Σελίδα 24 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 141920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 376

Θέμα: To κόλπο της βενζινης...

Wannabe......rider Το avatar του/της timotas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Εσυ αν ειχες πληρωσει ξενοδοχεια/ακτοπλοϊκα για να πας με την οικογενεια σου διακοπες και κινδυνευες να μη καταφερεις να πας λογω ελειψης καυσιμου δεν θα ειχες "πανικοβληθει"?

Ασε που μαλλον θα καταφέρουμε να πάμε(μαλλον λεω) αλλα δεν ειναι σίγουρος ο τρόπος επιστροφης

Για πες μου....αν...φουλαρανε αυτοι που επρεπε και συμπληρωναν οπως επρεπε κατα την διαρκεια ταξιδιου ,αυτοι που μπορουσαν, ασ ανεβαιναν σε κανα ΜΜΜ..και αυτοι που ειναι διακοπες....πιγαιναν στην διπλα παραλια...και δν εκανα 3 φορες το γυρο του νησιου. και εμπαιναν σε ενα κοπο τα κλιμακια του υπουργειου να ελενξουν μεσω τον ταξιδιωτικων γραφειων τις κινησεις του κοσμο ετσι εστε να αργανωθουν ....δν θα χρειαζοταν η επιταξη.....

Αυτη την στιγμη...μπορει να πρατηρια να μην εχουν αποθεμα αλλα ολα τα αυτοκινητα εχουν βενζινη....

Οσο για την επιστροφη...εχει γινει μπαχαλο... γτ χτες...ανεπισημα ειιπαν του Ρεππα οτι αμα παρει την επιταξη θα σταματησουν την απεργια....αυτο δν την πηρε με το εξης λογικα σκοπο...

Οταν εισαι επιταγμανος δν εχεις δικαιωμα στην απεργια.....εντωμεταξυ η βουλη νομιζω απο σημερα κλεινει για 20 μερες....ετσι οι μεταφορεις επιταγμενοι...δν θα μπορουν να κανουν τπτ στο τελος του μηνος που θα ψηφιστει αυτο...

Αυτο δν ειναι καραφασισμος....και αδικο???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick

Το με πιά λογική λοιπόν κάποιος δίνει 100-500 xιλιάδες μαύρο χρήμα είναι κάτι το οποίο είναι άξιον απορείας και κανέις του κλάδου δεν το έχει απαντήσει.

πραγματι... ΚΑΝΕΝΑΣ απολυτως δεν το εχει απαντησει,,,,την στιγμη μαλιστα που οι ιδιοι λενε
    οτι η δουλεια εχει μειωθει τα τελευταια χρονια.

"η στραβος ειναι ο γυαλος, η στραβα αρμενιζουμε"

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από timotas
    Καταρχιν Καλησπερα σας......

......

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ δν μου φταιει κανενας σας....

μακαρι να μην με παρεξηγησεται...απλα κατι η τηλεοραση κατι τα σκατα αλλα ΜΜΕ δν ειναι ετσι οπως σας τα λενε τα πραγματα...

Εδω για καθε σας απορια

Υ.Γ Συγνωμη για τυχον ορθογραφικα .....ειπαμε φορτηγατζης......!!!!!!!!
    Φιλε Τιμοτας, θα μπορουσες να εισαι εξ'ισου κατατοπιστικος και με τα εσοδα του κλαδου οσο εισαι με τα εξοδα?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Εγώ ξαναλέω: Το επάγγελμα σας είναι άρρηκτα δεμένο με την ζωή όλων!! Το δικό μου επίσης!! Οταν εμείς κάνουμε απεργία έχουμε προσωπικό ασφαλείας αναγκαστικά γιατί αν δεν έχουμε ο συγγενης σου που είναι στο νοσοκομείο θα πεθάνει αν κάνει πχ ανακοπή. Αν εγώ πω οτι απεργώ και δεν κάνω ανάταξη μιας και έγω δικαίωμα στην απεργία τι θα μου κάνεις εσύ φίλε φορτηγατζη???

