Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ποιοι θα τα έκαναν αυτά;![]()
Ποιοι θα τα έκαναν αυτά;![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
![]()
Μπαίνω κι εγώ στον ίδιο πειρασμό.
Αλλά..
Για τον Georgio.
Θα το ψάξω φιλε το μηχανάκι...
Θα κινήσω Γη και Ουρανό...
Και την επόμενη φορά θα προσέχω περισσότερο.![]()
Αφού θα χαιρόσουν να βρεθεί κάποιος να σου πει ότι λες μαλακίες, ήρθε η ώρα να χαρείς. Λες μαλακίες. Τι πάει να πει "αυτά μας τα φάγανε! Πάνε πέταξαν";;;;;;;;; Δηλαδή επειδή μας τα έφαγαν πρέπει εμείς τώρα να το ξεχάσουμε και να κοιτάμε μπροστά. Και επανέρχομαι στο παράδειγμα με την μηχανή που ανέφερε κάποιος άλλος. Δηλαδή, εάν εσύ αύριο το πρωί ξυπνήσεις και δεις ότι η μηχανή σου λείπει, θα πείς "Όχι ρε γαμώτο μου την φάγανε. Πάει πέταξε. Με έπιασαν στον ύπνο. Κοιτάω μπροστά και πάω για άλλα.".Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
giorgio..
Αυτά τα σωστά που γράφεις αφορούν στο παρελθόν, τα ίδια θα έγραφα κι εγω πριν 3 , 4 χρόνια.
Ομως όποιος βλέπει πίσω δεν βλέπει μπροστά!
Ξύπνα! αυτά μας τα φάγανε! Πάνε πέταξαν ή αν θές πιαστήκαμε στον ύπνο .
Το ΔΝΤ το καλέσαμε δεν ήρθε μόνο του! Βέβαια έστησε τις παγίδες του κι εμεις πέσαμε σ`όλες.
Λέτε να γουστάρω αυτά που γράφω? Αυτό βλέπω αυτό περιγράφω και πρωτος θα χαιρόμουν κάποιος να μου δείξει πως γράφω μαλακίες.
Φίλε, για να δεις μπροστά πρέπει πρώτα να κοιτάξεις πίσω, ώστε να αποφύγεις λάθη που έκανες στο παρελθόν. Αν δεν κοιτάς πίσω, αργά ή γρήγορα θα ξαναέρθεις στην ίδια κατάσταση.
Το ΔΝΤ ΔΕΝ το καλέσαμε. Μας το φέρανε χωρίς καν να μας ρωτήσουν. Και τις παγίδες του που λες τις έστησε μαζί με τους κυβερνώντες. Χωρίς τη συνένεση αυτών, το ΔΝΤ θα ήταν ένα τίποτα.
I would rather make history than read about it.
Απο ιδέες, αλλο τιποτα, ειδικα επειδη το να τις λες, δεν κοστίζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Μια ιδέα είπα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Μια ιδέα είπα.
Εδώ δεν το έκανε η επάρατος... θα το κάνει ποιος;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το βλέπω, αν κόστιζε, με τα ποστ που έχεις δεν θα σου είχε μείνει φράγκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απο ιδέες, αλλο τιποτα, ειδικα επειδη το να τις λες, δεν κοστίζει...
ενιγουέι, εσένα πως σου φαίνεται η ιδέα μου![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Το βλέπω, αν κόστιζε, με τα ποστ που έχεις δεν θα σου είχε μείνει φράγκο.
ΑΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ ρε παραπληγα τι σου λενε
Την επομενη φορά τρως μπανακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
ΑΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ ρε παραπληγα τι σου λενε
Κι επειδή δεν δουλευει το sendmail του forum, δεν ξαναγράφεις ποτέ
Την επομενη φορά τρως μπανακι...
Κι επειδή δεν δουλευει το sendmail του forum, δεν ξαναγράφεις ποτέ
![]()
Υποθέτω οτι έχεις αναλυσει στο σύνολό του τί σημαίνει στάση πληρωμώνΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Υποθέτω πως ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υποθέτω οτι έχεις αναλυσει στο σύνολό του τί σημαίνει στάση πληρωμών![]()
Και αφού το ανέλυσα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι προτιμώ να φάω τώρα την πούτσα, που ούτως ή άλλως θα φάω σε μερικά χρόνια. Μπας και δεν τη φάνε τα παιδιά μου.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υποθέτω οτι έχεις αναλυσει στο σύνολό του τί σημαίνει στάση πληρωμών![]()
Στάση πληρωμών από κράτος των 12,τότε,της ΕΕ τι θα σήμαινε για το ευρώ και τους υπόλοιπους;;Θα μας άφηναν να πάμε σε στάση/πτώχευση;
Μήπως θα ήταν η αρχή της λύσης,για όλες τις χώρες της ΕΕ,αντί για την αρχή του <<Μόνιμου Ταμείου Στήριξης>> ή πως το έχουν βαφτίσει και που θα είναι ένα ευρωπαϊκό <<ΔΝΤ>>;
ΥΓ
Στην τελική
+Όσα αν και δεν θα φτάναμε εκεί...Εκτός αν αποφασίσουν να διαλύσουν την ΕΕ και να αφεθεί ο καθένας στην τύχη του...Η οποία διάλυση θα είναι κακή ακόμα και για την Γερμανία.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Και αφού το ανέλυσα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι προτιμώ να φάω τώρα την πούτσα, που ούτως ή άλλως θα φάω σε μερικά χρόνια. Μπας και δεν τη φάνε τα παιδιά μου.
Όταν όλα αποτύχουν... διαβάστε τις οδηγίες χρήσεως!
Καλόγερε σου συνιστώ να διαβάζεις την υπογραφή σου κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο και το πρωί που ξυπνάς.
Εχουμε σύνταγμα και νόμους , επίσης ανήκουμε σε μια παγκόσμια κοινότητα κρατών με νόμους και.. οδηγίες χρήσεως.
Για την Κούβα κλπ γράψαμε προηγουμένως...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
.......Εκτός αν αποφασίσουν να διαλύσουν την ΕΕ και να αφεθεί ο καθένας στην τύχη του........
Να τυλίγεις πούρα στα μπουτάκια σου ξέρεις;
Γεωργία δεν έχουμε
Βιομηχανία δεν έχουμε
Γενικά παραγωγή δεν έχουμε...
Πως λες να ζήσουμε;
![]()