Κινδυνολογιες κατα την αποψη μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
η δανειακή σύμβαση που μας έκαψε
αφιερώστε λίγο χρόνο να το παρακολουθήσετε και μετά το κουβεντιάζουμε ....αν βρείτε λόγια ...
Δεν ξερω που αποσκοπουν ολοι αυτοι που λενε και ξαναλενε αυτά για την συμβαση… Μαλλον θελουν να φοβησουν τον κοσμο… και καθενας (απο αριστερα ως δεξια) για τους δικους του λογους...
Εγω νομιζω οτι καθε επομενος πρωθυπουργος θα μπορει ανετα να καταγγειλει την συμβαση ως αντισυνταγματικη εφοσον δεν περασε απο την βουλη... δηλαδη μην τρελαθουμε τωρα… δεν δινεται ετσι ευκολα η εθνικη κυριαρχια επειδη υπεγραψε ο Παπακωνσταντινου… και οχι , δεν εννοοω οτι τους κοροιδεψαμε τους δανειστες μας... πιστευω ότι εγινε εν γνωσει τους… εχουν και αυτοι δικηγορους , πολλους εξ αυτων και ελληνες και ξερουν πολύ καλα ποτε εχει ισχυ μια συμβαση... ασε που εχω την εντυπωση πως εθνικη κυριαρχια δεν μπορει να εκχωρησει κανεις και ποτε… ο μονος τροπος για "αναγκαστικη κατασχεση" εναντιον κρατους , μαλλον ειναι ο πολεμος...
ουτως η αλλως οι δανειστες μας συζητανε κρυφα! (ο κοσμος το χει τουμπανο δηλαδη… ) για κουρεμα , για επιμηκυνση κ.α. και οχι για κατασχεση περουσιακων στοιχειων... γιατι να το κανουνε αυτό όταν μπορουν να ερθουν και να παρουν την ακροπολη η την Μυκονο ;… σου λενε , παρε τωρα 110 δις να μην βγεις default μεχρι να δουμε τι θα κανουμε (και επ’ευκαιρια να γαμησουμε και λιγο κοσμο) γιατι ενω θεωρητικα ειμαστε μια τριχα απο τα αρχιδια της ΕΕ , δεν ειναι σιγουροι για το τι θα γινει αν αυτην την τριχα την τραβηξουνε... γενικα ολοι εχουν μια θεωρια για το τι θα γινει εάν χρεωκοπησουμε αλλα στην πραγματικοτητα κανεις δεν είναι σιγουρος πως θα αντιδρασει ολο αυτό το συστημα , από τα χρηματοπιστωτικα συστηματα , τις αγορες , τα κρατη , τον απλο κοσμο κλπ… νομιζω οτι θα τους ερχονταν πιο φθηνα να ξεγραψουν τα δανεικα και να ανακεφαλοποιησουνε τις τραπεζες τους απο το να μας δινουν θαλασσοδανεια στο διηνεκες... παρολα αυτα μας τα δινουν... οποτε εμεις κανουμε ότι αναδιαρθρωνομαστε και αυτοι κανουν ότι μας πιστευουν και θα την παρουμε την δοση...
οταν και αν βεβαιωθουν οτι ειναι ασφαλεις θα την τραβηξουνε την πριζα... στο χερι μας ειναι οταν τραβηξουν την πριζα να μπορουμε να αναπνεουμε μονοι μας...