Σελίδα 24 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 535

Θέμα: VStrom SERVICE (και κοστολόγιο...)

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Service 18000km σήμερα στο Ρακκά στη Θεσσαλονίκη κόστισε 156€. Το service περιελάμβανε λάδια, φίλτρο λαδιού, υγρά ψυγείου, υγρά φρένων και πίσω τακάκια και φυσικά καθαρισμό φίλτρου, σφίξιμο αλυσίδας κτλ. Από αυτά που έχω διαβάσει εδώ στο forum και από ό,τι έχω γενικώς ακούσει μάλλον αναμενόμενη η τιμή.
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Lightbulb

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟ 650 ΤΟΥ 07 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ 1000 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ 1000 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ SERVICE ΑΠΟ ΤΟ 650 ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    auta

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grenouig
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ 1000 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ SERVICE ΑΠΟ ΤΟ 650 ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ.
    Είναι λάθος να κοιτάζεις την οικονομική διαφορά στα service και να αγνοείς τη διαφορά στην κατανάλωση.Me to 1000 θα εκτοξευτεί η κατανάλωση.Οικονομικά πάντα, είναι ασύμφορο το 1000.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΚΟΙΤΑΖΩ ΟΜΩΣ ΤΑ SERVICE ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30000 ΧΜ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΩ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΣΕΚΟΥΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ.
    auta

Παλαιό μέλος
    υπαρχει καμια φωτο με τα Castrol Power 1 GPS 4T 15W-50?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    υπαρχει καμια φωτο με τα Castrol Power 1 GPS 4T 15W-50?
    Mπες εδω και δες το σε 10-40 φιλε μου.

http://www.rgracing.co.uk/images/Cas...s/GPS_1ltr.jpg

edit:Μην ξεχασω να αναφερω οτι τα χρησιμοποιω απο 12.000 χιλιομετρα και εχω φτασει στα 23.800χιλ και δεν τα αλλαζω για κανενα λογο!!!Τρεις αλλαγες (καθε 4.000χιλ ) και παω για την τεταρτη αλλαγη στο γενικο αυτες τις μερες.Εντυπωση μου κανει σε σχεση με τα motul που ειχα παλια οτι στις 4.000χιλ που τα αλλαζω ειναι πηκτα (αλλα μαυρα) οπως ακριβως στην τοποθετηση και το κιβωτιο δεν κανει κιχ,αφηστε που σε καθε αλλαγη εχω την εντυπωση οτι καλυτερευει.

Με τα motul απλα δεν ειχα κιβωτιο απο τις 3.000χιλ,"σπαγανε" και ηταν σχεδον σαν νερο και ειχα κροταλισμα καδενας στην κρυα εκκινηση πραγμα που εξαλιφθηκε τελειως με τα castrol 15-50.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

edit:Μην ξεχασω να αναφερω οτι τα χρησιμοποιω απο 12.000 χιλιομετρα και εχω φτασει στα 23.800χιλ και δεν τα αλλαζω για κανενα λογο!!!Τρεις αλλαγες (καθε 4.000χιλ ) και παω για την τεταρτη αλλαγη στο γενικο αυτες τις μερες.Εντυπωση μου κανει σε σχεση με τα motul που ειχα παλια οτι στις 4.000χιλ που τα αλλαζω ειναι πηκτα (αλλα μαυρα) οπως ακριβως στην τοποθετηση και το κιβωτιο δεν κανει κιχ,αφηστε που σε καθε αλλαγη εχω την εντυπωση οτι καλυτερευει.

Με τα motul απλα δεν ειχα κιβωτιο απο τις 3.000χιλ,"σπαγανε" και ηταν σχεδον σαν νερο και ειχα κροταλισμα καδενας στην κρυα εκκινηση πραγμα που εξαλιφθηκε τελειως με τα castrol 15-50.
    [/QUOTE τι διαφορα εχει απο το παραπανω λιπαντικο,, απο το Castrol Power 1 GPS 4T 15W-50?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

το συγκεκριμενο λαδι το εχετε δοκιμασει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    το συγκεκριμενο λαδι το εχετε δοκιμασει?
    Το βαζω εδω και 12.000χιλιομετρα με 3 αλλαγες κξαι αυτη ηταν η τεταρτη.ΟΛα μια χαρα κελαηδαει το μωρο μου!

