ela ρε απλα πρωτη φορα διατυπωθηκε κατι τετοιο τοσο ωμα!
ela ρε απλα πρωτη φορα διατυπωθηκε κατι τετοιο τοσο ωμα!
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
μου φαινεται οτι κερδιζουν χρονο τα μεγαλια κεφαλια ντοπια κι ξενα με σκοπο να ελαχιστοποιησουν τις απωλειες απο το αναποφευκτο
οσο για τους γερμανους ........ οτιδηποτε θα αγορασω απ εδω κι μπρος δε θα ειναι απο κει (αν......αγορασω)
το κοινο ευρω απαιτουσε τελικα κι κοινη πολιτικη για λογους που εχουν αναφερθει παραπανω
φθηνες εισαγωγες ακριβες εξαγωγες σημαινουν αγοραζουμε πολλα πουλαμε ΤΙΠΟΤΑ
αντιο ευρω
ticking away the moments that make up a dull day
Γιατί αγχώνεστε;![]()
Υπάρχει ο 902 που προσφέρει έγκυρη και - πανω απ' όλα - αντικειμενική ενημέρωση επιτρέποντας να ακουγονται όλες οι απόψεις :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ELA RE!
ΜΟΝΟ ΚΚΕΣ δεν ειμαι αλλα να συγκρινεις σκαι με 902 ειναι σαν να συγκινεις σπορτντει με δικεφαλο!
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Συγγνώμη. Ο 902 και ο Σκάι ειναι ιδιωτικοι σταθμοι που ανήκουν ο ένας σε συγκεκριμένο κόμμα και ο άλλος σε συγκεκριμένο επιχειρηματία.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ELA RE!
ΜΟΝΟ ΚΚΕΣ δεν ειμαι αλλα να συγκρινεις σκαι με 902 ειναι σαν να συγκινεις σπορτντει με δικεφαλο!
Επίσης το πρόγραμμα του σκαι ειναι σαφώς καλύτερο απο τα telemarketing ραπτομηχανών που βάζει ο 902, πριν τις "βραδιές πρώιμου σοβιετικου κινηματογράφου"
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εμενα μου φτανει να βλεπω Γκλετσο
ολα τα αλλα..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ε καλά ρε συ κάπτεν,έχει και το ΚΚΕ ένα Ριζοσπάστη με,ούτε,2.000 φύλλα τη μέρα και ένα 902 που τον ακούνε/βλέπουν οι ίδιοι που αγοράζουν Ριζοσπάστη....
Σιγά τα αυγά...Η προπαγάνδα είναι αλλού,ο Ριζοσπάστης τουλάχιστον λέει στο εξώφυλλο <<όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ>> και ο 902 το ίδιο είναι....
Οι άλλοι οι <<ανεξάρτητοι>> είναι το θέμα,που τους ακούνε/διαβάζουν οι υπόλοιποι 10,998,000 Έλληνες....
ΥΓΑυτό από μόνο του λέει πολλά....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συγγνώμη. Ο 902 και ο Σκάι ειναι ιδιωτικοι σταθμοι που ανήκουν ο ένας σε συγκεκριμένο κόμμα και ο άλλος σε συγκεκριμένο επιχειρηματία.
ΥΓ2 Επιπλέον δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται η απαγόρευση μετάδοσης θέσεων/ανακοινώσεων ενός κοινοβουλευτικού κόμματος...Πόσο δημοκρατικό είναι αυτό,ποιός μπορεί να πάρει τέτοιες αποφάσεις και με ποιά κριτήρια;
οποιοσδήποτε ιδιώτης...Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Πόσο δημοκρατικό είναι αυτό,ποιός μπορεί να πάρει τέτοιες αποφάσεις και με ποιά κριτήρια;
Δεν τίθεται θέμα δημοκρατικότητας, ιδιώτης ειναι, οτι θέλει κάνει. Αν και όντως υπάρχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις σε προεκλογικές περιόδους, δεν ξέρω εαν επεκτείνονται στο υπόλοιπο διάστημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
[...]ΥΓ2 Επιπλέον δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται η απαγόρευση μετάδοσης θέσεων/ανακοινώσεων ενός κοινοβουλευτικού κόμματος...Πόσο δημοκρατικό είναι αυτό,ποιός μπορεί να πάρει τέτοιες αποφάσεις και με ποιά κριτήρια;
Αλλα έχουμε το ΕΣΡ να μας πει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
«...Καλεσμένος όθεν ως ο άνθρωπος της Ελλάδος σήμερον να κυβερνήσης το ΄Εθνος σου, δεν σου πρέπει κόμμα. Το κόμμα ήθελε σε καταβιβάσει. Δεν σου πρέπουν ρουσφέτια. Τα ρουσφέτια ήθελε σε αμαυρώσουν. Γνωρίζω, οτι κυβερνάς Ρωμηούς, οι οποίοι βάνουν όρον της υποστηρίξεώς των τα ρουσφέτια. Αλλ΄οι αδιαφορούντες άφινε να σε ρίχνουνε. Κάθε σου πτώση θέλ' είναι μάθημα δια το ανήλικον ΄Εθνος μας(...). Οι Ρωμηοί δεν είναι όλοι διεφθαρμένοι. Είναι μεταξύ των και έντιμος εξαίρεσις. Σύ δε τώρα-πλέον με πείραν αρκετήν των συνεθνήτων σου-μπορείς εύκολα να εκλέξης όχι πλέον μεταξύ του πρώην κόμματος, αλλά μεταξύ των πολιτευομένων συνεθνήτων σου τους ικανωτέρους και τιμιωτέρους, οι οποίοι θέμενοι στην κυβερνητικήν σου μηχανήν, ήθελ΄ειναι ζωοδότειρο δρόσισμα στη μαραμένη και ταπεινωμένη Ελλάδα»
Ανδρέας Λασκαράτος, επιστολή στον Τρικούπη!
