Σελίδα 24 από 43 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 634

Θέμα: africa desert racer.....η αρχη.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nemes74

απ

αυτα λοιπον ετσι για μια πρωτη γευση!!!θα βγουν κιαλλες φωτο αφου αυτες βγηκαν μεσα στο παρκινγκ με χαμηλο φωτισμο....αλλα δεν αντεχα αλλο!!!ηθελα να σας το δειξω επιτελους!!!!και μη νομισετε οτι και παλι μπηκαν ευκολα....παλι με ξεπατωσαν!!!! μια εσωτερικη μεταλικη βαση απο δυο λαμες που επρεπε να ευθυγραμισουν τις τρυπες τους για τη βιδα που θα ασφαλιζε το σημειο δεν ερχονταν στην θεση της με τιποτα!!!...........................τελικα ομως..................υπεκυψε στην τεχνη μου!!!!:a39: :a39: εγιναν απειρα βιδωσε ξεβιδωσε ολων των βιδων που στερεωνουν το φερινγκ,για να πατησουν πιτελους σωστα οι απο μεσα μεταλικες τιραντες οπου βιδωνουν επανω τους....και μη νομιζετε τι εχουμε τελειωσει ακομα.....χουμε και λμε.....το μπροστα φτερο θα κοντυνει λιγακι με κοψιμο στο μπροστινο μερος του.........θα φτιαχτει τοκλλυμα του ταμπλο.........ποδια.....δεν φτιαξαμε ακομα.....θα κοπει λιγο η δικια του απο μπροστα και θα φτιαχτου δυο μικρα πολυεστερικα πλαινα και θα βαφτουν ολα αυτα......θα ρυθμιστουν σωστα τα φωτα και θα φιαχτουν σκουφακια πο πισω τους για εξαλειψη των αντανακλασεων φωτος μεσα απτο φερινγκ...........που παρεπιπτοντως..............αν και ειναι τα ιδια που ειχα παρει απο το φερινγκ του klx........φωτιζουν πολυ καλυτερα!!!τα δοκιμασα σημερα μεσα στο παρκιγκ!!!!πως να το εξηγησεις αυτο............... αλλαγη της θεσης της εξατμισης οπως ειπα αν στο μεταξυ δεν αλλαχρι με κατι αλλο που ψαχνω αλλα προς το παρον δεν τοχω βρει ακομα...........προσθηκες ακομα στις χουφτες για καλυτερη προστασια.............αρκετα μεχρι στιγμης ε??και δεν εβαλα τα αυτοκολητα γραφικα που θα φτιαχτουν ολα στο χερι!!!!ετσι για τη συνεχια αυτα............ουφ!!!!ιδρωσα και που ταπα μονο..................
    ride fast stay young!!!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    :a19:

Εγώ τώρα τί να πω?

Η γριούλα ξανάνιωσε και αδυνάτισε κιόλας!!!

Φοβερή! Φαντάζομαι τη χαρά σου!
    "Qu ils mangent de la brioche"

ap

και για συνεχεια............μερικες πρωτες οδηγικες εντυπωσεις..........απτην βολτα 10χιλιομετρων εντος πολης μονο.....καταρχας η αισθηση ειναι αυτη του μικροτερου του πιο μαζεμενου.....λογικα αφου το φερινγκ χωρις να εχει μικρυνει ιδιαιτερα μικρυνε....λιγο και ηρθε πιο κοντα στον οδηγο.........πρεπει ναναι και κανα κιλο βαρυτερο απο το μαμα.....αλλα δε με χαλασε καθολου!!!!διαπιστωσα οτι απο αυτο το βαρος εκει μπροστα εξαφανιστηκε μια αιισθηση ελαφροτητας και ασαφειας που ειχε το μπροστινο του!!!+2 ποντοι λοιπον......απο καλυψη μεχρι και τα 120 που βρηκα δρομο να το ανοιξω....οκ,πολυ καλη χωρις υπερβολες απο τις υψυλες ζελατινες!!!!επιτελους γλυτωσα απτον αερα και ο κρυο!!!!τοσα πηγενε ελα με το μηχανακι γυμνο........βαρεθηκα!!!!θα ο δοκιμασω παντως με την πρωτη ευκαιρια και σε ψηλοτερα χιλιομετρα....οσο παει δηλαδη!!!! με την παλια ντουλαπα ειχε φτασει τα 192χλμ,χωρις ναχει κανει το σερβις.......τωρα.....περιμενω κατι παραπανω.....οπως με καθε κοστουμι που εφτιαξα σε καθε μηχανκι μου.......tο klx ειχα καταφερει να του δωσω καμια 25αρια+ παραπανω χιλιομετρακια.....ε κατι θα γινει και μαυτο..... κατα τα αλλα............μου εδωσε γενικως μια αισθηση δεμενου και υμπαγους χωρις καμια ελαστικοτητα στην ολη στηριξη του φερινγκ και ειδικα του πανω μερους εκει οπου υστερουσε λιγο.....το klx..........εδω πετυχα διανα!!!!κλεινω για την ωρα λοιπον και χερετω μεχρι νεωτερας με καποιες επιπλεον προσθηκες που θα γινουν......
    ride fast stay young!!!