Τα νησιά σε μερικές μέρες δεν θα έχουν ούτε νερό να πιούνε και οι ιδιοκτήτες φορτηγών χαμπάρι δεν παίρνουν. Βγήκε ενας καθηγητής προχτες και είπε στον τζορτζάτο να παρουνε συμβούλους να δούνε τι κάνανε οι συναδελφοί τους στο εξωτερικό όταν έγινε το αντίστοιχο νομοσχέδιο εκεί και αυτος τον έγραψε κανονικά. Λύση θα υπάρχει αλλα δεν είναι δυνατόν να παρετε οι φορτηγατζήδες όλα τα προνόμια που έιχατε μέχρι τώρα τα οποία θεωρώ οτι είναι παρα πολλά και απίστευτα ευνοικά αλλιώς δεν θα το παλεύατε τόσο πολύ.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    καλα,ειδικα τα βυτια κονομανε απιστευτα.τα υπολοιπα ειναι λογια να αγαπιομαστε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Εγώ ξαναλέω: Το επάγγελμα σας είναι άρρηκτα δεμένο με την ζωή όλων!! Το δικό μου επίσης!! Οταν εμείς κάνουμε απεργία έχουμε προσωπικό ασφαλείας αναγκαστικά γιατί αν δεν έχουμε ο συγγενης σου που είναι στο νοσοκομείο θα πεθάνει αν κάνει πχ ανακοπή. Αν εγώ πω οτι απεργώ και δεν κάνω ανάταξη μιας και έγω δικαίωμα στην απεργία τι θα μου κάνεις εσύ φίλε φορτηγατζη???
    τα αυτονόητα δυστυχώς εξηγούμε
    εδώ στη δική μου δουλειά που δεν είναι τόσο ζωτικής σημασίας, ακόμα και σε φρουρούμενες απεργίες (στις οποίες διαφωνώ 100%), οι συνδικαλιστές επέτρεψαν σε προσωπικό ασφαλείας να εργαστεί για να μην έχει πρόβλημα ο πελάτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Καταρχιν Καλησπερα σας......

καλημερα...και καλως ηρθες...

Π.Χ

ενα φορτηγο για να παει κ να ερθει Θεσαλοννικη - Αθηνα θελει τουλαχιστον 400 λιτρα πετρελαιο και 140 ευρω διοδια + μεροκαματο οδηγου ( δν τα εχουν κανει τηλεκατευθηνομενα ακομα) + εξοδα φθορας αυτοκινητου +++++++

δεν μας λες ΠΟΣΟ ειναι το μεροκαματο του οδηγου ομως.....και αν ο οδηγος ειναι και ιδιοκτητης του φορτηγου (οχι δλδ απλος υπαλληλος) ΠΟΣΟ χρεωνει τον πελατη για ενα δρομολογιο Αθηνα-Θεσσαλονικη...

δλδ αν απελευθερωθουν οι αδειες.... ο οδηγος θα δουλευει φθηνοτερα , τα διοδια θα μειωθουν , η τιμη του πετρελαιου θα μειωθει και το αυτοκινητο θα τρωει λιγοτερα τα λαστιχα δν θα θελει τοσο συχνα σερβις και οι πιθανοτητες να βγαλει ζημια θα μειωθουν

Ετσι θα ΜΕΙΩΘΟΥΝ και οι τιμες....

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ????????????????????????????

οι τιμες φιλε μου θα μειωθουν μειωνοντας ο φορτηγατζης το μεροκαματο του οπως κανουν εδω και πολυ καιρο ΟΛΟΙ οι Ελληνες.οχι επειδη θα μειωθουν τα διοδια και η τιμη του πετρελαιου.αναπροσαρμογη των μισθων σας, σας λεει να κανετε οπως εκανε σε ολους. και για μας η τιμη της βενζινης ειναι πολυ πανω απ'οτι θα θελαμε αλλα επειδη ειμαστε υπαλλιλισκοι ΔΕΝ μιλαμε. εσεις επειδη ειστε αφεντικα του εαυτου σας αντιδρατε.that's all.

Αναγκαζουν τον μεταφορεα μεσα σε 3 Χρονια να ενταθχει σε εταιριες.....

το κοστος για να πληρεις τις προυποθεσεις μεταφορικης εταιριας ειναι τρελο!!!!!!( τουλαχτιστο 3 φορτιγα, αποθηκες , παρκιν , γραφεια κτλ)

δλδ αν καποιος δν θελει να μπει..και δουλευει ως μεμονομενος επαγγελματιας μεταφορεας απλα δν μπορει!!!!!!! και μετα σου λενε απελευθερωσει του επαγγελματος.....

αφου δεν εχει δουλεια γιατι να θελει να δουλεψει σαν μεμονωμενος επαγγελματιας? αφου οπως ειπες πριν του τα τρωνε ολα τα διοδια, τα πετρελαια,τα σερβις και τα λαστιχα. η λογικη της εταιρειας ειναι να μαζευει πολλες δουλειες και να μειωνει το κοστος λογω της ποσοτητας καθως και τις καλυτερες τιμες σε ολα τα αναλωσιμα(σερβις,λαστιχα κλπ) λογω των πολλων φορτηγων που εχει.

(Επειδη μαλλον εγινα κουραστικος καπου εδω θα κανω μια παυση συνοψιζοντας 2-3 πραγματα ακομα )

ΔΥΣΤΙΧΩΣ οι φορτιγατζιδες ως γνωστον δν εχουν την καλυτερη μορφωση.....και το καλυτερο κοινωνικο επιπεδο αυτο δικαιολογει πολλα στον τροπο που λειτουργουν....(τραμπουκοι ++++++)

το θεμα ξερεις ποιο ειναι? οτι ανθρωποι που δεν εχουν και την καλυτερη μορφωση που λες εβγαζαν ενα διπλωμα Γ' κατηγοριας με 2000? επαιρναν την αδεια του πατερουλη ή στην χειροτερη και ενα δανειο για μια αδεια ή μιση αδεια και γινοντουσαν μαγκες μεσα σε 5-6 χρονια γιατι εβγαζαν χοντρο χρημα απο οποιασδηποτε φυσης μεταφορες. και καποιοι που εχουν σπουδασει και εχουν του κοσμου τα πτυχια, και τις ξενες γλωσσες ειναι υπαλληλοι με 800?.

Καποιοι οντως δν θα πανε διακοπες φετος λογο βενζινης το ξερω και λυπαμαι , απλα εγω αν δν κανω απεργια και χασω αυτα τα λεφτα δν θα ξανακανω διακοπες....

ξερεις ποσοι δεν εχουν κανει διακοπες εδω και ποοοολλα χρονια?? δεν θα εισαι ο μονος....

Μας λενε ανηθικους οτι εχουμε αφησει τα νοσοκομεια και τα ασθενοφορα χωρις βενζινη....ο Ταδε εφοπλιστης που εχει εναν αρκετα μεγαλο στολο Ι.Χ φορτιγων γτ δν βοηθα το κρατος ανεφοδιαζοντας...νοσοκομεια...παρα τα στελνει ενα ενα ελεγχωμενα σε βενζιναδικα μεγαλοσυνδικαλιστων και ανεβαζει τιμες και καλο λογο ζητησης

ο ταδε εφοπλιστης εχει σκοπο του το ΚΕΡΔΟΣ, οπως εχετε και εσεις. λεφτα ζητατε. οχι μαρουλια.

Παρολα αυτα ο υπουργος Δ.Ρεππας ΚΥΡΙΣΕΙ την παρουσα κατασταση ΕΚΤΑΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και μας επιτασει να παμε για δουλεια...καταργωντας μας καθε συνταγματικο δικαιωμα για απεργια....μας επιταση σε αναγκαστικη εργασια....χωρις μισθο......μας απειλη για αφαιρεση αδεια...και ποινικες διωξης αν αρνηθουμε στην επιταξη.... για τον εξης λογο..... να ερθει ο γαλλο αγγλος πορτογαλος να γνωρισει greek lover και greek musaka

αυτο το δικαιωμα του το δινει ο νομος. δεν μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει. αν ηταν ετσι ας σταματαγαν και οι γιατροι να δουλευουν για να τους λυσει τα οποια προβληματα αντιμετωπιζαν και να μετραγαμε νεκρους στα νοσοκομεια...ας σοβαρευτουμε.

Εχω παρα πολλα να σας πω απλα πλεον εχω χασει την πορεια της σκεψης μου....

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ δν μου φταιει κανενας σας....

μακαρι να μην με παρεξηγησεται...απλα κατι η τηλεοραση κατι τα σκατα αλλα ΜΜΕ δν ειναι ετσι οπως σας τα λενε τα πραγματα...

Εδω για καθε σας απορια

Υ.Γ Συγνωμη για τυχον ορθογραφικα .....ειπαμε φορτηγατζης......!!!!!!!!

Βασικα ειπαμε φορτηγατζης ο πατερας...εσυ μας προεκυψες στην πορεια...
    τελος και εγω με καλη διαθεση τα λεω ολα αλλα οπως και να το κανουμε...σας χαλασαν την σουπα και το εχετε χασει λιγακι με τα αιτηματα σας. οι καλες εποχες πανε..περασαν...για ολους μας...δεν μπορειτε εσεις να θελετε να τις ζειτε ακομα..
    α,και καλως ηρθες και ευχομαι να την παρεις την μηχανη που θελεις...

Το επόμενο που μένει είναι να καταργήσουν τις πανελλήνιες και να φωνάζουν οι εκπαιδευτικοί για την παραπαιδεία...

Η αγοροπωλησία αδειών είτε σε ΦΔΧ είτε σε ΤΑΞΙ είναι μια παράνομη φούσκα που ΕΠΡΕΠΕ να είχε σπάσει χρόνια τώρα. Το να ζητάμε να συντηρηθεί η φούσκα αυτή ή να αποζημιωθούν όσοι συμμετείχαν είναι το λιγότερο προκλητικό.

Ο κολλητός μου πλήρωσε πριν 1.5 χρόνο "αέρα" περίπου στα 25κ για ένα μαγαζί.Φέτος λόγο αναδουλειών πάει για κλείσιμο, να κάνει και αυτός απεργία για την άδεια που πλήρωσε???

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Βασικα ειπαμε φορτηγατζης ο πατερας...εσυ μας προεκυψες στην πορεια...
    τελος και εγω με καλη διαθεση τα λεω ολα αλλα οπως και να το κανουμε...σας χαλασαν την σουπα και το εχετε χασει λιγακι με τα αιτηματα σας. οι καλες εποχες πανε..περασαν...για ολους μας...δεν μπορειτε εσεις να θελετε να τις ζειτε ακομα..
    α,και καλως ηρθες και ευχομαι να την παρεις την μηχανη που θελεις...

Διαφωνω καθετα και οριζοντια Σταυρο

Περασαν οι εποχες οι καλες για ολους μας ??? Να μην περναγαν Σταυρο ... Να καναμε και εμεις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ οπως οι φορτηγατζηδες

Αλλα ειπαμε .. να μην ανεβει ο δικο μας μισθος , να πεσει ο μισθος του δημοσιου δασκαλου,γιατρου,φορτηγατζη κτλ κλτ

Αυτη δεν ειναι λογικη , σε μια χωρα που την ρημαζουν οι φοροι και πλεον το ΔΝΤ

παρτε το χαμπαρι ολοι σας .... η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ και ΠΑΡΑΛΥΣΗ των παντων ειναι ο μοναδικος
    δρομος να ανατραπει μια κατασταση

Κι ας μην παμε διακοπες φετος ... Εαν ειναι δυνατον ... τα μπανια του λαου ΠΑΝΩ απο τα δικαιωματα του.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους φορτηγατζηδες ...ευχομαι να χρειαστουν να κατεβουν τα τανκς ΜΗΠΩΣ και ξυπνησει ο νεοελληνας και καταλαβει ποσο απατεωνες φασιστες τον κυβερνανε
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Στην προεκλογικη του εκστρατια το Θασοκ να αναγγελνε ολα αυτα που ειχε σκοπο να κανει και να επερνε της εκλογες επειδη ο κοσμος ηξερε τι επελεξε και βαση της επιλογης του να τα λουζοταν τωρα χωρις φοβο και παθος.

Οταν δεν ανακοινωθηκε τιποτα απ οτι θα γινοταν τοτε σημαινει εξαπατηση, σε οποιαδηπωτε συναλλαγη οταν ο πωλητης δεν τηρει (ειτε για προιον ,ειτε για υπηρεσια) αυτα που υποστηριζει οτι παρεχει το προιον του,τοτε εχουμε το δικαιωμα να του το τριψουμε στην μουρη ή να απαιτησουμε την αλλαγη του ή τα λεφτα μας πισω.

Επρεπε να φυγει ο χοντρος ομως γιατι αν τα περναγε αυτα θα τον τρωγανε λαχανο, ετσι επελεξαν τον παπαεβραιου ως ηγετη και τα ΒΟΔΙΑ οι Ελληνες τσιμπησαν χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια.
    Θυμαμαι που ερχοντουσαν στο μαγαζι μου και μου λεγαν '' να φυγει ο χοντρος να φυγει ο χοντρος'',
    τωρα εχουν πλακα τι λενε.

Πως αυτη η γαμημενη κυβερνηση ενω εχει εξαπατησει ολο τον Ελληνικο λαο ειναι ακομα στην εξουσια, εν μπορω να καταλαβω, μαλλον καταλαβαινω βλεποντας μια μικρη δραση-αντιδραση απο δω μεσα................

Wannabe......rider Το avatar του/της timotas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    πραγματι... ΚΑΝΕΝΑΣ απολυτως δεν το εχει απαντησει,,,,την στιγμη μαλιστα που οι ιδιοι λενε
    οτι η δουλεια εχει μειωθει τα τελευταια χρονια.

"η στραβος ειναι ο γυαλος, η στραβα αρμενιζουμε"
    Καλως ή κακος εχει επικρατησει κατι σε αυτο το επαγγελμα...παει καποιος χρεωνεται μεχρι το κοκκαλο....και ξεκινα αυτη την δουλεια... στην πορεια της ζωης του ειτε στην συνταξη ειτε του την βαρεσε να σταματησει...... αυτο ο ανθρωπος ειχε την ευκαιρια να <<πουλησει>> αυτην την αδεια και να παρει καποια λεφτα στα χερια του...αλλες φορες περισσοτερα αλλες φορες λιγοτερα απ οτι ειχε δωσει

Προσωπικα δν μπαινω στην λογικη του να κρινω κατα ποσο αυτο ειναι προνομια ή οχι.....απλα απο την στιγμη...που ενα σωρο αλλοι ετσι εκαναν..θελω και εγω να παρω πισω τα λεφτα μου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Φιλε Τιμοτας, θα μπορουσες να εισαι εξ'ισου κατατοπιστικος και με τα εσοδα του κλαδου οσο εισαι με τα εξοδα?
    κοιτα οσο αφορα τα εσοδα για μενα ειναι απλα τα πραγματα....ειναι μια δουλεια ή οποια δν γινεται καταρχην σωστα.....περα απο αυτο ομως ειναι ενα ελευθερο επαγγελμα που στην πλειοψηφια του ζητα απο αυτον που το ασκει 15-17 /24 ωρες εργασια και εχω πολλα παραδειγματα που απαιτει ακομα περισσοτερες....ομως υπαρχουν και παραδειγματα σε αλλες πτυχες του κλαδου που απαιτουν 5-10/24 ωρες εργασιας ή και λιγοτερες....οπως ειπα ελευθερο επαγγελμα

απο την αλλη ολοι ξερουμε πως καθε δουλεια κοστολογειται διαφορετικα....αλλα αυτος που λογο δουλειας δν βλεπει το σπιτι του , δν εχει προσωπικη ζωη , κα ιστην ουσια το μεγαλυτερο μερος της ζωης του το περνα σε ενα κουβουκλιο αυτος δν πρεπει να πληρωθει για αυτο σωστα????

οι γιατροι ειναι ακριβοι γτ το κοστος για να γινεις ενας απο αυτους ειναι μεγαλο...
    οι πιλοτοι το ιδιο, οι δικηγοροι το ιδιο κτλ

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    καλα,ειδικα τα βυτια κονομανε απιστευτα.τα υπολοιπα ειναι λογια να αγαπιομαστε
    φιλε μου ξερεις ποσο κλειστουσ κυκλους πρεπει να διαπερασεις για να παρεις βυτιο ? ασε που ειναι ειδικη μεταφορα ,ποσα παγια εξοδα σε γραφειοκρατιες (αδειες,ανανεωσεις πιστοποιητικων, λεφτα σε πλυντηρια) πληρωνουν αυτοι οι ανθρωποι ,ξερεις οτι για να πανε καπου του απαγορευουν το δρομο επειδη ειναι επικυνδινα τα φορτια τους και η πολιτεια δν τους παρεχει αλλη διαδρομη!!!!!!
    ξερεις οτι σου βγαινει η παναγια....πανω κατω στο βυτιο - τραβα περα δωθε μανικες κατα την διαρκεια του φορτωματος ή και ξεφορτωματος.... που πας το καλοκαιρι να ανοιξεις καπακι σε βυτιο και απο την τρελη θερμοκρασια κοντευεις να λυποθημησεις μεσα....ή το χειμωνα να τρως το κρυο και να εισαι με την ψυχη στο στομα μην και σε παρει ο αερα ή γλυστρησεις απο τα 4 μετρα πανω απο το βυτιο και βρεθεις φαρδυς-πλατυς.,,

Η που τρεμει η καρδια σου στο δρομο....μην γινει τπτ....και παρεις στο λαιμο σου ενα σωρο ανθρωπους...

αυτος γτ να μην κονομαει????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic

Τα νησιά σε μερικές μέρες δεν θα έχουν ούτε νερό να πιούνε και οι ιδιοκτήτες φορτηγών χαμπάρι δεν παίρνουν. Βγήκε ενας καθηγητής προχτες και είπε στον τζορτζάτο να παρουνε συμβούλους να δούνε τι κάνανε οι συναδελφοί τους στο εξωτερικό όταν έγινε το αντίστοιχο νομοσχέδιο εκεί και αυτος τον έγραψε κανονικά. Λύση θα υπάρχει αλλα δεν είναι δυνατόν να παρετε οι φορτηγατζήδες όλα τα προνόμια που έιχατε μέχρι τώρα τα οποία θεωρώ οτι είναι παρα πολλά και απίστευτα ευνοικά αλλιώς δεν θα το παλεύατε τόσο πολύ.
    ελα πλακα μου κανεις ετσι???????????????

Οταν πριν 1.5 χρονο απεργουσαν στην Ιταλια....δν κυκλοφορουσε ουτε ποδηλατο στο δρομο.....
    και σταματησουν ολα τα αυτοκινητα ειτε ειναι ιταλικα ειται οχι....

οταν απεργει οποιοδηποτε αλλος κλαδος στην ελλαδα παντα μερος απο της συνεπειες εχουν οι αυτοκινητιστες

Σε αυτην την απεργια ολος ο ντορος γινεται για να καυσιμα......αν ολοι οι αλλοι δουλευαν και απεργουσαν μονο τα βυτια.....δν θα ειχε καταλαβει κανεισ την διαφορα.......

Αυτην τη στιγμη τα παντα κυκλοφορουν στην ελλαδα.....εξαγωγες γινοται απο του ξενους που δουλευουν εδω...και καταστρεφουν τις τιμες....π.χ καποιο κουτοπονηροι που πηγαν στην βουλγαρια...και με 300 ευρω εγινα βουλγαροι αυτοκινηστιστες.... φορολογουνται 1 φορα το χρονο με 8% και βαζουν πετρελαιο με 0.60 ευρω....και εδω πληρωνεις φπα καθε 3 μηνες για και ξανα φορολογησε στο τελος του χρονου για λεφτα που ουτε εχεις παρει καθως η αγορα κοντευει να ξεχασει τι σημαινει μετρητο......δουλευεις σημερα και στην καλυτερη πληρωνεσαι σε 2-3 μηνες.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Διαφωνω καθετα και οριζοντια Σταυρο

Περασαν οι εποχες οι καλες για ολους μας ??? Να μην περναγαν Σταυρο ... Να καναμε και εμεις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ οπως οι φορτηγατζηδες

Αλλα ειπαμε .. να μην ανεβει ο δικο μας μισθος , να πεσει ο μισθος του δημοσιου δασκαλου,γιατρου,φορτηγατζη κτλ κλτ

Αυτη δεν ειναι λογικη , σε μια χωρα που την ρημαζουν οι φοροι και πλεον το ΔΝΤ

παρτε το χαμπαρι ολοι σας .... η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ και ΠΑΡΑΛΥΣΗ των παντων ειναι ο μοναδικος
    δρομος να ανατραπει μια κατασταση

Κι ας μην παμε διακοπες φετος ... Εαν ειναι δυνατον ... τα μπανια του λαου ΠΑΝΩ απο τα δικαιωματα του.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους φορτηγατζηδες ...ευχομαι να χρειαστουν να κατεβουν τα τανκς ΜΗΠΩΣ και ξυπνησει ο νεοελληνας και καταλαβει ποσο απατεωνες φασιστες τον κυβερνανε

ρε συ Κωστα στο ειπα και πριν...

απο την στιγμη που ο καθε ενας απο εμας ειναι μερικα υπευθυνος για την καταντια της χωρας δεν μπορω να δεχθω οτι θα κανει απεργια για να διεκδικησει αυτα τα οποια ειχε. ειναι λαθος και αδικο, πως να το κανουμε...

και ας το παρουμε και απο την αλλη μερια...την δικη σου δλδ...

πες οτι κατεβαινουμε ΟΛΟΙ στους δρομους και κανουμε γενικη απεργια...και παραλυει η χωρα και δεν κινειται τιποτα και δεν...και δεν...και δεν...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??
    θα αλλαξουν τα μετρα του ΔΝΤ?
    θα πεσει η κυβερνηση? και αν πεσει ΠΟΙΟΣ θα ανεβει στην εξουσια? και θα κανει ΤΙ ακριβως για να μας βγαλει απο το τελμα?
    πιστευεις οτι με το να παραλυσουν τα παντα θα διορθωθουν τα κακως κειμενα μια 50ετιας?