τι έχει αλλάξει από τότε ?????
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Ότι πλέον δεν ανακοινώνουμε την πτώχευση ώστε -παρόλο που ο λαός θα τον πιεί έτσι κι αλλιώς-Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
τι έχει αλλάξει από τότε ?????
να μη χάσουν κανά ευρώ οι δανειστές, ενώ παράλληλα θα αγοράσουν γη και επιχειρήσεις στο τσαμπέ
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
οποιοσδήποτε ιδιώτης...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν τίθεται θέμα δημοκρατικότητας, ιδιώτης ειναι, οτι θέλει κάνει. Αν και όντως υπάρχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις σε προεκλογικές περιόδους, δεν ξέρω εαν επεκτείνονται στο υπόλοιπο διάστημα.
Αλλα έχουμε το ΕΣΡ να μας πει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δηλαδή ο κώδικας δεοντολογίας των δημοσιογράφων και η ηθική τους επιτρέπει να κρίνουν και να λογοκρίνουν κοινοβουλευτικά κόμματα με βάση τα δικά τους πιστεύω...
Άλλο ιδιώτης,εγώ και εσείς,και άλλο δημοσιογράφος...Δεν είναι απλές επιχειρήσεις τα ΜΜΕ....Είναι εξουσία...
ΕΣΡ???χ0χ0χ0
Παραδειγματα σαν και αυτο αποδεικνυουν ποσο γ.τ.π. ειμαστε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τουρισμό είχαμε, ε;![]()
Σε λίγο, ούτε κι αυτό
http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=26/04/2010
Με τις υγείες μας![]()
Μια σωστη αποφαση πηρε ο σοσιαλιστης καπτιλαοδεξιοκεντροαριοστεροοικολογος φωτογραφος και ποδηλατης πρωθυπουργος μας και πεταχτηκαν οι τσουτσες του ΠΑΜΕ να τα κανουν πουτ@ν@ ολα...
δηλάδη ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να μην καταλαβαινεις οτι το καμποταζ στις κρουαζιερες εξυπηρετει μονο οσους καπηλευονται επι χρονια τις ακτοπλοϊκες γραμμες του εσωτερικου, μειωνοντας κατακορυφα τον αριθμο των τουριστων; τι κρετινοι και κατευθυνομενα πιονια ρε γαμω το κεφαλι τους γαμω!!! Με κατι τετοια γαμησαν την αριστερα οι ηλιθιοι!!!
Σιγά ρε παιδιά,σε λίγο θα μας πείτε ότι φοβηθήκατε κ τα αμερικανάκια......πολύ καλά πάθανε(κ λίγο τους κράτησαν...)στο κάτω κάτω για ποιόν τουρισμό μιλάτε?Τον κατευθυνόμενο??Οτι θέλουν τους κάνουν τους τουρίστες τα ΜΜΕ,μην ελπίζετε σ'αυτούς.Κατά την γνώμη μου πρέπει να καταλάβουμε κάτι που λέει ενα τραγούδι από Ωχρα Σπειροχαιτη:Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ........
υγ:από κριτικές χορτάσαμε,προτάσεις μας λείπουν......
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Ότι πλέον δεν ανακοινώνουμε την πτώχευση ώστε -παρόλο που ο λαός θα τον πιεί έτσι κι αλλιώς-
να μη χάσουν κανά ευρώ οι δανειστές, ενώ παράλληλα θα αγοράσουν γη και επιχειρήσεις στο τσαμπέ
![]()
+667