απ

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Εγινε ομορφουλη βαψε και την ουρα γιατι διαφερει και θα ειναι αψογο.
    Καλες βολτες τωρα σιγουρα εχεις να γραψεις ποοοολυ χιλιομετρο
    τοχ προβλεψει και αυτο!!!!καταρχας...........θελει πλυσιμο!!!!!:rotflmao: :rotflmao: μετα....ενα τριψιματακι με πανακι και διαλυτικο νιτρου!!!!καθαριζει και τα πιο βρωμικα πλαστικα!!!το ξερατε αυτο???και υστερα...........μετα απο κανα διμηνο τριμηνο η ασπρη βαφη λογω του περιβαλοντος και της ακτινοβολιας του ηλιου.....εχει την ταση να κιτρινιζει ελαφρα και να χανει την αρχικη γυαλαδα της!!!οποτε μετα............δυσκολα πλεον ξεχριζουν!!!!δοκιμασμενο κιαυτο!!!!απο χιλιομετρο...................να φαν κιοι κοτες!!!!γαμω το χειμωνα μου μεσα!!!!
    ride fast stay young!!!

Re: Re: απ

Αρχικά δημιουργήθηκε από motoexelixis
    βρε δε στο λεω για κακο,απλα σε κατι που ειναι πολυ ομορφο,και η παραμικρη ατελεια δειχνει καπως,και στο λεω γιατι παρακολουθω καιρο τωρα τον κοπο που εριξες για να το φερεις οπως το θελες......
    anyway ειναι πολυ ομορφο,α;ν και θα προτιμουσα τις βιδες που εχεις στο πλαι να τις εκανες φρεζατες ωστε να ερθουν οσο ποιο προσωπο γινεται......Γ@μ@ει παντως μαγκα συνεχισε ετσι.......
    μην ανυσηχεις καθε παρατηρηση δεκτη γιαυτοο τα βαζουμε αλλωστε για να γουσταρουμε ολοι μαζι!!!!αυτο που λες...............ναι γινεται!!!!αλλα..................θελει κωνικο ανοιγμα τις τρυπες των βιδων....και ετσι.............αδυνατιζει το υλικο σε πολυ καιρια σημεια!!!εκει ειδικα....δεχεται τεραστιες δυναμεις συσφιξης απο τις βιδες γιαυτοο και κανω τα τοιχωματα λιγο πιο παχια στο συγκεκριμενο σημειο!!!κατα τα αλλα.............πολυ ωραιο σαν ιδεα θαδινε factory εμφανιση.....
    ride fast stay young!!!

................

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    [B] :a19:

Εγώ τώρα τί να πω?

Η γριούλα ξανάνιωσε και αδυνάτισε κιόλας!!!

Φοβερή! Φαντάζομαι τη χαρά σου!
    .................................................................................................... ..............................................με ψυχολογησες..........................επακριβως!!!!!!!!!!!μονο με το 990 που ειχα ειχα νιωσει καπως ετσι....αλλα οχι ακριβως.....εκεινο δεν τοχα φτιαξει με τα χερια μου!!!!! ειναι αισθηση δημιουργιας.........!!!!μπορω να το κατονομασω ακομα και τεχνη!!!!ευχαριστω πολυ απαντες παιδια για την πολυτιμη ψυχολογικη υποστηριξη και το χιουμορ σας!!!!keep in touch!!!!keep on walking!!!! :
    ride fast stay young!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    ρε φιλε μιας και φαινεται να εχεις ορεξη, δεν του κανεις ενα γενικο restore να γινει ολοκαινουριο το μοτορι;