και τους ανημπορους ΠΟΙΟΣ θα τους στηριξει? αυτους που ειναι στα νοσοκομεια βρε αδερφε? του παραλυτους? τα παιδια?

Κωστη να αντισταθουμε...αλλα οταν αντιστεκομαστε να ξερουμε ΓΙΑΤΙ αντιστεκομαστε και αν υπαρχει αντικρισμα για ολο αυτο...
    αυτες οι τακτικες των αριστερων κομματων που φωναζουν καθε τρεις και λιγο..."ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ" "ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ" "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ" κλπ...τα εχω βαρεθει ...και ξερεις γιατι? γιατι μονο φωναζουν και λυσεις δεν δινουν!! λες και ειναι κανα ναρκωτικο η απεργια και η πορεια και την ψαχνουν στην παραμικρη ευκαιρια...

τα καναμε σκατα και τωρα πρεπει να τα φαμε.
    αυτοι ειμαστε κυριοι, καταλαβετε το.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Στην προεκλογικη του εκστρατια το Θασοκ να αναγγελνε ολα αυτα που ειχε σκοπο να κανει και να επερνε της εκλογες επειδη ο κοσμος ηξερε τι επελεξε και βαση της επιλογης του να τα λουζοταν τωρα χωρις φοβο και παθος.

Οταν δεν ανακοινωθηκε τιποτα απ οτι θα γινοταν τοτε σημαινει εξαπατηση, σε οποιαδηπωτε συναλλαγη οταν ο πωλητης δεν τηρει (ειτε για προιον ,ειτε για υπηρεσια) αυτα που υποστηριζει οτι παρεχει το προιον του,τοτε εχουμε το δικαιωμα να του το τριψουμε στην μουρη ή να απαιτησουμε την αλλαγη του ή τα λεφτα μας πισω.

Επρεπε να φυγει ο χοντρος ομως γιατι αν τα περναγε αυτα θα τον τρωγανε λαχανο, ετσι επελεξαν τον παπαεβραιου ως ηγετη και τα ΒΟΔΙΑ οι Ελληνες τσιμπησαν χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια.
    Θυμαμαι που ερχοντουσαν στο μαγαζι μου και μου λεγαν '' να φυγει ο χοντρος να φυγει ο χοντρος'',
    τωρα εχουν πλακα τι λενε.

Πως αυτη η γαμημενη κυβερνηση ενω εχει εξαπατησει ολο τον Ελληνικο λαο ειναι ακομα στην εξουσια, εν μπορω να καταλαβω, μαλλον καταλαβαινω βλεποντας μια μικρη δραση-αντιδραση απο δω μεσα................
    δλδ εσυ εχεις την εντυπωση οτι αν καθοταν ο χοντρος επανω ή αν ξαναεβγαινε στις εκλογες θα εκανε αλλα??
    μπορει να το τραβαγε απο τα μαλλια αλλα δεν θα επραττε αλλιως.

αλλοι αποφασιζουν κυριοι. οχι ο μουστακιας ή ο χοντρος. αν αποφασιζαν αυτοι, ακομα θα κοιμομασταν τον υπνο του δικαιου.

το μαχαιρι εφτασε επιτελους στο κοκκαλο και εμεις ψαχνουμε να δουμε ποιος θα ειναι που θα μας αναγγελει τα μετρα για να μας το φερει πιο γλυκα...

προσωπικα θα ελεγα να γινει ο Ρουβας πρωθυπουργος που ειναι και ωραιο αγορι και θα μας πονεσει λιγοτερο οταν θα μας πει οτι το ΦΠΑ θα φτασει 25%.

Καλως ή κακος εχει επικρατησει κατι σε αυτο το επαγγελμα...παει καποιος χρεωνεται μεχρι το κοκκαλο....και ξεκινα αυτη την δουλεια... στην πορεια της ζωης του ειτε στην συνταξη ειτε του την βαρεσε να σταματησει...... αυτο ο ανθρωπος ειχε την ευκαιρια να <<πουλησει>> αυτην την αδεια και να παρει καποια λεφτα στα χερια του...αλλες φορες περισσοτερα αλλες φορες λιγοτερα απ οτι ειχε δωσει

Προσωπικα δν μπαινω στην λογικη του να κρινω κατα ποσο αυτο ειναι προνομια ή οχι.....απλα απο την στιγμη...που ενα σωρο αλλοι ετσι εκαναν..θελω και εγω να παρω πισω τα λεφτα μου....

δεν μπαινεις στην λογικη του να κρινεις αν αυτα ειναι προνομια γιατι προκειται για τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ προνομια. αν ηταν για αλλους και σε ετσουζε οποτε πηγαινες να συνταξεις μια συμβολαιογραφικη πραξη θα σου ελεγα εγω αν εμπαινες στην λογικη αυτη ή οχι. και αυτοι οι αλλοι που λες ειναι η κλικα σας αδερφε...απλα εσυ δεν προλαβες. σαν να φωναζει αυτος που ειναι οριακα ηλικιακα για συνταξη επειδη αυξησαν τα ορια ηλικιας και ηθελε μονο 6 μηνες για να βγει και τωρα θα κανει αλλα 5 χρονια. ετσι ειναι. καποιους τους πιανει καλα το μετρο καποιους αλλους οχι. αν ειχες προλαβει και ειχες πουλησει την αδεια τωρα θα ησουν στα @@ σου.

κοιτα οσο αφορα τα εσοδα για μενα ειναι απλα τα πραγματα....ειναι μια δουλεια ή οποια δν γινεται καταρχην σωστα.....περα απο αυτο ομως ειναι ενα ελευθερο επαγγελμα που στην πλειοψηφια του ζητα απο αυτον που το ασκει 15-17 /24 ωρες εργασια και εχω πολλα παραδειγματα που απαιτει ακομα περισσοτερες....ομως υπαρχουν και παραδειγματα σε αλλες πτυχες του κλαδου που απαιτουν 5-10/24 ωρες εργασιας ή και λιγοτερες....οπως ειπα ελευθερο επαγγελμα

απο την αλλη ολοι ξερουμε πως καθε δουλεια κοστολογειται διαφορετικα....αλλα αυτος που λογο δουλειας δν βλεπει το σπιτι του , δν εχει προσωπικη ζωη , κα ιστην ουσια το μεγαλυτερο μερος της ζωης του το περνα σε ενα κουβουκλιο αυτος δν πρεπει να πληρωθει για αυτο σωστα????

οι γιατροι ειναι ακριβοι γτ το κοστος για να γινεις ενας απο αυτους ειναι μεγαλο...
    οι πιλοτοι το ιδιο, οι δικηγοροι το ιδιο κτλ

ολο αυτο και τελικα δεν μας ειπες ΠΟΣΑ βγαζεις και σες ποσο χρονο κανεις αποσβεση εσυ την αδεια που ειχε ο πατερας σου.

φιλε μου ξερεις ποσο κλειστουσ κυκλους πρεπει να διαπερασεις για να παρεις βυτιο ? ασε που ειναι ειδικη μεταφορα ,ποσα παγια εξοδα σε γραφειοκρατιες (αδειες,ανανεωσεις πιστοποιητικων, λεφτα σε πλυντηρια) πληρωνουν αυτοι οι ανθρωποι ,ξερεις οτι για να πανε καπου του απαγορευουν το δρομο επειδη ειναι επικυνδινα τα φορτια τους και η πολιτεια δν τους παρεχει αλλη διαδρομη!!!!!!
    ξερεις οτι σου βγαινει η παναγια....πανω κατω στο βυτιο - τραβα περα δωθε μανικες κατα την διαρκεια του φορτωματος ή και ξεφορτωματος.... που πας το καλοκαιρι να ανοιξεις καπακι σε βυτιο και απο την τρελη θερμοκρασια κοντευεις να λυποθημησεις μεσα....ή το χειμωνα να τρως το κρυο και να εισαι με την ψυχη στο στομα μην και σε παρει ο αερα ή γλυστρησεις απο τα 4 μετρα πανω απο το βυτιο και βρεθεις φαρδυς-πλατυς.,,

Η που τρεμει η καρδια σου στο δρομο....μην γινει τπτ....και παρεις στο λαιμο σου ενα σωρο ανθρωπους...

αυτος γτ να μην κονομαει????????

αλλα τοσα θα μπορουσα να πω και εγω για τους οικοδομους που ειναι πανω στις οικοδομες χειμωνα καλοκαιρι, που τους τρωει το κρυο και η ζεστη συνεχεια και δεν εχουν την ανεση της καμπινουλας τους με clima οπως εσεις και που κινδυνευουν να πεσουν απο τον 20ο οροφο της πολυκατοικιας και αλλα πολλα...η ζωη ειναι σκληρη..καταλαβετε το.

Παρόμοια θέματα

1. To νόημα της ζωής???
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 09:24
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  3. Η τιμη της βενζινης
    από Leipsippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 08:28
  4. Απαντήσεις: 40