί και κάμποσες πορδιτσες μάλλον - ξέρεις .. Αυτες πριν το χοντραδι ) και πέρασες τη διασταύρωση !!
Πίσω σου αφησες εμάς με μια φάτσα τρόμου να κοιτάμε με πανικό την όλη φάση ..
Φίλε πραγματικά αν διαβάζεις γράψε
μου τι πεχτηκε εκεί..
camen eιμουν με τα πόδια() και περιμενα στο δρομο να περασω απεναντι..Μαυρη μπλουζα, τζην
![]()
Την αλλη φορα που θα ειμαι σιγουρος, θα σε χαιρετησω![]()
![]()
![]()
Θα χαρω πολυ να σε γνωρισω...Αρχικά δημιουργήθηκε από maxmoto
θα σε χαιρετησω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν με αφήνουν να αγιάσω....
κατεβαίνω από Πρ. Ηλία... ανάμεσα σε αμάξια και πεζοδρόμιο σε κάποια φάση έχει ένα φρεάτιο περίπου 15εκ βαθύ και τίγκα στα βρωμόνερα. επειδή την έχω πατήσει εκεί κι έχω γίνει μουνί καπέλο κόβω για να περάσω όσο πιο σιγά μπορώ και ενώ είμαι έτοιμος να κάνω το v-strom το πραγματικό on-off που είναι ..... γκαπ ένας μαλάκας με άφρικα πέφτει από πίσω μου.
τον κοιτάζω.... αυτός κοίταζε μπροστά να δει αν έπαθε ζημιά. ξέροντας σε τι κατάσταση είναι ο προφυλακτίρας πίσω από έναν πιτσιρικά με παπί που έσπασε το φρένο του και έπεσε πάνω μου (κάτι γρατζουνιές δλδ) δεν λέω τίποτα. ο παπάρας ούτε συγνώμη να ζητήσει.
αργότερα ανεβαίνω σπίτι από τη δικιά μου. σταματάω σε φανάρι και γλήγορος με beverly έρχεται από πίσω και κολλάει (σαγιονάρα μπόι με τσιγαράκι στο χέρι). μου κορνάρει. κοιτάω από τον καθρέφτη και περιμένω να δω τι μαλακία θα πει για να περάσει μπροστά. τίποτα. σε κάποια φάση περιμένοντας αφήνω το χεροφρενο και πατάω το πεδόφρενο με αποτέλεσμα η μηχανή να κάνει ελάχιστα πίσω. ξανακορνάρει. ξανακοιτάω από τον καθρέφτη και κάτι λέει. den akouo...
-τι θες ρε, του λέω?
-πρόσεχε κάνεις πίσω.
γυρνάω, τον κοιτάζω και του λέω
-εσύ πρόσεχε να μην κολλάς πίσω από άλλους και σηκωνομαι και φεύγω.
τίποτα ο κόσμος έχει σαλέψει.
εμένα πως με κόβετε που ούτε τσαμπουκαλέφτηκα ούτε έκανα σκηνικό;
βελτιώνομαι γιατρέ μου;
αύριο να δείτε που θα σκάσω με ανθοδέσμη στον Διμχίο....