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    αντε ρε ,επειδη το αποτελεσμα ειναι ωραιο και τα δικα μου συγχαρητηρια
    συμφωνω να το ανακατασκευασεις ολο να χαζευει ο κοσμος
    τωρα ακου τι θα κανεις με τα οργανα.θα παρεις ριζοχαρτο θα το βαλεις πανω στα οργανα και με μαρκαδορο θα σχεδιασεις το περιγραμμα.θα παρεις το περιγραμμα και θα το σκαναρεις στο pc.το σκαναρισμενο αρχειο στειλτο μου με email,και θα σου κοψω plexyglass με το laser και μαλιστα εκτυπωμενο με οτι χρωμα,σχεδιο θελεις για να μην χρειαστει να το βαψεις.αμα λαχει σου κανω και custom rally αυτοκολλητα σε οτι σχεδιο και διασταση θελεις.
    ετσι για να πω και γω οτι εβαλα το χερακι μου στο κουκλι

απ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    ρε φιλε μιας και φαινεται να εχεις ορεξη, δεν του κανεις ενα γενικο restore να γινει ολοκαινουριο το μοτορι;
    καλα τα λες..........βοβερη ιδεα....αλλα..............no money,no honey που λενε και οι αμερικανοι!!!αμα παντως καποια στιγμη μεινει κανα φραγκο....εχω κατι κατα νου για το μοτερ!!!!wisseco kit στα 840κεκ,με 11-11,5 συμπιεση!!!ποιος μας πιανει μετα!!! :a24: :a24:
    ride fast stay young!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    μαμα ασ'το
    το αφρικα ειναι 50% χωματινο

Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    αντε ρε ,επειδη το αποτελεσμα ειναι ωραιο και τα δικα μου συγχαρητηρια
    συμφωνω να το ανακατασκευασεις ολο να χαζευει ο κοσμος
    τωρα ακου τι θα κανεις με τα οργανα.θα παρεις ριζοχαρτο θα το βαλεις πανω στα οργανα και με μαρκαδορο θα σχεδιασεις το περιγραμμα.θα παρεις το περιγραμμα και θα το σκαναρεις στο pc.το σκαναρισμενο αρχειο στειλτο μου με email,και θα σου κοψω plexyglass με το laser και μαλιστα εκτυπωμενο με οτι χρωμα,σχεδιο θελεις για να μην χρειαστει να το βαψεις.αμα λαχει σου κανω και custom rally αυτοκολλητα σε οτι σχεδιο και διασταση θελεις.
    ετσι για να πω και γω οτι εβαλα το χερακι μου στο κουκλι
    με τιμα ειλικρινα η καθε προσδοκουμενη βοηθεια,και καθε παρεμβαση!!!!αν ημασταν και κοντα.....θα καναμε θαυματα!!!αλλα.....και το καλυμα.....δε θαναι ευκολο......δε θαναι επιπεδο καταρχας!!!!θαχει ενα κωνικο σχημα που ακομα και για σενα θαταν δυσκολο να φτιαξεις....πολυκαμπτο!!!!να το πω καπως ετσι!!!κιυστερα δε θα βαφτει αλλα θα ντυθει με αυτοκολητο ανθρακονημα!!!πολυ πιο απλο....απλα θλει επιδεξιοτητα στο περασμα του........παντως για τα αυτοκολητα.......ναι.....κατι θα χρειαστω σιγουρα!!!και μονο που το προτεινες.....εκτιμω απο τωρα την προθεση και τη βοηθεια!!!
    ride fast stay young!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    μαμα ασ'το
    το αφρικα ειναι 50% χωματινο
    ναι αλλα..............το γκαζι............παντα πειρασμος!!!!!
    ride fast stay young!!!

Φοβερο εγινε..Μπραβο!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από andrewk
    Φοβερο εγινε..Μπραβο!!
    thanks a lot!!!!
    ride fast stay young!!!

τι να πω ? ε? οτι κ να πω συνχαρητηρια!

απλα ΓΑΜΑΕΙ με κεφαλαια!
    εχεχεχεχε

να ξερεις με το που βαλεις κ τα αυτοκόλλητα θα γινει τουμπανο!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παρόμοια θέματα

1. africa twin Αναζητήσεις
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 13:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία