οσοι δεν ηρθαν πιστευω θα ηθελαν να δουν και λιγη διαδρομη να δουν και που πηγαμε βρε παιδι μου.
καποιες φωτο ειναι εν κινησει και απο κινητο οποτε μην εχετε πολλες απαιτησεις για ποιοτητα ληψης.
επισης να ευχαριστησω το μηχανακι μου που μου επετρεπε να οδηγω-φωτογραφω με ανεση.
αμα δεν παινεψεις το μηχανακι σου θα πεσει να σε πλακωσει. δεν λεει η παροιμια? :rotflmao::rotflmao:
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αν σου πω τι έγινε, πραγματικά δε θα το πιστεύεις. Δε φταίω. Οκ φταίω λίγο που δεν προετοιμάστηκα πλήρως από την προηγούμενη και το έκανα Κυριακή ξημερώματα :P Κατά τ'άλλα, αν τραβούσα αυτά που ήθελα, ξέρω τουλάχιστον 4 μέλη (με τον γράφοντα inclusive) που θα αποκυρήσσατε. Για πάντα. Αλλά εγώ σας αγαπώ όλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Την επόμενη θα είμαι πιο οργανωμένος, το υπόσχομαι.
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Αν σου πω τι έγινε, πραγματικά δε θα το πιστεύεις. Δε φταίω. Οκ φταίω λίγο που δεν προετοιμάστηκα πλήρως από την προηγούμενη και το έκανα Κυριακή ξημερώματα :P Κατά τ'άλλα, αν τραβούσα αυτά που ήθελα, ξέρω τουλάχιστον 4 μέλη (με τον γράφοντα inclusive) που θα αποκυρήσσατε. Για πάντα. Αλλά εγώ σας αγαπώ όλους.
Την επόμενη θα είμαι πιο οργανωμένος, το υπόσχομαι.καλά γυρίσαμε, ωραία ήταν και στο Λουτράκι, το παιδί με το tiger κάπου το χάσαμε στο δρόμο
όλα καλά
![]()