Παιδια πια ειναι η διαφορα τιμης των μοτουλ που προτινει η μαμα γιατο vstrom 650 απο τα καστρολ που προτινετε; Σιγουρα κανουν καλυτερη δουλεια στον μικρο v2;

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Παιδια πια ειναι η διαφορα τιμης των μοτουλ που προτινει η μαμα γιατο vstrom 650 απο τα καστρολ που προτινετε; Σιγουρα κανουν καλυτερη δουλεια στον μικρο v2;
    Δες εδω την αποψη του ιλου με το v strom Που ανοιξε το παρων θρεντ.

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Ρε Κωστή, θυμάμαι ότι εσύ πας για service στον καπερνέκα που πάω και εγώ...
    Τα έχει αυτός τα castrol ή θα πρέπει να του τα πάω εγώ..??

Πηγα σε εναν φιλο στην Καισαριανη που πουλαη λαδια και δεν τα βρηκα τα συγκεκριμενα καστρολ. Ετσι πηρα τα γνωστα μοτουλ που ετσι και αλλιως εγω ημουν ικανοποιημενος. Την αλλη φορα εαν τα βρω, μπορει να τα δοκιμασω.
    Παντως επειδη ακουω κατι για σκληρα κιβωτια και αλλα διαφορα, εγω προσωπικα με μοτουλ και σπεκτρο που εχω δοκιμασει το σανσμαν ειναι βουτηρο συνεχεια.
    Μια φορα μου σκληρηνε λιγο και εκανε τον γνωστο θορυβο και διαπιστωσα οτι μου ειχε τσιμπισι λιγο λαδακι μετα απο πολυωρο τελικιασμενο και υπερφορτωμενο ταξιδι.
    Μολις συμπληρωσα οσο ελειπε, ξαναβουτηροσε το κιβωτιο και ο ηχος σταματησε αμεσως.
    Ολα αυτα τα λεω, γιατι εχω την αισθηση οτι οσοι παραπονιουντε για σκληρο και θορυβωδες κιβωτιο μετα τα 3000χλμ, προφανως φταιη οτι εχουν καψει λαδακι και δεν το εχουν καταλαβει και αντι να συμπληρωσουν πανε και αλαζουν και μετα χαιροντε.
    Δεν θελω να ειμαι απολυτος με αυτα που λεω, αλλα για ριχτε μια καλυτερη ματια στην σταθμη πριν βιαστειτε να τα αλαξετε. Κοιταχτε να ειναι σε ισιωμα και μην εμπιστευεστε το κεντρικο σταντ, εαν δεν το εχετε υπολογισει πρωτα χωρις.

me exete valei stin priza kai emena na allakso ladia kai na valo ta castrol giati poli gap goup kanei to kivotio.....exo kanei sinolika 2200 km kai to service kanonika sta 1000 alla den ksero ti ladia mou evale(i apodiksi elege imisinthetiko 15-50)

kai apo nekra se proti kamia fora kanei gr gr gr mexri na koumposei.....elpizo na einai epidi einai akoma kenourio to kivotio.....

ego leo na tou allazo ladia kathe 3000km lete na einai ipervoli......???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos

Unhappy

πωωωω μιλάμε ξενέρωσα τώρα...σας παρακολουθώ 2-3 μέρες τώρα που τρώγεστε με το θέμα λάδι και λέω δεν πάω να κοιτάξω?.....πάω την ακουμπάω στον τοίχο ολόισια μέχρι και αλφάδι έβαλα...σκύβω...που είναι το λάδι ρε?πωωωω...πάω να συμπληρώσω, θα μετρήσω και πόσο θα πάρει...λάδια μπηκαν στα 1500 που έκανα το πρώτο κ τώρα έχω 5000.
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Παρόμοια θέματα

1. vstrom στρωσιμο και βολτα
    από cosini στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2009, 20:08
  2. πρωτο service και πρωτα αξεσουαρ
    από table920 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2008, 23:59
  3. Service και radio arvyla
    από Ταξιδευτής στο forum Ducati